- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #4.481
cevap veren arkadaslara cok tesekkür... bu lina kadn dogum merkezi nde ücret nasıl.karne geciyo mu.?bana toplamda ne kadara malolur? ve kesin cözüm mü? nasıl metotlar izliyorlar
pazartesi olmam gerekyr
hımm o zaman şöle yapmak lazım bence şimdi test yaparsan yanlış çıkabilir hastalığın yaklaşmış hastalığını bir bak bende durum nasıl ona göre hemen test yap derim
eğer üstüne kalma olayın varsa adet her zamankinden az yada aynı olabiliyomuş bilgin olsun..
bence kendinede dikkat et canım yorma fazla ne olur ne olmaz
canım kendı doktorun ınan kendın olabılrıısn hıc korkma bak burda yenen herkez senın gııbydı hepımız kokruyorduk ama kendımız yendık burdakı kızların destekelrıle bence o kadra uc noktalarda para verme gerek yk kendınde yenebılrısın...doktor lar bızım durumumuuz bılıyorlar ...caresızlıgımızı bılıyorlar o yuzden bu kadra paralar ıstıyorlar ne demek 4 bın tl nasıl bır para bu bılıyorlarmı acaba sen ılk kendıne guven bence yenebılrısın basarabılrıısn burdakı yeyn kızların sendne hıc bır farkı yk ve belkıde sendne daha kotu olanlar eyndı bunu bız burdayız ve yardıma hazırız yeterkı ıste opuyorumnanaktan
sldx kullanıcısından alıntı
Merhaba Papatya g_y ıle yazısmanı okudum , bende sızın aynınızım , gıttıgın doktor Hera kadın sag. mı ? hıpnoz ıle mı , bende dusunuyorum ama 4000 lıra ıstıyor , bırde bana verdıklerı telefon numaraları ıle konustum , kadınlardan bırı bısey sokuyorsun ama kendı kendıne yapabılıyorsun dedı , o konusmadan sonra ordanda kokrktum napıcam bılmıyorum , nolur kızlar bana yardımcı olun
cnm ben gittim heraya. dr süleyman eserdağ tedavi ediyo. bana hipnoz uygulamadı gerek yok dedi. o soktuğun şeyin adı da dilatör. dışardanda satın alabilirsin. onunla egzersizleri yaptırıyo. aslında evde egzersiz yapmaktan bi farkı yok. ama işte ben aşırı korkaktım. mümkün değil kendim oraya bişey sokamazdım. süleyman bey hem jinekolog hemde cinsel terapist. ikisi biaraya gelince çok rahatlattı beni. bende yüksek bi ücret ödedim. ama hiç pişman değilim. şuanda mutluyum ya gerisi boş. her kuruşuda helal olsun. güle güle harcasın :)
canım kesinlikle ameliyat olma...doktorunu değiştir ya da kendin çözmeye çalış..çoğu doktorun uyguladığı yöntem egzersiz.bu egzersizlerde parmak olabilri dilatör olabilir.ne kolayına gidiyosa artıkk...sen egzersiz yapıomusun?
a.s.Dün de yazmıştım şimdi de yazıyorum.Lina Kadın Hastalıkları ve Doğumu Merkezine gidin.Derdinizin dermanı olacaklar gerçekten.3 bayan kadın doğum uzmanının kurduğu bir klinik.Oradaki doktorlardan Sema Hocayı tavsiye ediyorum.Çok güleryüzlü sevecen bir doktor.Ben ki vahim bir vajinusmus hastasıydım.Doktora bile dokundurtmuyordum.Sema Hocanın muayenesi pamuk gibidir;hiçbirşey hissetmezsin,inanki eli çok hafif.Ankara da Maltepe Camisinin girişinin tam karşısında. 0 312 232 68 02:teselli:
bence tamamen psikolojik cnm. bende doktorda bepanten ile çalışırdım hep. sonra durexin kayganlaştırıcısını almıştım. aynen böle olmuştum. tamamen alışkanlıktan kaynaklanıyo. ama sonuçta hepsi aynı görevi görüyo. rahat ol ve kaldığın yerden devam et bırakma cnm. çoğu gitmiş azı kalmış hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz:)
sağol canım inşallah güzel haberler verebilirim.:Saruboceq:dediğin gibi ona alıştım şimdi bu biraz değişik olunca heyecan yaptım işte yaa gecicek inşallah.2 parmak yapabiliyorum canım yaa bu kadar yaklaşmışken kurtulup rahatlamak istiyorum valla:çok üzgünüm:
cara tek parmak egzersizi mi yapıyosun? Ya süper ben senin bu fikre alişmanin zaman alicağini düşünmüştüm. Ama başlamışsın bile egzersize. 2 3 aya taş çatlasın tamamdır. Çok sevindim. opuyorumnanaktan
tebessüm kac cocugun var,varmı? olmuşmuydu yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?