• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlar hepinizin geçmiş bayramını kutluyorum. bayramdan önce giremedim.bugün internette bir sorun var.fırsat buldukça girmeye çalışrım.başaran varmı aranızda daha sayfaları okumadım ama işallah okurum.benim başımda bir sürü sorun var.bayramım ziyan oldu.allahım günah yazmasın ama bayramlardan nefret ediyorum.eşimle aramıza ailesi girmeye çalışıyor.bana dua edin ne olur.eşim ailesine dönmesin.beni sevsin çok sevsin.ben kısa bir süre önce vajinusmusu yendim biliyorsunuz.ama bu ailesinin aramıza girmesinden daha iyiydi biliyormusunuz.keşke ailesi bunu yapmasaydıda eşim benim yanımda olsa.ben vajinismus olmayı özledim.kızlar bana kızmayın yenmek için çok çaba sarfettim.aaa kadına bak yenmiş daha ne istiyor diyebilirsiniz.sadece içimden gelenler bunlardı.eşlerinizi üzmeyin.benim eşim iki arada bir derede kaldı.allahım ona ve ba asabırlar versin.

canım benim bozma morelini ne oldu söyle bakalım?
ben sorun nedir bilmiyorum kusura bakma cadı kaynanan neden ara açmaya çalışıyo bakim :kızgın:

kızlar mrb herkesin geçmiş bayramı kutlu olsun.lütfen yardım edin egzersizlere devam ediyorum.aslında güzel gidiyodu ama sıra 2 parmağa gelince olmuyor yani girmiyor.sığmıyor yani.sanki 2 parmağı soktuğumda yırtılacakmış gibi geriliyor.çok korkuyorum lütfen bir fikir verin

rahat olmaya calıs yırtlma falan olmuycak sana oyle gelıyor gerıldıgı zamn bekle derın nefes al ve hafıf hafıf ılerlet ne kadra acıldıgını sende goruceksın hıc korkma bak ck az kalmıs azcık daha cesaret

sağol canım ya bugün bi daha denicem.eşim bi destek oluyo bi dalga geçiyo.ne kadar zormuş Allah kimseye vermesin.diğer parmaklarım hepside rahat giriyo.ama çift parmak sığmıyo sanki.mumdan ziyade parmak daha mantıklı geliyo hani parmağınla içini hissedebiliyosun.

canım benim bozma morelini ne oldu söyle bakalım?
ben sorun nedir bilmiyorum kusura bakma cadı kaynanan neden ara açmaya çalışıyo bakim :kızgın:

sadece kaynana olsa iyi görümce kayınpeder hepsi.bayramımı burnumdan getirdiler.neymiş 4 günde onlara gidilecekmiş istedikleri bu.benim ailem yokmu ben ailemde onlarda durdugum kadar durmadım.gerisini anla işte.

sadece kaynana olsa iyi görümce kayınpeder hepsi.bayramımı burnumdan getirdiler.neymiş 4 günde onlara gidilecekmiş istedikleri bu.benim ailem yokmu ben ailemde onlarda durdugum kadar durmadım.gerisini anla işte.

ayyy canım yaa bozma morelini dicem ama bozulmucak gibi değil yani sinir olurum bende böle şeylere allah allah

herkese slm.bnde 3 aydır aynı sorunları yaşayan biriyim ama n parmak egzersizi n de mum gibi şeylerle deneme yapmadım herkesinde bildiği gibi kafada biten bişi bn az çok bitirdim kafamda hazırladım milim milimde olsa ilerleme kaydettim ama artık başka bi sorun olduğunu düşünüyorum.yarısından fazlasını alıp deli gibi yanma hissi nie olurki artık bi doktoramı gitmeliyim bilmiyorum.gitmek istemiyorum doktora fln erteliyorum ama bu şekilde n zmna kdr ertelenir onuda bilmiyorum saçma gelio.aynı şeyleri yaşayan warsa yardımcı olabilirmi yani artık bi tıbbi müdahale gerektirirmi bu durum?bu kdr fazla ilerleyipte bişi olmaması acı we yanma hissinin sebebi fizyolojik bi problem olabilirmi bilen biri warsa nolur cevaplasın ona göre son çaremi gerçekleştirip artık bi muayne olucam.mafoldumben
cok yenı olduug ıcın bızımde yanma hıssı oluyor zamnla gececek dyorlar ama sen genede bır doktora gorun ıstersen aslında bendede yanma hıssı ck oluyor bazen ck rahat bazen acılı gecıyor..bırde yarısından fazlası oluyor dıyorsun bıraz daha oyle devam et cunku zamnla acılma oluyor ve ırden hepsı oluyor bırde kuruluk olayına ck dıkkat et yanı ek bır seyler kullan su an cok yenı oldugu ıcın kendımızı kasıyoruz ve tabıykı kendılıgınde ıslaklık mumkun degıl...

