Yaptım:lepi:
İlk günlerde iki parmakta zorlanmıştım ama bir tanesi girince, oraya bir şeylerin girebileceğine iknâ olunca gerisi çok kolay geldi. Genişledikçe önce iki parmak girdi, sonra üçünü birden denemeye başladım. Vajinismus olduğumu fark ettiğimden tam bir hafta sonra, dün gece o da oldu. Başından beri ara ara deneyip canımı çok fazla yaktığı için bıraktığım mumu da denedim, o da oldu. Oldu delikafadulden
Git gel yapamıyorum, öylece kalıyorum, çıkarırken biraz zorluyor ve bayağı acıyor ama sonrasının daha çabuk düzeleceğine inanıyorum.
Merak eden olursa diye özet geçeyim. Emla ya da benzeri bir şey kullanmadım, hissetmek istedim. Bir çeşit kayganlaştırıcı edinip elimle egzersiz yaptım, içeriyi keşfettim. Sırtımı bir yere dayayıp rahatça oturdum. Kalçamın altına da kanepe kırlenti koydum. Bir taraftan bir şeyler izledim kafamı rahatlattım, bir taraftan yaptım. Dikkat başka yerde olunca kendinizi kasmıyorsunuz. Bunu bir külfet olarak görmemek önemli bence.
Bakın bir hafta üstüne düşünce oldu. Unutmayın, bu yüzde yüz tedavisi olan bir şey. Herkes bunu farklı şiddette yaşıyor elbette, bazen kolay bazen zor oluyor ama oluyor, bazen profesyonel destek gerekiyor, ama oluyor. Buna iknâ olun yeter ki...
Yarın büyük denemeyi yapıyoruz, büyük olasılıkla olacak. Belki önce biraz parmaklarımla alıştırmam gerekir ama olacak. Mumu çıkarırken yaşadıklarımı yaşamayacağımı umuyorum. :ecrin_bebek: