- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #4.501
arkadaşım ben bu derdi yenenlerdenim nekadar kötü bi durum olduğunu biliyorum.sorunumu halletiğim halde başkalarınada yardımcı olmak isiyorum.çok acıycak die hep korkuyodum ama öle olmadığını geçte olsa anladım.ltüfen kendini rahat bırak kafandan hep acımıycak die düşün kendini eşine bırak ve derin nefes al inan hiç acımıyomuş ilk başta azıcık bişey hissediyosun hepsi okadar sonra zaten alışıyosun sormak istediğiniz bişey varsa sorabilirsiniz ben doktora gitmeden evde halletim bu sorunumu.boşuna doktorlara para yedirmeyin lütfen
çok sağol canım yaa ne güzel yenmişsin sen darısı başıma inşallah.2 parmaktayım ben bi rahatlayıp p..e gecmek istiorum.gayet güzel gidiyodu rahatlamak üzereydim ama kullandığım doktorun verdiği jel bittti,tavsiye ettiği öbür jele başladık ama bu onun kadar yogun değil oyüzdende heyecan yaptım ve azönce yine yaptık 2 parmak sonuna kadar ama çok canım yandı yaa agladım bi yandanda eşime cıkarma diyorum acıya dayandım cıkarmadım bi süre.biraz bekledikten sonra tekrar yapalım dedim yaptık öncekine göre daha azdı acı.ooooffff yaaa bu acıyı cekene kadar p...s alabilsem acımıcak belkide,ki öylede diyosun acımıcak diosun canım aha bi yapabilsem yaasenağlama.dediğin gibi nefes cok işe yarıyor ay inşallah basarırım bende yaa