- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #3.721
KIS BEN DEĞİLDİM O ZEHRAMESLİSNUR DU Oakannehir
melekmi desem hızırmı desem rahatlatıosun beni valla.zamanla olur değilmi zevk işi.olmaz die bişi yok demi?
merhaba arkadaşım öncelikle seni tebrik ediyorum sabah sabah beni ağlattın ama sayende cesaretlendim biraz.senağlamaben yeni katıldım aranıza arkadaşlar lütfen bana da yardım edin 1.5 yıllık evliyim ve artık kaderimi değiştirmek istiyorum ben de ilk başta yerini bilmiyodum hatta bakmaktan bile korkuyodum sonra kendi kendime bunu yendim.kadın doğuma gittim krem verdi olmadı psikiyatriye gittim sakinleştirici verdi 1ay kullandım bi de ilişkiden yarım saat önce kullanılan sakinleştirici verdi hiç biri işe yaramadı sakinleşmiyodum bile ve bunlar da olmayınca psikolojim daha da çok bozuldu çok inanmıştım çünkü sonra yılmadım mum denedim yapamadım elime ince eldivenlerden giyip bebek yağı sürüp denedim yatarak olmuyo ama çömelir pozisyonda ancak işaret parmağımın ilk boğumuna kadar ilerleyebildim yani tek parmak tek boğum ve devam edince bi duvara çarpıyo gibiyim yapamıyorum ilerleyemiyorum emla demişsiniz bunun hakkında bilgi verir misiniz bi de lütfen beni de aranıza alın artık ağlamak istemiyorum ve kocamı mutlu etmek istiyorum lütfen
allah seni naapmasın emi kıs yukarda ne dedim ben vajiyi atlattıktan sonra soru sorak yok sabır sabır sabırlmaz:
ayref85 sendende bir ses çıkmadı cnm ne hallerdesin
karlar perisi cnm bencede takma kafana bukadar zevk olayını zamanla olur heralde bende alamıyorum zevk ama olsun bunada şükür
karlar perisi cnm bencede takma kafana bukadar zevk olayını zamanla olur heralde bende alamıyorum zevk ama olsun bunada şükür
evet canım bunada şükür ama korkuyorum ya hiç olmazsa.neyse aklıma kötü şeyler getirmeyeyim.
merhaba arkadaşım öncelikle seni tebrik ediyorum sabah sabah beni ağlattın ama sayende cesaretlendim biraz.senağlamaben yeni katıldım aranıza arkadaşlar lütfen bana da yardım edin 1.5 yıllık evliyim ve artık kaderimi değiştirmek istiyorum ben de ilk başta yerini bilmiyodum hatta bakmaktan bile korkuyodum sonra kendi kendime bunu yendim.kadın doğuma gittim krem verdi olmadı psikiyatriye gittim sakinleştirici verdi 1ay kullandım bi de ilişkiden yarım saat önce kullanılan sakinleştirici verdi hiç biri işe yaramadı sakinleşmiyodum bile ve bunlar da olmayınca psikolojim daha da çok bozuldu çok inanmıştım çünkü sonra yılmadım mum denedim yapamadım elime ince eldivenlerden giyip bebek yağı sürüp denedim yatarak olmuyo ama çömelir pozisyonda ancak işaret parmağımın ilk boğumuna kadar ilerleyebildim yani tek parmak tek boğum ve devam edince bi duvara çarpıyo gibiyim yapamıyorum ilerleyemiyorum emla demişsiniz bunun hakkında bilgi verir misiniz bi de lütfen beni de aranıza alın artık ağlamak istemiyorum ve kocamı mutlu etmek istiyorum lütfen
kızlar dr. gttm alet falan sokmadı actı baktı.vaji hastası oldugumu söyledim yeni yendim dedm kızlık zarımın yarısı duruyrmussadece enfeksiyon varmış yanma da hala kasıldıgım için oluyrmuş 15 gün müddet verdi bol çlşma hap verdi enfeksiyn için sık sık yapmalıymışz eşimle gttm eşim bizede yazık dyr hergün nasıl yapıcz dyr gnde 2-3kere olması gerekyrumş 15 gn sonra aletle bakıckmş
kızlar dr. gttm alet falan sokmadı actı baktı.vaji hastası oldugumu söyledim yeni yendim dedm kızlık zarımın yarısı duruyrmussadece enfeksiyon varmış yanma da hala kasıldıgım için oluyrmuş 15 gün müddet verdi bol çlşma hap verdi enfeksiyn için sık sık yapmalıymışz eşimle gttm eşim bizede yazık dyr hergün nasıl yapıcz dyr gnde 2-3kere olması gerekyrumş 15 gn sonra aletle bakıckmş
kızlarrrrrrrrrrrr denemem ıyı gectı guzeldı yanı elmasız ılk kez ck rahat gectı galıba zamnala dahada ıyı olucak ...yenen arkadaları okuyunca sabah sabah ınanılmaz mutlu oldum hepınızı kocamna opuyorummmmmm hepımıızn gozu aydın .... ggogle bır kac kez elam ıle devam et sonra elmasız yap ckkkkkkk kolay olucak bak gor ...
canlarım merhebe ev hanımı olmama rağmen ev işlerini bitiripte bir türlü oturamıyorum pcnin başına biraz püsürmü oldum ne ee nasılsınız bakam neler oluyor topiğimizde hani dün pazardı hiç başaran yokmu g-y,bembeyazev ,cara bekliyoruz kızlar karlarperisi cnm inan acele ediyon kız ne çabuk unutuyon düne kadar ilşkiye girem diye uğraşıyoduk emin ol cnm benim ;zamanla zevk alma işide olacak hemde çok uzun sürmeyecek bende çok eski değilim bu konuda bende 1.5 yıllık evliyim düşün yani bunun 9 ayı vaji ile geçti ben hemen hamile kaldım mayısta allah izin verirse 2 yıl olacak evliliğim şubatta yendim nisanda hamile kaldım ekimde düşük yaptım herşey çok hızlı oldu ama inan yendikten sonra vajiye hiç takmadım sanki hep ilişki yaşayabiliyomuş gbi davrandım yok ağrımmı var yok yanmammı var hiç kendimi dinlemedim birinde yanma olduysa takmadım diğerinde bunu yendim arkadaşlar ilşki yaşarken kendinizi sakın tartıp durmayın bırakın herşeyi düşünmeyi inanın daha iyi olduğunu göreceksiniz bırakın acırsa acısın nefeslere devam edin insanlar hayatta ne acılar ne tedavisi mümkün olmayan hastalıklar geçiriyor bizim hastalığımız inanın hergün dializ makinasına bağlanan bir insandan kanser olmuş bir hastadan daha kötü değil akadaşlar bizim kendi elimizde ne olur yakınmayalım sadece azim ve sabır bizim işimiz inanın buna öpüyorum hepinizi opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?