• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

cevap veren arkadaslara cok tesekkür... bu lina kadn dogum merkezi nde ücret nasıl.karne geciyo mu.?bana toplamda ne kadara malolur? ve kesin cözüm mü? nasıl metotlar izliyorlar

canım kesinlikle ameliyat olma...doktorunu değiştir ya da kendin çözmeye çalış..çoğu doktorun uyguladığı yöntem egzersiz.bu egzersizlerde parmak olabilri dilatör olabilir.ne kolayına gidiyosa artıkk...sen egzersiz yapıomusun?

pazartesi olmam gerekyr

hımm o zaman şöle yapmak lazım bence şimdi test yaparsan yanlış çıkabilir hastalığın yaklaşmış hastalığını bir bak bende durum nasıl ona göre hemen test yap derim

eğer üstüne kalma olayın varsa adet her zamankinden az yada aynı olabiliyomuş bilgin olsun..

bence kendinede dikkat et canım yorma fazla ne olur ne olmaz :emir_bebek:

canım kendı doktorun ınan kendın olabılrıısn hıc korkma bak burda yenen herkez senın gııbydı hepımız kokruyorduk ama kendımız yendık burdakı kızların destekelrıle bence o kadra uc noktalarda para verme gerek yk kendınde yenebılrısın...doktor lar bızım durumumuuz bılıyorlar ...caresızlıgımızı bılıyorlar o yuzden bu kadra paralar ıstıyorlar ne demek 4 bın tl nasıl bır para bu bılıyorlarmı acaba sen ılk kendıne guven bence yenebılrısın basarabılrıısn burdakı yeyn kızların sendne hıc bır farkı yk ve belkıde sendne daha kotu olanlar eyndı bunu bız burdayız ve yardıma hazırız yeterkı ıste opuyorumnanaktan

Cok tesekkur ederım ama ben deneyemıyorum bıle, bugune kdar hıc denemedık sanırım , bır kere blayında kaldırabılmıstım bacagımı o ılk ve son oldu :( napıcam bılmıyorum , bacaklarımı acmak bıle ıstemıyorm ,yaı bu ısın olmasını bıle kendım ıcın ıstemıyorum yemın ederım , bu hastalık tembellestırıyor zaman gectıkce derlerde gercekten dogruymus mafoldumben .

sldx kullanıcısından alıntı
Merhaba Papatya g_y ıle yazısmanı okudum , bende sızın aynınızım , gıttıgın doktor Hera kadın sag. mı ? hıpnoz ıle mı , bende dusunuyorum ama 4000 lıra ıstıyor , bırde bana verdıklerı telefon numaraları ıle konustum , kadınlardan bırı bısey sokuyorsun ama kendı kendıne yapabılıyorsun dedı , o konusmadan sonra ordanda kokrktum napıcam bılmıyorum , nolur kızlar bana yardımcı olun

cnm ben gittim heraya. dr süleyman eserdağ tedavi ediyo. bana hipnoz uygulamadı gerek yok dedi. o soktuğun şeyin adı da dilatör. dışardanda satın alabilirsin. onunla egzersizleri yaptırıyo. aslında evde egzersiz yapmaktan bi farkı yok. ama işte ben aşırı korkaktım. mümkün değil kendim oraya bişey sokamazdım. süleyman bey hem jinekolog hemde cinsel terapist. ikisi biaraya gelince çok rahatlattı beni. bende yüksek bi ücret ödedim. ama hiç pişman değilim. şuanda mutluyum ya gerisi boş. her kuruşuda helal olsun. güle güle harcasın :)

ıyıde ya onu sokunca zarar verırse kızlık zarına , oyle bısey yapamaz kı doktor ama :(

canım kesinlikle ameliyat olma...doktorunu değiştir ya da kendin çözmeye çalış..çoğu doktorun uyguladığı yöntem egzersiz.bu egzersizlerde parmak olabilri dilatör olabilir.ne kolayına gidiyosa artıkk...sen egzersiz yapıomusun?

egzersiz yapmadım hic.ama deniycem.esim 20 gün yurt dısında olcak.bu zamanı iyi degerlendirip bol egzersiz yapıcam.psikolojik olarak da beynimi sıfırlamayı düsünüyorum.ins. basarılı olurum.

:
a.s.Dün de yazmıştım şimdi de yazıyorum.Lina Kadın Hastalıkları ve Doğumu Merkezine gidin.Derdinizin dermanı olacaklar gerçekten.3 bayan kadın doğum uzmanının kurduğu bir klinik.Oradaki doktorlardan Sema Hocayı tavsiye ediyorum.Çok güleryüzlü sevecen bir doktor.Ben ki vahim bir vajinusmus hastasıydım.Doktora bile dokundurtmuyordum.Sema Hocanın muayenesi pamuk gibidir;hiçbirşey hissetmezsin,inanki eli çok hafif.Ankara da Maltepe Camisinin girişinin tam karşısında. 0 312 232 68 02:teselli:

yardımın icin sagol canım.bu merkezde ücretler nasıl?toplamda ne kadara malouyo?karne geciyor mu ? ne gibimetodları var?:sinifsinif:

bence tamamen psikolojik cnm. bende doktorda bepanten ile çalışırdım hep. sonra durexin kayganlaştırıcısını almıştım. aynen böle olmuştum. tamamen alışkanlıktan kaynaklanıyo. ama sonuçta hepsi aynı görevi görüyo. rahat ol ve kaldığın yerden devam et bırakma cnm. çoğu gitmiş azı kalmış hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz:)

sağol canım inşallah güzel haberler verebilirim.:Saruboceq:dediğin gibi ona alıştım şimdi bu biraz değişik olunca heyecan yaptım işte yaa gecicek inşallah.2 parmak yapabiliyorum canım yaa bu kadar yaklaşmışken kurtulup rahatlamak istiyorum valla:çok üzgünüm:

