Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlar ya ben sadece tek parmak deneyebiliyorum.önce serçe parmağımı,sonrada orta parmağımı sonuna kadar soktum ama 2 parmağı yapamadım olmadı.3 parmağı nasıl yapıyolar anlamadım

SEWDACIM tek parmakta rahatsan iki parmağa öyle geç..
önce tek parmak çalış sonra iki parmağa geçerken iki parmağını küs şeklinde yap ve öyle dene.. hafif hafif ıkınaraak yapıcaksın.. doğru nefes almak çok önemli bu işte..
derin nefes alıcaksın verirken ıkınacaksın ve parmağını hafifçe ittiriceksin.. olmuyo diye üzülme.. bende parmak egzersizi yaparak başardım bu işi ve her seferinde ben bu sefer yapamıycam diyerek başlardım..
ama bak bşardım ve şimdi bebek bekliyorum hayırlısıyla..
egzersizlerini mümkün olduğunca kendini rahat olduğun ortamlarda yap.. müzik aç yada tv yi aç kafanı rahat bırakmaya çalış ve ben başarıcam de kendine hep..
bol jel kullan.. jelin hiç bir zararı yok..birde girişten sorna vajinin yönü aşağı doğrudur yani popo yönünde bunu untma.. denemelerden sorna kendini rahatlatmaya çalış ve her fırsatta eşinle de denemelr yapama çalış.

nefesle beraber uygula mutlaka.. sen uğraştıkça vajide açılma olucaktır sakın hemn olmuyo diye vazgeçme.. dakikalar ilerledikçe daha da rahat olucaktır unutma..

çok açık oldu ama inşllah burda anlatmanın zararı yoktur..
hepinize yardımcı olur inşllah.

SEWDACIM tek parmakta rahatsan iki parmağa öyle geç..
önce tek parmak çalış sonra iki parmağa geçerken iki parmağını küs şeklinde yap ve öyle dene.. hafif hafif ıkınaraak yapıcaksın.. doğru nefes almak çok önemli bu işte..
derin nefes alıcaksın verirken ıkınacaksın ve parmağını hafifçe ittiriceksin.. olmuyo diye üzülme.. bende parmak egzersizi yaparak başardım bu işi ve her seferinde ben bu sefer yapamıycam diyerek başlardım..
ama bak bşardım ve şimdi bebek bekliyorum hayırlısıyla..
egzersizlerini mümkün olduğunca kendini rahat olduğun ortamlarda yap.. müzik aç yada tv yi aç kafanı rahat bırakmaya çalış ve ben başarıcam de kendine hep..
bol jel kullan.. jelin hiç bir zararı yok..birde girişten sorna vajinin yönü aşağı doğrudur yani popo yönünde bunu untma.. denemelerden sorna kendini rahatlatmaya çalış ve her fırsatta eşinle de denemelr yapama çalış.

nefesle beraber uygula mutlaka.. sen uğraştıkça vajide açılma olucaktır sakın hemn olmuyo diye vazgeçme.. dakikalar ilerledikçe daha da rahat olucaktır unutma..

çok açık oldu ama inşllah burda anlatmanın zararı yoktur..
hepinize yardımcı olur inşllah.

canım peki 2 yada 3 parmak denerken acı olmuyormu?

SEVDACIM BU ıŞTE BıRZDA BEYıN HAZIR OLMASI GEREK..
BEN TEK PARMAK YAPTIM SONRA ıKı PARMAĞA GEÇTıM.. ıKı PARMAK ıKı BOĞUM YAPARKEN AYNI ANDA P.. DE DENıYORDUM HEP.. BıR GÜN DENERKEN BEN ANLAMADAN OLMUŞ HATTA ıNANAMADIM.. EŞıME ıNANMADIM OLMADI DıYE.. üç parmak hiç denemedim yani.. zaten üç parmak p.. kadar olduğu için parmak yerine p.. deniyorsun böylece p.. e de alışıyorsun.. YILLARCA EŞıMı YANIMA BıLE GETıRMEYEN BEN BıR AYDA BAŞRDIM.. BEN 5 YIL HıÇBıŞı YAPMADAN YAŞADIM KORKUMDAN..
SEN ıSE PARMAAK EGZERSıZLERıNE BAŞLAMIŞSIN BıLE.. SAKIN KARAMSAR DÜŞÜNME..
olucak de hep.. birde iki parmak denerken mutlak p.. de dene.. birinde olmasa birinde olur mutlaka..

