- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #3.641
özlemersel diğer bi başlıkta burda değil yine vajinusmusla ilgili bir sayfa vardı orada birisi vajinismusmuş doktora gitmiş o bir ilaç hap vermiş onu içimş başarmış sende ilacın ismini istemişsin özelden yazarmısın demişsin o sana ilacın ismini verdimi o kas gevşetici bir ilaçmıydı on çok merak ettim. hatırlıyorsan söyleyebilirmisin. gerçi ben inanmıyorum vajili birisinin sadece 1 ilaç içmekle herşeyinin düzeleceğine ama merak ettim işte..
hapla falan olacak bişey değil bu zaten.olsa keşke ne güzel olur bi ilaç iç herşey düzelsin ohh be ne güzel.belki biraz olsun rahatlatırsa bilemiyorum.herşeyleri denemeye razıym:)
ay canlarım bugün hava yazdan kalma bir havaydı evde duramadım valla gezdim gezdim geldim ne güzel şeyler olmuş burda ggolge okudum yazdıklarını seninle birlikte heyecanlandım duygulandım üf ya ne zor bir illetmiş bu ya milleti zevkten dört köşe eden şey bizim için ızdırap oluyor nasıl bir çelişki anlayamıyorum inş herşey çok güzel olacak buna inanıyorum niyano senide tebrik ediyorum hadi kızlar sıraya lütfen başaracağınıza inanıyorum bembeyazev,cara,g-y,hadi biraz cesaret bu sizin elinizde inanın buna öpüyorum hepinizi ya olacak ya olacak başka çare yok ucunda ölüm hiç yok
cok ama cok tebrık ederım mutlulugun daim oılsun...
tebrikler çok sevindim senin adına ve diğer arkadaşlar için büyük bi cesaret kaynağısın bence sen
baştan beri çok kararlı ve azimliydin. kısa sürede çözeceğin belliydi zaten
bu işin başı vajiyi tanımak bunu seninle çok iyi öğrenmiş olduk
bundan sonrası da kolaylıkla gelir umarım
tekrar tebrikler
slm ggolge.yazını okurken ne kadar mutlu oldum anlatamam.sanki ben yenmişim benim üstümden bir yük kalkmış gibi hissettim.senin adına çok sevindim canım.:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?