- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #3.761
kokrmuyorsan ck guzel o zamna basarabılırısn bız korktuugmnuz halde basardık..ne kadra buyuk olurssa olsun duusn oradan bebk cıkıyor vajı pen... kalınlıı kadra aclıyor ınan bana cesaretını topla bence yapabılırısnben parmak egzersizi yapıyorum kızlık zarı gibi bişe hissetmiyorum.ya aslında ben korkmuyorum ama bi türlü alamıyorum çok büyük sanki:)
kızlar bnde dr. aldırsammı acaba dedim ama szce aldırsammı
evt dr. onu sonra bakrız dedi bayramdn sonra gdcm o zmna kadr yırtılackmı bklım
ztn dr. ben sordum aldırablyrmuyz dye oda olur dedi zararı yoksa aldırmm ozmn ne blm o anki şokta aklıma o geldi o drek alym demedi işikye grn altı iyce acılsın dedi sonra bkrız aleti grdrecek ya blki ozmn yırtılır ne blim işte.neyse dşnyrum daha bklım.arkadsımın bri aldrdı vaji hastasıydı yne yenememş oda bnden önce yendi hiç bir seyi yok dedi acı falan
çok para isterse aldırmm cnm ztn parasına baglı gerci normal dogumda ble gdyrmus nyse dr. ne dyck.bnmkne bugün denyelm dyrum yorgunum dyr bogacam adamı ya.tatlı falan yapıcam artık besiye cekmm lazım onu yandım vallahi ne zormuş
ztn dr. ben sordum aldırablyrmuyz dye oda olur dedi zararı yoksa aldırmm ozmn ne blm o anki şokta aklıma o geldi o drek alym demedi işikye grn altı iyce acılsın dedi sonra bkrız aleti grdrecek ya blki ozmn yırtılır ne blim işte.neyse dşnyrum daha bklım.arkadsımın bri aldrdı vaji hastasıydı yne yenememş oda bnden önce yendi hiç bir seyi yok dedi acı falan
karlar perisi bebeyağını sür dene çıkarma demişsin ben girdirmeyi yapamıyorum..ya olmuyo ya....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?