Herkese Selam kizlar;
Vajinal botoks hakkinda bilgisi yada deneyimi olan varmi? uzun zamandir sayfalari takip ediyorum 282. sayfada papatya 1979 arkadas biraz bahsetmis fiyatinin ne kadar oldugunu ,nasil uygulandigini ..sonrasinda deneyimerini paylasicagini yazmis ama ben goremedim :(( Netten de arastirdim aslinda bu konuyu ..bazi uzmanlar vajinal botoksun vajinusmus ve agrili cinsel iliski yasayan insanlarda cozum oldugunu savunmuslar ve kseinlikle etkili bir yontem demisler..bazi uzmanlarda uygulanmamasi gereken bir yontem olarak ele almis..sebep olarak ta botoks uygulanip etkisi gectikten sonra (en az 2 ay sonasi) tekrar bu sorunun ortaya cikicagini savunmuslar..

Acikcasi artik ulkemizde hersey insan sagligindan once,para uzerine dondugu icin ,,vajinal botoksun tedavi ucretinin cok daha uygun olmasinin bu nedenden dolayi uygulanmamasi gereken bir yontem olarak one suruldugunu dusunuyorum..ve doktor tedavisinde bu durumu yenmis olan arkadaslarin anlattiklari deneyimlerindende bunu cikarmiyor degilim,,bu doktorlarda aynen burda birbirimize onerdigimiz yontemleri uygulatiyor..bunu tedavi goren arkadaslar soylemisler..Dr.ulusoy sitesinde yazmis kesinlikle parmak egzersizi veya baska herhangi bisey uygulatmiyoruz iki gunde cozuyoruz diye..oyle bir aciklamislarki sanki gokten zembille biseyler iniyor hemen hersey halloluyor..ama ogreniyoruz ki bu doktorun tedavisini goren arkadaslar dilatorlerden ayni egzersizlerden kayganlastiricilardan bahsediyorlar..o zaman bunlar ne demek oluyor..para ugruna insanlarin kandirilmaya calisildigini dusunuyorum..

Umarim doktorlarinda ,terapistlerinde,ve hemen hemen herkesin savundugu bu kafada bitiyor hersey onerilerini bizlerde bir gun cozebiliriz..

selamm arkadaşlar bende yuvama döndüm sonunda.sayfaları okudum başaran arkadaş olmamış herkes bayram tatilinde tatile girmiş heralde.e malum ailelerin yanında olunca galiba mecburi tatil oldu, bizede gün doğdu gibime geliyor:)kızlar ben sadece 1 başarıyla sonuçlanan gecenin ardından 1 aydır kapadım dükkanları.o gece canım falan yanmadı sanırım korkmuştum ama o gece gerçekten korktuğum gibi değilmiş dediğimi hatırlıyorum eşime.ama galiba ben ikinci denemeden kaçıyorum kızlar.bişekilde bahane buluyorum galiba.9 aydır evliliğim boyunca küsmediğim kadar bu bir ayda küstüm eşime(küs olunca deneyelim diyemiyo yaklaşamıyo ya)gerçekten kendime kızmaya başladım bahanem yok ama benim bilinçaltım buluyo bi bahane diyorum.canım çok sıkılıyo.bakalım barışırsakbu cuma ve cumartesi akşamı neler olucak yoksa yine bulacakmıyım bişe görücez.sizlerden ne var ne yok bakalım burası formdan düşmüş biraz.hadi sizde gelin artık konuşalım paylaşalım rahatlayalım:)

