- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #3.521
hayır canım ben parmak egzersizi yapmaya çalıştım ama elim ayağım tutmadı kanım çekildi sanki rengim falan saradı.oraya bakmaya bile dayanamıyorum.eşiminde yardımı ile sadece orayı anımaya çalıştım o kadar şuan da adetim oldu bilemiyorum sanki ben parmak egzersizini başaramıyacakmışım gibi geliyor. bacaklarımı açamıyorum.çok kasıyorum. artık otururken,yürürken bile kasıyorum kendimi.nerden başlayacağımı bilemiyorum.jel ve o emla denilen kremide alamıyorum utancımdan.sanki herkes benim durumumu anlayacakmışş gibi geliyor. eczacıya da diyememki emla ver bana diye ne yapıcaksın dese ne derim. yerin dibine girerim herhalde
var 350 sayfanın çoğunu okudum ve pek çok kişi bu sorunu yeniyo hatta azimli ve kararlı olanlar 15 gün içinde sonuçlandırıyolar... bizim de inşallah çabuk sonuçlanır
bana olacak gibi geliyor çünkü bende dokunama ma yada dokundurtmama gibi duygular yok çok istiyorum ama izin vermiyor aklımda buna şaşıyor zaten... aslında önceleri korkuyordum evlendiğim ilk yıllar ama sonraları eşime alıştım şimdi öyle bi sııntı yok .... senin durumun nasıl
canım bence sen en kısa zamnada bu ılletten kurtulucaksın gor bak... ben bebe yagı kullanıyorum tavsıye edıyorum yumusatıyo ve rahat oluyo tabı hangısınde rahat olursanbahar 07 sana teşekkür ederim öncelikle
gleit gelen ve vazein kullanıyorum vazelin daha iyi gibi geldi onunla çalışınca egzersiz bitince yanma daha az oluyo sanki... emla kullanmaya alışmak istemiyorum kendim yapmalıyım o acının olmadığını gerçekten bilmek benim için önemli çünkü...bir de bu egzersizleri hergün mü denemeliyim... ya çok garip korkmuyorum kasılmıyorum ama olmuyor nedense CADIARZU
biliyorum karlar perisi seni takip ediyordum forumdan...bütün yazdıklarını okudumm..ben eşimle denerken daha rahat hissediyorum kendimi..parmak vbb..şeyler çok ürkütücü geliyor..bi türlü cesaret edemiyorumm...ağlamaktan beter oluyorumm..eşimle sürekli deniyoruz..ama yok olmuyo..bi yer var ordan sonrasına izin veremiyorum...kıkırdak gibi bişeye değiyor sanki çok rahatsız edici bişey...denemediğim krem jel kalmadı nerdeyse.[/QUOTE
canım o bendede vardı.bi yerden sonrası öldür allah gitmez diyordum.ama gidiyor.sanıyorumki kendimizi sıkıyoruz onunla alakalı diye düşünüyorum.serbest bırak.o yere geldiğinde bekle nefes al.tabi pe...s çıkarmadan bekle kendini rahat hissettiğinde ilerlemesine izin ver.oka.s.
karlarperisi senin adına çok sevindim vallahi.bişey sorucam sen daha önceden başarmışmıydın.daha sonra korkudan 2.kez yapamadın sonra tebessümünde yardımıyla tekrar mı başardın.bensnaki öyle bişeyler anladım geçmiş yazılarından[/QUO
sevgili g_y benim evlendikten bir hafta sonra zor zahmet uc kısmınınufak değmesi ile kan geldi.daha sonra 2 ay olmadı olamadı.sonra bir kısmı girdi ve biyerde takılı kaldı oradan sonrası olmuyordu.ve büyük mucize tebessüm sayesinde kendime güvenim geldi ve başardım.
