Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

vajiyi yenen arkadaşlara bişiey sormak istiyorum vajiyi yendikten sonra ilk adetimi oluyorum ama sanki diğer aylara göre daha az oluyorum sizdede oluşmydu değişiklik?

Ben doktora gittiğimde sorunumu açıkladığımda spekulumla giriş denedi ve başarılı oldu. Ama sonrasnda bana yine parmak egzersizleri verdi. Penis girişi 2,5 ay sonra oldu. Başkalarını bilmiyorum ama bende en azından böyle bir durum olmuştu. Bunun yanında bir doktor da sana başka bir problem olabileceğinden bahsetmiş. Diğeri bayaa bir tecrübesizmiş bence. Eğer yerinde olsaydım tıbbi bi müdahaleden önce kesinlikle bir başka doktora daha muayene olurdum ki sen de öyle yapmışsın ama şanssızlık kötü bir doktora denk gelmişsin. Sen vajinismustan önce bence bu problemi bir hallet. Ameliyatla çözülecekse olursun ama dediğim gibi tıbbi operasyonu bütün doktorlar hep ikinci plkanda tutar.

Ayrıca yaşadığım iki örnek var biri anneme kulak ameliyatı olmasını söylemişti ve annem ikinci bir doktora gidip sadece ilaçla tedavi oldu. ikinci doktor ilk gittiği için çok söylenmişti. Bir diğeri de çok yakın bir arkadaşım hastaneye gittiğinde göğüslerinin alınması gerektiğini söylediler sonrasında gittiği bir doktor sayesinde kurtuldu. Gerek bile yokmuş. Böyle durumlar olabiliyo. O yüzden bence sen kesinlikle ikinci bir doktora daha görün. İstanbuklda olsaydın tavsiye edebiliceğim doktor vardı ama Ankaradasın biraz araştır iyi bir doktor. Ve doktora kesinlikle vajinismus olabiliceğini de söyle. Değilsen bile vajinismusun nedenlerinden biri kötü muayenedir yani doktorlar nasıl bu kadar gaddar olabiliyo hayret ediyorum.

cnm çok geçmiş olsun ben salı aksamı adet oldum öyle yatıyordum bnm adet sancılı olurda bu sefer daha bi sancılı oldu agrı kesici falan da vurdurmadımki iyce aksın dye bgn braz iyiyim 5gün erken oldu adetim.bnde yaptırıcm kan testi içim rahatlasın şüpheden

hadi kız umarım inşallah hayırlısıyla bişey vardır
adetin bitsin 1-2 gün sonra yaptır ama testi çünkü değerler yine aynı kalıyo yani hamile değilsen bile yanlış sonuç çıkabiliyo aklında olsun:dance:

adetim tam bitsin öyle yaptırıcm ztn ama çok aktı igne falanda vurdurmadımya eşime gtti yumurtalarım dyrum parca parca geliyrya:1rolleyes:hayırlısı ya inş.

yarın aksam gdyrum kızlar bgn valiz hazırlıycam,hiç halim yok kan kaybettim bayag zorlana zorlana yapıcm artık,şimdiden gelecek kurban bayramınız mübarek olsun,allaha emanet olun inş. basarırsınız,allah muradınızı verir inş.tebessüm bi glşme varmı nasılsın cnm kac gndr grmyrum meakta ettim seni

bu bahsettıgınız hangı doktor kızlar ??? ve nerede ? 1500 tl ıse cok ıyı bazıları 4000 lıra ıstıyor nolur banada soyleyın

CANIM DİKKAT ET KENDİNE YORMA FAZLA NE OLUR NE OLMAZ
HAYIRLI HABERLERLE DÖNERSİN İNŞALLAH..

artık ıhsallh bı dahakıne sevıcten aglarsın..
azımlıysen ck kısa usrede yenersın ben 1 haftabıle surmeden basardım hemde ck kotu duurmdayken elımı vuramıyodum azmet kesınlıkle basarıcaksın

bahar merhaba , ben parmak egzersızı falan yapamıyroum dusuncesı bıle korkutuyor benı , sen nasıl 1 haftada yendın

okuyunca tuylerım dıken dıken oldu :) acayıp sevındım sızın adınıza , walla . keske bende yazabıslem boyle seyler ,, ama ben bu kadar cesaretlı degılım, bısey sorucam sen o spreyı sıkınca esın prezv.... taktı mı ?

bahar merhaba , ben parmak egzersızı falan yapamıyroum dusuncesı bıle korkutuyor benı , sen nasıl 1 haftada yendın
aynı sen gıbıydım dusunduugm zamna buz gııb olurdum....hayatta derdım yapamam...ama bır gun artık canıma tak ettı karra verdım yeter dedım ve bsaladım cok zordu ama kendımle savastım bazen bagıra bagıra agladım ama pes etmedım bence send eılk boyle duusnmelıısn yksa basaramassın hırslı ol tamam de yapıcam sankı ne varkı de..kendınle kns...acı yk de

elıf senacım tebrık ederım , bu kıtapın fıyat nedır ?

Asagıya dogru ıtmek nasıl oluyr, ben onu anlayamıyom bı turlu :kedi:

aslında uzun zaman gectıgı ıcın tembellıkde basladı , ev arkadası gıbı yasıyoruz desem yerıdır ,cesaretsız ınsanın tekıyım ben , kedıden kopekten kustan korkan bı tıp ım ben

Bu sorunun gerçekten varolmadığına ve bütün benliğinizle kendinizin böyle bir sorunu olmadığına kendinizi inandırmanız gerekiyor bununlar ilgili bende 2 ay sorun yaşadım ama sonra ben bu olamam deyip ben iyiyim diyerek kendimi iyileştirdim sizede tavsiyemdir..

kızlar kimsecikler yokmu topiğimizde zehra,bahar,ggogle,g-y,cara,bembeyazev,karlarperisi nerdesiniz kız saat kaç oldu hepinize tünaydın cnlarım iyi haber vercek kimse yokmu bugün

tebessüm ben burdayım canım öğle arası okuldan geldim..ya biz hala giriş kısmını başaramıyoruz 2 parmak yapabiliyorum ben..yerimde sayıyorum yani...birde hala adet olmadım 4 gün geçti hamile olmaktan korkuyorum..yanlışlıkla falan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…