• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

şuan çok cesaretlendim ama bi taraftan da korkuyorum. bi yanım hadi dene artık parmak egzersizini diyor bir yanımda ne egzersizi yine yapamıcaksın hüsran olacaksın otur oturduğun yerde diyor. yaa ben çok korkuyorum kızlarr ne yapıcam ya burda yazılanları okuyunca gerçekten cesaretlenmemek elde değil ama olmuyorrr işte offf yine ağlıycam şimdi.

özlemersel diğer bi başlıkta burda değil yine vajinusmusla ilgili bir sayfa vardı orada birisi vajinismusmuş doktora gitmiş o bir ilaç hap vermiş onu içimş başarmış sende ilacın ismini istemişsin özelden yazarmısın demişsin o sana ilacın ismini verdimi o kas gevşetici bir ilaçmıydı on çok merak ettim. hatırlıyorsan söyleyebilirmisin. gerçi ben inanmıyorum vajili birisinin sadece 1 ilaç içmekle herşeyinin düzeleceğine ama merak ettim işte..

özlemersel diğer bi başlıkta burda değil yine vajinusmusla ilgili bir sayfa vardı orada birisi vajinismusmuş doktora gitmiş o bir ilaç hap vermiş onu içimş başarmış sende ilacın ismini istemişsin özelden yazarmısın demişsin o sana ilacın ismini verdimi o kas gevşetici bir ilaçmıydı on çok merak ettim. hatırlıyorsan söyleyebilirmisin. gerçi ben inanmıyorum vajili birisinin sadece 1 ilaç içmekle herşeyinin düzeleceğine ama merak ettim işte..

yok arkadaşım malesef gelmedi ordan cevap
ama dediğin gibi bence de ne kadar etkili olabilir bilemiyorum
emlaya yazdırmaya gittiğimde bana da vermişti doktor bi kas gevşetici
1 saat önce falan içersin belki rahatlatır demişti
ama ben heyecandan içmeyi unuttum hapı
bi işe yararmıydı bilmiyorum yani :))

hapla falan olacak bişey değil bu zaten.olsa keşke ne güzel olur bi ilaç iç herşey düzelsin ohh be ne güzel.belki biraz olsun rahatlatırsa bilemiyorum.herşeyleri denemeye razıym:)

selam kızlar benim yazdıklarıma kimse cevap vermiyor:((ben normalde 2 parmağa geçemiyordum.ama bugün 2 parmak 1 boğuma kadar yapabildim biraz önce.p..... girişi aşaması nasıl oluyor açıklayabilirmisiniz.onu denemek istiyorum.ama normalde p.. başı p....e göre daha kalın ilk giriş nasıl olcak bilmiyorum.çok açık yazdım özürdilerim...cevap verirseniz sevinirim...

önceki denememi anlatıyım kas gevsetici ve spazm gderici içtim.daha sonra emla srdüm ne gevsemesi daha cok kastım p....s öyle kldı ucunu ble grdrmedim ittrym grmyrdu kasmaktn.basrdıgımda ise hiçbşey bol tatlı seyler ydm istek olsun dye.komik glcek ama bamya yptım cinselistek arttrıyr oda:) bamyamızı yemeğimzi ydk oynasırken sevşmeye bsldk dur bi dnym ne olck derkn grvrdi kayganlaşyrıcıda srdüm istek zirvedydi yni:)

ben hiçbir aşamada değilim henüz canım.burda bir cesaretlenip parmak egzersizne başlayayım dedim.sonra parmağımı nerden çok açık olacak ama sokacağımı bilemedim. gülermisin ağlarmısın işte. ben vajinamla barışık birisi değilim anladımki öncelikle vajinamı tanımam gerekiyor. yavaş yavaş açarak bakmaya çalıştım orası kapalı geldi ne yapacağımı bilemedim eşimden destek aldım o yardımcı olmak isterken sürekli kastım bacağımı kapadım durdum sonra ağlamak geldi kanım falan çekildi. bayılacak gibi oldum sonra yaparım dedim. sonrada adet oldum zaten bakalım bitti gibi tekrardan bişeyler yapmaya başlıcam bu hafta.yani şuan hiçbir aşamada değilim canım.2 senedir aynı durumda duruyorum işte acı ama gerçek bu.Ben hiçbirşey kullanmadım henüz. bunula ilgili ilaç almaya çekiniyorum eczaneden utnamamak gerekiyor belki ama utanıyorum işte sanki herkes anlayacak diye.aslında kullanmak istiyorum emlayle başaran çok kişi okudum burda.hiç olmazsa biraz yol katetsm yeter bana kendime azda olsa güç gelir ama canım çok kıymetli bu konuda aslında acıya çok dayanıklıyımdır ben.ama onu penisi kendime kabullendiremiyorum işte.yaa işte böyle çok çalışmam gerekiyor hem çokkk

ay canlarım bugün hava yazdan kalma bir havaydı evde duramadım valla gezdim gezdim geldim ne güzel şeyler olmuş burda ggolge okudum yazdıklarını seninle birlikte heyecanlandım duygulandım üf ya ne zor bir illetmiş bu ya milleti zevkten dört köşe eden şey bizim için ızdırap oluyor nasıl bir çelişki anlayamıyorum inş herşey çok güzel olacak buna inanıyorum niyano senide tebrik ediyorum hadi kızlar sıraya lütfen başaracağınıza inanıyorum bembeyazev,cara,g-y,hadi biraz cesaret bu sizin elinizde inanın buna öpüyorum hepinizi ya olacak ya olacak başka çare yok ucunda ölüm hiç yok

