• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bewn de çok sinirleniyorum Allaha bin şükür başima böyle bişey gelmedi gelseydi kim bilir ne kadar bunalima girerdim doktor bile böyle söylüyo demek ki hiç yapamiycam diye düşünürdüm. Ne insanlar var ya bi de doktor oluyorlar. Sanki kendilerini hemencecik yapıverdfi.

bnde dr.gttm ama gelmedi böyle bşey cok şükür bnmki erkekti ama cok anlayışlıydı gerci pek yardımcı olmadı vajina içini anlattı jel verdi gndrdi.alttn baktı deliği actı bana sen gercek vaji dglsn dedi gercek vaji sandalyeden klkar fırlarmış bnmki ileri vaka dglmş yni kndin ynrsn dedi.bol mas.....tbsyn yap dedi orayı keşfetmm için.bidahada gtmedm.kadın dr.lrn bence daha cok yrdımcı olmaları lazım ama dalga gecyr ap.t..lr.

ggogle çok sevindim benim bile gözlerim doldu okurken. bir iki defa daha emlayla denersin sonra ona da gerek kalmaz sadece kayganlaştirici sonra onu da kesersin:) Bu alkışlar senin için opuyorumnanaktan

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

:nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

teşekkür ederim ececim ya inşallah dediğin gibi gerisi zamanla hallolur.:lepi:
burda bi arkadaş yazmıştı bi söz çok hoşuma gitmişti gerçekten doğru^^allah vermek istemeseydi,istemek vermezdi...
kooocaman öpüyolum arkadaşım(yinede sizin gerçekte varolduğunuz hakkında kuşkularım var:)))))))))))))

ilginize çok teşekkür ederim ben sulu gözlüyümdür ağlamaya başladım bile.doktor erkekti

ay ben de öyleyim biri ağliyorum derse şimdi ben de ağlarim hee

cara senden bişey istiycem şimdi hatta iki şey istiycem önce pes etmiyceğine her gün buraya giriceğine söz ver.

sonra da kredi kartin varsa internetten cem keçe nin kitabini al önce onu oku egzersize başlayamazsin hemen onu da düşünme lütfen. eğer alamiytcak bi yerdeysen ben sana gönderebilirim kartin falan yoksa ?

ece çok teşekkürler bazı sıkıntılardan dolayı çok sık giremeyebilirim ama söz her fırsatta burdayım.saol cnm.internetten hiç alışveriş yapmadım bu konuda pek bilgim de yok.kitabı buralardan araştırırım saol

ilginize çok teşekkür ederim ben sulu gözlüyümdür ağlamaya başladım bile.doktor erkekti

hadi ya kişilkszmş neyse bosver.kızlar dr.hakkında sormıyalım istersenz morali iyce bozulmasın.bak cnm bazıları kegelle bazılarıda cesaret alıp yendi sen uzun bi ara vermşn ilerlemşte olablr ilk olarak aynayı karsına al ve vaji deliğini bul ,daha sonra anestol krem al brz daha hissettryr fiyatı da uygun eczaneden alablrsin.serce parmagınla azcık olsa grmeye clıstr bogum bogum grdr 3parmak birden grdrip yarısıda olablr, kalın mum asamasına gec gnlk 2-3kere kegel clş.nefes egzerszlerini öz. iyi öğren derin nefes al ver kegel yaparken.wc gttgnde idrarını sık tut ve kaslarını çlştr.oturukn ble karın kası dgl ama vajina kaslarını tut bırak.moralini yüksek tutmaya bak.hiç kmseyi aldırma kegel çlşmları sırasında komsuya falan gtme senin moralni bozack seylerden uzak dur.basarcgnada inan.inanmassn olmaz cnm.her asamanı burada yaz bizimnle paylas bi sorun olursa yardımcı olurz inş.senn moralni bozack seylerden uzak dur keyifli ortamlara ktıl

muayenede çok zorlanmadım aslında biraz kastım ama sonra muayene oldum tabi sadece baktı ve kızlık zarı duruyor dedi .

oooo yenersin ozmn cnm bende öyle bktırdım gercek vaji böyle duramaz dedi.sende yncen vallahi 1haftaya olmaz ynrsin.ggolgeye demştm glba 3gne klmaz dye kız bgn yendi vallahi.hiç üzülme yenecgnden eminm.

