- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #5.401
inşallah yenersiniz kızlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben egzersizlerde de kullandım. Özellikle de mumla denerken. İlk denemelerde de kullanmıştım ama bu son ve her açıdan başarılı geçen denememde gerek kalmadı. Her şey doğaldı.
Kayganlaştırıcı edinin bence, egzersiz zor geldiği an kullanırsınız, çok kolaylaştırıyor.
kullandığın kayganlaştırıcının adı nedir?
genelde doktor anestol krem veriyor
genelde doktor anestol krem veriyor
bir kayganlaştırıcı kullanmak istiyorum fakat hangisi olmalı sizce
hahah krizalit alemsin yanlıslıkla bı tekme koyup adamı duvara yapıstıracan dıkkatli ol haaaaa lülülülülülü
krizalit ins. canım.. kasma kendını ben dün bıraz egzersız yaptım aksam esım geldı okadar kasılmadım cok sükür
Bende basardım arkadaslar cuma günü.ve yemin ederim yaptıktan sonra ilk söylediğim sey allahım sana sükürler olsun 2. Si ise kadınlar kulübünde ki herkes bu dertten kurtulsun die dua ettim.çünkü bunu ceken bilir.ben 8 aylık evliliğimde her denemenin ardından aglıyordum ara sıra saçma sapan kavgalarımız oluyodu ve ben altında yatan sebebin bu olduğunu düşünüyorum.arkadaslar ben burda yenenleri okudugum zaman cok mutlu oluyordum ve insallah bi gün bende basardım die yazarım diyordum ve yazdım.darısı herkesin basına
Anestol kayganlaştırıcı değildir. Denemelerinde ya da egzersizlerinde acı duyanlar içindir, bölgesel uyuşmayı sağlar ve bu sayede acı hissedilmez.
Ama yine bu forumda gördüğüm kadarıyla anestol çok da etkili bir krem değil, herkes emla ile deniyor.
tebrıklerrrrrrrrrrrzemuszemuszemuszemus cok guzel ..kesınlıkle dedıgın dogru kavgaların en buuyk etkııs bu olay tabı esımızde cok etkılenıyor bız basardıktan sonra sukurler olsun hıccc tartısmadık sankı daha dun evlendık ıkımızınde gozlerı parlıyor ...umarım herekz kurtulur kızlar sızde basarabılırısnız hadı artık cesaretınıız toplayalım :Saruboceq::Saruboceq:Bende basardım arkadaslar cuma günü.ve yemin ederim yaptıktan sonra ilk söylediğim sey allahım sana sükürler olsun 2. Si ise kadınlar kulübünde ki herkes bu dertten kurtulsun die dua ettim.çünkü bunu ceken bilir.ben 8 aylık evliliğimde her denemenin ardından aglıyordum ara sıra saçma sapan kavgalarımız oluyodu ve ben altında yatan sebebin bu olduğunu düşünüyorum.arkadaslar ben burda yenenleri okudugum zaman cok mutlu oluyordum ve insallah bi gün bende basardım die yazarım diyordum ve yazdım.darısı herkesin basına
TY&JA Tavsiye ederim.Antiseptik, PH'ı uyumlu, mantar önleyicia.s