Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ah canım ya ben ilk başardığım gece herşey bitti sanıyodum,kurtuldum diyodum,ama dediğim gibi kader mi yoksa beynimin oyunumu bilmiyorum ama birtürlü 2.yi deneme fırsatım olmadı.sizin yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla öyle bidefa başardım diye geçmiyo bu sıkıntı.rahat olabilmek için bi süreç ve çok deneme gerekiyo.bi cesaret etsem 2.de başıma neler gelecek kolaymı olucak ,başamı dönücem ,yoksa milim milimde olsa bi ilerleme bi rahatlıkmı yaşıyıcam hiç bilmiyorum.ama araya baya zaman girdi 1 ay.bende sizin dediklerinizi yaşarmıyım yoksa bazılarının 1 defa çözdükten sonra kolaymı oluyo hiç birfikrim yok...

kızlar biraz cesarete ihtiyacım var.banada biraz gaz verin.:))

evet hepimiz ilkinden sonra bu kabus bitti sanıyoruz ama maalesef üstümüzden gitmiyo kabus :1no2: ilki nasıl oldu anlamadım bende eşimde ikincide hepsi oldu 3.cüde biraz kastım ama oldu ama sonraki denemeler baş belası oldu egzersizlere başladım en son işte dün gece denedik eşimde bende aşırı stres olduk bu hale geldik...sabahtan beri iyiyiz bakalım egzersizlere devam edicem yine asla bırakmamamk lazım diye düşünüyorum ve inanıyorum bu illetten tamamıyla hepimiz kurtulcaz..biraz acı çekicez gerilcez ama kurtulcaz..

cnm öncelikle geçmiş bayramınız mübarek olsun kesinlikle sana katılıyorum biliyosun bende ulusoya tedavi oldum ama verdiğim son kuruşuna kadar helal olsun çünkü bu illet değişik bir illet evet kendi başına yenenlerde var fakat ben bunu yapamadım herkez yapacak die bi kaidede yok ulusoydan allah razı olsun gitmek isteyen olusada kesinlikle tavsiye ediyorum şahsım adına ama tabiki durumu olmayan arkadaşlar içinde yardımcı olmaya çalışıyorum eğer burdan yanlış anlaşılırsak bu formda paylaşım olmaz

ilk iki denemeyi emla ile yapmıştık biz. müthiş bi yanma olmuştu bende ama şimdi emlası yapabiliyorum ve bittikten sonra ne acı ne de yanma var. bilmiyorum ilacın mı etkisiydi. şimdi sadece vazelin kullanıyoruz uç kısmına. gerçi hala çözülmüş değil tm olarak çünkü ben istiyorsam kolaylıkla oluyor ama istemeden korkarak yapıyorsam kesinlikle o yarıdan sonraki engeli aşamıyoruz

nazicane bir tavsiyede bulunacaktım .bebe yağı denediniz mi?

merhaba canım, ben de 6,5 aydır evliyim ve hâlâ ilişkiye giremedik ama ben doktora gittim jinekoloğa, bana herhangi bir sorun olmadığını zarımın ilişkiye çok müsait olduğunu söyledi... o dediğin yanma hissi bende de oluyor.. sanki orda bir yer var orayı geçemiyoruz... ama bunun dışında sende bir rahatsızlık olabilir bence jinokolojik bir muayene ol derim... inş en kısa zamanda hepimiz atlatırız bu illeti...

[/QUOTE]
Merhaba bayanlar, Ben dr ulusoyun sıtesını ınceledım , ınternetten hallettıgı kısılere evet dılator gonderıyormus , ama kendı klınıgıne gıdınce sadece hıpnoz yapılıyor anladıgım kadarıyla . ben ıkı doktor arasıdna kaldım DR.ULUSOY yada DR. SAYGIN ( hera klınıgı ) , Lütfen bana fıkır vermek ısteyen herkes yazsın, rıca edıyorum , esım artık bu konuyu bıtırdı kafasında evlılıgımız arap sacına dondu , yanı bana yardımcı falan olmuyor kendı gobegımı kendım kesmeye clsııyorum , yapım geregı , bırılerının gazına gelmeden fıkırlerını dınlemedn bıse yapamıyroum , kendı kararım yok yanı hep bı celıskı , fıkrı olan ve bana FIKIR vererek yardımcı olmak ısteyen arkadaslarım , sızden bılgı ve haber bekelrım .......[/QUOTE]

