- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #4.721
basınc olayı bendede oluyor acıda bazen oluyor gırıste hala bıraz hafıf bır acı hıssı oluyor ama hafıf ılelrleyınce gecıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canı senın ne kadar zamnadan sonra tam olarak gectı ...ve brde senın gırıs kısmında acı hıssı oluyormuydu :çok üzgünüm:cnm onlarda zamanla geçiyor gercekten ben şimdi çok rahatım senki daha önce hiç bu hastalığı yaşamamışım gibi siz sanıyomusunuzki vaji olmayan kadınlar için herşey güllük gülistanlık onlardada ilişki yaşarken bizim yaşadığımız sorunların çoğu var en azından ben çok duydum aman bugün yapamadım kendimi kötü hissettim diyen arkadaşlarımı o yüzden sıkmayın canınızı:teselli:
ıhsallh canım ınanırsan basarırsın bırde ck rahat olmaya calıs ..
kızlar ben bu parmak egzersizinde çok başarılı olamıyorumm ya korkuyorum adece erce parmağımın ucunu sokabiliyorum ve daha ilerde bi şey var da gitmiyo gibi sinirlerim çok bozuk yaaaÇok üzgünüm çoook
canım bilmiyorum tebbessüm arkdaşımız bizi bu ve fiyatı konusunda bilgilendirse mutlu oluruz msn banada tuaf geldi çünkü
yine olmadı yaaa emla kullanmadım daha önce onunla da deneyeceğim..
monaciim sen niye hala deneme yapiyosun ki ya zaten aylardir hep çekiyosun bu sorunu şu egzersizlerini tamamlayip başarmiştin bile. işte denemeyle olmuyo çok nadiren parmak egzersizinden kaçan arkadaşlar bi şekilde başariyo. sen o ilaçlari alip bi dene ama olmazsa artik sonuna kadar tramamla şu egzersizleri de bitsin bu çilen artik ertele ertele kendini üzüyosun başka bişi değil
canı senın ne kadar zamnadan sonra tam olarak gectı ...ve brde senın gırıs kısmında acı hıssı oluyormuydu :çok üzgünüm:
çok teşekkür ederim canım ya yapıyorum ama sanki acırmış gibi geldiğinden mi bilmiyorum ya off ama pes etmicem yarın bebe yağ alıcam buğün el kremiyle yaptım ama o daha kayganlaştırır herhalde bi de bişey sorcam egzersizi yatrak mı oturara yapmak iyi aceba... ben yarım saat konsatre olamıyorum yarım ssaat yapmak daaha mı verimli sen kaç dk yapıyosun
Öncelikle şu noktadan bahsedeyim. Evet, ben Dalin'in bebek yağı jelini almıştım, memnundum da. Ama bugün bir arkadaş her ne kadar birçok doktor önerse de bebek yağının bazı kadınlarda mantara falan sebep olduğunu yazdı. Vajinanın ph değeri ile bebek yağınınki farklıymış. Ben de hak verdim sonradan, en iyisi birebir o amaç için geliştirilmiş su bazlı bir ürün kullanmak. Benim aklımda kalan tek marka gleit gelen. Sanırım eczaneden bu kayganlaştırıcıyı alıp bebek yağını ağda sonrası kullanıma terfi ettireceğim. Olmadı masaj yağı olur. Gerçi yıkarken arındırmak zor oluyor ama olsun kaydirigubbakcemile3
İlkin elbette zor gelecek, ama lütfen pes etmeyin olur mu. İnanın biraz uğraştıktan sonra bile orası genişlemeye başlıyor, bunu fark edebiliyorsunuz.
Benim yatağımın hemen ucunda gardırop var bitişik. Yatağın uç kısmına kocaman bir ayna koyup gardıroba dayıyorum. Yastık yorgan ne varsa üst üste yığıyorum sırtımı vereceğim şekilde. Bilgisayarı da sandalyeme koyup yatağın yanına alıyorum. aynanın önünde dizlerimi kendime doğru çekip sırtımı yaslıyorum yorgan kümesine. Jel yatakta leke yapmasın diye kalçamın altına koyacağım kırlente de iki kat bir havlu örtüyorum. Hem bilgisayarda bir şeyler izliyorum, hem dikkatimi oraya vermeden rahat rahat kurcalıyorum. Arada aynada hâlime bakıyorum, parmaklarımın gidip geldiğini orda da görmek iyi geliyor açıkçası. Artık film ne kadar sürerse o kadar uğraşıyorum işte. Bugünkü uzundu, üçüncü parmağı soktum yani naniknanik Zaten zevk falan almadığım için orgazm da olmuyorum bunu yaparken. Ama ama, film bittikten sonra kalkmadan önce "bunu hak ettim ben" diyerek kendimi tatmin ediyorum ve hayatımın en şiddetli orgazmlarını da bu şekilde yaşıyorum.
