Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

KEndini kasıyosun ondan vajina kaslarını kastığında parmagi geri iter bu gün ara ver arada sirada oluyo öyle bu güne mahsustur canim merak etme. yarin tekrar denersin sorun olmaz.

geçmiş olsun cnm.inş ben yaşamam böyle bir durum.

teşekkür ederim canım.inş. yaşamazsın.burada yazılıyordu da başıma hiç gelmemişti.bunu yaşayınca başım döndü,elim ayağım uyuştu resmen.ben psikiyatriste gitmeyi düşünüyorum ama eşimin işi dolayısıyla gidemiyoruz.ilk görüşmelerde eşlerin her ikisi de bulunmalı diyor doktor.tabi bu mümkün değil..egzersiz de olmadı..yine tatil geldi,yine hüsranla sonuçlanmasından endişeyle nasıl tatil yapabilirim ki..ben bu sorun yüzünden sürekli kilo kaybediyorum.sıkıntısı bu şekilde çıkıyor benden....offff

benim şu an egzersiz için zamanım kalmadı.eşim gelecek bayramda umarım senin dediğin gibi egzersizin peşinden ağrısız bir deneme yapabiliriz.bir umut ışığı bari olur

tebessummmm nerlerdesın bugun??? yok musun evınde ? senın yazmanı beklıyorum sabırsızlıkla

hayırlı akşamlar kızlar...nasılsınız bakalım....??????? dun aksam sızlere basımdan gecenlerı anlatmıstım.....ve emla ıle kullanılan jelı sormustum nasıl ve kımın kullandıgını...yanı benmı kullnıcam jelı... esımmı ???bıde adını yazabılırsenız sevınırım......regl donemım bıtsın hemen bende sızler gıbı çalışmalara baslıycam ama bu aradada ılacları temın edym dıyorum... rabbım ınsallh hepımızın yardımcısı olur.....

merhaba arkadaslar esim bugün göreve gitti yarın gece gelcek nasipse,2gün egzersiz yok yani ama ben sevmiyorum ara vermeyi yaa devamlı devamlı yapmak istiorumhihoyyyt2 parmak bi çoook rahat geciyo bi acılı geciyo bi hafif sızılı geciyo ama genel olarak iyiyim acıda ceksem cıkartmıorum bekliorum ne kadar bol jel,okadar rahatlık vallaesimin bu 5 günlük izninde p...s basarmayı ümit etmiştim ama olmadı kızlar 2 parmaga alışmam zaman aldı e alışmadanda diğer aşamaya gecmenin sonu verimli olmuyo,bende öyle oldu yani.benim tek parmaktan 2ye gecmemde zaman almiştı.ama sonucta oldu.p...de olacak,inanıyorum,varsın bir ayda 2 den p..se gecmek için sürsün,ama sonuçta olsunnn:Saruboceq:Allahım hepinizin gönlüne göre versin arkadaşlarımmmopuyorumnanaktan

duyun merhaba canım aynı yerdeyiz bende hala 2 parmaktayım bazen acı oluyo bazen olmuyo ama ben jel falan kullanmıyorum,bende adet olduğum için ara vermek zorunda kaldım egzersizlere...sen kullanıyomusun emla falan yaa ben böyle bişey kullanmadan olsun istiyorum..

merhaba canım benim evet seninle aynı yerdeyiz yaa sen hiç bişiymi kullanmıyosun,e iyiymiş canım senin durum,p..side hiçbişiysiz denersin ozaman öylemi,işte negüzel.ben nasipse yendikten sonra bide bu kullandığım seyleri bırakmakta zorlanmam inşallah.bide bebek istiyorum,engel olur diyodu arkadaşlar ama...inşallah kolay olur bırakması canım yaa vallahi bravo sana ben az bi sprey ve bol kayganlastırıcıyla yapıorum yinede bazen öyle cok canım yanıyoki,bazen hafif bi sızı ve bazende hiiiiiççç acı sızı olmadan oluyo.bende bişiy kullanmadan yapabilmeyi isterdim tabi en güzeli o canım ama ben suan bırakamam en basından beri böyle yapıorum nebiliyim tedirgin olurum zorlanırım artık dilerim p...e gectikten sonra bırakmakta zorlanmıyım.ahhh o günlere bi gelelim hayırlısıylada sen ordan ben burdan BAŞARDIM diye bagıralım bembeyazevkaydirigubbakcemile5

çok tşkrler yazdıkların için inşallah bırgun bende o başaran kişiler arasına gırecem

bu konuda en son mesajim bu ustteki mesajdi .. ben vajinusmusu 5 seneden sonra 4 hafta once yendim .. p....s denemelerini yaptigimiz donemde tam yumurtlama donemimime dekkeliyordu ve az once test yaptim hamileyimmmm
Rabbim iki defa sevindirdi beni bu bir ay icinde ..
benim basarmam icin burda destek olan basindan gecenleri yazan tum arkadaslara binlerce kez yeniden tesekkur ediyorum ... hep dualarimdasiniz ...

