Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ggolge canım yazını okudum çok etkilendim yazdıklarından gerçekten tüm ayrıntılarıyla yazmışsın teşekkür ederim. ben sana demiştim zaten yapacağını hemen başaracağı biliyordum. bende bu hafta adım atıcam inşallah bi terslik çıkmazsa ya çok kötü oluyorum önce konstare olmam gerekiyor. ben parmağımı oraya yönlerdirme düşüncesini biledüşününce elim ayağım tutmuyo uyuşuyo ya ne yapcam ben çok bunaldım.ela gerçekten de uyuşturuyormu o kadar hiç bişey hissettirmeyecek kadar

ayy ggolge ne güzel yazmışsın başarını inan nasıl yararı oldu banada biliomusun moral oldu çok.çok çok tebrik ederim canım benim mutluluğun daim olsun arkadaşım inan kendim başarmışım gibi hissettim canım çokkk sevindim senin adına,mutlulugunu tahmin edebiliyorum ve darısı başıma diyorum canım

slm g-y benimde aynı şekilde parmağımın oraya yaklaşacağını düşününce elim ayağım titriyo kalbim yerinden çıkıcak sanıyorum resmen.keşke egzersiz yapmadan yenmenin bir yolu olsaydı.

kızlar yapamıyorsanız parmağı zorlamayın bence. ama p...s in oraya girmeyeceğini düşüncesi varsa aklınızda bunu yenmek için gerekli olabilir onu bilemiyorum
ama emin olun p..si sokmam parmağı sokmaktan çok daha kolay

ben hiç parmak denemedim çünkü sizin gibi oluyodum hep. nerdeyse iyice olmayacak hiissine kapılmama neden olacaktı parmak yapamamam. iyiki de zorlamamışım.

emla sürdüğümüzde ilk parmak denemesini de yapmış olduk farketmeden. o anda parmağı farketmeyince ps..ide farketmeyeceğini düşünüyo insan ve cesaret geliyo

biliyorum canım düşüncesi bile parmağın terletiyo başta.ama sıcak bi ortamda ol üstünü çıkar ve hazır olana kadar bekle acele etme hiç gerek yok.bu kadar zaman beklemişiz dakikaların hiç önemi yok.stresinin geçmesini sabırla bekle.ben gerek duymadım ama kasıyosan büyük bi ayna al ve çok uzağa mesela yatağın diğer ucuna koy kendini hazır hissettikçe yaklaştır.iyice yaklaştığında yanlardan tutup ayırabilecek kıvama geldiğinde baktığında bişe göremezsen sakın telaşlanıp vaz geçme.bu gün çok ilerledim aşama kaydettim de ve başaramadım duygusu yaşatma kendine.yani daha ilerisini başaramadım yerine bu kadarını başarabildim aferin bana de.hatta büyük ihtimalle biraz kendini gevşetebilsende göremeyebilirsin girişi buda çok normal 3-4-5 belki 10.bakışında göreceksin emin ol.dokunabilmek ve bacağını açmaya alışabilme egzersizi olarak gör buraya kadar.sonrasındada işe yararsa bunlar yardımcı olmaya çalışırım.hadi kolay gelsin güzel haberlerinizi bekliyorum...(bende profösör kesildim yani ha daha benimde önümde çok yolum var ama:)))inşallah işe yarıyacak,kendine inan orasıda senin sana ait senin bi parçan ve hiç bi sorun yok,bunu görmeden asla bilemezsin

ggolge canım inan şu anda bugüne kadar hiç cesaretlenmediğim kadar cesaretlendirdin beni.ama parmak egzersizi yapmadan emla ve kayganlaştırıcıyla bunu başaramazmıyım?parmak egzesizi diye yazarken bile cesaretim azalıyo yaaaamafoldumben

inşallah canım darısı size.inanıyorum benden sonra bende birilerine tebrik yazıcam bu benim hakkım canım esirgemeyin bunu benden.güzel haberlerinizi bekliyoruz.

yapabilirsin gerçekten
bak ben yaptım
örnek var işte önünde
inat ettim ve parmak egzersizi yapmadan başardımmm

canım benim ben zaten parmak egzersizi yapmadım hiç gerçekten.sadece orayı tanıdım açtım ıkındım iyice ayırdım yanlardan tutup.girişi gördüğümde psikolojim tamamen değişti.çok küçüktü belki evet ama niye bilmiyorum oluruna inandırdı beni o girişi görmek.penis denemesi diye başladım işe direk o gece ama son anda oraya zaten okadar şey sürmüştümki,parmaktan sizin gibi nefret eden ben eşime kremi sürerken parmağı azzzıııcık denesene dedim.insan o anda daha küçük ince bişeyi tercih ediyo güven veriyo o an,yani denize düşen yılana sarılıyo ve gerçekten o an biraz daha cesaret geliyo.zaten nefes alıp verirsen hiç hissetmiyosun bile.