teşekkür ederim ececim ya inşallah dediğin gibi gerisi zamanla hallolur.:lepi:
burda bi arkadaş yazmıştı bi söz çok hoşuma gitmişti gerçekten doğru^^allah vermek istemeseydi,istemek vermezdi...
kooocaman öpüyolum arkadaşım(yinede sizin gerçekte varolduğunuz hakkında kuşkularım var:)))))))))))))

sana da birileri bi gün böyle dicek emin ol :D

ggolge cnm bnm okurken senle tekrardan yasadım bnde sevinçtn aglamıştım eşim şaşkın şaşkın bakıyrdu yendin nye aglıyn dye.o zmn sevinçtndi darısı basaramynlara inş.her yerim titryrdu çok karısık duygular ya insan anlatamyr
.allah bi daha yasatmsın

amin zehracım allah razı olsun sizlerden.allah o duyguyu herkese yaşatır inşallah.bambaşka bi duygu:)))

ggolge senin adına çok sevindim.Tebrik ederim.Canım yazından o kadar çok etkilendim ki gözyaşlarıma hakim olamıyorum.Sanki ben başarmışım gibi geldi.azminden dolayı kutluyorum.sanırım sende parmaktan hoşlanmayanlardansın .bende yapamıyorum.Hemde hiç bişeyle yapamıyorum.bana önereceğiniz bişeyler varmı arkadaşlar hepinize söylüyorum.Benim uzun yıllar oldu .Ne yapacağımı bilmiyorum.hayatım alt üst oldu bu illet yüzünden.

cara arkadaşlar bilir daha 1 hafta önce ben oraya bakamıyorum dokunamıyorum orda giriş falan yok diye ağlıyodum düşün 1 hafta önce.ama kararlı olunca allahda yardım ediyor.kararlı ol mutlaka olacak eminim.arkadaşların dediği gibi yavaş ilerle bence çünkü senin psikolojin dahada çok yıpranmış olabilir.ben parmakla penisi aynı gün başardım.ama önemli olan o girişi görmek ve kalbinde çarpsa elin ayağında titrese nefes alıp vererek sakinleşmeyi beklemek ve sakinleşince önce incelemek sonra parmağını çevresinde dolaştırmak sonra üstünde...burda herkes birbirine yardım etmek için çırpınıyo gerçekten her fırsatta burda ol eminim herkes kısa zamanda çözecek

ggolge yazdıklarını okuyunca sanki o anı tekrar yaşadım ağladım okurken çok duygulandım bende başardığımda hıçkırıklara boğulmuştum çok güzel bi duygu başarmak hergün bir başarı haberi alıyoruz hadi bakalım diğer kızlar sıra sizde

ayyy özür dilerim anılarınızı hatırlatıp üzmüşüm sizleride.siz okuyunca ağladık diye yazıyosunuz ben bu yazdığınızı okuyunca tekrar ağlıyom:)çok sağolun kızlar ya.inşallah diğer kızların mutlu haberlerinide alırız hergün burdan...

ay canlarım bugün hava yazdan kalma bir havaydı evde duramadım valla gezdim gezdim geldim ne güzel şeyler olmuş burda ggolge okudum yazdıklarını seninle birlikte heyecanlandım duygulandım üf ya ne zor bir illetmiş bu ya milleti zevkten dört köşe eden şey bizim için ızdırap oluyor nasıl bir çelişki anlayamıyorum inş herşey çok güzel olacak buna inanıyorum niyano senide tebrik ediyorum hadi kızlar sıraya lütfen başaracağınıza inanıyorum bembeyazev,cara,g-y,hadi biraz cesaret bu sizin elinizde inanın buna öpüyorum hepinizi ya olacak ya olacak başka çare yok ucunda ölüm hiç yok

