- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #4.841
offf ggolge aynı sorun bendede var mafoldumben bizdede iki defa oldu ama gerisi yalan oldu...dün gecede denedik eşimle yine olmadı yaa uç kısmı giriyo yada canım çok yandığı için alamıyorum delircem en son dün gece ağlama krizine girdim eşim ben ağlıyorum di,ye sinirlendi küstü bana bende sinirmden yapamıyorum diye ağladım tüm gece ne o nede ben uyumadık sabah normale döndük ama olan geceye oldu...benneyaptımki
delircem artık allahıma hergün dua ediyorum şu illetten tam anlamıyla kurtulayım diye..umarım en kısa zamanda olur..
ah canım ya ben ilk başardığım gece herşey bitti sanıyodum,kurtuldum diyodum,ama dediğim gibi kader mi yoksa beynimin oyunumu bilmiyorum ama birtürlü 2.yi deneme fırsatım olmadı.sizin yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla öyle bidefa başardım diye geçmiyo bu sıkıntı.rahat olabilmek için bi süreç ve çok deneme gerekiyo.bi cesaret etsem 2.de başıma neler gelecek kolaymı olucak ,başamı dönücem ,yoksa milim milimde olsa bi ilerleme bi rahatlıkmı yaşıyıcam hiç bilmiyorum.ama araya baya zaman girdi 1 ay.bende sizin dediklerinizi yaşarmıyım yoksa bazılarının 1 defa çözdükten sonra kolaymı oluyo hiç birfikrim yok...
kızlar biraz cesarete ihtiyacım var.banada biraz gaz verin.:))
cnm öncelikle geçmiş bayramınız mübarek olsun kesinlikle sana katılıyorum biliyosun bende ulusoya tedavi oldum ama verdiğim son kuruşuna kadar helal olsun çünkü bu illet değişik bir illet evet kendi başına yenenlerde var fakat ben bunu yapamadım herkez yapacak die bi kaidede yok ulusoydan allah razı olsun gitmek isteyen olusada kesinlikle tavsiye ediyorum şahsım adına ama tabiki durumu olmayan arkadaşlar içinde yardımcı olmaya çalışıyorum eğer burdan yanlış anlaşılırsak bu formda paylaşım olmazCanim bence tedavi yöntemlerini ayrintili bilgin olmadan bu kadar keisn bi dille eleştirme, eleştireceken bile önce doktoradn bilgi almakta fayda var. İlk etapta doktorlar zaten vajinal botox önermiyo çünkü bu uygulamada kadının zevk alması ya imkansız ya da çok zor benim bildiğim. Vajinalk botox çok ileri seviyede vajinismus hastası olanların, uzun süre defalarca egzersiz deneyip başarısız olmuş, psikolojik tedaviye yanit vermemiş hastaların rahatr egzersiz yapabilmeleri için öneriliyo ya da ilişkiye girebilmeleri için. Kadın beyninde oraya acısız bir şeyin girebiliceğini idrak ediyo, belki 3 ay geçti artık genişlemiştir darlık kalmadı diyo, insanların kafasında ne şekilde bitirdiği değişiyo kişiden kişiye. Bu açıdan da bence Allah razi olsun bu botox olayını kim çıakrdıysa.
Ayrıca doktor ulusoya herkes kızıyo burdan da senelerce tedavi edilemeyen hastaları adam 2 günde ilişkiye sokuyo. Şimdiye kadar internet ortaminda tek bir kişi görmedim ne özelden ne forum genelinden sakın gitmeyin beni kandırdı diyen. 4500 tl ye de pahalı diyosunuz ama iki beyaz eşya fiyatına adam size sağlıklı bi cinsel yaşam sunuyo.Bence değeri ölçülemez bile. He ben ödeyecek gücüm olmadığı için gidemedim. Ama eğer daha ucuza yapsa zaten kapısının önü yatır kapısı gibi olurdu heralde.
Canim bence tedavi yöntemlerini ayrintili bilgin olmadan bu kadar keisn bi dille eleştirme, eleştireceken bile önce doktoradn bilgi almakta fayda var. İlk etapta doktorlar zaten vajinal botox önermiyo çünkü bu uygulamada kadının zevk alması ya imkansız ya da çok zor benim bildiğim. Vajinalk botox çok ileri seviyede vajinismus hastası olanların, uzun süre defalarca egzersiz deneyip başarısız olmuş, psikolojik tedaviye yanit vermemiş hastaların rahatr egzersiz yapabilmeleri için öneriliyo ya da ilişkiye girebilmeleri için. Kadın beyninde oraya acısız bir şeyin girebiliceğini idrak ediyo, belki 3 ay geçti artık genişlemiştir darlık kalmadı diyo, insanların kafasında ne şekilde bitirdiği değişiyo kişiden kişiye. Bu açıdan da bence Allah razi olsun bu botox olayını kim çıakrdıysa.
