• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

gnydın kızlar ya ne zor erken kalkmak 10da klktım aksam 11,30yattım demkki 10,30faln yatmm lazım artık.of uyku sorunum var ya uyuyrum ytmyyr.neler olmş burdakaydirigubbakcemile5 kızlar dedgm jeli aldınızmı memnunmusunz

DÜN AKŞAM bütün ev işini bıraktam hatta mutfak masasını bile toplamadan eşimin yanına gittim.ve akşam oldu kızlar bahar senin değişinle yanma olmadı ama birza acı vardı birde ilk girişte korku var.hala aynı pozisyondayız onda bir ilerleme yok ben altta.acaba bu konuda bizdemi bir sorun var?allahım herkes kurtulsun artık.

altta daha rahat oluyo bence. çünkü kendi adıma kontrolün bende olmasını istemiyorum. zaten bende olsa bir santim bile ilerletemem heralde

tebessüm abla nerdesin?yazdığım şeyi en son şeyi oku sende cevap ver.tabi zevkte alamıyorum zamanla olacak diyorum ama bu zaman ne zaman?azıcık kanda geldi.acı hissi var birde pozisyon olarak tercihim hep alt.bunlar normalmi?bahar sende cevap ver bütün kızlar cevappppppppppp.

cnm burdayım hergün okuyorum yazdıklarını ama zaman problemi var sen çalıştığın için pek karşılaşamıyoruz ben bu zevk konusunu biiraz araştırıp öle cvp vermek istiyorum ama kan normal cnm sana verdiğim notlardada yazması lazım vaji tahriş olur falan diye dr bana demişti kan geldimi yırtılma olabilir falan diye kişiden kişiye değişiyor bende bu tarz şeyler hiç olmadı zar esnek olduğu için ama bu sende olmayacak anlamına gelmez eğer üst pozisyona geçemiyorsan ilişki anında diğer pozisyona geç cnm dr bana öyle önermişti bende hep üstte ypabiliyordum alt pozisyona ilişki anında geçtim diyorum ya zamanla düelecek biraz zaman nefes egzersizlerini ihmal etmiyosun değilmi

cnm zaten bizim işimiz tamamen cesaretdualarımız seninle bende ilk kadın doğum uzmanına gittiğimde telaşlanmıştım ama orada bile nefes egzersizi yaptım dr bile bu çok iyi bir yöntem demişti daha rahat hissetmiştim kendimi sende dene ne kaybedersin eğer muayene olamazsan nefes egzersizi yap umarım herşey yolunda gider dualarım seninle

kızlar randevu aldım ve pzrtesi kadın dogumdan randevu aldım alttan baktırıcm.cesaret işi oldu ama ne ypm cok yanıyr ya bana dua edin

aynı sorun bende de var o yüzden merakla bekliyor olcam ptesi doktorun ne dediğini ve nasıl muayene ettiğini anlatmanı
ona göre ben de giderim belki
umarım önemli bişey değildir geçicidir

kızlar randevu aldım ve pzrtesi kadın dogumdan randevu aldım alttan baktırıcm.cesaret işi oldu ama ne ypm cok yanıyr ya bana dua edin

canım nerden hangi doktordan randevu aldın?istersen benim sürekli gittiğim doktor var muayneside diğerlerine göre uygun ve çok tatlı bir kadın önerebilirim dicektim..

valla bnde nefes egzerszlerine gvndgm için gdyrum cidden çok yararı oluyr pendiktn aldım randevuyu özele gtmycm vazgectm devlet hastanesine gdcm.inş. köt bşy dgldr sonucu glr glmz yazıcm sze.hayırlısı artık:Saruboceq:

valla bnde nefes egzerszlerine gvndgm için gdyrum cidden çok yararı oluyr pendiktn aldım randevuyu özele gtmycm vazgectm devlet hastanesine gdcm.inş. köt bşy dgldr sonucu glr glmz yazıcm sze.hayırlısı artık:Saruboceq:

canım evletteki kadın doğumcular muayne konusunda pek ilgilenmezler ama yaa yinede bi gözük bakalım

Back