birde canım ben sadece ultrason jeli kullandım egzersizlerimde, diğer uyuşturucu kremlerin hiçbirini kullanmadım ve kullanılmasına karşıyım.. acıya gelince.. bizler önceeden egzerisz yaparak vajiyi esnettiğimiz için acı olmuyo haliyle.. bu da bir egzersiz diye yaaparken başarıyorsun.. benim gerçekten hiç acımadı.. böyle diyenlerede başarmadan önce çok kızıyordum hepsi yalan diye.. ama geçektende öyleymiş..

teşekkürler canım inan cesaret veriyo burda söylenenler.bide ben emla ve xylocaine spreyi kullandım elimle kontrol ettim orası tamamen uyuşmuştu.sence bu uyuşturucuları kullanıp denesem acıyı hissetme oranım ne olur.egzersiz yapınca orası gerçekten esniyomu yani.acı olmuyo diyosun dimi...

sevdacım unutmaki tek parmak anca giriyo dediğn yerden bebk oluyo.. bunu böyle düşünerek motive et kendini..
tek parmaktan sonra iki parmağa geçtinmi hemen ilk yaptığında olmayabilir.. bu seni yıldırmasın sürekli den ki olsun.. tek parmak yap sonra içerde hafif hafif sağ sol yap vajide genişlesin ve rahatlasın sonra da iki parmağı küs şeklinde yaparak dene.. nefes şeklini yukarda yazdım mutlaka onunla beraber dene..egzersiz sırasında vaji gerçektende esniyo ve bu yüzden biz parmak egzeriszi yapanların acı hissetmesi zor oluyo çünkü esneyen vaji acımıyo.. sen egzersizlerine devam et yılmadan..
uyuşturucu kremleri dediğim gibi hiç kullanmadım ama kullanarak başaran arkadaşlarım var ve sonrasında bırakmaları çok zor olan ve hatta bırakamayanlar var.. ama sen istersen kullan tabii.
birde egzersizlerine canın istediğinde yap ama hergün yapmaya çalış çok ara vermeden.. her fırsatta da eşinle deneler yap..
birde canım eğer kendi parmaklarında zorlanıyorsan bunu eşinlede yapabilirsin.. bizler kasları hissettiğiimmiz için zor olabilio ama eşler denedimi hissetmediğimiz için daha rahat oluyo..
istersen öyle dene iki parmağı birde..
canım ben şimdi çıkıyorum.. sonra gene gelirim sormak istediğin bişi olursa gene yardımcı olmaya çalışrım.
başarılar tatlım..
kafandan acıycak kelimesini çıkar.. egzersizcilerde acı yokk.. normal de de yoktur ama bizler büyüttüğümüz için kafamızda vajili oluyoruz sanrıım

parmak egzersizi yapmakta zorlanan arkadaşlar ,biraz daha sabırlı olun lütfen,yavaş yavaş başaracaksınız bu işi.tek parmağa tamamen alıştıktan sonra işaret parmağınızla orta parmağınızı üst üste koyun bolca jel sürün.önce ucunu girişe yerleştirin acele etmenize hiç gerek yok başta girmeyecektir kastığınız için. derin nefes alın verin nefesi verirken hafifçe ittirin parmağı,baktınız ağrı oldu bekleyin biraz ,daire çizin parmaklarınızla içerde ,kasları sıkıp gevşetin rahatladığınızı ,acının geçtiğini göreceksiniz.sonra yavaşça ilerleyin ,acıdı mı ?yine aynı şeyleri yapın.ben iki parmaktan sonra mumla devam etmiştim üç parmaktan daha kolay çünkü.Allah hepinizin yardımcısı olsun.bu arada egzersizle vajinanız esnediği için ilişki esnasında acı ve kanama olmazz.en fazla egzersiz esnasındaki ağrılar olur o da dayanılmayacak bişi değil zaten.ilişki denemeden önce yarım saat egzersiz yapıp arkasından ilişki denerseniz çok daha kolay olur işiniz ben öyle yapmıştım işe yaradı.ınşallah en kısa zamanda yenersiniz..

yılmak yok ..eğer yapmazsanız daha çok bunalım bekler sizi ..lütfen aklınızı başınıza alın ... eğer yapmak istyorsanız çalışmaya devam edin .. bunun faydasını görenlerdenim ..

yavaş yavaş arkadaşlar,,kendinizi sıkmadan yapın egzersizleri,, eğer o an canınız istemiyosa egzersiz yapmayın bu sizi daha çok sıkar,,ne zaman isterseniz o zaman yapın,,,yeterki yapmaya alışın,,,(eğer yapmazsanız daha çok bunalım bekler sizi) eğer böle düşünürseniz daha çok bunalıma girersiniz,,yok böle bişe ya,,

Son düzenleme:
X