herkese merhaba.arkadaşlar ben 4.5 aylık evliyim ve vajinismus vakasıyım.bayram tatilinde bir kaç deneme gerçekleşti ama sonuçsuz kaldığımızı sanıyorduk.tatilin son günü hiçbir beklentimiz olmadan tamamen doğal akışında kısmen de olsa birlikteliğimiz oldu.bekaret olayı da noktalandı tabi.ama sonrasında denemedik.inşallah bu kızlık zarı bir eşiktir ve ben o eşiği geçmişimdir.
parmak egzersizlerini tam anlamıyla gerçekleştirememiştim.hatta işaret parmağımın sığmadığından yakınıyordum.ama öyle olmadı.girişte hiç anlamadım bile.bu zamana kadar demekki biz giriş kısmını geçiyormuşuz ve acı çektiğim noktada durup bırakıyormuşuz.her seferinde yalvar yakar bıraktırıyordum eşime.ama bu kez eşim bırak dediğimde sadece durdu ve çıkmadan önce son bir kez bana sarıldı ve kendine doğru hafif çekti.işte ne olduysa o anda oldu.işte hanımlar benim kısa deneyimim böyleydi..eşim gelene kadar egzersiz yapıp alıştırmak istiyorum.bir de bir kitaptan bahsediliyordu.en kısa zamanda onu alıp okumayı düşünüyorum.

google
canım dediğinde çok haklısın bilinçaltının bir oyunu bu sana.küçük şeyleri sorun edip büyütüyoruz,gereksiz tartışmalara giriyoruz.bu aslında kendimize itiraf edemediğimiz ilişkiyi istemediğimiz yada korktuğumuz gerçeğinin dışa vurumu.dediğin gibi bu sayede eşinden teklif alamadığını anladıktan sonra da bunu yapmaya devam edersin.sen ilk deneyiminde tamamen başarmış mıydın merak ediyorum?yani tam bir birliktelik gerçekleşti mi?

kızlar hepinizin geçmiş bayramını kutluyorum. bayramdan önce giremedim.bugün internette bir sorun var.fırsat buldukça girmeye çalışrım.başaran varmı aranızda daha sayfaları okumadım ama işallah okurum.benim başımda bir sürü sorun var.bayramım ziyan oldu.allahım günah yazmasın ama bayramlardan nefret ediyorum.eşimle aramıza ailesi girmeye çalışıyor.bana dua edin ne olur.eşim ailesine dönmesin.beni sevsin çok sevsin.ben kısa bir süre önce vajinusmusu yendim biliyorsunuz.ama bu ailesinin aramıza girmesinden daha iyiydi biliyormusunuz.keşke ailesi bunu yapmasaydıda eşim benim yanımda olsa.ben vajinismus olmayı özledim.kızlar bana kızmayın yenmek için çok çaba sarfettim.aaa kadına bak yenmiş daha ne istiyor diyebilirsiniz.sadece içimden gelenler bunlardı.eşlerinizi üzmeyin.benim eşim iki arada bir derede kaldı.allahım ona ve ba asabırlar versin.

KArlarperisi az sabret böyle problemler olur önemli olan eşini arada kalmiş hissettirmemeye çaliş sen yine de problem ne tam bilemiyorum ama az sabır ve ılımlı yaklaşimla bir süre sonra düzelir. İçini ferah tut.

kızlar mrb herkesin geçmiş bayramı kutlu olsun.lütfen yardım edin egzersizlere devam ediyorum.aslında güzel gidiyodu ama sıra 2 parmağa gelince olmuyor yani girmiyor.sığmıyor yani.sanki 2 parmağı soktuğumda yırtılacakmış gibi geriliyor.çok korkuyorum lütfen bir fikir verin

Ameliyat eldiveniyle deneyebilirsin, iki parmağını küs şeklinde yapıp bol jel kullan. O gerginlik hissi hepimizde oldu merak etme. Zamanla düzeliyo. Üzerinde durursan 2 parmak bi kaç güne olur merak etme.