merhaba kızlar bende bir aydır falan sizleri takip ediyorum.1 buçuk yıllık evliyim,oturduğum yer küçük bir yer olduğu için evlendikten 6 ay sonra büyük şehire gitmiştim.önce eşim ve ben jinekologa gittik ama ikimizdede hiçbir sprun yokmuş psikologa gitmemizi söledi.gittik ve ikimiz terapi aldık 4 seans ve psikolog bize cd verdi ve ev ödevleri.ama ben yapamadım.çok uğraştım ama olmadı.tek benim zannediyordum.sonra burayı farkettim bu siteyi takip ediyordum ama bu bölüm hiç dikkatimi çekmemişti.sonra egzersizlere sizin sayenizde başladım.acayip bir durum ama burayı okuyunca insanın egzersiz yapası geliyor.1 pparmak yapabiliyorum eşimin ve kendi parmağımı alabiliyorum çok rahat hiç acı duymuyorum.ama 2 parmağı küs şeklinde deniyorumbu arada .2 parmakta girişi beceremiyorum.giriş çok dar çok acı veriyo girse ilerleyecek ama girmiyo.vazelin kullanıyorum ben..ne yapmamı önerirsiniz.yardımcı olursanız sevinirim.

tebessüm26
zehra
ece1
busenem
aleyna83

kızlar siz melekmisiniz???
allah sizlerden razı olsun ve unuttuklarım varsa herkesten hepinizden
vee
g-y
akasya82 kader arkadaşlarım.biliyosunuz sizlerle durumum aynı seviyedeydi benim gibi insanların olması aynı sorunları yaşaması bile bana bana çok fazla güç verdi.mesela orayı kapalı sanıyodum bende biyolojik,anatomik bi rahatsızlık var sanıyodum ama sizleride görünce bukadar kişide olamaz istatistiksel olarak dedim.bunu yenmem sorunun sadece psikolojik olduğunu anlamam bile bana çok yol katettirdi sizlerdende allah razı olsun.kızlar çok çok eminim sizdede giriş var nolur buna önce bi inanın 8 aydır bende olmadığına okadar emindimki et parçalarından başka bişe göremiyodum eşimde baktığında o bile bende bi anormallik olduğunu düşünüp korkmuştu.ama var ve bunu görmek için bikaç deneme yeterli oluyo.acısız ağrısız garanti veriyorum.6 kasım tanışma günümüzdü eşimle yazmıştım buraya o gün deniycem olucak azimliyim demiştim size.şimdi gelişmeleri anlatim.o gün sabah sıcak bi duşa girdim evde yalnızdım ufoyu açtım gevşiyim diye odayı bi güzel ısıttım.yatağa çıplak uzandım sırtımı yastık ve yorganla destekledim karşıma aynayı aldım.bacaklarımı açabildiğim kadar açtım önce elimi çevresinde gezdirdim sonra oraya dokunmadan biraz yanlardan tutup açtım.kızlar o gördüğümüz karışık kuruşuk görüntünün en altında en sonda yani makata en yakın kısıma bakın.sonra ıkındım tuvalete çıkmaya çalışır gibi yada tv.de gördüğümüz doğum sahnelerindeki gibi.ve deliği gördüm aklım başımdan gitti çok mutlu oldum bende sorun yok diye tabiki küçük bişey ama ıkındıkça daha net görbiliyosunuz.tamam dedim akşam olucak.ama gün boyu gezdik eğlendik çıkma yıldönümümüzü kutladık arkadaşlarda bişeler hazırladı bide onlarla takıldık ,gün boyu çalışmıştık zaten,gerçekten kaçmıyorum dedim kocama ama ikimizde çok yorgunuz bu gün denemesekmi dedim ikimizde kolumuzu bile kıpırdatamıyorduk.tamam dedi.bende güzel haberi verdim sabah gördüm yerini biliyorum dedim.beraber bakalım denemiyelim deneme korkusu olmayınca daha rahat olursun dedi.beraber baktık bu defa yatakta aynayı altıma koydum ve elimle yine yanlara doğru ayırıp ıkındım doğum yapar gibi.gündüz kendi gördüğümün nerdeyse iki katı büyüklükte bi giriş gördük.ama denemedim.hazırım yarın söz dedim.dün akşam oturduk şarkılar söleyip içtik(sadece ben içtim o uzun süre ereksiyon halinde kalabilmek için tibet viyagrası diye bi ilaç aldı ilk defa,çünkü ben kendimi hazır hissedene kadar onun konsantrasyonu bozuluyodu:)ben çakırkeyif olunca duşa girdim sıcak suda kaldım azıcık eşimde ilacını aldı ufoyu yaktı