• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ilgin için teşekkürler canım içimi rahatlattın.en kısa zamanda gitmeliyim ama ilk önce vajili olduğumu söylediğimde ilk kez duyuyormuş gibi anlamsız anlamsız suratıma bakmayacak bir doktor bulmalıyım.daha önce başka bir sorun için gittiğimde alttan muayne etmek istedi doktor.bende vajili olduğumu alttan muayne olmak istemediğimi söyleyince bir fırça atmadığı kaldı.

canım nerde oturuyosun?benim doktorum var kadın çok şeker şişlide istersen yönlendirebilirim muayneside çok pahalı değil piyasaya göre

ben vajiliyken çok gittim doktora cnm çünkü bu enfeksiyonlar benim başımın belası. nekdr dikkat etsemde sürekli tekrarlıyolar. doktor ozamanlar kulak çöpüne benzer bişeyle ordan örnek almıştı içine sokmadan ama. sonrada hap ve krem veriodu. yendikten sonra daha hiç gitmedim ama ben doktorda vaji tedavisi olduğum için tedaviden sonra oranın içini temizleyen bi fitil vermişti. yani anliyacağın henüz yenemediin iiçin içine bişey sokmaz ve hap verir. sen rahat ol ve biran önce git. enfeksiyon falan bekletmeye gelmez allah korusun.

evet haklısın canı biran önce gitmeliyim.peki hap ve krem ile geçermi bu mantar ?

evet haklısın canı biran önce gitmeliyim.peki hap ve krem ile geçermi bu mantar ?

canım ben kendi açımdan diyim benim geçti ama halen hassasım mesela dışarda wcye gireyim hemen kaşıntı tutar ama mantar gibi olmaz akıntı falan olur onuda artık bildiğim için kendi yıkama jelim ve kremlerimle çözüyorum tabi o dönemde eşimdende uzak duruyorum ne olur ne olmaz diye

canım nerde oturuyosun?benim doktorum var kadın çok şeker şişlide istersen yönlendirebilirim muayneside çok pahalı değil piyasaya göre

çok sevinirim canım ya.doktorun adını yazabilirmisin.bu arada sen vajiliyken gitmişmiydin bu doktora.vaji yüzünden psikolojim o kadar bozukki anlayışlı bir doktora çok ihtiyacım var.

çok sevinirim canım ya.doktorun adını yazabilirmisin.bu arada sen vajiliyken gitmişmiydin bu doktora.vaji yüzünden psikolojim o kadar bozukki anlayışlı bir doktora çok ihtiyacım var.

dur ben sana özelden mesaj atayım
kendisi çok tatlı bir doktor benim başka gittiğim doktor vardı onu bıraktım buna başladım evlendikten sonra tabiki vajiliyken gittim inanılmaz destekçi geli bana

hevll merhaba , senınle aynı durumdayım ebn suanda , benım esımde denemek ıstemıyor , sogudu bıle benden
cnm yanlış anlamayın sakın ben size ta başta dedim bu işi eşleriniz için değil ilk önce kendiniz için isteyin diye bunu bir görev haline getirmeyin bence egzersizlerin üstüne gidin işiniz bittiğindede siz adım atın hem belkide eşinizin hiçde öle bir niyeti yoktur biliyosunuz cnm bizim gibi vajinusmus hastalığı yaşayan kadınlar daha hassas oluyorlar ıslaktan nem kapıyoruz yani (tabiri caizse)adamların gözünün üçüne bakıoyruz bunu yapmayın sonuçta biz eksikli değiliz sadece hastalık evresi geçiriyoruz ve kesinlikle bu kabus birgün sona eriyor

sonucu banada bildir unutma vereliniortak

geçmiş olsun canım...çok rahat ol sıkma canını vaji hakkında destekte isteyebilirsin doktordan..

canım çok soru soruyorum farkındayım ama kusura bakma.vaji için sana ne gibi destek oldu ?ben parağımı bile yaklaştıramıyorum oraya.parmak egzersizi falan yapamıyorum kesinlikle.işallah bende senin gibi yenerim bu illeti.

canım çok soru soruyorum farkındayım ama kusura bakma.vaji için sana ne gibi destek oldu ?ben parağımı bile yaklaştıramıyorum oraya.parmak egzersizi falan yapamıyorum kesinlikle.işallah bende senin gibi yenerim bu illeti.

hımmm şöyle söyliyim bi kere enerji alıyosun kadından yani ben çok dikkat ederim ona senelerdir gittiğim doktoru braktım mesela
yaa banada diğerleri gibi parmak egzerzisi önerdi ben zaten evlenmeden önce işe bodoslama daldım direk işaret parmağımı sokabiliyodum önerdikten sonra biraz yaptım egzersizi bıraktım sonra bahar söyledi emla ile yap diye bir gece öncesinde kendim parmak egzersizi yapıp denedim sonra eşimle yaptık işte oldu..
ama şöle yapabilirsin kadından destek iste bende yenmeden önce acaba yanlış biyeremi sokuyorum parmağımı diye düşünürdüm başaramadığım için kadın muaynede dediki ben sokabildim hissettinmi dedi hiç kasmamışım düşün yani..kadınla konuş anlayışlı sana neyi nasıl yapacağını ayna tutarak göstersin sakın korkma bence..bak ben yendim ama 2.3.denemelerim başarısız oldu şimdi hırs yaptım kendime hastayım biter bitmez onuda yenicem çünkü kendimi değil eşimi düşünüyorum sırf..