herkese slm.bnde 3 aydır aynı sorunları yaşayan biriyim ama n parmak egzersizi n de mum gibi şeylerle deneme yapmadım herkesinde bildiği gibi kafada biten bişi bn az çok bitirdim kafamda hazırladım milim milimde olsa ilerleme kaydettim ama artık başka bi sorun olduğunu düşünüyorum.yarısından fazlasını alıp deli gibi yanma hissi nie olurki artık bi doktoramı gitmeliyim bilmiyorum.gitmek istemiyorum doktora fln erteliyorum ama bu şekilde n zmna kdr ertelenir onuda bilmiyorum saçma gelio.aynı şeyleri yaşayan warsa yardımcı olabilirmi yani artık bi tıbbi müdahale gerektirirmi bu durum?bu kdr fazla ilerleyipte bişi olmaması acı we yanma hissinin sebebi fizyolojik bi problem olabilirmi bilen biri warsa nolur cevaplasın ona göre son çaremi gerçekleştirip artık bi muayne olucam.mafoldumben

esrtk öyle sorular sormuşsun ki bunlkarın yanıtını sadece doktor verebilir

Herkese Selam kizlar;
Vajinal botoks hakkinda bilgisi yada deneyimi olan varmi? uzun zamandir sayfalari takip ediyorum 282. sayfada papatya 1979 arkadas biraz bahsetmis fiyatinin ne kadar oldugunu ,nasil uygulandigini ..sonrasinda deneyimerini paylasicagini yazmis ama ben goremedim :(( Netten de arastirdim aslinda bu konuyu ..bazi uzmanlar vajinal botoksun vajinusmus ve agrili cinsel iliski yasayan insanlarda cozum oldugunu savunmuslar ve kseinlikle etkili bir yontem demisler..bazi uzmanlarda uygulanmamasi gereken bir yontem olarak ele almis..sebep olarak ta botoks uygulanip etkisi gectikten sonra (en az 2 ay sonasi) tekrar bu sorunun ortaya cikicagini savunmuslar..

Acikcasi artik ulkemizde hersey insan sagligindan once,para uzerine dondugu icin ,,vajinal botoksun tedavi ucretinin cok daha uygun olmasinin bu nedenden dolayi uygulanmamasi gereken bir yontem olarak one suruldugunu dusunuyorum..ve doktor tedavisinde bu durumu yenmis olan arkadaslarin anlattiklari deneyimlerindende bunu cikarmiyor degilim,,bu doktorlarda aynen burda birbirimize onerdigimiz yontemleri uygulatiyor..bunu tedavi goren arkadaslar soylemisler..Dr.ulusoy sitesinde yazmis kesinlikle parmak egzersizi veya baska herhangi bisey uygulatmiyoruz iki gunde cozuyoruz diye..oyle bir aciklamislarki sanki gokten zembille biseyler iniyor hemen hersey halloluyor..ama ogreniyoruz ki bu doktorun tedavisini goren arkadaslar dilatorlerden ayni egzersizlerden kayganlastiricilardan bahsediyorlar..o zaman bunlar ne demek oluyor..para ugruna insanlarin kandirilmaya calisildigini dusunuyorum..

Umarim doktorlarinda ,terapistlerinde,ve hemen hemen herkesin savundugu bu kafada bitiyor hersey onerilerini bizlerde bir gun cozebiliriz..

Canim bence tedavi yöntemlerini ayrintili bilgin olmadan bu kadar keisn bi dille eleştirme, eleştireceken bile önce doktoradn bilgi almakta fayda var. İlk etapta doktorlar zaten vajinal botox önermiyo çünkü bu uygulamada kadının zevk alması ya imkansız ya da çok zor benim bildiğim. Vajinalk botox çok ileri seviyede vajinismus hastası olanların, uzun süre defalarca egzersiz deneyip başarısız olmuş, psikolojik tedaviye yanit vermemiş hastaların rahatr egzersiz yapabilmeleri için öneriliyo ya da ilişkiye girebilmeleri için. Kadın beyninde oraya acısız bir şeyin girebiliceğini idrak ediyo, belki 3 ay geçti artık genişlemiştir darlık kalmadı diyo, insanların kafasında ne şekilde bitirdiği değişiyo kişiden kişiye. Bu açıdan da bence Allah razi olsun bu botox olayını kim çıakrdıysa.

