- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #4.821
kızlar hepinizin geçmiş bayramını kutluyorum. bayramdan önce giremedim.bugün internette bir sorun var.fırsat buldukça girmeye çalışrım.başaran varmı aranızda daha sayfaları okumadım ama işallah okurum.benim başımda bir sürü sorun var.bayramım ziyan oldu.allahım günah yazmasın ama bayramlardan nefret ediyorum.eşimle aramıza ailesi girmeye çalışıyor.bana dua edin ne olur.eşim ailesine dönmesin.beni sevsin çok sevsin.ben kısa bir süre önce vajinusmusu yendim biliyorsunuz.ama bu ailesinin aramıza girmesinden daha iyiydi biliyormusunuz.keşke ailesi bunu yapmasaydıda eşim benim yanımda olsa.ben vajinismus olmayı özledim.kızlar bana kızmayın yenmek için çok çaba sarfettim.aaa kadına bak yenmiş daha ne istiyor diyebilirsiniz.sadece içimden gelenler bunlardı.eşlerinizi üzmeyin.benim eşim iki arada bir derede kaldı.allahım ona ve ba asabırlar versin.
canım benim bozma morelini ne oldu söyle bakalım?
ben sorun nedir bilmiyorum kusura bakma cadı kaynanan neden ara açmaya çalışıyo bakim
sadece kaynana olsa iyi görümce kayınpeder hepsi.bayramımı burnumdan getirdiler.neymiş 4 günde onlara gidilecekmiş istedikleri bu.benim ailem yokmu ben ailemde onlarda durdugum kadar durmadım.gerisini anla işte.
cok yenı olduug ıcın bızımde yanma hıssı oluyor zamnla gececek dyorlar ama sen genede bır doktora gorun ıstersen aslında bendede yanma hıssı ck oluyor bazen ck rahat bazen acılı gecıyor..bırde yarısından fazlası oluyor dıyorsun bıraz daha oyle devam et cunku zamnla acılma oluyor ve ırden hepsı oluyor bırde kuruluk olayına ck dıkkat et yanı ek bır seyler kullan su an cok yenı oldugu ıcın kendımızı kasıyoruz ve tabıykı kendılıgınde ıslaklık mumkun degıl...herkese slm.bnde 3 aydır aynı sorunları yaşayan biriyim ama n parmak egzersizi n de mum gibi şeylerle deneme yapmadım herkesinde bildiği gibi kafada biten bişi bn az çok bitirdim kafamda hazırladım milim milimde olsa ilerleme kaydettim ama artık başka bi sorun olduğunu düşünüyorum.yarısından fazlasını alıp deli gibi yanma hissi nie olurki artık bi doktoramı gitmeliyim bilmiyorum.gitmek istemiyorum doktora fln erteliyorum ama bu şekilde n zmna kdr ertelenir onuda bilmiyorum saçma gelio.aynı şeyleri yaşayan warsa yardımcı olabilirmi yani artık bi tıbbi müdahale gerektirirmi bu durum?bu kdr fazla ilerleyipte bişi olmaması acı we yanma hissinin sebebi fizyolojik bi problem olabilirmi bilen biri warsa nolur cevaplasın ona göre son çaremi gerçekleştirip artık bi muayne olucam.mafoldumben
kızlar hepinizin geçmiş bayramını kutluyorum. bayramdan önce giremedim.bugün internette bir sorun var.fırsat buldukça girmeye çalışrım.başaran varmı aranızda daha sayfaları okumadım ama işallah okurum.benim başımda bir sürü sorun var.bayramım ziyan oldu.allahım günah yazmasın ama bayramlardan nefret ediyorum.eşimle aramıza ailesi girmeye çalışıyor.bana dua edin ne olur.eşim ailesine dönmesin.beni sevsin çok sevsin.ben kısa bir süre önce vajinusmusu yendim biliyorsunuz.ama bu ailesinin aramıza girmesinden daha iyiydi biliyormusunuz.keşke ailesi bunu yapmasaydıda eşim benim yanımda olsa.ben vajinismus olmayı özledim.kızlar bana kızmayın yenmek için çok çaba sarfettim.aaa kadına bak yenmiş daha ne istiyor diyebilirsiniz.sadece içimden gelenler bunlardı.eşlerinizi üzmeyin.benim eşim iki arada bir derede kaldı.allahım ona ve ba asabırlar versin.
