- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #4.541
canım benım super....kızlaaar hepinize merhaba arkadaşlarım ben söylemiştim hani jeli değiştirince rahatsız oldum acıdı demiştim,alıştııımmmm ben bu jeledea.sacı yok ve 2 parmak sonuna kadar içimdyken kendim ileri geri kendimi hareket ettirdim içimde oynatabildim iyice rahatladım 2 parmakta haftasonu p...s denicez:jeyyar:inşallah olur kızlar:Saruboceq: dua edin bana noluuuropuyorumnanaktan
kesılıkle katılıyorum ck sogukkk kızlar banyo yapılmıyokafamçokkarıştısoguk soğuk
kesılıkle katılıyorum ck sogukkk kızlar banyo yapılmıyokafamçokkarıştı
soguk soğuk
kızlar ben parmak egzersizini yapıyorum sonra hemen p.s deneyeliim diyoruz olmuyorrr.üstede alttada deniom olmuyorrrr....parmakta çok rahatım.ama p.ss yapamıyorum..napabilrim yardım edinn lütfeeeeen..
kesınlıkle emla kullan derım zaten parmak yapabılıyosun ıc kısmınada surebılırısn gırısede sur bekle uyuuscak ve ck basıt yapabıleceksınkızlar ben parmak egzersizini yapıyorum sonra hemen p.s deneyeliim diyoruz olmuyorrr.üstede alttada deniom olmuyorrrr....parmakta çok rahatım.ama p.ss yapamıyorum..napabilrim yardım edinn lütfeeeeen..
canımcım p..s denemesinde emla kullandımı? ben emla kullanarak başarabildim..ve üstte olarak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?