Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlar ıyı geceler....sızlere bısey sormak ıstıyorum....ne olur cvp verırmısınız.....sonunda adetım bıttı ...ilaçlarmıda aldım.....denemek ıstıyorum.....emla nasıl kullanılıyo bılmıyorum bana yardımcı olurmusunuz????? bıde kutusunda kucuk krem tuplerı halınde sızınde oylemı.....jel alamadım ama yarın nasıpse alıcam ..tavsıye edebılecegınız bı jel varmı??yardımcı olursanız sevınırım...malum hafta sonu geldı ve ben denemek ıcın sabırsızlanıyorum...emlayı vajınanın içine mi suruyoruz yoksa kenerlaramı ....??????

Son düzenleme:
:Saruboceq: canım ıhsallh ıyı haberler verırsın bıze ...
evet emla o sekılde kucuk tuplerde serce parmagına bıraz sık sonra ıcerıye dogru surmeye calıs ne kadar ılerıye surersen o kadar ıyı gırısede sur bırde tabı sen bılırsın ama kayganlastırıcılar kuruyor ama su bazlı kayganlastırıclar varmıs onlar ck ıyımıs yanı ben normal kygalastırcıyla yapamadım hemen kurudu ıstersen eczaneden su bazlı kayganlastırıcı al yada bebe yagı kullanabılırsın ve bende yenı yeenenlerdenın ve sana sadece sunu soyluycem hıc korkma ınan hıc korkulcak bır sye degıl sadece derın nfes al ve zaten orası uyusuyor bır sey hıssetmıyorsu yanı acıcak dıye korkma ..
bırde emlayı surduugnde bıraz yanma oluyor ama bıraz bekel hemen gecıyor bır kac dakıka ıcındede uyusuyor basarılar canım :Saruboceq:

ravzam bende 1 aydır çift parmak yapıyorum ama penise geçince olmuyor,ben emla falan hiçbişey kullanmıyorum ondanmı bilmem ama burdaki arkadaşlar 3 parmaktan sonra p... diyolar ben imkansız 3 parmak yapamam((

canım imkansız deme inan böyle düşününce hiçbişey olmuyo.düşünsene ben ilk başlarda kulak çöpünü bile imkansız diyodum şimdi çift parmak oluyo.uğraşırsak 3 parmakta olur zor ama olur yani.benim korkum 2 3tü derken zar kanarsa diye korkuyorum.birde penis denemesine gelince yani çok heyecanlıyorum egzersiz yapmak gibi olmuyor

birde ben sadece vazelin kullanıyorum dr bana bi jel vermişti oda sürünce hemen kuruyodu daha zor oluyodu.emla filan denemedim yani kimyasal oldukları için zarar verir diye korkuyorum

kendinizi 2-3 parmak olucak diye sınırlandırmayın.. tek parmak denerken bile p.. de deneyin mutlaka.. parmak egzersizini iki pamak tam olarak yapamazken p.. de deniyordum ben ve oldu..
yani her fırsatta sık sık p.. de deneyin

p.. denerken sadece egzersiz olarak bak ki olmadığında üzülme çünkü ilk denemelerde olmayabilir.. sen sık sık dene vaji alıştımı rahatça olucaktır.. denemelerden önce parmaak egzersizi yap çok faydası olucaktır..
derin nefes al verirken ıkın ve aşağı yani popo yönüne ittir hepsi bu..

kızlar slmlar....ben basardım galıbaaaa fıstıklar...hala soktayım inanamıyorum...ama bıseyde anlayamadım.....ılıskıden sonrada emla yakıyormu kızlar.......bız cok tecrubesızız esım ve ben ....esımınde ılk oldu benımde ...ikimızde bırbırımıze bakıyoruz acaba basardıkmı dıye...fakat benden kan flan gelmedı ama ben tup bebek tedavısı gordugum ıcın daha önce... zar o zamanlarda belkı yırtılmıstır dıyorum ....inşallh devamıda gelır ...

slm vajılı hatunlar....ya ben hala kurtulamadımmmmm bu ıllettennn!!!DENıZCEKKKK nerlerdesın???dılek84 sen burdasın benım de nıck değişti ne zamandır hıç gıremedım kımler yendı kımler egzersıze basladı?bende bir mılım bıle gelışme yok...galıba ne zaman çocuk ıstersek o zamana çözulcek bu sıkıntı...

slm canım.. eski nickin neydi tanıyamadımda..
ilerlemen için illa bebek vaktinimi bekliyceksin.. önce başarsan birz eşinle mutlu günler geçirsen ardında da rahat rahat bebek düşünsen daha iyi olmazmı.. unutmaki vaji aynı zmanda bir erteleme hastalığıdır..

cevabını beklihyorum canım..(nick)

ravzam merhaba bende tek parmağımı sokabiliyorum ama senin gibi zar kanarsa diye de korkuyorum çünkü eşim bunun ilişkide olmasını istiyor illa ki... zara kadar değdiğini nasıl anlayacağımı bilmiyorum şuan reglyim ama bitince parmak egzersizine devam edicem.. ayrıca emlayı da kullanmadım ama 6,5 ay geçti senin gibi korktum kimyasal diye.. ama artık kullanmaya karar verdim kayganlaştırıcı olarak bebe yağı yağı çok iyi kurumuyor uzun zaman...

kızlar sakın ertelemeyin ayrıca biriki dakika acı çekecekseniz sonrası yokk..burda okudukça üzülüyorum geçen zamanlara bazıları bikaç yıldan bahsediyor

bembeyaz ev napıcaz biz senle tatlım yaa bende 2 parmak yapmaya devam ama p..s denemiorum 1 kez denedik olmadı ondan sonra bayagı zaman gecti işte 2 parmak yapıp duruyom.yaa p...s egzersizdeki gibi denk gelse kolaycacık oraya olur die düşünüyorum pozisyon sorun oluyo,alttayım ben altta rahatım.3 parmağa gecicekmisn sen,ben 2 de bayagı rahatım doğru pozisyonu bulsak olur die düşünüyorum yavas yavas alıştıra alıstıra yaklastırırr basarırız nasipse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…