• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlaaar hepinize merhaba arkadaşlarım ben söylemiştim hani jeli değiştirince rahatsız oldum acıdı demiştim,alıştııımmmm ben bu jeledea.sacı yok ve 2 parmak sonuna kadar içimdyken kendim ileri geri kendimi hareket ettirdim içimde oynatabildim iyice rahatladım 2 parmakta haftasonu p...s denicez:jeyyar:inşallah olur kızlar:Saruboceq: dua edin bana noluuuropuyorumnanaktan

kızlaaaaar herkese merhaba arkadaşlarım ben söylemiştim jeli değiştirince cok canım yanmıştı ama geçti o acı bu jelede alıştııımmmhihoyyyt2parmak sonuna kadar içimdeyken ileri gerikendimi hareket ettirdim oynattım içimde yaa 2 parmakta bayağı rahatım haftasonu p...s denemesi yapıcaz nasipse:jeyyar:inşallah olur:Saruboceq:dua edin bana kızlar noluuropuyorumnanaktan

kızlaaar hepinize merhaba arkadaşlarım ben söylemiştim hani jeli değiştirince rahatsız oldum acıdı demiştim,alıştııımmmm ben bu jeledea.sacı yok ve 2 parmak sonuna kadar içimdyken kendim ileri geri kendimi hareket ettirdim içimde oynatabildim iyice rahatladım 2 parmakta haftasonu p...s denicez:jeyyar:inşallah olur kızlar:Saruboceq: dua edin bana noluuuropuyorumnanaktan
canım benım super....
artık bence pen... basarabılrıısn ...sureklı onu duusnme ve bıd esankı egzersız yapıcaksın oyle dusun rahat ol ve gor bak eger ck rahat olursan nasıl kolay basarıcaksın dualarımız sennle :Saruboceq::Saruboceq:

baharcım cok cok sağol desteğin için canım benim çok sevinçli ve heyecanlıyım dediğin gibi inşallah cok rahat olabilirim ve BAŞARDIM yazabilirim inşallah canım

kızlar ben parmak egzersizini yapıyorum sonra hemen p.s deneyeliim diyoruz olmuyorrr.üstede alttada deniom olmuyorrrr....parmakta çok rahatım.ama p.ss yapamıyorum..napabilrim yardım edinn lütfeeeeen..

kızlar ben parmak egzersizini yapıyorum sonra hemen p.s deneyeliim diyoruz olmuyorrr.üstede alttada deniom olmuyorrrr....parmakta çok rahatım.ama p.ss yapamıyorum..napabilrim yardım edinn lütfeeeeen..
kesınlıkle emla kullan derım zaten parmak yapabılıyosun ıc kısmınada surebılırısn gırısede sur bekle uyuuscak ve ck basıt yapabıleceksın

evet canım emla olmadan parmak egzersizide yapamıyorum zaten..dün emlasız deneyim dedim olmadı alamadım parmağımı sonra emla sürdüm 1 parmak 2 parmak derken hepsi oldu..sonra p..s le denedik önce altta sonra ben üste geçtim ama yapamadım

ıslaklıgada dıkkat et bence artık basarman lazım yapıcagın sadece ck rahat olmak yavas yavas ılerlet ...grımdıgı anda bekle derın nefes al ve ıktır olmasa elınle tut kayganlastırııc kullan ck az kalmıs

ay valla bilmiom artık egzersiz egzersiz diyodum yapıom yine aynıı..bende anlamadımmm..yani bide ben boğum boğumda ilerlemedim aynı gün önce 1 parmak sonra eşimle 2 parmak hepsi oldu...bi p..s kaldı o da bi olsada kurtulsam şu işkenceden yaaaaa...

canımcım p..s denemesinde emla kullandımı? ben emla kullanarak başarabildim..ve üstte olarak..

canim elma bildimiz crem demi cogu killarini yolarken kullaniyor onu mu sürmek gerekiyor?
bizimkiler hala basaramadi.bende beyime burdan okuduklarimi söyledim parmak egzersizini dedim ya adam yada kadin kendini kendini bir parmakdan baslayip denesinler.teyze olguda hanimin nosunu vereyim karinla konussun demis.hic kimseyede söylemiyorlar.insalllah onlardaatlatir.her iki tarafda baya bir stess ediyor cünki bu olayi

Back