odayı ısıttı soğuktan kasılmıyayım diye.sonra xylocaine sipreyi iki defa sıktım içine değil sadece o bölgeye biraz uzaktan 1 dakika kadar hafif yandı üfledik geçti:)sonra eşim emla kremi aldı ve o bölgeye sürmeye başladı baktım uyuşuyo heralde kasmıyorum deniyeyim mi parmağımı dedi çok yavaş dene hadi dedim ve hiç hissetmedim yarısına kadar orta parmağı girdi heyecanlandım tamam çıkar dedim sonra parmağına biraz daha emla sür deminki gibi yapıp içeri gönderelim dedim onuda yaptık ve ben bacaklarımı iyice kapatıp sıkıp kremin ilerilere gitmesini sağlamaya çalıştım.sonra eşim bekledi ben parmağımı deniyim bari dedim hafif basınçla elimi o bölgede itekleyerek kendisinin yolunu bulmasını sağladım,elim artık içerideydi.çıkarmadım ve kızlar orta parmağımı sonuna kadar girdirebildim,zerre kadar canım yanmadı içerisi bi dünya:)eşimede aynısını yapmasını söledim oda orta parmağını en sonuna kadar girdirdi.parmağım daha uzun olsa daha çok yol var gidiyo dedi iyice rahatladım.tamam hadi penis deniyelim dedim.eşim ayakta ben yatağın ucuna kadar geldim bacaklarımı iyice açtım hazırım dedim ama dur dediğimde dur dedim.denedik biraz ilerledi nerdeyse yarısına geliyodu biraz canım yandı ve malesef orda bi hata yaptım alışkanlıktan geri çekildim.aslında bende ona söz vermiştim geri çekilmiycektim orda bekleyip nefes alıp verecektim ama dediğim gibi refleks.yoksa öle aman aman bi acı değildi kesinlikle tamam tekrar deniyelim kaçmıyacağım dedim ama bi aynayı oraya tut bakim yeterince açabiliyomuyum dedim aynaya baktığımda ne göreyim benim vaji.den kan akıyo.ikimizinde gözleri ayrıldı tabi.en fazla 7-8 damla kan geldi.bukadar kolaymıymış diye içimden geçirdim.sonra hem ağlamaya hem gülmeye hıçkırmaya başladım kriz gibi bişeydi eşim beni sakinleştirmeye çalıştı bi müddet ben allahım sana şükürler olsun diye hıçkırıyodum kızlar bukadar sevindiğimi hiç hatırlamıyorum.resmen kendimi kaybettim.işin kötü tarafı kan gelince artık orası tahriş olmuştur bu gün bidaha denemeyelim dedik eşimle.duşumuzu aldık.dün dediğim gibi mutluluk sigaramı yakıp neti açtım size haber verdim.bide çok sevdiğim birini gece 4 de uyandırıp mutlu haberi verdim herşey çok güzeldi kızlar.gerisinin geleceğine çok eminim artık kendime güveniyorum.kocamın dünkü halini görseydiniz onuda çok çok çokseviyorum.sonrada sarılıp 8 aydır ilk defa huzurla mutlulukla uyuduk,hatta eşimde bende bi süre mutluluktan uyuyamadık:)ilk defa bukadar açık açık anlattım yaşadıklarımı ama biliyomusunuz kızlar zerre kadar utanmadım kusura bakmayın falanda demiyorum çünkü bu bi problem ve yazdıklarımdan biri bile birinin işine yarasa dünyalar benim olur.özellikle g-y ve akasya82 ve bizim gibi yolun başında olan arkadaşlara yardımı dokunsun diye bu kadar açık ve ayrıntılı anlattım.bu arada g-y sen bana herhangi bi adres ver herhangi bir isim ver o isme emlayı kargoyla yollayayım arkadaşım.istediğin herhangi bi yer kendi ismin olmasada olur.çünkü senden çok etkilenmiştim ben kendime çok benzetmiştim kader arkadaşım.sizi seviyorum tüm dualarım sizinle emin olun istemek ve bişeyler yapmak yolun yarısı demek.bende daha yolun sonunda değilim ama hadi sizde biraz ilerleyinde devamınıda beraber ilerleyelim paylaşarak.allahım herkesi kurtarsın yardımcı olsun bize.tekrar tekrar allah hepinizden razı olsun.(çok uzun oldu destan mübarek.rahatsızlık verdiysem özür dilerim ama hala yazarken bi ağlıyorum bi gülüyorum.nazlı nazlı yattım bütün gün kahvaltı ve evin toplanması falan bugün eşimden:))

cok ama cok tebrık ederım mutlulugun daim oılsun...