çok sağol tekrar çok teşekkür ederim.evet herkesi zevkten dört köşe eden şey bizim hayatımızı mahvediyo.herkesin bi sınavı var işte du dünyada.ben bu sorunu yaşayanlar hakkında hayatının her alanında kendini kasan sıkan insanlar olduğumuzu düşünüyorum.büyük ihtimalle burdaki herkes bişey yapmadan önce binlerce kez düşünüyo korkuyo herşeyin olumsuzunu görüyo yazarken veya düşünürken çok güzel düşüncelerini açıklayabiliyo ama bi toplulukta stres yapıyo.nacizane fikrim bu benim.ama artık atılım zamanı.bunları aşıcaz burdaki zaferlerimiz bi başlangıç olucak.arkadaşlar ben evde artık yemek yapmıyodum ortalık toplamıyodum temizlik yapmıyodum herşeyden vazgeçmiştim ya 8 aydır.bu gün yeniden doğmuş gibiyim azmim,allahın izni ve sizlerin sayesinde.

slm ggolge.yazını okurken ne kadar mutlu oldum anlatamam.sanki ben yenmişim benim üstümden bir yük kalkmış gibi hissettim.senin adına çok sevindim canım.:1hug:

zehralı mansur ben özelden mj yazamıyorum.sanırım mj sayısına göre..ya vazelinin çok muki zararı..nebilim aslında kuruluk yok bende.o yüzden onlardan almak istemiyorum...2 parmaktan sonra p...e geçicem 3 ten sonramı...

tebrikler çok sevindim senin adına ve diğer arkadaşlar için büyük bi cesaret kaynağısın bence sen
baştan beri çok kararlı ve azimliydin. kısa sürede çözeceğin belliydi zaten
bu işin başı vajiyi tanımak bunu seninle çok iyi öğrenmiş olduk
bundan sonrası da kolaylıkla gelir umarım
tekrar tebrikler

çok sağol ya canımsınız.evet benim gerçekten en önemli adımım vajiyi tanımaktı.1 hafta öncesine kadar idrar deliğinin yerini bile başka biliyodum.allah devamındada yardımcı olur inşallah.inşallah örnek olabilirim dokunamayanlara korkanlara parmak bile denemeyenlere.hepsi 2 günde oldu bitti.kimininkide 15 gün sürer belki ama önemli değil pes etmemek ve devam etmekmiş önemli olan.tekrar saolun.kooocaman öptümmmmm

bembeyaz ev canım bende 2 parmak neredeyse sonuna kadar alıorum bu aşamadayım suan ama regl olduğum için şuan ara verdik.canım benim ben bırak 2 parmağı tek parmaktan bile nasıl korkardım okadar itici gelirdiki bana bu parmak egzersizleri,ama oluyo yaa,istemek ve ertelememek kesinlikle,üstüne düşmek,inanki oluyor.2 parmaga gecince daha bi hıslandım cünkü sırada p..s denemesi bizi bekliyo veee mutlu son inşalllaaaaahhh:Saruboceq:canım ben herzaman eş parmağıyla yaptım egzersizleri,kendim rahat olduğum şekilde uzanıyorum eşime bırakıyorum ama nefeslede kontrol halindeyim ben nefes alıp veriyorum çok rahatlatıyor derin nefeste ittiriyor eşim,ben eş parmağıyla çok rahatım derin nefes al ver canım olur gider gidio yani

slm ggolge.yazını okurken ne kadar mutlu oldum anlatamam.sanki ben yenmişim benim üstümden bir yük kalkmış gibi hissettim.senin adına çok sevindim canım.:1hug:

canım benim çok çok teşekkür ederim.çok yakında sizin haberlerinizi duyup bu defa ben havlara uçucam.gerçekten başarabilirsin buna vakit ayır günde yarım saatini ayır hiçbişe yapamasanda zamanla bari boşdurmiyim bişe yapim diyiceksiniz eminim.ve bence başlangıçta vajiyi tanıyana kadar yalnız olmalısınız.yerini keşfettikten sonra gerisi geliyo.bekliyorum güzel haberlerinizi.yardımım dokunursa eğer azda olsa,bende burdayım

Back