hımmm şöyle söyliyim bi kere enerji alıyosun kadından yani ben çok dikkat ederim ona senelerdir gittiğim doktoru braktım mesela
yaa banada diğerleri gibi parmak egzerzisi önerdi ben zaten evlenmeden önce işe bodoslama daldım direk işaret parmağımı sokabiliyodum önerdikten sonra biraz yaptım egzersizi bıraktım sonra bahar söyledi emla ile yap diye bir gece öncesinde kendim parmak egzersizi yapıp denedim sonra eşimle yaptık işte oldu..
ama şöle yapabilirsin kadından destek iste bende yenmeden önce acaba yanlış biyeremi sokuyorum parmağımı diye düşünürdüm başaramadığım için kadın muaynede dediki ben sokabildim hissettinmi dedi hiç kasmamışım düşün yani..kadınla konuş anlayışlı sana neyi nasıl yapacağını ayna tutarak göstersin sakın korkma bence..bak ben yendim ama 2.3.denemelerim başarısız oldu şimdi hırs yaptım kendime hastayım biter bitmez onuda yenicem çünkü kendimi değil eşimi düşünüyorum sırf..

canım benim çok sağol içime su serptin resmen.çok ihtiyacım vardı güleryüzlü bir doktora.eşimin şu sıralar işi yoğun.ancak bir hafta sonra gidebilirim.eşim olmadan gidecek psikolojide değilim malesef.onun yanımda olması bana cesaret veriyo güven veriyo.o yüzden haftaya izin kullanıcak ve gidicez işallah.mutlaka haberdar ederim seni.vereliniortak

canım benim çok sağol içime su serptin resmen.çok ihtiyacım vardı güleryüzlü bir doktora.eşimin şu sıralar işi yoğun.ancak bir hafta sonra gidebilirim.eşim olmadan gidecek psikolojide değilim malesef.onun yanımda olması bana cesaret veriyo güven veriyo.o yüzden haftaya izin kullanıcak ve gidicez işallah.mutlaka haberdar ederim seni.vereliniortak

ne güzel işte eşinle gidebiliyosan ne mutlu sana....ben asla eşimi götüremem öyle bi yere :utangac:
bak görceksin sende yeniceksin en kısa zamanda..korkma bence kendinden korkma asla al aynayı bak incele bunda bişey yok kayganlaştırıcı sür egzersizi yapmaya çalış bak çok yararını görürsün yada emla sür uyuşuyo o zaman egzersiz yapmaya çalış..

ben daha aynı yerimdeyim 26 ekim 31 ekim arası hastaydım.bir hafta temiz gezdim.6 kasım 11 kasım yine hastayım anlamadım gitti.aynı yerde kaldım.tam vajinismusu yendim derken alıştırma yapamadım valla.

ben daha aynı yerimdeyim 26 ekim 31 ekim arası hastaydım.bir hafta temiz gezdim.6 kasım 11 kasım yine hastayım anlamadım gitti.aynı yerde kaldım.tam vajinismusu yendim derken alıştırma yapamadım valla.

canım yeni yendiğin için yani vücüdunda değişiklikler olduğu için hastalığının şaşması normal ama 1 hafta arayla iki defa hastalanman bence pekde doğal değil gibi...istersen bi doktora gözük..

HIC UZULME OLABILIR TABI STRESTEN KAYNAKLANMISTIR bu durum ben hastalıgı tam yenmeden once bır ay sdece bır hafta falan temız gezerdım kendımde sasıyordum stresten oluyor bunu sımıd anladım...zaten su an temızsın ve devam edebılrıısn ...

HIC UZULME OLABILIR TABI STRESTEN KAYNAKLANMISTIR bu durum ben hastalıgı tam yenmeden once bır ay sdece bır hafta falan temız gezerdım kendımde sasıyordum stresten oluyor bunu sımıd anladım...zaten su an temızsın ve devam edebılrıısn ...

sendede olduguna göre vücut kendinimi değiştiiriyor desek bahar.hani kendini evliliğe ve ilişkiye göremi hazırlıyor.

pekı 2 seansta bacakları acmayı nasıl basarıyor , yanı aslında ınanamıyorum , benı anlarsan sevınırm , dusunsene 2,5 senedr yapamadıgımı nasıl yapıyor onu merak edıyroum

açık açık yazıcam cnm bana nasıl yaptığını. bende bacaklarımı açamazdım. yaziimki kendin evde yapabilirsin istersen. önce hafif loş bi odaya alıyo seni sedyeye yatıosun. hafif çok güzel bi müzik açıyo. önce sadece yattım. kapıyıda istersen kilitliyo gerçi zaten o odaya pat diye kimse girmez. neyse sedyeye yattım. gözlerimi kapadım nefes egzersizi ile başlatıyo. derin derin rahatlayana biraz uykun gelene kdr yatıosun nefes alıp veriosun. sonra eldiven giyiyo doktor. biraz ultrason jeli alıyo orana hiç içeri girmeden masaj yapıyo. bu sırada tamamen farklı konulardan işten güçten havalardan sohbet etmiştik. bianda unutmuşum nerde olduğumu baktım bacaklarım açık hiç tepki yok. sonra her seferinde biraz daha açıyo bacakları. alışana kdr masaja devam. ev ödevi olarakta veriyo. 2.seansa kadar evde yaptım. zaten 2seansın sonunda artık bacak açmada problemim kalmamıştı. sonrasında yavaş yavaş egzersizlere geçiyo.

Back