- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #4.561
woma tatlım hoşgeldin ne yaptın
merhabalar hanımlar ben hamileyim denemelere ara verdim sadece takip edip bilgi biriktiriyorum bişey sormak istiyorum ben parmak egzersizlerini yaptım fkat doktor eşli parmak egzersizini daha sonra pnise geçmemi önerdi eşim yapmak istemiyor siz nasıl yapıyorsunuz açıkçası parmak egzersizi sırasında aşk yapıyormusunuz yoksa nasıl olacak
selam limmoni sana bişey sormak istiyorum .ilişki denemelerinde jel krem türü bişey kullanıyor musun.bende hamileyim ve korktuğum için bebeğe zarar verir diye bişey sürmüyorum ve olmuyorrrrr girmiyor.ben doktora sormaya çekiniyorum.sen bilirsin nasıl bi kayganlaştırıcı kullansam zararı olmaz.
slm arkadaşlar benim için zor başlayan bir günün mutlu bitmesi çok güzeldi
Düğün salonundayken hiç birşey aklıma gelmiyordu heycanlıydım ne varki düğün bitipte arabaya binince o korku düştü içime öyle bir korkuyordumki rengime yansımış bu korku eşim ne oldu iyimisin deyince fark ettim eve geldiğimizde ayaklarım tutmuyordu sanki yatak odasına girmek hiç istemiyordum ama kaçacak bir yerim yoktu sonunda eşimde bu korkumu anlamış olacak ki sıkı sıkı elimi tutuyor korkma seni incitecek hiç birşey yapmam diyordu ve sonunda başbaşa kalmıştık ürkek bir ceylan gibiydim :) aklıma sürekli sizin dedikleriniz geliyordu ama yapamıyordum direk aklıma evden çıkarken hazırladığım çanta aklıma gelmişti krem filan vardı hiç bir şey demeden o çantayı aldım eşime dedim bu kremlerle yapabilirmiyiz filan eşim karşı çıkmadı ama neden bu kadar panik yapıyorsun önce kendimiz deniyelim olmazsa onları deneriz dedi ama ben senin başarabileceğine inanıyorum dedi ben ağlamaya başladım korkuyorum dedim ağlama ya bugün yapmak zorunda değiliz filan beni teselli ediyordu biraz kendime gelmiştim yarım saat öyle yatakta uzandık.daha sonra cesaretimi topladım hadi yapalım dedim öpüşme önsevişme vs derken sıra pe...s geldi ama bacaklarımı açamıyordum olmıyacak diye düşünüyordum ki eşim kalk hadi sıcak bir duş alalım dedi duşa girdik ve ben yine ağlıyordum olmadı olmıyacak gibi laflar ediyordum eşim sımsıkı sarıldı ve ben sana inanıyorum dedi bugün olması şart değil dedi sil kafandaki herşeyi yorgunluğunu atmaya çalış birazdan uyuruz beraber dedi eşimin bu kadar anlayışlı olması ona olan sevgimin 2 kat olmasını sağlamıştı kafamı topladım burda yazılanları hatırlamaya çalıştım ve tekrar denemek istedim eşim bu gece olmak zorunda değil deseede ben kararlıydım yapacaktım bu sefer ön sevişmeyi uzun tuttuk çok sık nefes alıp veriyordum pe...s aşamasında ilk girişte zorlanır gibi oldum ama vazgeçmedim ve bir acı hissettim galiba kızlık zarım yırtılmıştı umrumda değildi artık başarmıştım pe...s içimdeydi bu sefer mutluluktan ağlıyordum olmuştu büyük bir yük üstümden kalkmıştı mutlu bir evliliğin ilk gecesini yaşamıştım sonuna kadar da böyle sürer inş
burdan bana yardımcı olan tüm arkadaşlara tşk. hakkınızı helal edin bundan sonra bende sizlere yardımcı olmaya çalışacağım :)
ewet canım vajiyim ve hamileyim.ben içime alabiliyordum ama hareket ettiremiyordum acaleye geldi . biz bebek için çalıştık biraz Allah ta nasib etti oldu.Allah isteyen herkese nasib etsin sizlerinde olur inşallah canım.
