Yaptım:lepi:
ılk günlerde iki parmakta zorlanmıştım ama bir tanesi girince, oraya bir şeylerin girebileceğine iknâ olunca gerisi çok kolay geldi. Genişledikçe önce iki parmak girdi, sonra üçünü birden denemeye başladım. Vajinismus olduğumu fark ettiğimden tam bir hafta sonra, dün gece o da oldu. Başından beri ara ara deneyip canımı çok fazla yaktığı için bıraktığım mumu da denedim, o da oldu. Oldu delikafadulden
Git gel yapamıyorum, öylece kalıyorum, çıkarırken biraz zorluyor ve bayağı acıyor ama sonrasının daha çabuk düzeleceğine inanıyorum.
Merak eden olursa diye özet geçeyim. Emla ya da benzeri bir şey kullanmadım, hissetmek istedim. Bir çeşit kayganlaştırıcı edinip elimle egzersiz yaptım, içeriyi keşfettim. Sırtımı bir yere dayayıp rahatça oturdum. Kalçamın altına da kanepe kırlenti koydum. Bir taraftan bir şeyler izledim kafamı rahatlattım, bir taraftan yaptım. Dikkat başka yerde olunca kendinizi kasmıyorsunuz. Bunu bir külfet olarak görmemek önemli bence.
Bakın bir hafta üstüne düşünce oldu. Unutmayın, bu yüzde yüz tedavisi olan bir şey. Herkes bunu farklı şiddette yaşıyor elbette, bazen kolay bazen zor oluyor ama oluyor, bazen profesyonel destek gerekiyor, ama oluyor. Buna iknâ olun yeter ki...
Yarın büyük denemeyi yapıyoruz, büyük olasılıkla olacak. Belki önce biraz parmaklarımla alıştırmam gerekir ama olacak. Mumu çıkarırken yaşadıklarımı yaşamayacağımı umuyorum. :ecrin_bebek:
Biraz hayal kırıklığı oldu:sinifsinif:
Parmaklarımla sorun yok da, penis ile ilk deneme biraz zorlu geçti. Kontrol bende olsun diye üstteyken denemiştik ama kendimi o kadar sıktım ki kasıldım kaldım öyle, aşağı yukarı hareket etmekte bayağı zorlandım. ılerleme vardı ama milim milim. Bu aşamaya gelmişken ve yavaş yavaş oluyorken bırakmak da istemedim, biraz altta biraz üstte oldum, acıya rağmen devam ettik.
En son ben yine üstteyken bir ara içimden çıkarıp durduğum yerde oturdum kaldım, mola verdik. Biz konuşurken içimden şıp şıp bir şeyler aktığını hissettim. Vajinal sıvı artı boca ettiğimiz kayganlaştırıcı akıyor sanıp umursamadım, ışık da çok loştu zaten. Eşim fark etmiş ama o da ne diyeceğini bilememiş o an. Devam etmek istediğim an eğilince baktım ki kanamam olmuş.. Durduk.
Bu arada aklıma gelmişken, ben üstte olursam kontrol bende olur, daha az panik yaşarım diye düşünmüştüm ama ister istemez kasılırken o kontrol hiç kolay değil. Ucu girdikten sonra azıcık aşağı kaymam gerekiyordu ama bacaklarımı yatağa o kadar kuvvetli bastırıyordum ki ikisini biraz dışarı kaydırıp aşağıya inmek imkânsız oluyordu. Benim en rahat ettiğim pozisyon bacaklarımı olabilecek en ayrık şekilde tutup ayak tabanlarımı duvara dayadığım, eşimin duvarla aramıza girdiği pozisyondu. Kendimi kasıp adamı ittireceğime gücümü duvara veriyordum. Hem kontrolün karşı tarafta olması da iyi olabiliyor. Sonuçta her ne olursa olsun o sizden daha sâkin oluyor, âni ve ters bir hareket yapma olasılığı yok
Sonraki sefer ikili deneme öncesi ben uzunca bir süre kendi başıma takıldım parmaklarımla. Madem uğraştıkça açılıyor, ben önceden açıp penisi direkt içer, buyur edeyim dedim. Yanyana uzanıp bir film izledik ve ben o sırada kendimi bu şekilde hazırladım. Zaten ben parmak egzersizlerimi de hep böyle bir şeyler izleme süresi boyunca yapardım, iyi olurdu.
Bu sefer daha ileri gidebildik. Aslında bayağı girdi işte bildiğin. Ama git gel yapamadık, öyle kaldık. Çıkarıp baştan sokunca o kadar sorun olmuyordu ama ufak ufak git geller yapmak inanılmaz acı veriyordu, neden bilmem. Bu da önemli bir adımdı deyip bıraktık, çok zorlamadık.
Ben parmak egzersizlerimde emla ya da benzeri bir anestezik kullanmak istememiştim, ama denemelerde kullanmalıyım bir süre sanırım. Ne diyorsunuz?
Bir de penisin girerken değil de çıkarken tedirgin etmesi, ya da git gel yaparken çok fazla canımın yanması normal midir? Vajinismuslu kadınlarda ilk birleşme sonrası böyle mi olur, yoksa bir kere girdikten sonra olay orda bitmiş midir?
Fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim.