Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

çok sağol canım yaa ne güzel yenmişsin sen darısı başıma inşallah.2 parmaktayım ben bi rahatlayıp p..e gecmek istiorum.gayet güzel gidiyodu rahatlamak üzereydim ama kullandığım doktorun verdiği jel bittti,tavsiye ettiği öbür jele başladık ama bu onun kadar yogun değil oyüzdende heyecan yaptım ve azönce yine yaptık 2 parmak sonuna kadar ama çok canım yandı yaa agladım bi yandanda eşime cıkarma diyorum acıya dayandım cıkarmadım bi süre.biraz bekledikten sonra tekrar yapalım dedim yaptık öncekine göre daha azdı acı.ooooffff yaaa bu acıyı cekene kadar p...s alabilsem acımıcak belkide,ki öylede diyosun acımıcak diosun canım aha bi yapabilsem yaasenağlama.dediğin gibi nefes cok işe yarıyor ay inşallah basarırım bende yaa

cnm çok tşk ederim çok şükür eşimde mühim bişey yok inş iyi haberler vericem rabbime dua ediyorum bunun için

umutsuzlanma benım belkı 6 denmemdır o vakum dedııgn olay bendede var oraya odaklanma cok rahat ol ..ılkını basardın ıkıncııs dahada kolay olucak gor bak...

canım bu sorunu kendınde asabılrıısn ...hepımız senın gııbydık ben aynı sen gıbıydım ama bak sımdı duzeldım bır yılım gıttı bosu bosuna ....doktor destegı almak ıstersen al ama ben derımkı bır dene bence sende basarabılırısn....

:

yardımın icin sagol canım.bu merkezde ücretler nasıl?toplamda ne kadara malouyo?karne geciyor mu ? ne gibimetodları var?:sinifsinif:

Günaydın! Bu klinik devletle anlaşmalı( SSK-EMEKLİ SANDIĞI) Yalnız vajinismus tedavisinde her seansta para ödüyorsun.Ben 4 seans gittim; 1500 TL ödedim.Seans sayısı ve uyguladıkları program kişiye göre değişiyor.Kadın doğum uzmanı ve uzman psikolog tedaviyi birarada götürüyor.Doktorların hepsi bayan.Bayan olunca insan daha rahat ediyor(kendi açımdan)
Eğer giderseniz Doktorlardan Sema Hocadan randevu alın; muayenesi gerçekten çok rahat.
Lina Kadın Doğum hakkında internet sitesinden de bilgi alabilirsiniz.:teselli:

günaydın canım.verdigin bilgiler icin cok sagol.4 seansta 1500tl ödedim demissin.karne varmıydı senin.?benim emekli sandıgı.muayene ücreti ne kadar karneyle.? bi de kesin cözüm oldu mu sende?esinle tam birlesme oluyormu artık?acı duymadan*? artık gereksiz para ve zaman kaybetmek istemiyorum

kızlarrrrr gunaydın bu doktor ıısnı bu kadra sey yapmayın bence 1500 lıra az para degıl..eger bıraz garet edersenızn ınanın hıc zor degıl ıstemek yeterlı azcıkta cesaret duusnduugnuz kadra zor degıl ...tabı bu benım kendı fıkrım ama ben ınanıyorumkı herkez bu hastalıgı yenebılır bosverın doktorları onlar sadece bızlerı somuruyorlar bılıyorlar caresızlıgımıız o yuzden ck para ıstıyorlar ....

canım doktor değilim ama eğer o koltuğa rahatça oturup aletide içine alabildiysen bence seninki vajinismus değil farklı bişey. bence ilk gittiğin doktora tekrar git tekrar konuş. şuanda adını hatırlamıyorum ama vajinismus dışında öyle bir hastalık var biliyorum. kızlık zarındaki bi sorun yüzünden ilişkiye girememe. hatta insanlar vajinismusum diyip bisürü para doküyo sonuca varamıyolar. sonra bir ameliyatla çözülüyomuş. banada doktor anlatmıştı bunu. bence sen bi ilk gittiğin doktora git derim ben.