selam canim tavsiye istemissin haddim olmayarak sana kendi cozumumu anlatayim

ben 5 sene bu illetle ugrastim .. 5 sene dile kolay gerci hepimiz yasiyoruz hepimiz biliyoruz bu hastaligin bize yasattigi acilari, husranlari ... anlatmama gerek yok sanirim eksilerini .. bu hastaligin bana kazandirdigi tek sey ne kadar guclu oldugumu gormem oldu .. ben biliyorum ki allahin izniyle benim artik bu dunyada yenemeyecegim hic bir problem sikinti keder tasa yok ...

bir cok psikolog cinsel terapist ve jinekolog deneyimim oldu
hem turkiyede hem fransada kimi cok komik buldu boyle bi hastaligin varligindan haberi yoktu kimi dalga gecti kimi aciyan gozlerle bakti esini dusun canin bu kadar kiymetli olmasin deyip geri eve postaladi ... hem maddi hem manevi yikim oldu her doktor deneyimimin sonu .. senin bahsettigin doktorlara gitmedim tanimiyorumda ama en az onlar kadar deneyimli onlar kadar reklami yapilan herkesin bildigi bi doktora gittim cok para odedim cok cok para ve farkettim ki paran varsa onlar icin varsin paran yoksa umurlarinda bile degilsin ... uyusamadik doktorla bi seyler ters gitti ve tedaviyi yarida biraktim parasinida pesin odedigim icin tabiki geri alamadim ...
ve bir gun bu siteye rastladim allahin takdiri diyorum ben o gune hala cunku cok bunalmistim cok daralmistim canima tak etmisti butun sayfalari bastan sonuna okudum baskalari yaptiysa benim neyim eksik onlardan dedim ve egzersizlere basladim bir haftada yendim gecen ay basardim ve o ay hamile kaldim suan bes haftalik hamileyim
yerlere goklere sigamiyorum ..

ben degistim benimle birlikte esim degisti biz degistik ...
hayatim degisti ...
herseyim degisti ...
kizlar bu sayfalari bastan okuyun donup donup bi daha okuyun
inanin hic kimsenin kimseden ne bi eksigi ne bi fazlasi var .. sadece birazcik gayret ve bir adim gerisi inanin geliyor ...

Ben elestirimi burdaki arkadaslarin paylastigi bilgiler uzerine yaptim..Dr.ulusoyu ornek vermemde aklimda kalan isim oldugu icin di..X,Yveya Z isimli doktor hic onemli degil..onemli olan konu..Kimseye kizdigim falan yok ,sen yanlis anlamissin..Ayrica kesin bir dille elestirsem her cumlemin altina kesin inaniyorum ve kesin boyle yazardim..ben boyle dusunuyorum dedim ve hala boyle dusunmemi saglayan nedenlerim var..ve asla tedavinin ne oldugunu nasil oldugunuda elestirmedim..soylemek istedigim suydu: Bir insan bu kim olursa olsun doktorsa da eger birsey soyluyorsa bunun dogru olmasi gerekir degilmi..Asagidaki alintiyi hera kadin sagligi merkezi sitesinden direk aldim..bastada yazdigim gibi tedavi seklini heraldeki elestiremem yada elestirmem..boyle bir tedavi sekli secilmisse secilmistir..ama bunu asagidaki buyuk harflerde alinan alintidaki gibi Uygulanmamaktadir yaziyorsa ve uygulaniyorsa burda insana sorarlar ne bu simdi diye..

Pek çok merkezde uygulanılan ve hastalar tarafından yapılmasında zorlanılan ve itici gelen PARMAK EGZERSİZLERİ KLİNİĞİMİZDE UYGULATILMAMAKTADIR. Bu konuda içiniz rahat olabilir. Zaten "in vivo duyarsızlaştırma (desensitizasyon)" olarak da bilinen parmak egzersizleri ile çalışmalar günümüzde modern cinsel tedavi yöntemlerinin arasında bulunmamaktadır. Çünkü artık daha modern davranışsal terapi yöntemleri mevcuttur ve bu yöntemler hastalar arasında daha kolay uygulanabilmektedir.

Boyle bir uygulama varsa vardir.. bunu bastan hastaya soylemek en dogrusu degilmidir arkadasim..simdi sorarim sana..
Yoksa bu hastaliktan kurtulmanin iki beyaz esya parasiyla veya baska seyle ilgisinin olmadigini herkes biliyor..

Vajinal botoks uygulamasini kesfedenlerden bencede Allah razi olsun..ve dusuncemi sorucak olursaniz bu konu uzerinde yogunlastim arkadaslar ..vajinal botoks yaptirarak + psikolojik destek..Google da ``vajinusmusa botokslu cozum ``yazin detayli sekilde okuyabilirsiniz arkadaslar..fiyat olarak ta muayene ucreti +botoks ucreti aliniyormus..botoks ucretininde 460 ytl civari oldugunu ogrendim..tabi bu bir merkezden digerine uc asagi bes yukari degisebilirmis..Hasta cok duyarli yaklastigi cinsel birlesme olgusunu rutin ve agrisiz olarakta yasayabildigini fark eder ,,hassasiyet kazanilmis bu konuda bir duyarsizlasma kazanilmis olur..yapilan calismalara gore botoksun etkisi gectikten sonrada (en az 2 ay suruyormus etki ) cinsel birlesme sirasinda vajinusmus tekrarlamamaktadir.. iste en cok ta dikkatimi ceken cumleler..

En son soylemek istedigim cumlelerim arkadaslar ben bu tedavi yontemini kendime yakin buldum ve asla parmak egzersizleri veya baska mum, vesaiyre yapamayan biriyim..yapanlar yokmu var..kisiden kisiye degisen bir durum bu sonucta..ben yapamam diger arkadasim basarir..suan yurt disindayiz kisa bir sure sonra turkiyeye gelicez..bu tedaviyi yaptirdiktan sonra kendimde yasadigim deneyimlerimi paylasmaya calisicamins tek tek..umarim hersey dusundugum gibi pozitif gelisir..ben bu illetten ins kurtulur ve kurtulmaya calisan arkadaslarima tecrubelerimi yazar hep beraber defederiz ..

kötükedihüso
Ben elestirimi burdaki arkadaslarin paylastigi bilgiler uzerine yaptim..Dr.ulusoyu ornek vermemde aklimda kalan isim oldugu icin di..X,Yveya Z isimli doktor hic onemli degil..onemli olan konu..Kimseye kizdigim falan yok ,sen yanlis anlamissin..Ayrica kesin bir dille elestirsem her cumlemin altina kesin inaniyorum ve kesin boyle yazardim..ben boyle dusunuyorum dedim ve hala boyle dusunmemi saglayan nedenlerim var..ve asla tedavinin ne oldugunu nasil oldugunuda elestirmedim..soylemek istedigim suydu: Bir insan bu kim olursa olsun doktorsa da eger birsey soyluyorsa bunun dogru olmasi gerekir degilmi..Asagidaki alintiyi hera kadin sagligi merkezi sitesinden direk aldim..bastada yazdigim gibi tedavi seklini heraldeki elestiremem yada elestirmem..boyle bir tedavi sekli secilmisse secilmistir..ama bunu asagidaki buyuk harflerde alinan alintidaki gibi Uygulanmamaktadir yaziyorsa ve uygulaniyorsa burda insana sorarlar ne bu simdi diye..

Pek çok merkezde uygulanılan ve hastalar tarafından yapılmasında zorlanılan ve itici gelen PARMAK EGZERSİZLERİ KLİNİĞİMİZDE UYGULATILMAMAKTADIR. Bu konuda içiniz rahat olabilir. Zaten "in vivo duyarsızlaştırma (desensitizasyon)" olarak da bilinen parmak egzersizleri ile çalışmalar günümüzde modern cinsel tedavi yöntemlerinin arasında bulunmamaktadır. Çünkü artık daha modern davranışsal terapi yöntemleri mevcuttur ve bu yöntemler hastalar arasında daha kolay uygulanabilmektedir.

Boyle bir uygulama varsa vardir.. bunu bastan hastaya soylemek en dogrusu degilmidir arkadasim..simdi sorarim sana..
Yoksa bu hastaliktan kurtulmanin iki beyaz esya parasiyla veya baska seyle ilgisinin olmadigini herkes biliyor..

