Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bnde dr.gttm ama gelmedi böyle bşey cok şükür bnmki erkekti ama cok anlayışlıydı gerci pek yardımcı olmadı vajina içini anlattı jel verdi gndrdi.alttn baktı deliği actı bana sen gercek vaji dglsn dedi gercek vaji sandalyeden klkar fırlarmış bnmki ileri vaka dglmş yni kndin ynrsn dedi.bol mas.....tbsyn yap dedi orayı keşfetmm için.bidahada gtmedm.kadın dr.lrn bence daha cok yrdımcı olmaları lazım ama dalga gecyr ap.t..lr.

teşekkür ederim ececim ya inşallah dediğin gibi gerisi zamanla hallolur.:lepi:
burda bi arkadaş yazmıştı bi söz çok hoşuma gitmişti gerçekten doğru^^allah vermek istemeseydi,istemek vermezdi...
kooocaman öpüyolum arkadaşım(yinede sizin gerçekte varolduğunuz hakkında kuşkularım var:)))))))))))))

ilginize çok teşekkür ederim ben sulu gözlüyümdür ağlamaya başladım bile.doktor erkekti

ay ben de öyleyim biri ağliyorum derse şimdi ben de ağlarim hee

cara senden bişey istiycem şimdi hatta iki şey istiycem önce pes etmiyceğine her gün buraya giriceğine söz ver.

sonra da kredi kartin varsa internetten cem keçe nin kitabini al önce onu oku egzersize başlayamazsin hemen onu da düşünme lütfen. eğer alamiytcak bi yerdeysen ben sana gönderebilirim kartin falan yoksa ?

ece çok teşekkürler bazı sıkıntılardan dolayı çok sık giremeyebilirim ama söz her fırsatta burdayım.saol cnm.internetten hiç alışveriş yapmadım bu konuda pek bilgim de yok.kitabı buralardan araştırırım saol

ilginize çok teşekkür ederim ben sulu gözlüyümdür ağlamaya başladım bile.doktor erkekti

hadi ya kişilkszmş neyse bosver.kızlar dr.hakkında sormıyalım istersenz morali iyce bozulmasın.bak cnm bazıları kegelle bazılarıda cesaret alıp yendi sen uzun bi ara vermşn ilerlemşte olablr ilk olarak aynayı karsına al ve vaji deliğini bul ,daha sonra anestol krem al brz daha hissettryr fiyatı da uygun eczaneden alablrsin.serce parmagınla azcık olsa grmeye clıstr bogum bogum grdr 3parmak birden grdrip yarısıda olablr, kalın mum asamasına gec gnlk 2-3kere kegel clş.nefes egzerszlerini öz. iyi öğren derin nefes al ver kegel yaparken.wc gttgnde idrarını sık tut ve kaslarını çlştr.oturukn ble karın kası dgl ama vajina kaslarını tut bırak.moralini yüksek tutmaya bak.hiç kmseyi aldırma kegel çlşmları sırasında komsuya falan gtme senin moralni bozack seylerden uzak dur.basarcgnada inan.inanmassn olmaz cnm.her asamanı burada yaz bizimnle paylas bi sorun olursa yardımcı olurz inş.senn moralni bozack seylerden uzak dur keyifli ortamlara ktıl

muayenede çok zorlanmadım aslında biraz kastım ama sonra muayene oldum tabi sadece baktı ve kızlık zarı duruyor dedi .

oooo yenersin ozmn cnm bende öyle bktırdım gercek vaji böyle duramaz dedi.sende yncen vallahi 1haftaya olmaz ynrsin.ggolgeye demştm glba 3gne klmaz dye kız bgn yendi vallahi.hiç üzülme yenecgnden eminm.

sana da birileri bi gün böyle dicek emin ol

amin zehracım allah razı olsun sizlerden.allah o duyguyu herkese yaşatır inşallah.bambaşka bi duygu:)))

cara arkadaşlar bilir daha 1 hafta önce ben oraya bakamıyorum dokunamıyorum orda giriş falan yok diye ağlıyodum düşün 1 hafta önce.ama kararlı olunca allahda yardım ediyor.kararlı ol mutlaka olacak eminim.arkadaşların dediği gibi yavaş ilerle bence çünkü senin psikolojin dahada çok yıpranmış olabilir.ben parmakla penisi aynı gün başardım.ama önemli olan o girişi görmek ve kalbinde çarpsa elin ayağında titrese nefes alıp vererek sakinleşmeyi beklemek ve sakinleşince önce incelemek sonra parmağını çevresinde dolaştırmak sonra üstünde...burda herkes birbirine yardım etmek için çırpınıyo gerçekten her fırsatta burda ol eminim herkes kısa zamanda çözecek

ayyy özür dilerim anılarınızı hatırlatıp üzmüşüm sizleride.siz okuyunca ağladık diye yazıyosunuz ben bu yazdığınızı okuyunca tekrar ağlıyom:)çok sağolun kızlar ya.inşallah diğer kızların mutlu haberlerinide alırız hergün burdan...

ay canlarım bugün hava yazdan kalma bir havaydı evde duramadım valla gezdim gezdim geldim ne güzel şeyler olmuş burda ggolge okudum yazdıklarını seninle birlikte heyecanlandım duygulandım üf ya ne zor bir illetmiş bu ya milleti zevkten dört köşe eden şey bizim için ızdırap oluyor nasıl bir çelişki anlayamıyorum inş herşey çok güzel olacak buna inanıyorum niyano senide tebrik ediyorum hadi kızlar sıraya lütfen başaracağınıza inanıyorum bembeyazev,cara,g-y,hadi biraz cesaret bu sizin elinizde inanın buna öpüyorum hepinizi ya olacak ya olacak başka çare yok ucunda ölüm hiç yok

merhaba kızlar bende bir aydır falan sizleri takip ediyorum.1 buçuk yıllık evliyim,oturduğum yer küçük bir yer olduğu için evlendikten 6 ay sonra büyük şehire gitmiştim.önce eşim ve ben jinekologa gittik ama ikimizdede hiçbir sprun yokmuş psikologa gitmemizi söledi.gittik ve ikimiz terapi aldık 4 seans ve psikolog bize cd verdi ve ev ödevleri.ama ben yapamadım.çok uğraştım ama olmadı.tek benim zannediyordum.sonra burayı farkettim bu siteyi takip ediyordum ama bu bölüm hiç dikkatimi çekmemişti.sonra egzersizlere sizin sayenizde başladım.acayip bir durum ama burayı okuyunca insanın egzersiz yapası geliyor.1 pparmak yapabiliyorum eşimin ve kendi parmağımı alabiliyorum çok rahat hiç acı duymuyorum.ama 2 parmağı küs şeklinde deniyorumbu arada .2 parmakta girişi beceremiyorum.giriş çok dar çok acı veriyo girse ilerleyecek ama girmiyo.vazelin kullanıyorum ben..ne yapmamı önerirsiniz.yardımcı olursanız sevinirim.

cok ama cok tebrık ederım mutlulugun daim oılsun...

tebrikler çok sevindim senin adına ve diğer arkadaşlar için büyük bi cesaret kaynağısın bence sen
baştan beri çok kararlı ve azimliydin. kısa sürede çözeceğin belliydi zaten
bu işin başı vajiyi tanımak bunu seninle çok iyi öğrenmiş olduk
bundan sonrası da kolaylıkla gelir umarım
tekrar tebrikler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…