E
Ece1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #4.741
slm kızlar.benim bir sorunum var.bir hafta önce egzersizlere başlamıştım ki adet oldum.şimdi tekrar en başa döndüm.ilk çalışmalarda serçe parmak oluyordu,ama işçaret parmağım sığmıyordu.şimdiyse serçe parmakla bile yapamıyorum.sanki geri itiliyormuş gibi.bir saatten fazladır uğraşıyorum ama olmuyor.moralim bozuldu.soluğu burda aldım yine.sizde de oluyor mu bu.serçe parmağın ilk boğumuna dahi gelemeden geri itiliyor ordan...yardım edin lütfen
(anestol ve bebe yağı kullanıyorum)
geçmiş olsun cnm.inş ben yaşamam böyle bir durum.
KEndini kasıyosun ondan vajina kaslarını kastığında parmagi geri iter bu gün ara ver arada sirada oluyo öyle bu güne mahsustur canim merak etme. yarin tekrar denersin sorun olmaz.
canım bence çok normal telaş yapma bende buğün başladım parmak egzersizine fazla uğraşmadım kremleyip erce parmağımın ilk boğunun yarısına kadar alabildim sonra eşimn p..s ile denedim daha kolay oluyorrr haatta ve hatta ilk kez sevişmeden sonra başını alabildim acı yok ağrı yok sadece yanma var o neden anlamadım...gerçi ben bu vaji hastalığının mantığını da anyamadım ama bildiğim şey daha çok cesaret ve psikolojinin rahatlamasıyla alakalı... rahatlamaya calışş
cnm msnle bile hallolabildiğine göre bu kurtulunamayacak bir hastalık değil inanın fakat tabi bana kargo ile bazı malzemeler gönderdi fiat konusunda burda bişey sölemem doğru olurmu bilmiyorum özelden yazarım size msnda üç kez görüşme yaptık bazı ayrıntılarda var tabi fakat anlatılınca yapabileceğiniz şeyler değil çünkü o malzemeler yok fakat emla ve jelde göndermişti sizde parmak egzersizi yapıyosunuz zaten ben dilatöre benzer bazı malzemelerle yaptım
duyun merhaba canım aynı yerdeyiz bende hala 2 parmaktayım bazen acı oluyo bazen olmuyo ama ben jel falan kullanmıyorum,bende adet olduğum için ara vermek zorunda kaldım egzersizlere...sen kullanıyomusun emla falan yaa ben böyle bişey kullanmadan olsun istiyorum..
Lütfen, lütfen öyle düşünme. Ben evli değilim, o yüzden bu sorunu sizin kadar şiddetli yaşadığımı sanmıyorum. Ama bu üçüncü beşinci insanların evli çiftin hayatına burunlarını sokmalarına deli oluyorum. Yahu belki istemiyorlar, belki öncesinde halletmeleri gereken şeyler olduğunu düşünüyorlar, belki deniyorlar olmuyor.. değil mi ama. İnsanlar nasıl bu kadar düşüncesiz olabiliyor aklım almıyor. Ama lütfen birkaç düşüncesiz yüzünden ilişkine de kendine de zarar verme. Zaten onlar çocuğun olsa da "hadi kardeş de yapın, okula ne zaman başlayacak, sünnet ne zaman, falanca össde şu puanı almış sizinki nasıl, mezun oldu mu, askerlik ne zaman, mürüvvet ne zaman, onun çocuğu yok mu" diye başının etini yiyecekler emin ol. Geçiştirmeye çalışmak ve bunu düşünmemek zordur sanırım ama en iyisi bu. Bu toplumsal baskı olmasaydı zaten çoğu kadın bunu yaşamıyor olacaktı, bunu da düşün.
