Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım çok sevindim allahım inşallah bizede hayırlı bebişler nasip eder bende vajiyi yendim yeni başladım çalışmalara inşallah bebişim çok bekletmez darısı başımıza inşallah heimizin:Saruboceq:

çok sevindim canım çok tebrik ediyorum seni. hep böyle mutlu olursun insallah :)

Merhaba arkadaşlar,

aranıza yeni katıldım ama yaklaşık 1 aydır forumdan sizleri takip ediyorum.burda yazılan bilgilerden çok şey öğrendim ve uygulamalara başladım.
şu an ve bu illeti yendim.allaha şükürler olsun.
Tabi sizin yardımlarınızla.
Herkese burdan tekrar teşekkürlerimi iletmek istedim.
Teşekkürler k.k.

inanamıyorum yaa gerçekten sadece forumu takip ederekmi yendin süpersin alkisalkisalkis

inanamıyorum yaa gerçekten sadece forumu takip ederekmi yendin süpersin alkisalkisalkis

TEŞEKKÜR EDERİM.

SÜREKLİ OKUDUM.SONRA KARAR VERDİM NE KAYBEDERİM Kİ ŞU EGZERSİZLERİ YAPAYIM DEDİM.ÖNCE AYNADA O BÖLGEYİ İNCELEDİM.BİR KAÇ GÜN SONRASINDA PARMAK EGZERSİZİ BANA PEK HOŞ GELMEDİ.O YÜZDEN BENDE BAŞKA BİR ÇÖZÜM DENEDİM.BELKİ GÜLECEKSİNİZ AMA BUNLARI BAŞKALARIDA DENEMİŞ DOĞUM GÜNÜ PASTA MUMUYLA BAŞLADIM.
VE BEN BUNDA BAŞARILI OLDUM.DAHA SONRA BİLDİĞİMİZ BAKKALDA SATILAN MUMLARLA DENEDİM.BAKTIM ORASI BAYA BÜYÜK BİR YER GİTTİKÇE GİDİYORkaydirigubbakcemile3 AMA P....L DENEDİK İLK KEZ ÇOK FAZLA OLMADI AMA GENEDE OLDU BİZİM İÇİN ŞİMDİ ARTIK BU PROBLEMDEN KURTULDUM.
AMA TABİKİ ÇOK ALAMIYORUM AMA ZATEN BENİM İÇİN BU KADARI BİLE ŞİMDİLİK YETERLİ ...

sana önerim normal mumla dene orayı iyice aç ve sonrasında akşamına yada ertesi günü eşinle p...s denemesi yap kesinlikle hepsi oluyo ve tam ucu girdiğinde iyice ıkın
bende ikinci denemeyi tam olarak böyle çözdüm herşey tamam zaten sende bunların kolay gelmesi lazım hadi bakalım vereliniortak

hatta bir öneri daha emla sür :)))

Canım benİm duyduĞum sey oydu.tÜm kayganlıŞtırıcı jellerde ÖldÜrÜyormus.
Öyle duydugum İÇİn sİzİn İlk denemenİz mİ bebek?

kayganlaştırıxcı evet bende duydum bende kullanmıyorum denemelerşimde kendim kullanıyorum ama emla uyuşturuyo onu duymadım öldürdüğünü doktorumda açılsın diye kullanabilrsin demişti
evet ilk 6 ay bitecek evliliğimde ama ben korunuyorum yani ben olsun istiyorum ama eşim biraz dengesiz bu konuda

kızlarrr hepınıze ıyı bayramlar sımııdden ben gırmıycem nete ızınlıyım hepınıız opuyorummmmm ...deneme yapıcak arkadaslara basarılar dılıyorum ....

canım ya cidden çok sevindim. egzersizlere ara verme yinede. böylece dahada ilerleme kaydedersin. bebek düşünüyoruz demişsin ama 1-2 kez sırf iyice açılması için emla kullan bence. sonra zaten gerek kalmıyo. ben eskiden her ilişki önceside 5dk egzersiz yapardım böylece dahada açılırdı p. girişi rahat olurdu. bende egzersizi parmakla yapmadım dilatörle yaptım muma benzio oda. dilatöre emlayı sürerdim sonra 5dk egzersiz sonra ilişki çok rahat olurdu. sende bikez böyle dene istersen. şimdi emlayıda bıraktım egzersizide rahat rahat oluyo çok şükür. insallah bebek haberinide en kısa zamanda alırsın...:)

hanımlar merhaba ben bişey sormak istiyorum öncelikle...
bakırköy ruh ve sinir hastalıkları hastanesinin cinsel işlev bozuklukları polikliğine gideniniz var mı? lütfen bana bunun cevabını verin arkadaşlar çok müşkil durumdayım 6 ay oldu artık yeterrrr...

:1hug::1hug: canım arkadaşım..merak etme sen her şey yavaş yavaş yoluna girecektir ..şu vajinusmus illetini bende yaşadım ..hemde öyle bir kaç ay değil bir sene boyunca ..nasıl bir duygu olduğunu çok iyi bilirim ..eşimde çok anlayışlı bir insandı ..beni hiç zorlamadı ..o yüzden rahat atlattım bu sorunumu..psikoloğa gittim başka çaresini bulamadık ..benim sorunum psikolojikti..bunu o şekilde yenebildim ..ve sonunda başarabildim ..tavsiye ederim en azından kendini daha rahat hissediyorsun ..sağdan soldan duymakla olmuyo bu işler ..en iyisi bir tedavi şart ..daha sağlıklı bir evlilik için bunu öneririm ben ..a.s.a.s.

selam arkadaşlar ben bugun aranıza katıldım ama daha önceden okuyordum burayı bende de bu hastalık var 1 kere evlendim 1 sene ilişkiye giremedim ayrıldım simdi yenıden evlendim 4 ay oldu ama halen tam anlamıyla ilişkiye giremedim sadece ucu giriyor ama canım acıyınca cekıyoruz eşim artık yapamıcamızı anladı ben sadece ço acıcak diye korkuyorum nasıl yendiniz banada yardımcı olun lutfen yas geciyor çünkü

cnm h.g hayatta herşeyin hayırlısı inş bundan sonra herşey istediğin gibi olur istersen sende önce parmak egzesizi filan yap yapabiliomusun bilmiom emla ve jel kullanarak başlayabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…