CANIM NE KADAR GUZEL BIR HABER...ALLAH hıc bekletmeden sana hedıyenı yolladı ....gozun aydın darısı bızlerın basına saglıkla evladına kucagına alırsın ıhsallh bundan boyle 3 kısılık aılesınız mutlulugunuz hıc bıtmesın

ahh canımcım çok sevindim..allah analı babalı büyütsün inşallah..
bu arada adet falan gördünmü sen yani vücudunda kendinde hiç belirti hiisettinmide test yaptın?

canım çooook tebrikj ederim harika bşr haber.allah isteyen herkese hemen versin hayırlısıyla.

ben başardıktan sonra denemesiz 20 günü geride bıraktım kızlar sinirlerim çok bozuk.bugünde annemlerin yanına yola çıkıyoruz.döndüğümüzde 1 hafta daha geçmiş olacak başa dönücem galiba 1 ay geçmiş olucak.nasıl bi derttir bu ya.
hepinizin bayramını kutluyorum şu mübarek günler inşallah derdimizin dermanını getirir bize.internete girebilirsem görüşürüz.kucak dolusu sevgiler hepinize dostlarım...

ahh canımcım çok sevindim..allah analı babalı büyütsün inşallah..
bu arada adet falan gördünmü sen yani vücudunda kendinde hiç belirti hiisettinmide test yaptın?

hepinize cok tesekkur ederim arkadaslar
cok bekledim ben tam bes sene dile kolay kac tane doktora gittim psikologa gittim araya acilar olumler girdi hep erteledim yapamadim
gecen ay burdaki yazilanlari bi hirsla yapmaya basladim nerdeyse bir haftada yendim
adetim 4 gun gecti surekli adet olacakmisim gibi karnim kasiklarim agriyordu birhaftadir
bide goguslerime dokunamiyorum balon gibi sistiler ve uclari cok aciyordu vede belim asiri agriyordu
arkadasim beni ruyasinda gormus cok israr etti illa bi test yap sen kesin hamilesin diye ya sirf onun icini rahatlatmak icin bu sabah yaptim testi ve pozitif
sabah namazina kalkmistik esimle
esiminde haberi yoktu yaptigimdan testi yapip camasir makinesinin uzerine koydum namaz kilip oyle bakiyim dedim abdest aldim ama tam kapidan cikarken durdum illa bak diyordu icimden bi ses bi kac sefer gitmeye kalkistim olmadi dondum geri nasilsa negatif baksam nolcak dedim baktim cizgi olusuyor dizlerim titremeye basladi
kosarak iceri gittim esime namaza durmustu nasil agliyorum ama oda bisey oldu sanmis namazi zor bitirdim dedi konusamiyorum testi gosterdim tek cizgimi goruyorsun ciftmi ben hayalmi goruyorum dedim oda iki dedi ee ne olmus dedi ben anne oluyorum sende baba oluyorsun dedim aglayarak o ilk soku uzun sure atlatamadim az once iki degisik markanin testini daha yaptim onlarda pozitif hemde baya koyu rengi
bayram icin kayinvalidemlere gidicem bugun orda kalicz bayram sonuna kadar
o yuzden kesin sonuc alip annemede kayinvalidemede oyle mujde vermek istiyorum
o kadar korkuyordum ki kayinvalidenmlere hic gidesim yoktu butun cevremiz orda
benden kucuk eltimin bir aylik kizi var kardesim hamile 7 aylik
herkes daha sende yokmu tedavisine baktirin ne bekliyosunuz laflari edip duruyordu
ramazanda akrabalardan esimin amcasinin hanimi benim gelinlerin ilk ayda tuttar masallah sende pek tembelmissin yeter artik torun vermeyen geline gelin denmez bizde dedi .. hemde herkesin icinde eltimler gorumcenmler filan vardi ben yabanciyim eltimler hepsi kayinvalidemle uzaktan akrabalar ..yenge hanim kucuk eltiminde teyzesi oluyor, surekli kayinvalideme, olmazsa senin ogluna bi kiz buluruz armutsuz agac taslanir cocuksuz gelini napcan demis
kayinvalidem beni cok sever kizlarindan bile ustun tutar ayni sekilde bende onu cok severim ... yazik kayinvalidemde cok uzuldu cok agladi benim uzulmeme kadini herkesin icinde terslemis
ramazandan beri agliyorum o kadini gorunce ne yapmam gerekiyor allahim diye dusunup duruyordum kurbanda gorucem
ya kizlar kisacasi iste ben bu olaylar icinde stres icinde basardim bu vajinusmus illetinden kurtuldum
ben yaptiysam herkes yapar
dua her kapiyi aciyor .. sadece ona siginmak gerekiyor ben bi adim attim bi gayret gosterdim rabbim bana binlerce sevinc yasatti

sakin korkmayin bizde yendikten sonra bir hafta hic deneyemedik esimin isi yuzunden ama bu hafta tekrar denedik hemde emlada kullanmadim azicik jel surdum cunku kuuruluk vardi hamileliktenmis ve cok rahat oldu
geri tekrarlarmi yine basa donermi ki filan diye sakin dusunmeyin
kafaniz ne kadar rahatsa o kadar kolay oluyor
heonizi cok seviyorum binlercekez tesekkur ediyorum
cok uzun oldu kusuruma bakmayin ama anlatmak istiyorum birilerine paylasmak istiyorum ... sanki ruyada gibiyim ... hepinize cok guzel bayramlar diliyorum ...

elif sena çok sevindim hayırlı olsun.darısı başımıza inşallah.duyun sen hangi spreyi kullanıyorsun canım...bende 3 parmağa geçince kullanmak istiyorum..acıyo 2 de biraz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…