Vajinismus konusunda da umudunu sakın kaybetme. Sen denemeye devam et yeter ki. Bir noktada belki destek alman gerekebilir, ama inan ki yüzde yüz tedavisi olan bir şey bu. Ama moral çok önemli. Biraz uzun zaman olmuş ama sen bundan sonrasına bak. Artık erteleme. Bak ben konunun en başından başlayarak hemen hemen bütün mesajları okudum. Önceleri herkes sorunlarından, hüsranlarından bahsediyordu ama bir yerden sonra "ben başardım, çok mutluyum" diyen o kadar çok kişi oldu ki. Ve bunların bir kısmı sadece bu sitede okuduklarını uygulayarak bunu yendiler.Sen de yapabilirsin. Lütfen buna inan.
bende hic tik yok ...
hic bi belirtide yok
tam yumurtlama zamanima dekkeldi 3 denememizde allah verecek olduktan sonra her sekilde veriyor
insallah hamilesindir canim insallah butun kalbimle dua ediyorum .. cunku seni cok iyi anliyorum .. ama kendini cok kaptirma lutfen sonuc negatif olunca muthis bi hayal kirikligi oluyor .. o hayal kirikligini kimsenin yasamasini istemem ..
insallah bu ay hamilesindir degilsen bile bizde burdan yeni bi topik acariz vajiyi yenip hamis olmak isteyen guclu anneler diye ... opuyorumnanaktan
ordanda hep birbirimize destek oluruz ...
burasi muthis bi yer ben burda sizlerin sayesinde yendim vajiyi sessiz takip ettim yazilanlari denedim ugrastim kimi zaman cocuklar gibi sevindim kimi zamandeliler gibi agladim ama yendim ...
kimseye anlatamadiklarimizi paylasabilmek ... yasadiklarimizi birilerininde yasadigini bilmek .. insana guc veriyor :teselli:
biz gelecegin guclu anneleriyiz ........ delikafadulden
CANIM NE KADAR GUZEL BIR HABER...ALLAH hıc bekletmeden sana hedıyenı yolladı ....gozun aydın darısı bızlerın basına saglıkla evladına kucagına alırsın ıhsallh bundan boyle 3 kısılık aılesınız mutlulugunuz hıc bıtmesınbu konuda en son mesajim bu ustteki mesajdi .. ben vajinusmusu 5 seneden sonra 4 hafta once yendim .. p....s denemelerini yaptigimiz donemde tam yumurtlama donemimime dekkeliyordu ve az once test yaptim hamileyimmmm
Rabbim iki defa sevindirdi beni bu bir ay icinde ..
benim basarmam icin burda destek olan basindan gecenleri yazan tum arkadaslara binlerce kez yeniden tesekkur ediyorum ... hep dualarimdasiniz ...
bu konuda en son mesajim bu ustteki mesajdi .. ben vajinusmusu 5 seneden sonra 4 hafta once yendim .. p....s denemelerini yaptigimiz donemde tam yumurtlama donemimime dekkeliyordu ve az once test yaptim hamileyimmmm
benim basarmam icin burda destek olan basindan gecenleri yazan tum arkadaslara binlerce kez yeniden tesekkur ediyorum ... hep dualarimdasiniz ...
bu konuda en son mesajim bu ustteki mesajdi .. ben vajinusmusu 5 seneden sonra 4 hafta once yendim .. p....s denemelerini yaptigimiz donemde tam yumurtlama donemimime dekkeliyordu ve az once test yaptim hamileyimmmm
CANIM NE KADAR GUZEL BIR HABER...ALLAH hıc bekletmeden sana hedıyenı yolladı ....gozun aydın darısı bızlerın basına saglıkla evladına kucagına alırsın ıhsallh bundan boyle 3 kısılık aılesınız mutlulugunuz hıc bıtmesın
ahh canımcım çok sevindim..allah analı babalı büyütsün inşallah..
bu arada adet falan gördünmü sen yani vücudunda kendinde hiç belirti hiisettinmide test yaptın?
canım çooook tebrikj ederim harika bşr haber.allah isteyen herkese hemen versin hayırlısıyla.
ben başardıktan sonra denemesiz 20 günü geride bıraktım kızlar sinirlerim çok bozuk.bugünde annemlerin yanına yola çıkıyoruz.döndüğümüzde 1 hafta daha geçmiş olacak başa dönücem galiba 1 ay geçmiş olucak.nasıl bi derttir bu ya.
hepinizin bayramını kutluyorum şu mübarek günler inşallah derdimizin dermanını getirir bize.internete girebilirsem görüşürüz.kucak dolusu sevgiler hepinize dostlarım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?