Vajinal botoks uygulamasini kesfedenlerden bencede Allah razi olsun..ve dusuncemi sorucak olursaniz bu konu uzerinde yogunlastim arkadaslar ..vajinal botoks yaptirarak + psikolojik destek..Google da ``vajinusmusa botokslu cozum ``yazin detayli sekilde okuyabilirsiniz arkadaslar..fiyat olarak ta muayene ucreti +botoks ucreti aliniyormus..botoks ucretininde 460 ytl civari oldugunu ogrendim..tabi bu bir merkezden digerine uc asagi bes yukari degisebilirmis..Hasta cok duyarli yaklastigi cinsel birlesme olgusunu rutin ve agrisiz olarakta yasayabildigini fark eder ,,hassasiyet kazanilmis bu konuda bir duyarsizlasma kazanilmis olur..yapilan calismalara gore botoksun etkisi gectikten sonrada (en az 2 ay suruyormus etki ) cinsel birlesme sirasinda vajinusmus tekrarlamamaktadir.. iste en cok ta dikkatimi ceken cumleler..

En son soylemek istedigim cumlelerim arkadaslar ben bu tedavi yontemini kendime yakin buldum ve asla parmak egzersizleri veya baska mum, vesaiyre yapamayan biriyim..yapanlar yokmu var..kisiden kisiye degisen bir durum bu sonucta..ben yapamam diger arkadasim basarir..suan yurt disindayiz kisa bir sure sonra turkiyeye gelicez..bu tedaviyi yaptirdiktan sonra kendimde yasadigim deneyimlerimi paylasmaya calisicamins tek tek..umarim hersey dusundugum gibi pozitif gelisir..ben bu illetten ins kurtulur ve kurtulmaya calisan arkadaslarima tecrubelerimi yazar hep beraber defederiz ..

Son düzenleme:
Ece1 kullanıcısından alıntı
Canim bence tedavi yöntemlerini ayrintili bilgin olmadan bu kadar keisn bi dille eleştirme, eleştireceken bile önce doktoradn bilgi almakta fayda var. İlk etapta doktorlar zaten vajinal botox önermiyo çünkü bu uygulamada kadının zevk alması ya imkansız ya da çok zor benim bildiğim. Vajinalk botox çok ileri seviyede vajinismus hastası olanların, uzun süre defalarca egzersiz deneyip başarısız olmuş, psikolojik tedaviye yanit vermemiş hastaların rahatr egzersiz yapabilmeleri için öneriliyo ya da ilişkiye girebilmeleri için. Kadın beyninde oraya acısız bir şeyin girebiliceğini idrak ediyo, belki 3 ay geçti artık genişlemiştir darlık kalmadı diyo, insanların kafasında ne şekilde bitirdiği değişiyo kişiden kişiye. Bu açıdan da bence Allah razi olsun bu botox olayını kim çıakrdıysa.

Ayrıca doktor ulusoya herkes kızıyo burdan da senelerce tedavi edilemeyen hastaları adam 2 günde ilişkiye sokuyo. Şimdiye kadar internet ortaminda tek bir kişi görmedim ne özelden ne forum genelinden sakın gitmeyin beni kandırdı diyen. 4500 tl ye de pahalı diyosunuz ama iki beyaz eşya fiyatına adam size sağlıklı bi cinsel yaşam sunuyo.Bence değeri ölçülemez bile. He ben ödeyecek gücüm olmadığı için gidemedim. Ama eğer daha ucuza yapsa zaten kapısının önü yatır kapısı gibi olurdu heralde.

Buarada pardon ...neye cevap yazdigim belli olsun diye alinti yapip altina yazmaya calistim ama bir problem olustu sanirim 3 kez farkli sekillerde cikti yazilar..tekrar pardon arkadaslar..

merhba hangı dktora gıtmıs o arkadasın , ogrenebılrı mısn

kızlar mrb 2 -3 günlük uğraşlarım sonunda çift parmağıda sokabiliyorum.artık sizce sıra hangisinde penis denemesine geçsem diyorum ama olmazsa çok zoruma gider.yani korkuyorum.sizce şimdi ne yapmalıyım?

ravzam bende 1 aydır çift parmak yapıyorum ama penise geçince olmuyor,ben emla falan hiçbişey kullanmıyorum ondanmı bilmem ama burdaki arkadaşlar 3 parmaktan sonra p... diyolar ben imkansız 3 parmak yapamam((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…