kızlar mrb herkesin geçmiş bayramı kutlu olsun.lütfen yardım edin egzersizlere devam ediyorum.aslında güzel gidiyodu ama sıra 2 parmağa gelince olmuyor yani girmiyor.sığmıyor yani.sanki 2 parmağı soktuğumda yırtılacakmış gibi geriliyor.çok korkuyorum lütfen bir fikir verin
herkese slm.bnde 3 aydır aynı sorunları yaşayan biriyim ama n parmak egzersizi n de mum gibi şeylerle deneme yapmadım herkesinde bildiği gibi kafada biten bişi bn az çok bitirdim kafamda hazırladım milim milimde olsa ilerleme kaydettim ama artık başka bi sorun olduğunu düşünüyorum.yarısından fazlasını alıp deli gibi yanma hissi nie olurki artık bi doktoramı gitmeliyim bilmiyorum.gitmek istemiyorum doktora fln erteliyorum ama bu şekilde n zmna kdr ertelenir onuda bilmiyorum saçma gelio.aynı şeyleri yaşayan warsa yardımcı olabilirmi yani artık bi tıbbi müdahale gerektirirmi bu durum?bu kdr fazla ilerleyipte bişi olmaması acı we yanma hissinin sebebi fizyolojik bi problem olabilirmi bilen biri warsa nolur cevaplasın ona göre son çaremi gerçekleştirip artık bi muayne olucam.mafoldumben
neyse hayırlısı bizim 4.yılımız bitti bizimde ikinci denememiz bu yumurtlama dönemim devam ediyor.bakalım inşallah bu ay olurakannehir
Herkese Selam kizlar;
Vajinal botoks hakkinda bilgisi yada deneyimi olan varmi? uzun zamandir sayfalari takip ediyorum 282. sayfada papatya 1979 arkadas biraz bahsetmis fiyatinin ne kadar oldugunu ,nasil uygulandigini ..sonrasinda deneyimerini paylasicagini yazmis ama ben goremedim( Netten de arastirdim aslinda bu konuyu ..bazi uzmanlar vajinal botoksun vajinusmus ve agrili cinsel iliski yasayan insanlarda cozum oldugunu savunmuslar ve kseinlikle etkili bir yontem demisler..bazi uzmanlarda uygulanmamasi gereken bir yontem olarak ele almis..sebep olarak ta botoks uygulanip etkisi gectikten sonra (en az 2 ay sonasi) tekrar bu sorunun ortaya cikicagini savunmuslar..
Acikcasi artik ulkemizde hersey insan sagligindan once,para uzerine dondugu icin ,,vajinal botoksun tedavi ucretinin cok daha uygun olmasinin bu nedenden dolayi uygulanmamasi gereken bir yontem olarak one suruldugunu dusunuyorum..ve doktor tedavisinde bu durumu yenmis olan arkadaslarin anlattiklari deneyimlerindende bunu cikarmiyor degilim,,bu doktorlarda aynen burda birbirimize onerdigimiz yontemleri uygulatiyor..bunu tedavi goren arkadaslar soylemisler..Dr.ulusoy sitesinde yazmis kesinlikle parmak egzersizi veya baska herhangi bisey uygulatmiyoruz iki gunde cozuyoruz diye..oyle bir aciklamislarki sanki gokten zembille biseyler iniyor hemen hersey halloluyor..ama ogreniyoruz ki bu doktorun tedavisini goren arkadaslar dilatorlerden ayni egzersizlerden kayganlastiricilardan bahsediyorlar..o zaman bunlar ne demek oluyor..para ugruna insanlarin kandirilmaya calisildigini dusunuyorum..
Umarim doktorlarinda ,terapistlerinde,ve hemen hemen herkesin savundugu bu kafada bitiyor hersey onerilerini bizlerde bir gun cozebiliriz..
herkese slm.bnde 3 aydır aynı sorunları yaşayan biriyim ama n parmak egzersizi n de mum gibi şeylerle deneme yapmadım herkesinde bildiği gibi kafada biten bişi bn az çok bitirdim kafamda hazırladım milim milimde olsa ilerleme kaydettim ama artık başka bi sorun olduğunu düşünüyorum.yarısından fazlasını alıp deli gibi yanma hissi nie olurki artık bi doktoramı gitmeliyim bilmiyorum.gitmek istemiyorum doktora fln erteliyorum ama bu şekilde n zmna kdr ertelenir onuda bilmiyorum saçma gelio.aynı şeyleri yaşayan warsa yardımcı olabilirmi yani artık bi tıbbi müdahale gerektirirmi bu durum?bu kdr fazla ilerleyipte bişi olmaması acı we yanma hissinin sebebi fizyolojik bi problem olabilirmi bilen biri warsa nolur cevaplasın ona göre son çaremi gerçekleştirip artık bi muayne olucam.mafoldumben
selamm arkadaşlar bende yuvama döndüm sonunda.sayfaları okudum başaran arkadaş olmamış herkes bayram tatilinde tatile girmiş heralde.e malum ailelerin yanında olunca galiba mecburi tatil oldu, bizede gün doğdu gibime geliyor:)kızlar ben sadece 1 başarıyla sonuçlanan gecenin ardından 1 aydır kapadım dükkanları.o gece canım falan yanmadı sanırım korkmuştum ama o gece gerçekten korktuğum gibi değilmiş dediğimi hatırlıyorum eşime.ama galiba ben ikinci denemeden kaçıyorum kızlar.bişekilde bahane buluyorum galiba.9 aydır evliliğim boyunca küsmediğim kadar bu bir ayda küstüm eşime(küs olunca deneyelim diyemiyo yaklaşamıyo ya)gerçekten kendime kızmaya başladım bahanem yok ama benim bilinçaltım buluyo bi bahane diyorum.canım çok sıkılıyo.bakalım barışırsakbu cuma ve cumartesi akşamı neler olucak yoksa yine bulacakmıyım bişe görücez.sizlerden ne var ne yok bakalım burası formdan düşmüş biraz.hadi sizde gelin artık konuşalım paylaşalım rahatlayalım:)
canım benimkide işte su bazlı ph dengeleyici bi kayganlastırıcı ty&ja lubricant jel,doktor tavsiye etmişti bunu bize,hatta aromalısı oluyomuş bunların,seftalilisini tavsiye ederim demişti dr ama kalmamıs eczanede aromalı,sade formunu aldık biza.sfiatı 34,50 ytl ye almıştık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?