- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #5.381
herkese merhaba size komik gelmezse bişey sorucam ben iki parmağı yapamıyom parmaklarımmı kalın acaba işaret parmağımı ölçtüm kalınlığı 6.5 cm(kilo varda biraz) o yüzdenmi olmuyo acaba işaret parmağıma biraz peçete doladım 8 cm oldu öyle çalışsam faydası olurmu
tabiki anlatırım cnm 9 temmuz günü evlendik eşimle zaten korkuyordum ben ilk gece korkusu vardı yani Allahtan eşim çok anlayışlıydı.ilk gün olmadı benim korkularım yüzümden ben kas katı kesildim kendimi sıktım onun için olmadı eşim hep destek oldu.doktora gidelim dedi.Ama ben istemedim çekindim doktordan 1 aya yaklaşık böyle sürdü denedik denedik ama yapamadık benim yüzümden en yakın arkadaşımla paylaştım bu durumu arkadaşım ebe hemşire bu arada arköadaşım çok destek oldu.Öncelikle beraber olmadan önce güzel şeyler düşün düşünki güzel olsun dedi sen canım acıyacak dersen bunu bilinçaltı edersen hiç beraber olamassın dedi.Arkadaşımın dediklerini düşündüm haklıydı çünkü kendimi kötü hissediyordum kafama koymuştum öncelikle rahat olacaktım kararlı olacaktım.1 Ağustos günü eşimle düğüne gittik düğünden geldik ve beraber olduk kendimi sıkmadım kararlıydım çünkü canım acıdımı çok değil tabiki çok hafif bir acıydı ama yenmiştim
Şuanki tek sorunum benim pozisyon konusu
Şuanki tek sorunum benim pozisyon konusu
:roflol:evet çevresi 6.5
Şöyle söyleyeyim, altta üstte falan filan çeşitli şekillerde denedik, ama en kolayı sevgilimin ayakta olduğu bir bacak omuza pozisyonuydu. Zaten en rahat ve acısız denemem de o idi.
herkese merhaba size komik gelmezse bişey sorucam ben iki parmağı yapamıyom parmaklarımmı kalın acaba işaret parmağımı ölçtüm kalınlığı 6.5 cm(kilo varda biraz) o yüzdenmi olmuyo acaba işaret parmağıma biraz peçete doladım 8 cm oldu öyle çalışsam faydası olurmu
ben şuan sadece eşimle ben altta o üstte pozisyonu ile beraber olabiliyoruz ama eşim değişik pozisyonlar istiyor
krizalit o nasil bisey yahem ayakta hem bacakomuza nasil oluyo bana bi acikla da ben de deniyim kontrol sende olabliyo mu benkontrolun bende oldugu tek pozisyon olan ustteyken yapabiliorum sonra biraz gt gel den sonra pozisyon degistirebiliyorum icerisi kaygan olunca digerleri oluyo zarzor
ha krizalit bir de seinin degigin gibi mum olayini da benim cakma dilatorden sonra denedim girisi yine cok zorladi acayip bi gerginlik var ay acaba ben yine uc parmaga mi donsem naapsam sasirdim bu gun bi ihtimal deneme yapabiliriz ama simdi aci da variyice gerildim yani ben penisle yapinca bu kadar yanma aci olmuyodu bi tek giriste oluyodu icerdeyken gerginlik oluyodu da bu kadar aci var miydi bilmiyorum
kızlar ilişki sırasında kayganlaştırıcı falan kullanıyomusunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?