tebessüm26
zehra
ece1
busenem
aleyna83

kızlar siz melekmisiniz???
allah sizlerden razı olsun ve unuttuklarım varsa herkesten hepinizden
vee
g-y
akasya82 kader arkadaşlarım.biliyosunuz sizlerle durumum aynı seviyedeydi benim gibi insanların olması aynı sorunları yaşaması bile bana bana çok fazla güç verdi.mesela orayı kapalı sanıyodum bende biyolojik,anatomik bi rahatsızlık var sanıyodum ama sizleride görünce bukadar kişide olamaz istatistiksel olarak dedim.bunu yenmem sorunun sadece psikolojik olduğunu anlamam bile bana çok yol katettirdi sizlerdende allah razı olsun.kızlar çok çok eminim sizdede giriş var nolur buna önce bi inanın 8 aydır bende olmadığına okadar emindimki et parçalarından başka bişe göremiyodum eşimde baktığında o bile bende bi anormallik olduğunu düşünüp korkmuştu.ama var ve bunu görmek için bikaç deneme yeterli oluyo.acısız ağrısız garanti veriyorum.6 kasım tanışma günümüzdü eşimle yazmıştım buraya o gün deniycem olucak azimliyim demiştim size.şimdi gelişmeleri anlatim.o gün sabah sıcak bi duşa girdim evde yalnızdım ufoyu açtım gevşiyim diye odayı bi güzel ısıttım.yatağa çıplak uzandım sırtımı yastık ve yorganla destekledim karşıma aynayı aldım.bacaklarımı açabildiğim kadar açtım önce elimi çevresinde gezdirdim sonra oraya dokunmadan biraz yanlardan tutup açtım.kızlar o gördüğümüz karışık kuruşuk görüntünün en altında en sonda yani makata en yakın kısıma bakın.sonra ıkındım tuvalete çıkmaya çalışır gibi yada tv.de gördüğümüz doğum sahnelerindeki gibi.ve deliği gördüm aklım başımdan gitti çok mutlu oldum bende sorun yok diye tabiki küçük bişey ama ıkındıkça daha net görbiliyosunuz.tamam dedim akşam olucak.ama gün boyu gezdik eğlendik çıkma yıldönümümüzü kutladık arkadaşlarda bişeler hazırladı bide onlarla takıldık ,gün boyu çalışmıştık zaten,gerçekten kaçmıyorum dedim kocama ama ikimizde çok yorgunuz bu gün denemesekmi dedim ikimizde kolumuzu bile kıpırdatamıyorduk.tamam dedi.bende güzel haberi verdim sabah gördüm yerini biliyorum dedim.beraber bakalım denemiyelim deneme korkusu olmayınca daha rahat olursun dedi.beraber baktık bu defa yatakta aynayı altıma koydum ve elimle yine yanlara doğru ayırıp ıkındım doğum yapar gibi.gündüz kendi gördüğümün nerdeyse iki katı büyüklükte bi giriş gördük.ama denemedim.hazırım yarın söz dedim.dün akşam oturduk şarkılar söleyip içtik(sadece ben içtim o uzun süre ereksiyon halinde kalabilmek için tibet viyagrası diye bi ilaç aldı ilk defa,çünkü ben kendimi hazır hissedene kadar onun konsantrasyonu bozuluyodu:)ben çakırkeyif olunca duşa girdim sıcak suda kaldım azıcık eşimde ilacını aldı ufoyu yaktı odayı ısıttı soğuktan kasılmıyayım diye.sonra xylocaine sipreyi iki defa sıktım içine değil sadece o bölgeye biraz uzaktan 1 dakika kadar hafif yandı üfledik geçti:)sonra eşim emla kremi aldı ve o bölgeye sürmeye başladı baktım uyuşuyo heralde kasmıyorum deniyeyim mi parmağımı dedi çok yavaş dene hadi dedim ve hiç hissetmedim yarısına kadar orta parmağı girdi heyecanlandım tamam çıkar dedim sonra parmağına biraz daha emla sür deminki gibi yapıp içeri gönderelim dedim onuda yaptık ve ben bacaklarımı iyice kapatıp sıkıp kremin ilerilere gitmesini sağlamaya çalıştım.sonra eşim bekledi ben parmağımı deniyim bari dedim hafif basınçla elimi o bölgede itekleyerek kendisinin yolunu bulmasını sağladım,elim artık içerideydi.