Ayrıca doktor ulusoya herkes kızıyo burdan da senelerce tedavi edilemeyen hastaları adam 2 günde ilişkiye sokuyo. Şimdiye kadar internet ortaminda tek bir kişi görmedim ne özelden ne forum genelinden sakın gitmeyin beni kandırdı diyen. 4500 tl ye de pahalı diyosunuz ama iki beyaz eşya fiyatına adam size sağlıklı bi cinsel yaşam sunuyo.Bence değeri ölçülemez bile. He ben ödeyecek gücüm olmadığı için gidemedim. Ama eğer daha ucuza yapsa zaten kapısının önü yatır kapısı gibi olurdu heralde.

merhaba canım uzun zamandır foruma üyeyim ama ilk kez senin yazını okuyunca yazmak istedim,
ben eczacılıkta okuyorum 4. sınıf öğrencisiyim, bu anlattığın vajinit belirtisine benziyor, vaginismus da olabilir tabiki muayene olmadan birşey söylenemez ama vajinit çok yaygın ve çok sık tekrar edebilen bir hastalık o yüzden o da olabilir. akıntında kıvam ve koku değişikliği olup olmadığını takip et muhtemelen vardır. mikrobik bir rahatsızlık, ben de sana ilaç önerebilirim ama bu hem doğru olmaz hem de doktorun muayene ederek hangi tür vajinit olduğunu belirleyip ona göre ilaç vermesi gerekir 3 çeşidi vardırçünkü bu rahatsızlığın. ilaç dışında tavsiyem genital bölgeni parfümlü ve alkollü sabun-duş jeli-ıslak mendil vs ile temizleme. bunlar o bölgenin kendine has asitlik derecesinin dengesini bozabilir. dar pantolon-taytlar giymemeye çalış, o bölgeni sıkıştırıp havasız bırakma yani. bir de bayanlar her zaman çocuklarınızın ve kendinizin genital bölgenizi tuvalet ihtiyacından sonra önden arkaya doğru silin. arka bölgenizde kendiliğinden bulunabilen bazı mikroorganizmalar sizin öne doğru sürüklemenizle orada rahatsı yüzden o da olabilir. akıntında kıvam ve koku değişikliği olup olmadığını takip et muhtemelen vardır. mikrobik bir rahatsızlık, ben de sana ilaç önerebilirim ama bu hem doğru olmaz hem de doktorun muayene ederek hangi tür vajinit olduğunu belirleyip ona göre ilaç vermesi gerekir 3 çeşidi vardırçünk%

Son düzenleme:
selamm arkadaşlar bende yuvama döndüm sonunda.sayfaları okudum başaran arkadaş olmamış herkes bayram tatilinde tatile girmiş heralde.e malum ailelerin yanında olunca galiba mecburi tatil oldu, bizede gün doğdu gibime geliyor:)kızlar ben sadece 1 başarıyla sonuçlanan gecenin ardından 1 aydır kapadım dükkanları.o gece canım falan yanmadı sanırım korkmuştum ama o gece gerçekten korktuğum gibi değilmiş dediğimi hatırlıyorum eşime.ama galiba ben ikinci denemeden kaçıyorum kızlar.bişekilde bahane buluyorum galiba.9 aydır evliliğim boyunca küsmediğim kadar bu bir ayda küstüm eşime(küs olunca deneyelim diyemiyo yaklaşamıyo ya)gerçekten kendime kızmaya başladım bahanem yok ama benim bilinçaltım buluyo bi bahane diyorum.canım çok sıkılıyo.bakalım barışırsakbu cuma ve cumartesi akşamı neler olucak yoksa yine bulacakmıyım bişe görücez.sizlerden ne var ne yok bakalım burası formdan düşmüş biraz.hadi sizde gelin artık konuşalım paylaşalım rahatlayalım:)

offf ggolge aynı sorun bendede var mafoldumben bizdede iki defa oldu ama gerisi yalan oldu...dün gecede denedik eşimle yine olmadı yaa uç kısmı giriyo yada canım çok yandığı için alamıyorum delircem en son dün gece ağlama krizine girdim eşim ben ağlıyorum di,ye sinirlendi küstü bana bende sinirmden yapamıyorum diye ağladım tüm gece ne o nede ben uyumadık sabah normale döndük ama olan geceye oldu...benneyaptımki
delircem artık allahıma hergün dua ediyorum şu illetten tam anlamıyla kurtulayım diye..umarım en kısa zamanda olur..

canım benimkide işte su bazlı ph dengeleyici bi kayganlastırıcı ty&ja lubricant jel,doktor tavsiye etmişti bunu bize,hatta aromalısı oluyomuş bunların,seftalilisini tavsiye ederim demişti dr ama kalmamıs eczanede aromalı,sade formunu aldık biza.sfiatı 34,50 ytl ye almıştık

34,50 olan Emla jel :))

Back