anladım canım Allahım başka sorunlarla karşılaştırmasın inşallah.İnasanın destek alması kadar güzel bişey yok.Tebessümünde desteği ile başardın.daha mutlu oldun.Kimseye söyleyemiyorki insan ben vajinismusum diye.iyiki burası karşıma çıktı yoksa ben iyice kafayı yerdim.kimseyle bişey paylaşamamak çok kötü.yalnızım yalnız hissediyorum kendimi aslında bu sorunu yaşayan o kadar çok insan varki. buraya üye olmadan sanki sadece bende bu sorun varmış gibi geliyordu. ama öyle olmadığını gördüm.dışarı çıktığımda önüme gelen her bayana acaba bu yapmışmıdır. acaba şu yapmışmıdır diye bakmaktan ve kendimi sorgulamaktan sıkıldım. evet biçok kişi yapıyor ama ben yapamıyorum. artık eşiminde canına tak etti sanırım.çok sabırlı anlayışlı bir eşim var ama artık ona da hak vermek gerek bende istiyorum bazen ondan fazla istekli oluyorum ama iş başlayıp o ilişki noktasına geldikten sonra olmuyor kasıyorum.ucu bile olmuyor iştee offff.artık çevremde birçok kişi çocukta çocuk demeye başladı.bende istiyorum artık çocuk.hayatım bi rayına otursun istiyorum.eşimle arkadaş hatta kardeş gibi yaşıyoruz bu değil evlilik.ya daha neler yazmak isitoyrum ama yazmayacağım sizleride sıkmak istemiyorum daha fazla.hadi bakalım daha kimlerden duyucaz başardım cümlelerini ve hikayelerini..çok mutlu oluyorum bunları duyunca.bu haftada bekliyorum birkaç kişiden
anladım canım Allahım başka sorunlarla karşılaştırmasın inşallah.İnasanın destek alması kadar güzel bişey yok.Tebessümünde desteği ile başardın.daha mutlu oldun.Kimseye söyleyemiyorki insan ben vajinismusum diye.iyiki burası karşıma çıktı yoksa ben iyice kafayı yerdim.kimseyle bişey paylaşamamak çok kötü.yalnızım yalnız hissediyorum kendimi aslında bu sorunu yaşayan o kadar çok insan varki. buraya üye olmadan sanki sadece bende bu sorun varmış gibi geliyordu. ama öyle olmadığını gördüm.dışarı çıktığımda önüme gelen her bayana acaba bu yapmışmıdır. acaba şu yapmışmıdır diye bakmaktan ve kendimi sorgulamaktan sıkıldım. evet biçok kişi yapıyor ama ben yapamıyorum. artık eşiminde canına tak etti sanırım.çok sabırlı anlayışlı bir eşim var ama artık ona da hak vermek gerek bende istiyorum bazen ondan fazla istekli oluyorum ama iş başlayıp o ilişki noktasına geldikten sonra olmuyor kasıyorum.ucu bile olmuyor iştee offff.artık çevremde birçok kişi çocukta çocuk demeye başladı.bende istiyorum artık çocuk.hayatım bi rayına otursun istiyorum.eşimle arkadaş hatta kardeş gibi yaşıyoruz bu değil evlilik.ya daha neler yazmak isitoyrum ama yazmayacağım sizleride sıkmak istemiyorum daha fazla.hadi bakalım daha kimlerden duyucaz başardım cümlelerini ve hikayelerini..çok mutlu oluyorum bunları duyunca.bu haftada bekliyorum birkaç kişiden
hayır canım ben parmak egzersizi yapmaya çalıştım ama elim ayağım tutmadı kanım çekildi sanki rengim falan saradı.oraya bakmaya bile dayanamıyorum.eşiminde yardımı ile sadece orayı anımaya çalıştım o kadar şuan da adetim oldu bilemiyorum sanki ben parmak egzersizini başaramıyacakmışım gibi geliyor. bacaklarımı açamıyorum.çok kasıyorum. artık otururken,yürürken bile kasıyorum kendimi.nerden başlayacağımı bilemiyorum.jel ve o emla denilen kremide alamıyorum utancımdan.sanki herkes benim durumumu anlayacakmışş gibi geliyor. eczacıya da diyememki emla ver bana diye ne yapıcaksın dese ne derim. yerin dibine girerim herhalde
en kegel egzersizini çok anlayamadım canım nasıl yapılacağını tabi yapmaya hazırırım bana nasıl yapıldığını yazabilirsen bir yerden başlamam gerektiğinin farkındayım çünkü.5 günde bütün aşamaları demişsin bu nasıl yanı kegel parmak egzersizi falan mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?