Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım deneme yapıcam diyodun demek basardın gözün aydın tatlım bende yarıya kadar alabiliyorum tekrar parmak egzersizine baslıcam sen parmak falan yapıyomusun ne alemdeydin bizimle paylaşırmısın

canım ben parmak egzersızı yapıyodum ama fazla boyle üstüne düsmemıstım, gecen hafta dedımkı yapacam ugrasacam seyımle:) bırıncı gün yarım saat kadar aynayı elime aldım kurcaladım alt tarafı ney nasıl delik nerde o nerde bu nerde ondan sonra elıme bıraz jel sürdüm orta parmagımı ittirdim ıcıne yarım saat kadar aynayla beraber bakarak tek parmak denedım hep. sonra ertesi gün yıne aynayı elıme aldım denemeye basladım 2 parmak soktum busefer ilk gırıste huylandım ama sokunca bıdaha ckarmadım ıcınden genıslesın dıye bı yarım saat öyle yaptım. sonra ücüncü gün üc parmak gırdı nekadar uzun ugrasırsanız okadar cok acılıyo orası yarım saatten az yapmayın..

canım sonra esım ısten geldı ben cok sevınclıydım bak dedım sana ne gösterecem cok sevınecen bu arada saat gece 12,30felan:) ne gostercen dedı gel otur dedım koltuga gectım gösterdım afferın askıma 3 parmakda alıyo ben demıstım sana basarırsın dıye gaz verdı bıraz:) sonra gel ben deneyım parmagımla dedı o denedı felan derken pe...se gectık ben yattım o ayaktaydı oldu bırden .. ama tabı bı gün acıyo bı gün acımıyo kendını sıkmaya baglı oda

neyse cok uzun oldu benım hıkayem bukadar :)) opuyorumnanaktan

canım ultrason jelini nerden ve ne kadara aldın? vajiye zararıyok değilmi?

canım hıcbı zararı yok hemde dıger hepsınden daha ıyı bence mantar gıbı bı yan etkısıde yok esım almıstı yalan olmasın 3-4 mılyona aldım demıstı koca bı tüp 1senedır bıtmedı hala hergun kullanmama ragman cok buyuk. galıba eczaneden yada medıcal ürün satan yerden almıstı gecen sene

kızlar bilgisi olan yardımcı olsun lütfen ben 2 haftalık evliyim ilk gecemde hiç zorluk çekmedim ama eşim ile birlikte olduktan sonra kan geliyor benden ama ağrı yada acı hissetmiyorum biraz kanadıktan sonra geçiyor neden olabilir sizce bilgisi olan varmı

canım ilk gecende acaba tam yırtılma olmamış olabilirmi?

mesela bende ilk olduğunda fazlaca kan geldi doktora gittim damarlarda yırtılma olmuştu krem kullandım ilişkiye girmedik 1 hafta sonra ara ara gidğimizde yine geldi ama çok şükür geçti
sende gerdiğin zaman acına felan varmı?
eğer yoksa belki zar ilkinde tam yırtılmamış olabilir diye aklıma geliyo ama doktora gitssen daha sağlıklı olur

arkadaşlar merhaba aslında bu vajinusmusu yenmiştim 5 ay oldu ve şimdi 2.5 aylık hamileyim bugüne kadar hiç bir sorun yoktu ama tekrar başladı ilişki çok ağrılı geçiyor dayanamıyorum delirmek üzereyim kabus gerimi dönüyor napmalıyım lütfen yardım edin

malesef ben de ayn ı sorunu yaşıyorum.yendiğimi sanmıştım ama çok kasıyorum kendimi 3 aylık hamileyim.doğumdan önce yenmem lazım bu sorunu.

arkadaşlar bu arada vajinismusu yenmeinin en iyi yolu parmak egzersizleri. ben ilk bir ay deliği bile görememiştim.sonra eşimin yardımıyla parmak egzersilzerine başladık.2 parmaktan sonra emla krem aldım vajinamın içine sürdük.uyuştu içi .ilişkiye ilk defa o zaman girebildik ve sonraki 2 denemede de kan gelmişti yine baya. ama korkmaya gerek yok daha sonra 2 denemeden sonra emlaya gerek kalmadı.3 denemede hamile kaldım.eğer emlayla uyuşturmasaydım şuan hala uğraşıyor olurdum bu sorunla.hala daha da ağrılı ilşikiye girsdem de kurtuldum bu hastalıktan.inşallah tez zamanda kurtulursunuz.

kızlaar fazla kafaya takmayın hiç vajinismus olmayıp ilk bi jkaç ay bu sıkıntıyı çekenler var sonradan düzene giriyo(muş)

bende 3.5 sene çektım bu illeti çok zordu çok her gece ızdırap göz yaşı ağlama krizleri çocuk yokmu çocuk baskıları....... yaparsın edersin kendine inan demek ancak bu kadar boş olabılırdı benim için ne paralar umutlar harcadım sonunda oldu oldu ama dr.ismi verılıyomu bılmiyorum onun sayesinde oldu o olmasa hala düşünüyorum genede yapamazdım şimdi 9 aylık bı oğlum var allah bağışlarsa allah hepinize yardım etsin inşallah hanımlar

canim ver tabi sorun olmuyo doktor isminde, tedavin ne kadar sürdü ve ücreti ne kadardı?

kızlar bu arada alakasiz olcak ama hani doğuma ne kadar kaldığını hesaplayan bi simge koyuyosunuz ya imza olarak ben imza yı nerden ayarlıycağımı bi türlü bnulamadım. yardimci olur musunuz?

hayırlı olsun bebıısn..ve bence basa falan donmeıdn at kafandan bunu baska bır sorun vardır emın ol hemen bır doktoa muayne ol ..artık sen kurtuldun bu ılletten kafanı oyle seylerle kurcalama hamılelıgın tadını cıkar hemen doktora gıt muayne ol acıyor dıye basa dondun demek degılkı opuyorumnanaktan

canım o çok sert dediğin senin bilinçsiz olarak kastığın vajinal kasların.parmağını kalçana doğru aşagıya itir bak ozaman çok kolay olucak.ve sakın korkma herşey senin elinde.acıyan yerde bekle çıkarma.derin nefes alıp ver.sonra kaslarını sık bırak ozaman anlıycaksın ki istediğinde o kasları gevşeticeni vede acı duymıycanı.cesaretlen biraz.unutma bütün organlarını sen yönetebilirsin.kolay gelsin canım YAPAMAM DEME YAPAN SENDEN ÜSTÜN DEĞİLDİR...alkisalkisalkis

kızlar size bişey sormak istiyorum.biliyorsunuzki ben bu vajiyi yeni yendim.hatta tam yenemedim aslında.ama 2ci denemede p...si yarıya kadar aldım ve eşim içime boşaldı.yumurtlama günlerimde 18 iyle 23 ü arasındaydı.ve o gece ayın 23üydü sizce hamile kalma olasılığım nedir?ilköğretim havuz problemi gibi oldu yawwkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…