ay insallah benim icinde bu kadar kolay olur emlasiz
bende ikinci denemeyi dun yaptim ilk baslarda emla koymadim ama sonrada panik yaptim ve olmadi sonra ilk gune gore daha az emla koydum p.....s girmesi ilk gune gore daha zor oldu
ama icime alabildim esime hemen hareket ettirme dedim biraz bekledikten sonra hareket ettirebildik
hemde cok super bi sekilde
zevk bile aldim cunku ilk gun bisey anlamamistim
anladim ki benim sorunum icine giresiye kadar ilk girme olmayacakmis gibi geliyor imkansizmis gibi ama girdikten sonra cok rahatim istedigi kadar hareket etmesine izin veriyorum
bu girme ani icin nasil bi egzersiz uygulasam bilmiyorum
acaba en buyuk boy mumla calisip surekli cikartip geri koysammi icime
veya baska fikri olan varsa yardim edebilirmi ?
tebessum sana ne kadar dua etsem azdir
allah her istedigini versin insallah
iyiki varsiniz iyiki burda karsilastik
jinekologlarin psikologlarin kapilarini asindirmistim iyice ama derdimin dermani bendeymis
burda bana bunu ogrettiniz ..
tum arkadaslarim yenicek insallah burdaki destek ne bir psikologda var nede bir terapiste
bu derdi cekmeyen yasayamayan anlayamazzz ..
o yuzden size cok inandim cok guvendim her gun her gece uye girisi yapmadan okudum burayi
herkesde bir parca kendimi gordum aaa buda yasiyormus demekki tek ben degilmisim dedim ve basardim
iki gundur yerlere goklere sigmiyorum ya yuruyusum konusmam aynaya bakinca gordugum ben bile oyle degistiki yasayan anlar bunu
ne olur arkadaslarim ertelemeyin ne olur ertelemek kendimize eziyetten baska bir sey degil
bende cem kecenin vajinusmus kitabi var cara arkadasimiza teklif ettim ege ro istemezse kim isterse yolluycam yeterkiicimizden biri daha yensin bu hastaligi
gormemis olsamda tanimamis olsamda hepinizi cok seviyorum
gecenlerde bu dortlugu eski kitaplarin arasinda buldum
yazi benim ama ne zaman yazdim kimden nerden alinti yaptim bilmyorum
"Derdin kendindendir bilmiyorsun
Derman yine sendedir gormuyorsun
Koskoca alem icine yerlestirilmis
Sen hala kendini kucuk bir sey saniyorsun"