sağol canım inşallah güzel haberler verebilirim.:Saruboceq:dediğin gibi ona alıştım şimdi bu biraz değişik olunca heyecan yaptım işte yaa gecicek inşallah.2 parmak yapabiliyorum canım yaa bu kadar yaklaşmışken kurtulup rahatlamak istiyorum valla:çok üzgünüm:

arkadaşım ben bu derdi yenenlerdenim nekadar kötü bi durum olduğunu biliyorum.sorunumu halletiğim halde başkalarınada yardımcı olmak isiyorum.çok acıycak die hep korkuyodum ama öle olmadığını geçte olsa anladım.ltüfen kendini rahat bırak kafandan hep acımıycak die düşün kendini eşine bırak ve derin nefes al inan hiç acımıyomuş ilk başta azıcık bişey hissediyosun hepsi okadar sonra zaten alışıyosun sormak istediğiniz bişey varsa sorabilirsiniz ben doktora gitmeden evde halletim bu sorunumu.boşuna doktorlara para yedirmeyin lütfen

herkese slm kızlar.birkaçgündür giremedim siteye.sağolsun misafirlerim hiç eksik olmadı gecem gündüzüm dolu.iyice bunaldım artık herkeste bir bebek sorusudur gidiyo.''yok beceremediniz yapmayı,yok sen doğurana kadar benimki kocaman olur...''falan filan.iyice moralim bozuldu.egzersiz bile yapamıyorum misafirden.zaten onlar öle üstüme geldikçe tamamen geriliyorum.hayattan zevk almıyorum artık.ne yapıcamı bilmiyorum.çok çaresizim.senağlama:çok üzgünüm:

merhaba ben de 2 aylık evliyim henüz eşimle ilişkiye giremedik, eşim çok anlayışlı ve bana yardımcı olmaya çalışıyor.. onu çok istiyorum.. ön sevişmemiz oldukça güzel oluyor, kendimi rahat hissediyorum ve bu sefer kesin olacak diyorum ama tam birleşme anı gelince bacaklarımı kasıp onu itiyorum.. canımın yanacağını yada acı duyacağımı düşünmüyorum buna kendimi hazırladım ama onu itmemeye beynimi ikna edemiyorum istem dışı gelişiyor herşey.. sonra da yine yapamadım diye ağlama krizine giriyorum.. bana yardımcı olun lütfen ne yapmalıyım? bildiğiniz profesyonel doktorlar varsa özelden bana numaralarını verebilir misiniz? şimdiden teşekkürler..

cara tek parmak egzersizi mi yapıyosun? Ya süper ben senin bu fikre alişmanin zaman alicağini düşünmüştüm. Ama başlamışsın bile egzersize. 2 3 aya taş çatlasın tamamdır. Çok sevindim. opuyorumnanaktan

İnş.Canım benim çok teşekkürler.senin ve diğer arkadaşların sayesinde.Ben hatta hiç olmıyacağını düşünmüştüm.ilk yaptığımda deli gibi güldüğümü.hatırlıyorum.Hızlı başladım ama malesef yerimde sayıyorum.olana kadar devam edecem. bu arada kitap teklifin için saol.Elif-sana da teklif etmişti,çok iyisiniz saolun.Siparişini verdim inş bayramda elimde olcak.iyiki varsınız.opuyorumnanaktan

Bu arada kitaptan [vajinusmusun üstesinden gelmek] faydalanan arkadaşlar parmak egzersizinden sonra işe yarar mı acaba bilgisi olan var mı

arkadaşlarım ya bişe sorucam.hani ben sadece 1 kez başardım ya bidahada deneme fırsatım olmadı.çok yoğun çalıştığımdan hafta içi deneme fırsatımda yok çünkü alkol almam gerekiyo benim.bugün dayanamadım alkolsüz ,azıcıkta emla sürerek eşimin parmağıyla denedim tek parmak sonuna kadar oldu ama içinde hareket ettiremiyorum yani çıkarırken bile bi vakkum etkisi oluyo çok kötü oldum.bide şimdi yarım saat geçti ve bi yanma hafif ağrı hissediyorum normalmi kızlar yoksa başamı dönüyorum.bide egzersizi sadece 5 dakika yaptım yeter dedim heyecanlanıyorum.cumartesi günü olacak olan 2.denemeden umutsuzlanmaya başladım.

tebessümcüm çok geçmiş olsun inşallah eşinin bişeyi yoktur. ve hastaneden de iyi haberleri tez zamanda alırsın inşallah. Hiç kolay değil Allahım yardımcınız olsun iiyi haberlerini bekliyoruz senden bizi meraklandırma ve güzel haberler ver tatlım

bana güvenen destek veren arkadaşlara teşekkürler.burdan çok fazla moral ve destek veriyorsunuz tekrar tekrar sağolun inşallah başarıcam sayenizde. Ama öncelikle biraz daha gayret etmem gerek

tebessüm kac cocugun var,varmı? olmuşmuydu yani

yok cnm ya ben 23.haftada erken doğum yaptım ama tabi vaji ile alakalı değil tamamen gebelikle ilgili ikizdi bazı komplikeler gelişti çoğul gebelikte çok rastlanan bir durumdu erken doğum iki gün yaşadılar çok küçük olduğu için yaşamadılar hayırlısı allahtan tabi cnm bide anlamadınmı demişsin ben tam hamile kaldığımda annemi kaybettim sanırım stresten adet oldum hiç anlamadım karnım zaten 4.ayda şişmeye başladı ama böle üstüne görme çok oluyor ben çok duydum ama kan testinde adetiniz geçmemiş bile olsa hemen anlaşılıyormuş

Back