Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

merhaba arkadaşlar,egzersız sırasında bacağınızın arasına bı ayna koyun ve bakın,burundan derın nefes alıp ağızdan bırkaç parçada aldığınız nefesı vererek gergınsenız kendınızı rahatlatın bu sekılde sakınleşmış olucaksınız,unutmayın olmaz dıye bırsey yok vajı o kadar esnek bırseykı ne versen alır,nefes alıp ıkınırken egzersız aşamasındaysanız parmağınızı aşşağı aşşağı (popoyönune doğru)ıtın tw karşısında muzık dınleyerekte yapabılırsınız egzersızlerı..pns aşamasında da yapmanız gereken bu ... ben medıkal jel kullandım ve her ılışkı aşamasında 3-4 ay önce yenmeme ramen kullanıyorum ve memnunum,fıyatıda 2-3 TL bısey ve 1 yıl gıder o derece..kolay gelsın arkadaşlar.

başlamadım egzersize bu gidişle de başlamam.canım fena sıkılıyor depresyona girdim yine :/

mona arkadasim bende bazen oyle diyorum ama napalim mecburuz buna hayat bu sekilde gecmez..:gitme: zaman akip geciyor o yuzden nolur sende depresyona girme basarmak zorundayiz baska caresi yok bunun:enbuyukkk:

valla arkadasim cok guzel yonlendirdin tsk ederim oncelikle sana ,ennn onemlisi popo yonune dogru demissin ya istee tam dogru noktayi soylemissin hele birde belinizin altina yastik koyup o sekilde egzersiz yapinca valla cok daha iyi oluyor.. kolay gelsin kizlar

Arkadaşlar günaydınnn ..

vajinusmusu yenme amacıyla size bir takım bilgiler paylaştım ..
konuyla ilgili oralardan bilgi edinebilirsiniz ..
ayrıca banada soru sorabilirsiiniz ..

vajilinin halinden anca bir vajili anlar çünkü..

arkadaşlar merhaba bu konuyla ilgili bir kaç şeyde bende yazmak istedim konu tamamen psikolojik evliliğimin ilk 2 ayında bu sorunu bende yaşadım eşim önceleri anlayışlı olsada sonradan bayağı bi bozulmuştu bu olaya bende çapa tıp fakültesi cinsel işlev bozukluğu bölümüne gidip tedavi oldum tam 8 gün sonra eşimle ilişkiye girdim ve inanın nasıl olup bittiğini anlayamadım.kendime çok kızdım kastığım için ama tabi o psikoloji çok başka şimdi size önerim öncelikle parmak çalışması yapın ama hep kendi parmağınızla değil akşamları eşinizin parmağını sokmasına izin verin hatta siz elinizle kontrolü alın eşinizin üstüne çıkıp penisi elinize alıp vajinanızın girişine sürtün ben jelde kullandım sıvıyağ bile kullandım yine acıdı bir sabah eşim bana yaklaştı ben yine kasılınca aman tamam be bişi yapmıcam dedi bende bir anda rahatladım bi baktım çok afedersiniz girmiş:kedi:sakın hadi gidip yapalım diye ilişkiye girmeyin bırakın aklınızda olmadığı zaman olsun.ayrıca benim drum hep şunu söyledi bu kadar sahiplenme eşini seviyorsan ona bu güzelliği yaşat anne olmak var bunun sonunda ve zevklerin en güzeli ayrıca bak bakalım kim ölmüş ilk ilişkide hiç kimse bunları düşünün ve rahatlayın inş kurtulursunuz bu kötü şeyden.

bu başarını vajinusmusu yendim bölümüne yazarsan seviniriz ..

arkadaşlarımıza moral olsun
bu sayfaya yazdıkları zaman vaji atlatanlar nasıl yendiklerinide anlattıklarında, vajililere moral oluyo artı bilgi oluyo irras,,,, bende vajiydim diyenler 15 gün 1ay bu ilk gece korkusu vajinusmus değil..