Biraz fazla bilgi verdim ama bunda sakınılacak bir şey olduğunu düşünmüyorum, herkes bunu bu kadar keyifli yapsa bu hastalığın kökü kururdu sanırımsositososito
öğrenciyken okuldaki psikologla görüşmüştüm bu konuyu.o da bana mekanik olarak parmağımı oraya sokmaktansa bu sırada hoş olabilecek şeyler düşünmemi,zevk almaya çalışmamı söylemişti.yaptığın şey çok doğru kristal.
cnm merhaba hosgeldin aramıza öncelikle (sanıyorum)demişsin nasıl yani onu anlayamadım cnm ilişki yaşıyomusun yoksa yaşamıyomusun eğer vajinusmussan keşke önce tedavi olup sonra bebek düşünseydün ama hayırlısı hala geç değil yıkıldım parçalandım demişsin bu kadar üzülme canım bende o yoldan geçtim 5.5 ay karnımda tşıdığım bebeklerimi kaybettim ama yinede ümidimi yitirmedim sakın üzülüp moralni bozma herşey güzel olacak inş bundan sonra ne durumda olduğunu sölersen ona göre yardımcı olmaya çalışırız cnma.s.kızlar merhabalar .....uzun zamandan berı sızlerın yazdıklarını takıp edıyorum....ıcımde hıc cesaret ...inat...yapabılme ıstegı kalmamısken , umıdımın tamamen sona erdıgı noktada bır anda bende basarabılırım demeye basladım....sıze kısaca hıkayemı anltym ve sızde benım neler yasadıgımı ....yuregımın nasıl kanat cırptıgını bılıyorum anlıycksınız...
bende vajınısmus hastasıyım.....(yada hastasıyım sanıyorum.)3 senelık bı evlılıgım var.....ikımız ıcınde bı ılk olcaktı fakat olamadı benım kendımı fazlasyla kasmam esımdede olumsuz yonde etkı yaptı ....cunku onun ıcınde ılk olcktı .....ılk yılımızı doldurduktan sonra bebek özlemı fazlasyla canımızı yakıyordu ,cevreden cok yogun bı baskı vardı vardı bu konuda ..ne yapacagımızı bılmez bı halde aklımıza tup bebek fıkrı geldı.....2 senemızı bu tedavıye adadık bı bebegımız olck hevesıyle....3 asılama ve 3 tup bebekten sonra kocaman bı sıfır aldık...ama bu arada ben hıc doktora muayene olamazken artık rahat bı sekılde muaynemı olabılıyor ustelık vajınadan yapılan ilaclarımı bıle kendı kendıme yapabılıyordummmm....ama sonuncu tup bebekte olumsuz olunca tamamen yıkıldım parcalandm tek tesellım bebegım olcktı ama malesef oda olmadı....sonrasında sızlerı okumaya takıp etmeye basladım ....yıkılan yuregım yenıden canlandı......bende basarabılırım bende yapabılırım dıyorum ne olur banada yardımcı olurmusunuz ....su anda regl ım bıttıkten sonra bende calısmalara baslamak ıstıyorum....kullanılan emla kremını anladım fakat jelın nasıl ve kıme uygulanacagını anlamadım bana yardımcı olursanız sevınırım...
cnm merhaba hosgeldin aramıza öncelikle (sanıyorum)demişsin nasıl yani onu anlayamadım cnm ilişki yaşıyomusun yoksa yaşamıyomusun eğer vajinusmussan keşke önce tedavi olup sonra bebek düşünseydün ama hayırlısı hala geç değil yıkıldım parçalandım demişsin bu kadar üzülme canım bende o yoldan geçtim 5.5 ay karnımda tşıdığım bebeklerimi kaybettim ama yinede ümidimi yitirmedim sakın üzülüp moralni bozma herşey güzel olacak inş bundan sonra ne durumda olduğunu sölersen ona göre yardımcı olmaya çalışırız cnma.s.
arkadasım ılgıne tesekkur ederım......esımle ılıskı yasamıyorum.....tup bebe doktorum bende artık vajınısmus olayının kalmadıgını syluyor ona rahat bısekılde muayene olabılıyorum ...ama ilişkye gıremıyorum.....bu yuzden demıstım
ben hala 1 parmak bir boğumdayım.psikolojim bozuksa onu bile yapamadığım zamanlarım oluyor.egzersizleri tamamlayabileceğimi zannetmiyorum.maaşımı aldım bugün.sprey,jel ne varsa hepsini alacağım birkaç gün içerisinde.onlarla deneyip sonucu yazarım.inşaallah biter ve kurtulurum.çifte bayram yaşarım.çünkü gerçekten artık bitsin istiyorum.