- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #3.661
ggolge canım yazını okudum çok etkilendim yazdıklarından gerçekten tüm ayrıntılarıyla yazmışsın teşekkür ederim. ben sana demiştim zaten yapacağını hemen başaracağı biliyordum. bende bu hafta adım atıcam inşallah bi terslik çıkmazsa ya çok kötü oluyorum önce konstare olmam gerekiyor. ben parmağımı oraya yönlerdirme düşüncesini biledüşününce elim ayağım tutmuyo uyuşuyo ya ne yapcam ben çok bunaldım.ela gerçekten de uyuşturuyormu o kadar hiç bişey hissettirmeyecek kadar
ggolge canım yazını okudum çok etkilendim yazdıklarından gerçekten tüm ayrıntılarıyla yazmışsın teşekkür ederim. ben sana demiştim zaten yapacağını hemen başaracağı biliyordum. bende bu hafta adım atıcam inşallah bi terslik çıkmazsa ya çok kötü oluyorum önce konstare olmam gerekiyor. ben parmağımı oraya yönlerdirme düşüncesini biledüşününce elim ayağım tutmuyo uyuşuyo ya ne yapcam ben çok bunaldım.ela gerçekten de uyuşturuyormu o kadar hiç bişey hissettirmeyecek kadar
ayy ggolge ne güzel yazmışsın başarını inan nasıl yararı oldu banada biliomusun moral oldu çok.çok çok tebrik ederim canım benim mutluluğun daim olsun arkadaşım inan kendim başarmışım gibi hissettim canım çokkk sevindim senin adına,mutlulugunu tahmin edebiliyorum ve darısı başıma diyorum canım
ggolge canım inan şu anda bugüne kadar hiç cesaretlenmediğim kadar cesaretlendirdin beni.ama parmak egzersizi yapmadan emla ve kayganlaştırıcıyla bunu başaramazmıyım?parmak egzesizi diye yazarken bile cesaretim azalıyo yaaaamafoldumben
yapabilirsin gerçekten
bak ben yaptım
örnek var işte önünde
inat ettim ve parmak egzersizi yapmadan başardımmm
ggolge canım inan şu anda bugüne kadar hiç cesaretlenmediğim kadar cesaretlendirdin beni.ama parmak egzersizi yapmadan emla ve kayganlaştırıcıyla bunu başaramazmıyım?parmak egzesizi diye yazarken bile cesaretim azalıyo yaaaamafoldumben
slm canım. parmağımı içeri götüremiyorum kesinlikle emlayı nasıl sürücem?sen emla kullandınmı?
canım benim ben zaten parmak egzersizi yapmadım hiç gerçekten.sadece orayı tanıdım açtım ıkındım iyice ayırdım yanlardan tutup.girişi gördüğümde psikolojim tamamen değişti.çok küçüktü belki evet ama niye bilmiyorum oluruna inandırdı beni o girişi görmek.penis denemesi diye başladım işe direk o gece ama son anda oraya zaten okadar şey sürmüştümki,parmaktan sizin gibi nefret eden ben eşime kremi sürerken parmağı azzzıııcık denesene dedim.insan o anda daha küçük ince bişeyi tercih ediyo güven veriyo o an,yani denize düşen yılana sarılıyo ve gerçekten o an biraz daha cesaret geliyo.zaten nefes alıp verirsen hiç hissetmiyosun bile.
akasya canım bende öyle derdim parmak egzersizi yapmadan yenmenin bi yolu olsa keşke derdim,hiç hoşlanmazdım bu parmak egzersizi lafından.hatta dr a gitmeye karar verdiğimizde eşime diyodum gider gitmez derim ben parmak egzersizi yapamam başka türlü bi çözüm söyleyin derim diyodum:kedi:ama ilk seansta korktuğum başıma geldi biliomusunkaydirigubbakcemile3oluyo canım benim oluyooooo biraz cesaret ihtiyacın olan ve kendini nasıl rahat hissediyosun o yolu bulur o şekilde ilerlersin.ben kendi parmağımı almadım hiç,veya mum filan almadım,herzaman eş parmağıyla yaptık bu şekilde rahatım,alabildiğim eş parmağı ve böyle ilerliyorum ve sanıyorum ben p..s denemesinide altta yapıcam yani ben tutup ittirmeyi bıraktım zaten ve altta alabileceğimi düşünüyorum.arkadaşlarda diyor ya kendinizi nasıl rahat hissediyosanz o şekilde deneyin diye,eevet canım.hadi harekete gec,yolunu bul ve ilerle,kendi parmağınla olmıcaksa eş parmağını dene bide ama dene bişiyler canım nolursun olucak güven kendine
jinekoloğa gittim o da dalga geçti .alkol almamı tavsiye etti o kadar.yaşadığım yerde psikolog ta yok.öyle kalakaldım
muayenede çok zorlanmadım aslında biraz kastım ama sonra muayene oldum tabi sadece baktı ve kızlık zarı duruyor dedi .
ece çok teşekkürler bazı sıkıntılardan dolayı çok sık giremeyebilirim ama söz her fırsatta burdayım.saol cnm.internetten hiç alışveriş yapmadım bu konuda pek bilgim de yok.kitabı buralardan araştırırım saol
merhaba kızlar bende bir aydır falan sizleri takip ediyorum.1 buçuk yıllık evliyim,oturduğum yer küçük bir yer olduğu için evlendikten 6 ay sonra büyük şehire gitmiştim.önce eşim ve ben jinekologa gittik ama ikimizdede hiçbir sprun yokmuş psikologa gitmemizi söledi.gittik ve ikimiz terapi aldık 4 seans ve psikolog bize cd verdi ve ev ödevleri.ama ben yapamadım.çok uğraştım ama olmadı.tek benim zannediyordum.sonra burayı farkettim bu siteyi takip ediyordum ama bu bölüm hiç dikkatimi çekmemişti.sonra egzersizlere sizin sayenizde başladım.acayip bir durum ama burayı okuyunca insanın egzersiz yapası geliyor.1 pparmak yapabiliyorum eşimin ve kendi parmağımı alabiliyorum çok rahat hiç acı duymuyorum.ama 2 parmağı küs şeklinde deniyorumbu arada .2 parmakta girişi beceremiyorum.giriş çok dar çok acı veriyo girse ilerleyecek ama girmiyo.vazelin kullanıyorum ben..ne yapmamı önerirsiniz.yardımcı olursanız sevinirim.
bembeyaz ev canım bende 2 parmak neredeyse sonuna kadar alıorum bu aşamadayım suan ama regl olduğum için şuan ara verdik.canım benim ben bırak 2 parmağı tek parmaktan bile nasıl korkardım okadar itici gelirdiki bana bu parmak egzersizleri,ama oluyo yaa,istemek ve ertelememek kesinlikle,üstüne düşmek,inanki oluyor.2 parmaga gecince daha bi hıslandım cünkü sırada p..s denemesi bizi bekliyo veee mutlu son inşalllaaaaahhh:Saruboceq:canım ben herzaman eş parmağıyla yaptım egzersizleri,kendim rahat olduğum şekilde uzanıyorum eşime bırakıyorum ama nefeslede kontrol halindeyim ben nefes alıp veriyorum çok rahatlatıyor derin nefeste ittiriyor eşim,ben eş parmağıyla çok rahatım derin nefes al ver canım olur gider gidio yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?