çıkarmadım ve kızlar orta parmağımı sonuna kadar girdirebildim,zerre kadar canım yanmadı içerisi bi dünya:)eşimede aynısını yapmasını söledim oda orta parmağını en sonuna kadar girdirdi.parmağım daha uzun olsa daha çok yol var gidiyo dedi iyice rahatladım.tamam hadi penis deniyelim dedim.eşim ayakta ben yatağın ucuna kadar geldim bacaklarımı iyice açtım hazırım dedim ama dur dediğimde dur dedim.denedik biraz ilerledi nerdeyse yarısına geliyodu biraz canım yandı ve malesef orda bi hata yaptım alışkanlıktan geri çekildim.aslında bende ona söz vermiştim geri çekilmiycektim orda bekleyip nefes alıp verecektim ama dediğim gibi refleks.yoksa öle aman aman bi acı değildi kesinlikle tamam tekrar deniyelim kaçmıyacağım dedim ama bi aynayı oraya tut bakim yeterince açabiliyomuyum dedim aynaya baktığımda ne göreyim benim vaji.den kan akıyo.ikimizinde gözleri ayrıldı tabi.en fazla 7-8 damla kan geldi.bukadar kolaymıymış diye içimden geçirdim.sonra hem ağlamaya hem gülmeye hıçkırmaya başladım kriz gibi bişeydi eşim beni sakinleştirmeye çalıştı bi müddet ben allahım sana şükürler olsun diye hıçkırıyodum kızlar bukadar sevindiğimi hiç hatırlamıyorum.resmen kendimi kaybettim.işin kötü tarafı kan gelince artık orası tahriş olmuştur bu gün bidaha denemeyelim dedik eşimle.duşumuzu aldık.dün dediğim gibi mutluluk sigaramı yakıp neti açtım size haber verdim.bide çok sevdiğim birini gece 4 de uyandırıp mutlu haberi verdim herşey çok güzeldi kızlar.gerisinin geleceğine çok eminim artık kendime güveniyorum.kocamın dünkü halini görseydiniz onuda çok çok çokseviyorum.sonrada sarılıp 8 aydır ilk defa huzurla mutlulukla uyuduk,hatta eşimde bende bi süre mutluluktan uyuyamadık:)ilk defa bukadar açık açık anlattım yaşadıklarımı ama biliyomusunuz kızlar zerre kadar utanmadım kusura bakmayın falanda demiyorum çünkü bu bi problem ve yazdıklarımdan biri bile birinin işine yarasa dünyalar benim olur.özellikle g-y ve akasya82 ve bizim gibi yolun başında olan arkadaşlara yardımı dokunsun diye bu kadar açık ve ayrıntılı anlattım.bu arada g-y sen bana herhangi bi adres ver herhangi bir isim ver o isme emlayı kargoyla yollayayım arkadaşım.istediğin herhangi bi yer kendi ismin olmasada olur.çünkü senden çok etkilenmiştim ben kendime çok benzetmiştim kader arkadaşım.sizi seviyorum tüm dualarım sizinle emin olun istemek ve bişeyler yapmak yolun yarısı demek.bende daha yolun sonunda değilim ama hadi sizde biraz ilerleyinde devamınıda beraber ilerleyelim paylaşarak.allahım herkesi kurtarsın yardımcı olsun bize.tekrar tekrar allah hepinizden razı olsun.(çok uzun oldu destan mübarek.rahatsızlık verdiysem özür dilerim ama hala yazarken bi ağlıyorum bi gülüyorum.nazlı nazlı yattım bütün gün kahvaltı ve evin toplanması falan bugün eşimden:))

tebrikler çok sevindim senin adına ve diğer arkadaşlar için büyük bi cesaret kaynağısın bence sen
baştan beri çok kararlı ve azimliydin. kısa sürede çözeceğin belliydi zaten
bu işin başı vajiyi tanımak bunu seninle çok iyi öğrenmiş olduk
bundan sonrası da kolaylıkla gelir umarım
tekrar tebrikler

Back