- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #4.841
offf ggolge aynı sorun bendede var mafoldumben bizdede iki defa oldu ama gerisi yalan oldu...dün gecede denedik eşimle yine olmadı yaa uç kısmı giriyo yada canım çok yandığı için alamıyorum delircem en son dün gece ağlama krizine girdim eşim ben ağlıyorum di,ye sinirlendi küstü bana bende sinirmden yapamıyorum diye ağladım tüm gece ne o nede ben uyumadık sabah normale döndük ama olan geceye oldu...benneyaptımki
delircem artık allahıma hergün dua ediyorum şu illetten tam anlamıyla kurtulayım diye..umarım en kısa zamanda olur..
ah canım ya ben ilk başardığım gece herşey bitti sanıyodum,kurtuldum diyodum,ama dediğim gibi kader mi yoksa beynimin oyunumu bilmiyorum ama birtürlü 2.yi deneme fırsatım olmadı.sizin yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla öyle bidefa başardım diye geçmiyo bu sıkıntı.rahat olabilmek için bi süreç ve çok deneme gerekiyo.bi cesaret etsem 2.de başıma neler gelecek kolaymı olucak ,başamı dönücem ,yoksa milim milimde olsa bi ilerleme bi rahatlıkmı yaşıyıcam hiç bilmiyorum.ama araya baya zaman girdi 1 ay.bende sizin dediklerinizi yaşarmıyım yoksa bazılarının 1 defa çözdükten sonra kolaymı oluyo hiç birfikrim yok...
kızlar biraz cesarete ihtiyacım var.banada biraz gaz verin.:))