Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

banada aynısını dedi ilşkiye grdgnden eminmisn dye bnde 100kere bktım gercktn gryrmu dye dedim güldü.o zmn bol çlş da iyce acılsın dedi ben emn olmasam eşim de blmyr grp grmedgni dedim o zmn bşey diyemedi

ay cnm benim duygulandırdın beni allah herkesin istediğini tez zamanda versin cnm bende iyiki girdim bu topiğe girerken vaji aklımda yoktu ama burayı görünce inan kendi derdimi unuttum aslında düşük yapan kadınlar için kk ya üye olmuştum ama vajinusmus daha fazla içimi acıtıyor valla burda neler olduğunu acayip merak ediyorum gerçekten rabbim herkezi tez zamanda kurtarsın bu illetten

sagol canım ...
ya aslında bende anlamıyorum emsela bugun emlasız guzel gecıyor ama yaın olmuyor mafoldumbengene aynııs olucak dıye dusnuyorum bakalım ama ılk zamnlar gıbı degıl daha ıyıyım

cnm olacak gerçekten oraya odaklanıp daha yatağa girmeden bazı şeyleri kafamızda bitiriyoruz biraz oluruna bırak inan ben bu hastalığı yaşamamış bir olsam dersin san kolay geliyor tabi diye ama bunları inan hep yaşadım dediğim gibi oradaki acı neki yaşanan diğer acıların yanında biraz cesaret cnm benim

evet ck dogru soyluyorsun:sinifsinif:kendımı kasıyorum yada kasmasam bıle sureklı oraya odaklanıyourm acıdı acıycak dıye tabı rahat olamıyorum...dedıklerınde ck haklıısn ck tesekur ederım sana opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

o bndede oluyr cnm bazen kasıyruz işte bugün dr.da zamnla düzelicek hiç kafanı takma dedi moralinide bozma halledcksn dedi grmş ya gerisi gelr dedi inş. bklm
evet ben kendı adıma dıyorum hala korkularımı tam yenemedım ...hala kendımı koruma ıc gudusu var bende ellerımle sureklı esımden koruyorum kendımı zamnla asıcam ıhsalh bunuda genede sukurler olsun bu duurma hala nasıl geldım ınanamıyorum .....ruya gıbı gelıyor

cnm anlamadım kusura bakma ilişkiyi yaşadınızmı tamamen ee drada gittiniz neden takıldın bu kızlık zarına bazı zarlar esnek oluyormuş doğumda bozuluyormuş çünkü benimde ilişkide zar yırtılmamıştı doğumda yırtıldı bunlar takılınılacak şeyler değil cnm iyiki vajinusmus değilsin buna sevin bence ama bir dra daha git istersen ama ben bunu bizzat yaşadım

geldim kızlarrr merak etmişsiniz ama herşey aynı..:):) oku oku bitiremedim sayfaları valla çok sevindim yenen arkadaşlar olmuşş....ggolge çok güzel yazmışsın valla eve gidip senin yaptıklarını denemeyi düşünüyorumm..ayrıca yenen arkadaşları tebrik ediyorumm.allah başka dert ve sıkıntı vermesin....kızlar cumartesi günü denedim önce bebeyağı sürdüm eşime ve kendime hatta sürerken biraz egzersiz yapmaya çalıştım ama başaramadım..egzersiz yapmaya çalışırken bacaklarımı açamıyorum kpatıyorumm..ama ona ragmen parmağğım çok az bişi girdi sanki:)))eşimle denedikk ama başaramadım yineee.dün cem keçenin kitabını aldım ve hemen okumaya başladım..çok güzell anlatmışş..bu arada zehracım okuduğum kitapta diyorki kızlık zarı patlamaz yırtılmaz kanamaz diyyoooo.....bende anlamadım kim yalan söylüyorrr.kızlık zarınızın zedelendiğini söylemiş doktorunuz ama zedelenme diye bişi yok diyorlar.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…