Son düzenleme:

ayse'cim parmaktan sonra mumla yaptim demissin ya..!! ne kadar kalinlikta yaptin en son ki egzersizini? ve sonrasinda yendin sanirim...

bu başarını vajinusmusu yendim bölümüne yazarsan seviniriz ..

arkadaşlarımıza moral olsun

irras sende sanirim 1 ay yasamissin bu olayi oyle yazmissin yazinda ama genelde ilk gece yapamayan kadinlar 1 - 2 ay arasi yapamayabiliyor.. yani genelde ilk gece korkusu deniyor diye biliyorum buna... VAJINUSMUS cokkkkkkk uzunnnn sure yapayanlara deniyor diye biliyorum birde ahh keske oyle kaslara hemen emir filan verilsee de yapiliverilse ama iste bu is oyle diil cnm ya...

vajiyi mum egzersizleriyle yenen arkadaşlar..acaba muma sadece prez.mi takıyosunuz yani mumu kalınlaştırmak için başka bişe sarıyomusunuz canlarım kaydirigubbakcemile5

kızlar ne güzel anlatıyosunuz burayı okuyunca daha bi rahatladım bi tek ben yokmuşum benim gibi insanlarda varmış bende vajinusmusu yum 1 senedir,yapamıyorum cıldırıcam hiç bunla ilgili konuda okumamıştım,ben bi kez gebe kaldım dışardan yani ama bebegim yok suan . eşim sinirleniyo olmuyo napım.kızlar yani eşimin şeyi başı 2 3 santim oluyo herkezin olur o kadar bence ama tam birleşme oluyo parmak eşim denedi 4santim oluyo ben ilk parma egzersini burda duydum ,ama ben bunu yapamam utanırım kendimden sanki, ama yenicemi bilsem böyle yaparım,bana öneriler yazın ne olur hiç bilgim yok biraz rahatlasam belki olucak tavsiyelerinize ihyacım var ,

sanada geçmiş olsun canım..gebe kaldım demişsin düşük mü yaptın...eşinin şey başıyla ne alakası var,,tam birleşme oluyo yazmışsın..pek anlamadım yazdıklarını da,,,bak sayfaların hepsini oku çok güzel yardımlar yazıyo istedin yerde sormak istedin bişe olursa sor canım..parmak egzersizi mum egzersizi vs bunlarda utanılacak bişe oldunu sanmam,,, şakkıdı

evet malesef,eşimin penisi afedersin başı demek istedim,eşimin penisinin ucu biraz değiyo ama gerisi yok,bende yapmaya calışıcam egzersizleri faydası inş olur.ama bölük bölük yazıllmış anlamıyorum yazılanları canım,sen bana rıca etsem yazarmısın.

ilk gece korkusunu vajililerde yaşıyor ..
eşinle ne kadar ilişkiye giremediğin süresinin önemi pek de fazla değil ..
buna vajinusmus deniyor ..

bazı kadınlar kaslara emir verebiliyor .. beynini temizliyebiliyor ..
ama bazı kadınlar olmuyor böyle..
hep o sızı gelicek korkusuyla yaşıyorlar ..
adım atmaktan çekiniyorlar ..

ilk gece korkusu geçmişte bir şeylere maruz kalanlarda daha çok oluyor ..
hiç yaklaştırmıyor kendine eşi omzuna dokunsa ağlıyor aklına o an geliyor çünkü ..

bu tip kişiler psikolojik oluyor ..
ama eşinle ilişkiye giremeyen vajili oluyor ..

benim yaşadıgım ilk gece korkusu..
bir dahakini yaşarken hep aklıma o sızı gelirse diye düşünmekten beceremiyorduk bi işi ..
ama dediğim gibi ben doktora gitmeden yendim . ve böyle yenen çok ..

ilaçtata kullanılıyo sanırım yardımcı bunları nerden alırız
canım eczaneden alınıyo ialaçlar genelde..ya ben anlamadım sen sanırım vaji değilsin tam birleşme oluyo diyosun yazında,,,yanlış anlamada 6 7 aydır kk da üyesin niye bu zamana kadar böle bi sorunun varda, çare aramadın ki..kegel,parmak nefes egzersizleri kısmı açıklamalı uzun bi şekilde yazılmış tatlım onları ice oku ilk sayfada,,,bide h.dümenin reçetesini yazmış bi arkadaş sprey vs kremler yazıyo onlarla yenen arkadaşlar var ama egzersizler çok önemli.netten de bakabilirsin dümen reçete diye... sositososito

ilaçtata kullanılıyo sanırım yardımcı bunları nerden alırız

ben jelimi eczaneden almıştım bir kere bile kullanamamıştım gerek kalmamıştı ..

ama birde şunu duydum bilmiyorum varmı böyle birşey ondan kullanmak istememiştim ..
vajinin duyarlılıgını etkiliyormuş böyle jeller ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…