Düğün salonundayken hiç birşey aklıma gelmiyordu heycanlıydım ne varki düğün bitipte arabaya binince o korku düştü içime öyle bir korkuyordumki rengime yansımış bu korku eşim ne oldu iyimisin deyince fark ettim eve geldiğimizde ayaklarım tutmuyordu sanki yatak odasına girmek hiç istemiyordum ama kaçacak bir yerim yoktu sonunda eşimde bu korkumu anlamış olacak ki sıkı sıkı elimi tutuyor korkma seni incitecek hiç birşey yapmam diyordu ve sonunda başbaşa kalmıştık ürkek bir ceylan gibiydim :) aklıma sürekli sizin dedikleriniz geliyordu ama yapamıyordum direk aklıma evden çıkarken hazırladığım çanta aklıma gelmişti krem filan vardı hiç bir şey demeden o çantayı aldım eşime dedim bu kremlerle yapabilirmiyiz filan eşim karşı çıkmadı ama neden bu kadar panik yapıyorsun önce kendimiz deniyelim olmazsa onları deneriz dedi ama ben senin başarabileceğine inanıyorum dedi ben ağlamaya başladım korkuyorum dedim ağlama ya bugün yapmak zorunda değiliz filan beni teselli ediyordu biraz kendime gelmiştim yarım saat öyle yatakta uzandık.daha sonra cesaretimi topladım hadi yapalım dedim öpüşme önsevişme vs derken sıra pe...s geldi ama bacaklarımı açamıyordum olmıyacak diye düşünüyordum ki eşim kalk hadi sıcak bir duş alalım dedi duşa girdik ve ben yine ağlıyordum olmadı olmıyacak gibi laflar ediyordum eşim sımsıkı sarıldı ve ben sana inanıyorum dedi bugün olması şart değil dedi sil kafandaki herşeyi yorgunluğunu atmaya çalış birazdan uyuruz beraber dedi eşimin bu kadar anlayışlı olması ona olan sevgimin 2 kat olmasını sağlamıştı kafamı topladım burda yazılanları hatırlamaya çalıştım ve tekrar denemek istedim eşim bu gece olmak zorunda değil deseede ben kararlıydım yapacaktım bu sefer ön sevişmeyi uzun tuttuk çok sık nefes alıp veriyordum pe...s aşamasında ilk girişte zorlanır gibi oldum ama vazgeçmedim ve bir acı hissettim galiba kızlık zarım yırtılmıştı umrumda değildi artık başarmıştım pe...s içimdeydi bu sefer mutluluktan ağlıyordum olmuştu büyük bir yük üstümden kalkmıştı mutlu bir evliliğin ilk gecesini yaşamıştım sonuna kadar da böyle sürer inş
burdan bana yardımcı olan tüm arkadaşlara tşk. hakkınızı helal edin bundan sonra bende sizlere yardımcı olmaya çalışacağım :)
okuyunca tuylerım dıken dıken oldu :) acayıp sevındım sızın adınıza , walla . keske bende yazabıslem boyle seyler ,, ama ben bu kadar cesaretlı degılım, bısey sorucam sen o spreyı sıkınca esın prezv.... taktı mı ?
aslında uzun zaman gectıgı ıcın tembellıkde basladı , ev arkadası gıbı yasıyoruz desem yerıdır ,cesaretsız ınsanın tekıyım ben , kedıden kopekten kustan korkan bı tıp ım ben
mrb bayanlar bende üç aylık evliyim ama tam bi ilişki yaşayamadım bacaklarımı sonuna kadar açamıyorum fakat normal açııken başını alabiliyorum.. tabiii ilk başalrda eşime dokundurmuyodum bile buraya kadar geldim ama burda tıkandım bacaklarımı çok açınca acıyacak düşüncesiylee ilişki yaşayamıyorum bende parmak egzersizine başlıyacağımm burda yazdıklarınızı okuyunca birazz moralim düzeld. Allahh hepimizin yardımcısı olsun..
slm sldx.aynı kendimi gördüm anlattıklarında.inanılmaz cesaretsizim.dışarı çıktığımda yakınımda kuş,kedi,köpek göreyim dizlerimin bağı çözülür kalbim yerinden çıkıcak gibi olurum.aynı şekilde parmak egzersizindede böyle cesaretsizim işte...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?