• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

dr. zarın hala duryr dynce ne oluyruz oldum sadece zedelenmş dedi bde grdrdgnden emnmsn deynce şok oldum.tmm aldrmycm vazgectm oan mantıklı dşnenemedim cnki ne blm ya bir an basamı döndüm dedim.eşimde hyr aldrma dyr gdcm illa alalım derse baska dr. gdrm ne ypm.ayy kızlar bana dua edin iyce kurtulayım ya:Saruboceq:

kızlar bnde dr. aldırsammı acaba dedim ama szce aldırsammı

ben bu ,yarısı duruyor yarısı gitmiş meselesini anlamadım..sonuçta penisin girebileceği kadar bir açıklık oluşmuş ,bu zarı parçalamış değilmi?o zaman nasıl bir kısmı kalıyor..bence o bir kısım seni ,beni rahatsız etmemeli..ben muanede oldum..hiç kanama falan olmadı..ben muanede kanama olur diye bile bekledim hatta...bence gerek yok ,boşver...sen bu ilişki olayına,oraya bişi girmesi olayına alış..bende eşime diyorum,git prezervatif al ,ben mumla deneyeceğim,istemiyor.( söylemesi ayıptır ,kendisi kobay olacakmış kafamçokkarıştı

dr. zarın hala duryr dynce ne oluyruz oldum sadece zedelenmş dedi bde grdrdgnden emnmsn deynce şok oldum.tmm aldrmycm vazgectm oan mantıklı dşnenemedim cnki ne blm ya bir an basamı döndüm dedim.eşimde hyr aldrma dyr gdcm illa alalım derse baska dr. gdrm ne ypm.ayy kızlar bana dua edin iyce kurtulayım ya:Saruboceq:
canım benım krkma bnece ...bende ılk yaptııgmda baktııgmda hala kapalı gıbıydı sakın aldırma bence yanlsı bır sye olayın ustune gıt sankı doktor bır seyd emedı farzet dusunkı doktra gıtmedın dene bır sey yk korkma hem zar olsa ne olur acımıyo emla sur dene lucak keısn :Saruboceq::Saruboceq:

hatta bana,senin zarın duruyor dediklerinde bende senin gibi ,neler oluyor böyle dedim,,başım döndü ,gözlerim karardı.)) ama inan ,unuttum gitti zamanla.))sende unutursun

ben bu ,yarısı duruyor yarısı gitmiş meselesini anlamadım..sonuçta penisin girebileceği kadar bir açıklık oluşmuş ,bu zarı parçalamış değilmi?o zaman nasıl bir kısmı kalıyor..bence o bir kısım seni ,beni rahatsız etmemeli..ben muanede oldum..hiç kanama falan olmadı..ben muanede kanama olur diye bile bekledim hatta...bence gerek yok ,boşver...sen bu ilişki olayına,oraya bişi girmesi olayına alış..bende eşime diyorum,git prezervatif al ,ben mumla deneyeceğim,istemiyor.( söylemesi ayıptır ,kendisi kobay olacakmış kafamçokkarıştı
kobay demişn ya bnm bldğm hint domuzu demek oCADIARZU

BAHAR07 Baharcım neler yapıyosun canım.sana vermem gereken haberlerim var.ben baya aştım tatlım.haftasonu hiç bişe yani emla vazelin bebeyağı vs denemeden kolay bi şekilde eşimle ilişkiye girebildik.hiç acımadı.sende durumlar nasıl?kib canım

bence deneme bile asla yapma öyle bişey
benim doktorumda söyledi eğer başaramazsan alırız dedi ama eşim yanaşmadı sonuçta onu aldırdıktan sonra kasılman korkman biticekmi öyle düşün?olay kızlık zarı değil rahatça ilişiki yaşamak onun orda durmasımı seni korkutuyo yada kasıyo yada onun olmadığı zaman rahatça ilişiki yaşaya bilecekmisin öyle düşün...

cok guzel ozetlemissiniz bu durumu
kizlik zarini aldirmis bir salak olarak hemde anestesiziz aldiran biri olarak kesinlikle tavsiye etmiyorummmmmmmm
benim parmak egzersizleri yapmam toparlanmam geri cesaretimin gelmesi nerdeyse 3 yilimi aldi
sakin arkadaslar sakin oyle bi hata yapmayin
hemde benim kizlik zarimi herkesin bildigi cok unlu bir cinsel terapist aldi
sen bu kizlik zarina takilmissin diye, alalim hersey duzelecek dedi
benim 3 senem gitti
beni hem maddi hem manevi yonden somurdu .. kesinlikle tavsiye etmiyorum cem kecenin vajinusmus kitabini okursaniz anlarsiniz kizlik zarinin hicde takilmayacak bir sey oldugunu

BAHAR07 Baharcım neler yapıyosun canım.sana vermem gereken haberlerim var.ben baya aştım tatlım.haftasonu hiç bişe yani emla vazelin bebeyağı vs denemeden kolay bi şekilde eşimle ilişkiye girebildik.hiç acımadı.sende durumlar nasıl?kib canım

tebrik ederim hemde coookkk :)
ay insallah bende aynilarini yazarim bir gun
turkuaz sen ne kadar zaman sonra emlayi biraktin ?
ben ikinci denemeyide basari ile atlattim dun gece
benim korkum p...s ilk girecegi zaman imkansiz sigmayacakmis gibi geliyor
emla kremsiz olmayacakmis gibi geliyor insallah bunu kafamdan atabilirsem gerisi cok daha kolay olur
bi girse gerisi ip sokugu gibi gelyior cok rahatim hatta dun ikinci denemem de yani zevk bile aldim
girecegi zaman hala bacaklarim titriyor esimi ittiriyorum sinirleniyorum
sonra nefes egzersizleri yapa yapa zar zor aliyorum icime
tek sorun girme aninda

tebrik ederim cnm darısı diğer kızların başınainş
:hooray:

arkadaşlar ben 1 ay önce başarmıştım.sonra emla ile denedim 3kez.ama hep yanma oluyodu sonrasında.en güzeli doğal olanıymış.umarım herkes başarır.

arkadaşlar ben emlayla denedim iki kez üçüncüde kendiliğinden zorla da olsa aldım içime,imkansız bakuıyodum.ama oldu ve en önemlsii üçüncüde hamile kaldım.üstelik pko hastasıyım.hala nasıl doğum yapacam diye düşünüyorum.

arkadaşlar ben 1 ay önce başarmıştım.sonra emla ile denedim 3kez.ama hep yanma oluyodu sonrasında.en güzeli doğal olanıymış.umarım herkes başarır.

arkadaşlar ben emlayla denedim iki kez üçüncüde kendiliğinden zorla da olsa aldım içime,imkansız bakuıyodum.ama oldu ve en önemlsii üçüncüde hamile kaldım.üstelik pko hastasıyım.hala nasıl doğum yapacam diye düşünüyorum.

tesekkur ederim cevaplariniz icin demekki zamanla birakiliyor emlada
ben cesaret toplayasiya kadar en az bi on on bes gun daha kullanmaya karar verdim
sonrasi allah kerim

bu çok güzel bir haber canım. yani hiç tedavi olmadan hamile kalabildin.kaç aylık meleğin? maşallah Allah nazardan korusun. ben de tedavi görüyorum da bebiş için. bende de pko var. böyle haberler duyunca moralim çok düzeliyor..

Back