- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #4.761
bu konuda en son mesajim bu ustteki mesajdi .. ben vajinusmusu 5 seneden sonra 4 hafta once yendim .. p....s denemelerini yaptigimiz donemde tam yumurtlama donemimime dekkeliyordu ve az once test yaptim hamileyimmmm
Rabbim iki defa sevindirdi beni bu bir ay icinde ..
benim basarmam icin burda destek olan basindan gecenleri yazan tum arkadaslara binlerce kez yeniden tesekkur ediyorum ... hep dualarimdasiniz ...
bu konuda en son mesajim bu ustteki mesajdi .. ben vajinusmusu 5 seneden sonra 4 hafta once yendim .. p....s denemelerini yaptigimiz donemde tam yumurtlama donemimime dekkeliyordu ve az once test yaptim hamileyimmmm
Rabbim iki defa sevindirdi beni bu bir ay icinde ..
benim basarmam icin burda destek olan basindan gecenleri yazan tum arkadaslara binlerce kez yeniden tesekkur ediyorum ... hep dualarimdasiniz ...
Merhaba arkadaşlar,
aranıza yeni katıldım ama yaklaşık 1 aydır forumdan sizleri takip ediyorum.burda yazılan bilgilerden çok şey öğrendim ve uygulamalara başladım.
şu an ve bu illeti yendim.allaha şükürler olsun.
Tabi sizin yardımlarınızla.
Herkese burdan tekrar teşekkürlerimi iletmek istedim.
Teşekkürler k.k.
inanamıyorum yaa gerçekten sadece forumu takip ederekmi yendin süpersin alkisalkisalkis
TEŞEKKÜR EDERİM.
SÜREKLİ OKUDUM.SONRA KARAR VERDİM NE KAYBEDERİM Kİ ŞU EGZERSİZLERİ YAPAYIM DEDİM.ÖNCE AYNADA O BÖLGEYİ İNCELEDİM.BİR KAÇ GÜN SONRASINDA PARMAK EGZERSİZİ BANA PEK HOŞ GELMEDİ.O YÜZDEN BENDE BAŞKA BİR ÇÖZÜM DENEDİM.BELKİ GÜLECEKSİNİZ AMA BUNLARI BAŞKALARIDA DENEMİŞ DOĞUM GÜNÜ PASTA MUMUYLA BAŞLADIM.
VE BEN BUNDA BAŞARILI OLDUM.DAHA SONRA BİLDİĞİMİZ BAKKALDA SATILAN MUMLARLA DENEDİM.BAKTIM ORASI BAYA BÜYÜK BİR YER GİTTİKÇE GİDİYORkaydirigubbakcemile3 AMA P....L DENEDİK İLK KEZ ÇOK FAZLA OLMADI AMA GENEDE OLDU BİZİM İÇİN ŞİMDİ ARTIK BU PROBLEMDEN KURTULDUM.
AMA TABİKİ ÇOK ALAMIYORUM AMA ZATEN BENİM İÇİN BU KADARI BİLE ŞİMDİLİK YETERLİ ...
TEŞEKKÜR EDERİM.
SÜREKLİ OKUDUM.SONRA KARAR VERDİM NE KAYBEDERİM Kİ ŞU EGZERSİZLERİ YAPAYIM DEDİM.ÖNCE AYNADA O BÖLGEYİ İNCELEDİM.BİR KAÇ GÜN SONRASINDA PARMAK EGZERSİZİ BANA PEK HOŞ GELMEDİ.O YÜZDEN BENDE BAŞKA BİR ÇÖZÜM DENEDİM.BELKİ GÜLECEKSİNİZ AMA BUNLARI BAŞKALARIDA DENEMİŞ DOĞUM GÜNÜ PASTA MUMUYLA BAŞLADIM.
VE BEN BUNDA BAŞARILI OLDUM.DAHA SONRA BİLDİĞİMİZ BAKKALDA SATILAN MUMLARLA DENEDİM.BAKTIM ORASI BAYA BÜYÜK BİR YER GİTTİKÇE GİDİYORkaydirigubbakcemile3 AMA P....L DENEDİK İLK KEZ ÇOK FAZLA OLMADI AMA GENEDE OLDU BİZİM İÇİN ŞİMDİ ARTIK BU PROBLEMDEN KURTULDUM.
AMA TABİKİ ÇOK ALAMIYORUM AMA ZATEN BENİM İÇİN BU KADARI BİLE ŞİMDİLİK YETERLİ ...
TEŞEKKÜR EDERİM CANIM.
AMA EMLA KULLANAMIYORUM ÇÜNKÜ BEBEK DÜŞÜNÜYORUZ.
İNŞALLAH O YÜZDEN SPERMLERİ ÖLDÜRÜYORMUŞ O YÜZDEN KULLANMIYORUZ:kedi:
Canım benİm duyduĞum sey oydu.tÜm kayganlıŞtırıcı jellerde ÖldÜrÜyormus.
Öyle duydugum İÇİn sİzİn İlk denemenİz mİ bebek?
neyse hayırlısı bizim 4.yılımız bitti bizimde ikinci denememiz bu yumurtlama dönemim devam ediyor.bakalım inşallah bu ay olurakannehir
Merhaba arkadaşlar,
aranıza yeni katıldım ama yaklaşık 1 aydır forumdan sizleri takip ediyorum.burda yazılan bilgilerden çok şey öğrendim ve uygulamalara başladım.
şu an ve bu illeti yendim.allaha şükürler olsun.
Tabi sizin yardımlarınızla.
Herkese burdan tekrar teşekkürlerimi iletmek istedim.
Teşekkürler k.k.
selam arkadaşlar ben bugun aranıza katıldım ama daha önceden okuyordum burayı bende de bu hastalık var 1 kere evlendim 1 sene ilişkiye giremedim ayrıldım simdi yenıden evlendim 4 ay oldu ama halen tam anlamıyla ilişkiye giremedim sadece ucu giriyor ama canım acıyınca cekıyoruz eşim artık yapamıcamızı anladı ben sadece ço acıcak diye korkuyorum nasıl yendiniz banada yardımcı olun lutfen yas geciyor çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?