ıyıde ya onu sokunca zarar verırse kızlık zarına , oyle bısey yapamaz kı doktor ama

kızlık zarıma hiç bişey olmadı egzersizler sırasında. zaten egzrsiz için mecburen oraya bişey sokucaksın parmak mum yada dilatör. olmadan olmaz. zarım ilk ilişkimde bozuldu. dilatör sadece esnetti ve böylece aşırı bi kaanamam olmadı. çok ufak leke gibi kan geldi okdr. hangi doktora gidersen git sana böyle egzersiz vericekler. çok kolay hiç korkma cnm.

selam kizlar
cumartesi günü beyimin teyze oglu evlendi. ve buügün 5 gündür birlesme olmamis.ne zaman yapmak
istese hanimi kendini kasiyormus ve üzürinden yitiyormus beyini.
bu gecici bir durum mu?yoksa basta böyle basladiysa devam edermi?yaslarida olgun insalnlar kadin 33
erkek 34 yasinda.ve kadin öyle yapinca adamin da psikolajisi baya bir etkilenmis kötü olmus.bunun icin kas gevsetici ilac cözüm oluyormu?
ne önerirsiniz?

canım benim doktor kızlık zarında sorun var demedi zaten.kızlık zarım suan zaten bozulmus durumda.vajen icerisinde kızlık zarının daha da gerisinde bi bogum var dedi.o biraz rahatsızlık veriyo dedi.bag dokudanmıs.yani kas bile degil.birucundan kücük bi kesi yaparsak toplanır zaten dedi.oaletle muayene yaptı.hatta rahimden kültür bile aldı.rahat degildim.cok bagırdım.ama ikinci doktorda daha cok canım yandı.kanadı.oaleti sokmustu ben ani bi hareketle cıkardım.ameliyattan sonra bu dertten kurtulacagımı bilsem hic durmam yaptırırım.ama bisey degismez diye korkuyorum.sen hera ya gitmissin .orayı da arstırdım.ama pahalı geldi biraz ya

ayref85;
sen de mi aynı dertten muzdaripsin kardes.?

kaydirigubbakcemile3 malesef canım..bende eşimle birlikte olamıyorum..6 aylık evliyimm..daha yeni başlayabildim parmak egzesizlerine..6 ay boyunca bi türlü cesaret edemedim..çok iğrenç geliyordu yapamıyordum..ama pazar günü birden cesaret geldi ve o an hemen denedim ve yaptım..bundan sonrada egzersizlere devam edicem..umarım en kısa zamanda başarabiliriz hepiimiz..kaydirigubbakcemile2

ins. halledicez canım.ben de ilk kez bugün basladım egzersize.aslında acımıyo ama huylanıyorum iste.sag elimin isaret parmagını kanca gibi yaptım.vajina girişne yerlestirdim.biraz öyle tuttum alıssın diye.sonra diger elimle yavas yavas ittim.1 bogumdan fazlası girdi.hatta elim icerdeyken biraz kıpırdattım fln.kolay oldu böyle.elim agrıdı biraz ama.ben böyle yaptım ilk denememde.sen nasıl yapıyosun canım?vereliniortak

canım ben kendi açımdan söyliyim kas geveşetici falan çözüm olmadı bende herşeyi denemiştim ama egzersizden başka yardımcı olan yok
burdaki herkes aynı sorundan müzdarip ve herkesin yaptığı izlediği yol aynı egzersiz,emla gibi..bence ikisinde yaşları var bana soracak olursan geç kalmamaları için yaa uzman doktor tarafından bunun çözülmesi yada karısının acil olarak bu tarz egzersizlere başlaması..bu çok hassas bir olay ayrıca teyze oğluna söyle sakın eşinin üstüne gitmesin ve ona destek olsun en önemli olan bu...

cok tsk canim cevap verdigin icin.daha yeni evliler bu kasilma ve bu sekilde tepki vermesi
uzun sürermi yoksa zanala alisirmiski?
teyze oglu da hayatinda hic deneyimi olmamis onun da ilk ve her iki tarafda ilk olunca daha telas ediyorlar galiba.ama sanki suc kendinde gibi teyze oglu daha cok etkilenmis bu durumdan.4 icinde psikojikman cökmüs ya.beklemek cözüm degil diyorsun öylemi?
aarkadslar ilk haftadan sonra bu durumda olup düzelen yokmu canlar???

canım benim evliiğimde 5 ay bitti ve 1 ay öncesine kadar bende aynı durumdaydım yendim ilişki yaşadm ama şuan bile ilişki esnasında kasılmalar olabiliyo ama ilk zamanlar öyle bir kasardımki ertesi gün bacaklarımın ağrısından duramazdım bie şöyle durum var eğerki erkeğinde ilk deneyimi ise biraz geç olabiliyo mesela benimde eşimin ilkti o yüzden uzun sürdü ama hemen yenilcek bişey değil bu sadece sabır ve çalışma isteyen durum ayrıca şu durumda teyze oğlunun daha çok destek vermesi lazım yoksa olmaz..burda hepimiz eşlerimizden ve biribirimizden destek aldık ve yendik bu illeti..eğer konuşabiliyosan gelinle söyle buraya üye olsun egzersizler konusunda biran önce destek olalım..kendini rahat hissetmeden egzersizleri yapmadan bu iş olmaz söyle lütfen...kasılması devam ettiği sürece başaramaz kendisini rahatlatması lazım..

masallah sen basarmissin canim.bilmiyorum evde nette varmi acaba cok iyi olur kendi okuyup rahatlar.teyze oglu ancak esimle konusabiiyor bu durumu biz yurt disinda onlar istanbuldalar.gelinide o yüzden taniyorum.teyze oglunun beyime söyledigi yaklastiginda kendini cok kasmasi ve canim yaniyor diye esini yitmesi.
insallah onlarda yener bu durumu cok zor olsa gerek bu durum.ay beyimde takiliyor kadini baysin da etsin diye delü adamkaydirigubbakcemile3
sanki ilk de baysin diyger günler yine ayni problem olmazmi.teyze ogluda acelci galiba
insallah oda destek olur hanimina

erkekler işe bodoslama dalmak istedikleri için böyle düşünüyolar ..
neyse istanbuldaysa o zaman şöle yapsınlar sen onlara beyin tarafından hebr uçur deki bunun hakkında internette bazı egzersizler varmış desin ve en azında eşi okuyamıyorsa teyze oğlu egzersizleri okusun ve eşine anlatsın beraber yapmayı denesinler yoka bu iş çözülmez..ancak doktorlara gidip para bayılmaları lazım..

canım ben önce mumla yapmayı denedim.küçük mumla olmadı çok ustaymışım gibi büyüğünü aldım ama korktumkaydirigubbakcemile3kendi parmağımı denedim prezervatif taktım üzerine emla krem ve kayganlaştırıcı sürüp yapmaya çalıştım biraz oldu ama ittirmeye cesaret edemedim.ve eşimle denedim..eşimin 2 parmağını sonuna kadar alabildim..ve hiçbişi hissetmedim..içinde hareket felan ettirdik.bi sorun olmadı.ama hemen arkasından p.ss le denemek istedik olmadı tabi

İnternetimde sorun oldu cevabım gecikti.Bu klinikte vajinismus tedavisi ayrı bir program.Karnen olsada olmasa da aynı parayı ödüyorsun.Ama jinekolojik muayene,gebelik takipleri,kontroller,kan tahlillerini devlet karşılıyor.Ben muayene gittiğimde ücret ödemiyorum.Ben de kesin çözüm oldu;problemimiz kalmadı çok şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…