Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

yanma bendede var özellikler ilk girişte içindeykende oluyor biraz sanırım benimde kuruluktan oluyor çünkü hiç ıslanma olmuyor skıldım valla artık hiç canım istemiyor yapmak benimde yapabildiğim 2 pozisyon şekli var onun dışındakileri yapamıyorum dün akşam yaparken sinirimden ağladım benimkide farklı pozisyonlar denemeye kalktı kızdım bukadarını yaptığıma şükret dedim neler çektim biliyosun dedim benciller kendi zevklerini düşünüyolar dediğiniz gibi lafa geldimi destek oluyolar ama lafta işte...

bnde kimseye anlatmadım eşim ve ben biliyrduk.bnm eşim 12yas büyük bnden.senn eşin tam sopalıkmş seni başarmadan göndermycez cnm hiç merak etme.duam seninle,hiç umutszluga kapılma allah yrdım eder

ben tehdit ettim, ya bunlarla yetinecn yada unut artık grmeyi falan dedim iyce sıkarım görürsün ozmn dedim şimdilk ikna olmş gbi ileriki zamnlarda grcz:hooray:

hepsi aynı hepsi.şu pozisyon olayı beni mahvedio zaten.gelio bak böle yapalım şunu deneyelim.demesi kolay.yapması zor.senağlama

artık ıhsallh bı dahakıne sevıcten aglarsın..
azımlıysen ck kısa usrede yenersın ben 1 haftabıle surmeden basardım hemde ck kotu duurmdayken elımı vuramıyodum azmet kesınlıkle basarıcaksın

allah yardımcın olsun inşallah tez zamanda burdaki arkadaşlarında desteğiyle kurtulursun bu illetten sormak istediğin bişey olursa herzaman yardımcı olmaya hazırım yaşayan bilir bunun sıkıntısını.eşinin anlayışı çok önemli tabi ama nekadar anlayşlı olurlarsa olsunlar bisüre sonra onlarda haklı olarak isyan ediyorlar.evet kimseye anlatılmıyor bende anlatammaıştım dalga geçmelerinden korkmuştum ailemden uzaktayım onun sıkıntısıda vardı bitaraftanda herkes çocuk soruyordu bunalmıştım zaten tak etmiştiki bir cesaret ve gayret geldi bana ozaman başardım

yapabiliomusun üste canım.ben yapamıyorum.ben aşagıda olmak istiyorum öyle oluncada benim kociş yoruluomuş.kendini düşünüoklava:

yaa canım ilkini tutturdum o gece oldu işte ama nasıl tuttu onuda bilmiyom
ama ikinci üçüncü denemede olmadı şimdi hastayım c.tesi denicem bakalım umarım bu sefer tuttururum mafoldumben

ya ben aslında ilişkiye girebiliyorum ama çoğunuzun derdi gibi benimde derdim tek pozisyon maalesef..kondom ve mum alıp deme yapmak istiyorum ama kondom almaya utanıyorum.) eşimde almıyor ,bu şekilde deneme yapmamı kesinlikle istemiyor. en azından hızlı ilerlerim ama almıyor işte.(( bende utanıyorum..

aynı sorun bizdede var.kadınları gösterio bak dio bunu yapabilirmisin şunu yapabilirmisin?ya o kadınlar profesyonel.

internet yokken cd leri falan kırıyrdum aldıkca, şimdi oda yok buluyr her yrden.neyseki bnmki öyle dmyr,dur dyrum bnde erkeklere bkm nasılmış dedimmi keyif falan kalmıyr adamda,bir sürü laf sayıyr birbirimze gryrz bnden gizli izlyrdur kesin.cok acık olcak ama or.....al sek...s ypn bnce yapablynmu blmem ne dyemzz ozmnkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…