S
saziye19
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #5.421
kızlaaaaar neyapıyosunuz nası gıdıyoo bakalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
krizalit o nasil bisey ya hem ayakta hem bacakomuza nasil oluyo bana bi acikla da ben de deniyim kontrol sende olabliyo mu benkontrolun bende oldugu tek pozisyon olan ustteyken yapabiliorum sonra biraz gt gel den sonra pozisyon degistirebiliyorum icerisi kaygan olunca digerleri oluyo zarzor
başaran arkadaşları tebrik ediyorum. ben ancak başaranları tebrik edebilicem herhalde ne zaman ben başardım diyebilirim.beni yanlış anlamayın gerçekten çok seviniyorum başaranlara ama kendi adıma çok üzülüyorum ne olucam ben ya
aynen ececim bende senin gibi ilk başta üstte deniorum daha sonra pozisyon değiştiriyoruz zemuszemus tabi bende merak ettim dogrusu bacak omuzda nasıl olcek bacağımın agrısına mı yanarım yoksa ... agrısına mı hihoyyyt
kızlarrrr bu arada selammmm uzun bi aradan sonra yine geldimm :teytey:
ben nerde zorlanıyorum sanırım heryerde zorlanıyorum. ben bi cesaretlenip başlayamıyorum.kendime de vakit ayıramıyorum.işten çok geç çıkıyorum sonra da malum ev işleri rutin.hep erteliyorum.eczaneden daha emla ve jel bile alamadım.emla alsam gerçekten de uyuşturuyormu hiç bişey hissetmiyormusunuz onu çok merak ediyorum.ayaklarımı çok kasıyorum kapatıyorum sürekli.ve 2 yıl oldu bazı alışkanlıklar oldu ilişki yaşamasakta bişeyler yaşıyoruz açık olacak ama sürtünme gibi.alışkanlık olduuu.offf aylardır bu sitedeyim.benimle aynı zamanda üye olanlar başardı ben beceriksiz bişey yapamadım. çok sinir oluyorum.sürekli rüyamda görüyorum ama gerçeğe dönüştüremiyorum.canım istiyor bazen ama iş o ilişki yaşama noktasına gelince o anda kopuyorum ağlamak geliyo içimden beceremiyorum bişeyi..kafayı yiycem ya .buya yazmaya bile utanıyorum artık daha hiç yol katedemediğim için.
selam kızlar bende 2 senedir ugraştayım birkez aşılama oldum ama kısmet olmadı bunu yenmek zor allah sabır versin
kizlar krizalitin tavsiyeleriyle ben de kendime cakma dilator yaptim. :) once krizalitin dedigi gibi mum aldim etrafina havlu yerine pamuk doladim ve strecfilmle sardim. biraz yamuk yumuk oldu ama su an baska ypabiliceim bisey yok. once uc parmakla egzersi yaptim sonra ilk denemem diye xliyocadine sprey sIKTIM hazirlaigim cakma aparatimla denemeye basladim kalktim yattim yan dondum sekiz oldum yine de olmadi. sonra cok buyuk oldu biraz inceltiyim dedim yok yikne olmadi. sonra mumda keramet var sanirim diyip mumu cikardim. pamuktan uc parmak kalinliginda bisey yaptim strech fimle doladim. onla denedim o zaman oldu. yarim saat kirk dakka icerde tutum git gel yaptim.bayaa bi zorlandim. su anda dunden beri orada bi sizi var.oturup kalkarken canim aciyo cok olmasa da rahatsiz edici. sanki tahris olmus gibi. evet ben bunlari iki parmakta da yasadim.uc parmakta bir hafta boyunca yasadim sonradan duzeldi ama niyeyse icimde sikinti var. moralim bozuluyo.
dun gece ruyamda son derece normal acisiz bi birliktelik yasadim. daha once deboyle bi ruya gormustum. hayrdir insallah.o kadar huzur vericiydi. bilincaltim benle dalga geciyo
of bu aci kalici degildir insallah. orasi insallah bu boyuta alisir. icine mum koyup yine denemek istiyorum ama vazgectim vaji bu mumsuz duruma bi alissin rahatlasin ondan sonar deniycem. ama moralim cok bozuk.artik normal olmak istiyorum. uzulmekten sIKILDIM artik. durumu anlattigimda sasiran benin anlamayan nasi aciyo ki aa diye gozlerini acan insanlardan da SIKILDIM. lutfen biraz moral verin artik surekli ayni seyi dusunmekten cidden biktim bunaldim
cnm çok tşk ederım darısı isteyen herkesın başına olsun inş
düüün felakettti bı gün önce kolayca yaptım yıne oyle olur sandım ama hıc kolay olmadı cok canım yandı
yok olmuyo yapamıyorım şerce parmagın tepesi giriyo sadece ya kaç günden beri çok umtluydum:1no2:
bebe yagı ve vazelin denedim onlar vardı evde sadece