Ayrıca doktor ulusoya herkes kızıyo burdan da senelerce tedavi edilemeyen hastaları adam 2 günde ilişkiye sokuyo. Şimdiye kadar internet ortaminda tek bir kişi görmedim ne özelden ne forum genelinden sakın gitmeyin beni kandırdı diyen. 4500 tl ye de pahalı diyosunuz ama iki beyaz eşya fiyatına adam size sağlıklı bi cinsel yaşam sunuyo.Bence değeri ölçülemez bile. He ben ödeyecek gücüm olmadığı için gidemedim. Ama eğer daha ucuza yapsa zaten kapısının önü yatır kapısı gibi olurdu heralde.[/QUOTE
Merhaba bayanlar, Ben dr ulusoyun sıtesını ınceledım , ınternetten hallettıgı kısılere evet dılator gonderıyormus , ama kendı klınıgıne gıdınce sadece hıpnoz yapılıyor anladıgım kadarıyla . ben ıkı doktor arasıdna kaldım DR.ULUSOY yada DR. SAYGIN ( hera klınıgı ) , Lütfen bana fıkır vermek ısteyen herkes yazsın, rıca edıyorum , esım artık bu konuyu bıtırdı kafasında evlılıgımız arap sacına dondu , yanı bana yardımcı falan olmuyor kendı gobegımı kendım kesmeye clsııyorum , yapım geregı , bırılerının gazına gelmeden fıkırlerını dınlemedn bıse yapamıyroum , kendı kararım yok yanı hep bı celıskı , fıkrı olan ve bana FIKIR vererek yardımcı olmak ısteyen arkadaslarım , sızden bılgı ve haber bekelrım .......
ilk iki denemeyi emla ile yapmıştık biz. müthiş bi yanma olmuştu bende ama şimdi emlası yapabiliyorum ve bittikten sonra ne acı ne de yanma var. bilmiyorum ilacın mı etkisiydi. şimdi sadece vazelin kullanıyoruz uç kısmına. gerçi hala çözülmüş değil tm olarak çünkü ben istiyorsam kolaylıkla oluyor ama istemeden korkarak yapıyorsam kesinlikle o yarıdan sonraki engeli aşamıyoruz
bilgi verdiğin için teşekkür ederim.bu vajinitle ilgili küçük bi araştırma yaptım şimdi sanırım mantarla ilgili bi problem.en büyük belirtileri aşırı kaşıntı,tuvalet esnasında aşırı yanma gibi mantar yarası oluşumuymuş.ama bnde bu belirtilerin hiç birinden nadirende olsa oluyo diyebilceğim kadar yok.benim sıkıntım sadece ilişki esnasında oluşan bişi bununla ilgilide bi doktor açıklaması bulamadım ama sende emin değilsin zaten sölemek istedim
nazicane bir tavsiyede bulunacaktım .bebe yağı denediniz mi?
Canim bence tedavi yöntemlerini ayrintili bilgin olmadan bu kadar keisn bi dille eleştirme, eleştireceken bile önce doktoradn bilgi almakta fayda var. İlk etapta doktorlar zaten vajinal botox önermiyo çünkü bu uygulamada kadının zevk alması ya imkansız ya da çok zor benim bildiğim. Vajinalk botox çok ileri seviyede vajinismus hastası olanların, uzun süre defalarca egzersiz deneyip başarısız olmuş, psikolojik tedaviye yanit vermemiş hastaların rahatr egzersiz yapabilmeleri için öneriliyo ya da ilişkiye girebilmeleri için. Kadın beyninde oraya acısız bir şeyin girebiliceğini idrak ediyo, belki 3 ay geçti artık genişlemiştir darlık kalmadı diyo, insanların kafasında ne şekilde bitirdiği değişiyo kişiden kişiye. Bu açıdan da bence Allah razi olsun bu botox olayını kim çıakrdıysa.
Ayrıca doktor ulusoya herkes kızıyo burdan da senelerce tedavi edilemeyen hastaları adam 2 günde ilişkiye sokuyo. Şimdiye kadar internet ortaminda tek bir kişi görmedim ne özelden ne forum genelinden sakın gitmeyin beni kandırdı diyen. 4500 tl ye de pahalı diyosunuz ama iki beyaz eşya fiyatına adam size sağlıklı bi cinsel yaşam sunuyo.Bence değeri ölçülemez bile. He ben ödeyecek gücüm olmadığı için gidemedim. Ama eğer daha ucuza yapsa zaten kapısının önü yatır kapısı gibi olurdu heralde.
nasıl bi sorun olduğu hakkında pek bilgim yok ama bence önce eşinin desteği gerekli bi arkadaş vardı burda tam 2 sene vajinusmus çekmiş ama sonra doktor yardımıyla ve eşinin desteği ile sorunu aşmış ve o kornmayıp ilk ilişki yaşadıkları ay hamile kaldı. inşallah senin de öyle olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?