- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #3.741
ay bu kızlık zarı meselsi benim çok sinirlerimi bozuyor..birkaç doktor sen ilişkiye girdiğine eminmisin dedi bana..inanamadılar..bi hemşire bi doktorda senin giriş dar dedi..yahu benim kızlık zarı duruyormu yoksa giriş mi dar..hani kanamada oldu..yoksa benimde yarısı falan mı duruyor anlamadım ki ama şundan eminim..hazır olunca kendimi kasmayınca sorun yok..acı macı anlamıyorum ama hazır değilsem kendimi kaıyorum ve acıyor..demekki oranın dar yada geniş olması ile pekde alakalı değil..bunu düşünüpte kafamı yormak istemiyorum
sagol canım ...bahar emlasız yapmışsın senin adına çok sevndm cnm hadi iyce kurtulmana az kaldı
ay cnm benim duygulandırdın beni allah herkesin istediğini tez zamanda versin cnm bende iyiki girdim bu topiğe girerken vaji aklımda yoktu ama burayı görünce inan kendi derdimi unuttum aslında düşük yapan kadınlar için kk ya üye olmuştum ama vajinusmus daha fazla içimi acıtıyor valla burda neler olduğunu acayip merak ediyorum gerçekten rabbim herkezi tez zamanda kurtarsın bu illettenay insallah benim icinde bu kadar kolay olur emlasiz
bende ikinci denemeyi dun yaptim ilk baslarda emla koymadim ama sonrada panik yaptim ve olmadi sonra ilk gune gore daha az emla koydum p.....s girmesi ilk gune gore daha zor oldu
ama icime alabildim esime hemen hareket ettirme dedim biraz bekledikten sonra hareket ettirebildik
hemde cok super bi sekilde
zevk bile aldim cunku ilk gun bisey anlamamistim
anladim ki benim sorunum icine giresiye kadar ilk girme olmayacakmis gibi geliyor imkansizmis gibi ama girdikten sonra cok rahatim istedigi kadar hareket etmesine izin veriyorum
bu girme ani icin nasil bi egzersiz uygulasam bilmiyorum
acaba en buyuk boy mumla calisip surekli cikartip geri koysammi icime
veya baska fikri olan varsa yardim edebilirmi ?
tebessum sana ne kadar dua etsem azdir
allah her istedigini versin insallah
iyiki varsiniz iyiki burda karsilastik
jinekologlarin psikologlarin kapilarini asindirmistim iyice ama derdimin dermani bendeymis
burda bana bunu ogrettiniz ..
tum arkadaslarim yenicek insallah burdaki destek ne bir psikologda var nede bir terapiste
bu derdi cekmeyen yasayamayan anlayamazzz ..
o yuzden size cok inandim cok guvendim her gun her gece uye girisi yapmadan okudum burayi
herkesde bir parca kendimi gordum aaa buda yasiyormus demekki tek ben degilmisim dedim ve basardim
iki gundur yerlere goklere sigmiyorum ya yuruyusum konusmam aynaya bakinca gordugum ben bile oyle degistiki yasayan anlar bunu
ne olur arkadaslarim ertelemeyin ne olur ertelemek kendimize eziyetten baska bir sey degil
bende cem kecenin vajinusmus kitabi var cara arkadasimiza teklif ettim ege ro istemezse kim isterse yolluycam yeterkiicimizden biri daha yensin bu hastaligi
gormemis olsamda tanimamis olsamda hepinizi cok seviyorum
gecenlerde bu dortlugu eski kitaplarin arasinda buldum
yazi benim ama ne zaman yazdim kimden nerden alinti yaptim bilmyorum
"Derdin kendindendir bilmiyorsun
Derman yine sendedir gormuyorsun
Koskoca alem icine yerlestirilmis
Sen hala kendini kucuk bir sey saniyorsun"
sagol canım ...
ya aslında bende anlamıyorum emsela bugun emlasız guzel gecıyor ama yaın olmuyor mafoldumbengene aynııs olucak dıye dusnuyorum bakalım ama ılk zamnlar gıbı degıl daha ıyıyım
evet ck dogru soyluyorsun:sinifsinif:kendımı kasıyorum yada kasmasam bıle sureklı oraya odaklanıyourm acıdı acıycak dıye tabı rahat olamıyorum...dedıklerınde ck haklıısn ck tesekur ederım sana opuyorumnanaktanopuyorumnanaktancnm olacak gerçekten oraya odaklanıp daha yatağa girmeden bazı şeyleri kafamızda bitiriyoruz biraz oluruna bırak inan ben bu hastalığı yaşamamış bir olsam dersin san kolay geliyor tabi diye ama bunları inan hep yaşadım dediğim gibi oradaki acı neki yaşanan diğer acıların yanında biraz cesaret cnm benim
evet ben kendı adıma dıyorum hala korkularımı tam yenemedım ...hala kendımı koruma ıc gudusu var bende ellerımle sureklı esımden koruyorum kendımı zamnla asıcam ıhsalh bunuda genede sukurler olsun bu duurma hala nasıl geldım ınanamıyorum .....ruya gıbı gelıyoro bndede oluyr cnm bazen kasıyruz işte bugün dr.da zamnla düzelicek hiç kafanı takma dedi moralinide bozma halledcksn dedi grmş ya gerisi gelr dedi inş. bklm
canım anlat ne duurmdasın belkıde o kadarda kotu degıldır...merhaba kızlar.. ilk defa yazmaya karar verdim size, bi süredir sessiz dinleyicinizim.. bi sorunum var mı yok mu onu bile bilmiyorum
bence dr. gt biz burdan blemeyz bn bgn gttm okadar da kan akmıştı ama zedelnme olmus yarısı duruyrmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?