akasya canım bende öyle derdim parmak egzersizi yapmadan yenmenin bi yolu olsa keşke derdim,hiç hoşlanmazdım bu parmak egzersizi lafından.hatta dr a gitmeye karar verdiğimizde eşime diyodum gider gitmez derim ben parmak egzersizi yapamam başka türlü bi çözüm söyleyin derim diyodum:kedi:ama ilk seansta korktuğum başıma geldi biliomusunkaydirigubbakcemile3oluyo canım benim oluyooooo biraz cesaret ihtiyacın olan ve kendini nasıl rahat hissediyosun o yolu bulur o şekilde ilerlersin.ben kendi parmağımı almadım hiç,veya mum filan almadım,herzaman eş parmağıyla yaptık bu şekilde rahatım,alabildiğim eş parmağı ve böyle ilerliyorum ve sanıyorum ben p..s denemesinide altta yapıcam yani ben tutup ittirmeyi bıraktım zaten ve altta alabileceğimi düşünüyorum.arkadaşlarda diyor ya kendinizi nasıl rahat hissediyosanz o şekilde deneyin diye,eevet canım.hadi harekete gec,yolunu bul ve ilerle,kendi parmağınla olmıcaksa eş parmağını dene bide ama dene bişiyler canım nolursun olucak güven kendine

bu arada bana sorarsan emla gerçekten uyuşturuyo ve en güzeli prostektüsünde mukozada genital bölgede kullanılır yazıyo.yani kaybedecek bişe yok.belki uyuşturmuyodur biz ona inandığımız için gevşiyoruzdur kim bilir.baş ağrısı için doktorun biri sürekli bonibon verdiği hastalarının baş ağrısının geçtiğini tesbit etmemişmiydi.şu bi gerçek öyle veya böyle işe yarıyo.keşke o olmadan yapabilsek ama...emla için sana yardımcı olma tavsiyem herzaman geçerli.istediğin zaman sana alıp gönderebilirim.

slm canım. parmağımı içeri götüremiyorum kesinlikle emlayı nasıl sürücem?sen emla kullandınmı?

emlayı ben sürmedim süremezdim zaten. eşim etrafına sürdü önce. yanma uyuşma başlayınca dur oraya süreyim buraya sireym derken parmağını sokuvermiş bile
anlamadım hiç
sonra kendi dedi parmağım içinde diye

canım çok soru sorarak senide meşgul ediyorum ama lütfen kusura bakma.sen hangi kremleri kullandın? içeriye krem süremem ama dış bölgeye sürersem giriş anında acıyı azaltırmı?

slm canım.ilgin için teşekkürlera.s.işallah birgün başarırım.p...nis denemesinden daha çok korkutuyo parmak egzersizi beni.çok yoruldum artık düşünmekten.bitmeli bu kabus:Saruboceq:

ay canlarım valla şimdi hiçbir sorunum kalmadı vaji ile allaha bin şükür herşey çok normal benim zevk bile alıyorum yani doğum bile yaptım ama nedense parmaktan bahsedilirken ta içim titriyor bir türlü aklım almıyor nedense parmak egzersizi yapıp başaranları gerçekten tebrik ediyorum ben asla yapamazdım ben dilatörle başardım hemde birgünde parmakla tam dört ay uğraştım ama olmadı sizler çok cesaretlisiniz kızlar mutlaka başaracaksınız parmak egzersizi yapabilenler

jinekoloğa gittim o da dalga geçti .alkol almamı tavsiye etti o kadar.yaşadığım yerde psikolog ta yok.öyle kalakaldım

benimde fransada 4, 5 jinekolog deneyimim oldu evliligimin ikinci yilinda
hepsi dalga gecti 12 yasinda kizlar yapiyor esini dusunmen gerekiyor abartma dediler
esimin yaninda hemde
benimde 5. senem bu ve dun gece allaha sukur yendim
bu 5 senede omrumden omur gitti ..

muayenede çok zorlanmadım aslında biraz kastım ama sonra muayene oldum tabi sadece baktı ve kızlık zarı duruyor dedi .

benim en buyuk hatam kizlik zarimi aldirmam oldu
cinsel terapiste gittim 3 uncu seansta kizlik zarimi aldi
sen kizlik zarini kaybetmekten korkuyorsun psikolojin bu yuzden bozuk dedi
alirsak bir an once kurtulursun dedi aldi ve benim omrumden 3 senemi daha mahvetti
cesyaretimi geri toplamam cok uzun surdu

cem kecenin kitabini konyada gittigim bi psikolog yani cem kecenin ogrencisi bana hediye etmisti 2 sene evvel
turkiyedemi kaliyorsun cara
nerde kaliyorsan sana o kitabi gonderebilirim
eger sende istersen
sadece adresini yada gonderebilecegim herhangi bi adresi vermen yeterli
eger isine yararsa insallah ki yarar ben o kitap sayesinde cok bilgi edindim
dunyalar benim olur .. bana bi sevinc daha yasatmis olursun
ben hep dua ederken sadece kendim icin degil yarabbi dunya uzerinde bu derdi ceken bu dert icin goz yasi doken tum kullarinla birlikte dermanini banada ver diye dua ettim ve sukurler olsunki oldu
allahim herkese yardim etsin

emla al ve gleitgelen jel kullan. bi kaç gün üstüne gittin mi 2 parmagi kolaylıkla yaparsin.

duyun bir sonraki reglinde başarmiş olucaksin Allah izin verirse zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…