- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #4.861
canım ıhsallh ıyı haberler verırsın bıze ...kızlar ıyı geceler....sızlere bısey sormak ıstıyorum....ne olur cvp verırmısınız.....sonunda adetım bıttı ...ilaçlarmıda aldım.....denemek ıstıyorum.....emla nasıl kullanılıyo bılmıyorum bana yardımcı olurmusunuz????? bıde kutusunda kucuk krem tuplerı halınde sızınde oylemı.....jel alamadım ama yarın nasıpse alıcam ..tavsıye edebılecegınız bı jel varmı??yardımcı olursanız sevınırım...malum hafta sonu geldı ve ben denemek ıcın sabırsızlanıyorum...emlayı vajınanın içine mi suruyoruz yoksa kenerlaramı ....??????
ravzam bende 1 aydır çift parmak yapıyorum ama penise geçince olmuyor,ben emla falan hiçbişey kullanmıyorum ondanmı bilmem ama burdaki arkadaşlar 3 parmaktan sonra p... diyolar ben imkansız 3 parmak yapamam((
canım imkansız deme inan böyle düşününce hiçbişey olmuyo.düşünsene ben ilk başlarda kulak çöpünü bile imkansız diyodum şimdi çift parmak oluyo.uğraşırsak 3 parmakta olur zor ama olur yani.benim korkum 2 3tü derken zar kanarsa diye korkuyorum.birde penis denemesine gelince yani çok heyecanlıyorum egzersiz yapmak gibi olmuyor
kızlar mrb 2 -3 günlük uğraşlarım sonunda çift parmağıda sokabiliyorum.artık sizce sıra hangisinde penis denemesine geçsem diyorum ama olmazsa çok zoruma gider.yani korkuyorum.sizce şimdi ne yapmalıyım?
slm vajılı hatunlar....ya ben hala kurtulamadımmmmm bu ıllettennn!!!DENİZCEKKKK nerlerdesın???dılek84 sen burdasın benım de nıck değişti ne zamandır hıç gıremedım kımler yendı kımler egzersıze basladı?bende bir mılım bıle gelışme yok...galıba ne zaman çocuk ıstersek o zamana çözulcek bu sıkıntı...
geçmiş olsun umutsuzsel,emlayı kullandınızmı.teşkr.
canım imkansız deme inan böyle düşününce hiçbişey olmuyo.düşünsene ben ilk başlarda kulak çöpünü bile imkansız diyodum şimdi çift parmak oluyo.uğraşırsak 3 parmakta olur zor ama olur yani.benim korkum 2 3tü derken zar kanarsa diye korkuyorum.birde penis denemesine gelince yani çok heyecanlıyorum egzersiz yapmak gibi olmuyor
yaa bir iki dakika acı çekmeyle alakası yok,hazır oluyposun ama olmuyor engel var gibi valla bizim temmuzda 2 sene olacak..çok üzülüyorum atık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?