S
saziye19
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #5.501
canım deneme yapıcam diyodun demek basardın gözün aydın tatlım bende yarıya kadar alabiliyorum tekrar parmak egzersizine baslıcam sen parmak falan yapıyomusun ne alemdeydin bizimle paylaşırmısın
Nerelerdesınız hanımlar kımse yazmıoooo
Nerelerdesınız hanımlar kımse yazmıoooo
arkadaşlar ankarda yaşayıp bu hastalıkla uğraşan varsa size birini tavisye edebirlim 5 seansta evinize huzur gelicek
ben ultrasonjelı kullandım ılk egzesızlerımde ... deneye deneye 3 parmaga kadar cıktım canım zorlanmadan hemde
canım ultrason jelini nerden ve ne kadara aldın? vajiye zararıyok değilmi?
kızlar bilgisi olan yardımcı olsun lütfen ben 2 haftalık evliyim ilk gecemde hiç zorluk çekmedim ama eşim ile birlikte olduktan sonra kan geliyor benden ama ağrı yada acı hissetmiyorum biraz kanadıktan sonra geçiyor neden olabilir sizce bilgisi olan varmı
arkadaşlar merhaba aslında bu vajinusmusu yenmiştim 5 ay oldu ve şimdi 2.5 aylık hamileyim bugüne kadar hiç bir sorun yoktu ama tekrar başladı ilişki çok ağrılı geçiyor dayanamıyorum delirmek üzereyim kabus gerimi dönüyor napmalıyım lütfen yardım edin
bende 3.5 sene çektım bu illeti çok zordu çok her gece ızdırap göz yaşı ağlama krizleri çocuk yokmu çocuk baskıları....... yaparsın edersin kendine inan demek ancak bu kadar boş olabılırdı benim için ne paralar umutlar harcadım sonunda oldu oldu ama dr.ismi verılıyomu bılmiyorum onun sayesinde oldu o olmasa hala düşünüyorum genede yapamazdım şimdi 9 aylık bı oğlum var allah bağışlarsa allah hepinize yardım etsin inşallah hanımlar
hayırlı olsun bebıısn..ve bence basa falan donmeıdn at kafandan bunu baska bır sorun vardır emın ol hemen bır doktoa muayne ol ..artık sen kurtuldun bu ılletten kafanı oyle seylerle kurcalama hamılelıgın tadını cıkar hemen doktora gıt muayne ol acıyor dıye basa dondun demek degılkı opuyorumnanaktanarkadaşlar merhaba aslında bu vajinusmusu yenmiştim 5 ay oldu ve şimdi 2.5 aylık hamileyim bugüne kadar hiç bir sorun yoktu ama tekrar başladı ilişki çok ağrılı geçiyor dayanamıyorum delirmek üzereyim kabus gerimi dönüyor napmalıyım lütfen yardım edin
kızar kimse yok mu reglim yeni bitti parmak yapıyorum ama içi çok sert zorlanıyorum birde sercedeyim parmağı yatay olarak asağı kaydırmaya mı çalışayım yoksa dikey olarak mı ittireyimm yardım edin korkuyorum ya
kızlar size bişey sormak istiyorum.biliyorsunuzki ben bu vajiyi yeni yendim.hatta tam yenemedim aslında.ama 2ci denemede p...si yarıya kadar aldım ve eşim içime boşaldı.yumurtlama günlerimde 18 iyle 23 ü arasındaydı.ve o gece ayın 23üydü sizce hamile kalma olasılığım nedir?ilköğretim havuz problemi gibi oldu yawwkaydirigubbakcemile3[/QUOT
angel.bravo vallahi ne zaman yendin uzun zaman gremedim ben sevindim adına okumustum yazıları ama farketmemişim.benim eşim kac kere bosaldı belli olmuyor bu işler bekliyceksin.kimisininki önüne gelince bile tutuyor.ben de tam tersi hiç dikkat etmediğim halde gebe kalmadım bekliyceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?