• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlarrr cem kecenınkıtabını bende aldım okudum gercekten ck guzel bır kıtab okuyun ben okuudugmda cesaretlenıyordum ama ıse yaramyordu yapamıyordum ...kızlık zarına bence bu kadar takılmayın o engel degıl o kadar ınce bı yapısı varkı yarısı duruyomus yk yırtılmıs falan bece durmayın uzerınde o olsun yada olmasın ınanakı hıc engel degıl bırlesmeye kendımde boyleydım odum kopuyodu kızlık zarından ck korkardım sımdı bakıyorumda hıc bır engel tasımıyor zaten gırıste olduug ıcın gırer gırmez bozuluyo yada esnek zarlar var onların hep duuryo ...gene soyluyorum kızlıgı dusunmeyın ıannın hıc bır engel tasımıyor...

biocin evet canım dediğim yazı ve kitap buu....dün 50 sayfa felan okudum orda gördümm..ama dediği şeyde mantıklı geldi...burda bi çok arkadaş ilk denemesini yaşadığında kanama olayı olmamışşş.muhtemelen çok iyi hazırlandıklarından ve parmak egzersizlerinden kaynaklı...yada esnek bir zarları olduğu içindir...bilemiyorum karışık yaaa...sanırım sen sadece kızlık zarı olayına takılmışsın ve vajinusmus dedğilsin..b ence takılma boşverr de geççç.....

ben parmak egzersizi yapıyorum kızlık zarı gibi bişe hissetmiyorum.ya aslında ben korkmuyorum ama bi türlü alamıyorum çok büyük sanki:)
kokrmuyorsan ck guzel o zamna basarabılırısn bız korktuugmnuz halde basardık..ne kadra buyuk olurssa olsun duusn oradan bebk cıkıyor vajı pen... kalınlıı kadra aclıyor ınan bana cesaretını topla bence yapabılırısn

evt dr. onu sonra bakrız dedi bayramdn sonra gdcm o zmna kadr yırtılackmı bklım

bence deneme bile asla yapma öyle bişey
benim doktorumda söyledi eğer başaramazsan alırız dedi ama eşim yanaşmadı sonuçta onu aldırdıktan sonra kasılman korkman biticekmi öyle düşün?olay kızlık zarı değil rahatça ilişiki yaşamak onun orda durmasımı seni korkutuyo yada kasıyo yada onun olmadığı zaman rahatça ilişiki yaşaya bilecekmisin öyle düşün...

ztn dr. ben sordum aldırablyrmuyz dye oda olur dedi zararı yoksa aldırmm ozmn ne blm o anki şokta aklıma o geldi o drek alym demedi işikye grn altı iyce acılsın dedi sonra bkrız aleti grdrecek ya blki ozmn yırtılır ne blim işte.neyse dşnyrum daha bklım.arkadsımın bri aldrdı vaji hastasıydı yne yenememş oda bnden önce yendi hiç bir seyi yok dedi acı falan

ztn dr. ben sordum aldırablyrmuyz dye oda olur dedi zararı yoksa aldırmm ozmn ne blm o anki şokta aklıma o geldi o drek alym demedi işikye grn altı iyce acılsın dedi sonra bkrız aleti grdrecek ya blki ozmn yırtılır ne blim işte.neyse dşnyrum daha bklım.arkadsımın bri aldrdı vaji hastasıydı yne yenememş oda bnden önce yendi hiç bir seyi yok dedi acı falan

banada doktorum öyle dediğinde eşime çok baskı yapmışyım aldıralım diye ama aldırmadım ilk gece geçti gitti ama şlimdi diğer denemelerde tedirginliğimiz bitmedi yani olay aldırmakla bitmiyo canım yaaa
tamamen kendimizde bitiyo biz kendi kendimizi sıkıyoruz bence herşey çok kolay olcakta biz zorlaştırıyoruz

çok para isterse aldırmm cnm ztn parasına baglı gerci normal dogumda ble gdyrmus nyse dr. ne dyck.bnmkne bugün denyelm dyrum yorgunum dyr bogacam adamı ya.tatlı falan yapıcam artık besiye cekmm lazım onu yandım vallahi ne zormuş

çok para isterse aldırmm cnm ztn parasına baglı gerci normal dogumda ble gdyrmus nyse dr. ne dyck.bnmkne bugün denyelm dyrum yorgunum dyr bogacam adamı ya.tatlı falan yapıcam artık besiye cekmm lazım onu yandım vallahi ne zormuş

valla benim doktorum özel olduğu halde muyanesi 100 ytl idi işlemi yaparsam 200 falam olur demişti eşimde ohaa dedi hatta onu verene kadar yaparız dedi aldırmadık lülülülülülü

çek çek hakkaten yararlı oluyo hatta enerji içeceği içerse eşin enerji içeceği al fıstık falan yesin yanında gerçekten enerji içeceği yararlı oluyo

canım muayene olduğun zaman kalanları da gidecek zaten. benim de öyle olmuştu doktorum kızlık zarından parçlar var demişti. ama şimdi muayene yapınca onlar da açılacak demişti.hatta kan gelmişti biraz. artık kendimi kastığımdan mı zardan mı orasını bilemiyorum. bunu niye bu kadar problem ediyorsun ki. bazı zarlar hiç zedelenmiyor bile ancak normal doğum yaparsa yırtılıyor. o ufak bir problem. sen başardıklarını düşünüp mutlu ol lütfen.. takılma başka şeylere..

sakın aldırmayın bence ck buuyk bır yanlıs bıızm sorunumuz beynımızle zarla alakası yk ..
bende aldırcakıtm 350 tl anlastım gun aldım ama esım hıc ısteemdı sonra duusndum egerd edım aldırrsam ne olcak yapıcmmı ya yapamazsam ne olucak onu goze alamadım kızlarrrr kendımden bılıyourmkı zar falan bos hıc bır sey yk ondan valla azcık ıktırmeyle zaten bıtıyo acımıyokı hıc hem bıde ben egzersızde kendım yaptım o olayı dusunun yanı ...askaın aldırmayın yanlıs

Back