Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

hı cnm illakide olacak diyede bişey yok hiç vajiyi bilmeyip yıllarca zevk alamayan insanlarda var ben bizzat kendilerinden duydum hiç zevk nedir bilmiyomuş fakat vajidende haberi yok o başka bişey vji ile alakalı değil bence dra mil atmıştım cvp bekliyom bu konuda gelince paylaşıcam

canım aramıza hoşgeldin sakinleştiriclierin felan bir faydası olcağını zannetmiyorum olmamışta olay gerçekten beyinde bitiyor başarıcam de olumsuz düşünme herkese nasıl yapıyorsa bende yaparım de bende senin gibiydim kapalı sanırdım asla yapamam derdim ağlardım kapalı işte olmuyor derdim eşime ne günlerim geçti sıkıntıyla.başardım kapalıda değilmiş gayet açık.öncelikle yapıcam bunu de olumlu düşün güzel bi duş al odayı sıcacık yap biraz erotik bişeyler izlemeni tavsiye ederim netten en rahat ettiğin pozisyonu al ve üzerinde deneyin ama zorlanınca olmuyo deyip sakın bırakma bıraktıkça erteledikçe zaman kaybı sadece.ben direk p..sle başardığım için bunları söyleyebilirim sana sadece ama bazı arkadaşlar parmak egzersizi krem jel kullıyorlar onlarında faydası var eminim istersen o şekilde başla.

evet canım bunada şükür ama korkuyorum ya hiç olmazsa.neyse aklıma kötü şeyler getirmeyeyim.

korkma canım olur olur zamanla buarada iyiki varsınız kızlar iyiki bu siteyi bulmuşum memleketten uzaktayım yalnıızm burda sizlerle yazışmak bile bana çok iyi geliyor gerçi sorunumuz hastalık burda ama ben bu illet hastalığı bile sizlerin sayesinde yendim allah ne muradınız varsa versin arkadaşlar sağolun

kızlar dr. gttm alet falan sokmadı actı baktı.vaji hastası oldugumu söyledim yeni yendim dedm kızlık zarımın yarısı duruyrmus sadece enfeksiyon varmış yanma da hala kasıldıgım için oluyrmuş15 gün müddet verdi bol çlşma hap verdi enfeksiyn için sık sık yapmalıymışz eşimle gttm eşim bizede yazık dyr hergün nasıl yapıcz dyr gnde 2-3kere olması gerekyrumş 15 gn sonra aletle bakıckmş

cnm hoşgeldin kader arkadaşımız öncelikle bu kadar zayıf olma ağlamak yok bu bir suç değil bir defa has ta lık birde asla bu olayı kocalarınız için yapmaya çalışmayın arkadaşlar sizinde ihtiyacınız var sonuçta bu karşılıklı yaşanacak birşey yanlış anlamayın bu işe eşlerinizi mutlu etmek için başlarsanız birkaç ay sonra ben neden zevk almıyorum diye sorarsınız önce kendiniz sonra eşiniz cnm benim emla krem hakkında bilgi istemişsin çoğu arkadaşımız ben dahil eğer okuduysan cnm emla ile başardık bence sende dene sonuçta kaybedecek bişey yok eczanelerden temin edebilirsin rahatlıkla hadi bakalım başla biryerden ne olur

canım geçmiş olsun diyorum sana
bak iyi oldu doktora gitmen heleki eşimle gitmen bence dahada iyi olmuş sıkma canını bu kadarı olduysa bundan sonrasıda olur sakın morelini bozma

cnm hoşgeldin neyseki çok büyük bir sorun yokmuş enfeksiyon zaman zaman herkeste oluyor yinede geçmiş olsun cnm allah gayret kuvvet versin ne diyem

canım ne diyosun sıkı sıkmı hergün 2-3 defa hayatta yapamam ya soğuk zaten bide banyo yap artık eririz yıkanmaktan

dşn artık eşiminde cnı sıkıldı oda erinyr banyoya onlar daha çok yoruluyrlar of zar sinirimi bozdu.hla kasmada oluyrmuş.eşimde bezdi artık bu hastalıktn neyse toparlıyıp kndmi tekrardan kegel clışıcm kalın mumu gergnliği atmak için gün asırı bol bol da çlşma olcak artık.basa dönmktn çok çok iydr buna şükür

ay bu kızlık zarı meselsi benim çok sinirlerimi bozuyor..birkaç doktor sen ilişkiye girdiğine eminmisin dedi bana..inanamadılar..bi hemşire bi doktorda senin giriş dar dedi..yahu benim kızlık zarı duruyormu yoksa giriş mi dar..hani kanamada oldu..yoksa benimde yarısı falan mı duruyor anlamadım ki ama şundan eminim..hazır olunca kendimi kasmayınca sorun yok..acı macı anlamıyorum ama hazır değilsem kendimi kaıyorum ve acıyor..demekki oranın dar yada geniş olması ile pekde alakalı değil..bunu düşünüpte kafamı yormak istemiyorum

ay insallah benim icinde bu kadar kolay olur emlasiz
bende ikinci denemeyi dun yaptim ilk baslarda emla koymadim ama sonrada panik yaptim ve olmadi sonra ilk gune gore daha az emla koydum p.....s girmesi ilk gune gore daha zor oldu
ama icime alabildim esime hemen hareket ettirme dedim biraz bekledikten sonra hareket ettirebildik
hemde cok super bi sekilde
zevk bile aldim cunku ilk gun bisey anlamamistim
anladim ki benim sorunum icine giresiye kadar ilk girme olmayacakmis gibi geliyor imkansizmis gibi ama girdikten sonra cok rahatim istedigi kadar hareket etmesine izin veriyorum
bu girme ani icin nasil bi egzersiz uygulasam bilmiyorum
acaba en buyuk boy mumla calisip surekli cikartip geri koysammi icime
veya baska fikri olan varsa yardim edebilirmi ?

tebessum sana ne kadar dua etsem azdir
allah her istedigini versin insallah
iyiki varsiniz iyiki burda karsilastik
jinekologlarin psikologlarin kapilarini asindirmistim iyice ama derdimin dermani bendeymis
burda bana bunu ogrettiniz ..
tum arkadaslarim yenicek insallah burdaki destek ne bir psikologda var nede bir terapiste
bu derdi cekmeyen yasayamayan anlayamazzz ..
o yuzden size cok inandim cok guvendim her gun her gece uye girisi yapmadan okudum burayi
herkesde bir parca kendimi gordum aaa buda yasiyormus demekki tek ben degilmisim dedim ve basardim
iki gundur yerlere goklere sigmiyorum ya yuruyusum konusmam aynaya bakinca gordugum ben bile oyle degistiki yasayan anlar bunu
ne olur arkadaslarim ertelemeyin ne olur ertelemek kendimize eziyetten baska bir sey degil
bende cem kecenin vajinusmus kitabi var cara arkadasimiza teklif ettim ege ro istemezse kim isterse yolluycam yeterkiicimizden biri daha yensin bu hastaligi
gormemis olsamda tanimamis olsamda hepinizi cok seviyorum

gecenlerde bu dortlugu eski kitaplarin arasinda buldum
yazi benim ama ne zaman yazdim kimden nerden alinti yaptim bilmyorum

"Derdin kendindendir bilmiyorsun
Derman yine sendedir gormuyorsun
Koskoca alem icine yerlestirilmis
Sen hala kendini kucuk bir sey saniyorsun"

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…