- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #3.501
slmm kızlarr..ben hala yapamıyorum parmak egzersizlerini.doktora gidiyorum gevşeme egzersizlerini ve nefes egzersizlerini yaptırdı...sık sık yapmamı söyledi ama bende hala bi gelişme yokk...napıcam ben böyle yaaa((doktordan da umudumu kesmeye başladımm..sıkıldım artıkkk...bu arada yenen bütün arkadaşlarıda tebrik ediyorumm...darısı başımıza..
slmm kızlarr..ben hala yapamıyorum parmak egzersizlerini.doktora gidiyorum gevşeme egzersizlerini ve nefes egzersizlerini yaptırdı...sık sık yapmamı söyledi ama bende hala bi gelişme yokk...napıcam ben böyle yaaa((doktordan da umudumu kesmeye başladımm..sıkıldım artıkkk...bu arada yenen bütün arkadaşlarıda tebrik ediyorumm...darısı başımıza..
umutlarıını yitirme canım.bende parmak egzersizini yapamadım ama pe...s ile yendim.parmak hala bana ürkütücü geliyor.benimde çok umutlarımı yitirdiğim zamanlar oldu.üstüne git.üstüne gitmeden biraz zor başarman.şaayet ben bunu yapacagım dersen olur.[/QUOT
bana tebesüm arkadaşımın verdiği aletler ve cdler çok yardımcı oldu.ona ne kadar dua etsem azdır.allahım onun ve buradaki herkesin gönlünün muradını versin.
slm canım .bende parmak egzersizlerini yapamıyorum .sen hangi doktora gidiyorsun?
umutlarıını yitirme canım.bende parmak egzersizini yapamadım ama pe...s ile yendim.parmak hala bana ürkütücü geliyor.benimde çok umutlarımı yitirdiğim zamanlar oldu.üstüne git.üstüne gitmeden biraz zor başarman.şaayet ben bunu yapacagım dersen olur.
CANIM HALA ELAMSIZ YAPAMIYORUM SAYILIR ZOR GECIYOR YANI DENIYORUM AMA dunkunde elma kullanmadım ama zor oluyorBAHARO7 baharcım sana bi sorum olacak.sen ilişkiye hala emla kremle mi giriyosun???.bi de kan geliyo mu senden her ilişki sonrası??? son olarakda emlasız hiç enedin mi?? denediysen acıdı mı???? canım benden hala kan geliyo.emlasız hala beşaramıyorum.biz senle aynı dönemde atlatmıştık bu illeti.merak ediyorum sen de nasıl diye?? kib canım
merhaba canım.seni çok iyi anlıyorum ve yardımcı olmak isterim.tebessüm canım mesajını okudum.sana bişeyler sormak istiyorum ama özel mesaj atamıyorum.yeterli mesaj sayım yok.keşke seninle aynı şehirde olsaydık:)ben senin dr ulusoy ile başardığını biliyorum daha önce görüşmüştük.Bende çok istedim geçen yaz gitmeyi ama olmadı işte.herşeyi göze almıştım.şiimdi ise ona verecek paramız bile kalmadı benim ne yapıp ne edip bunu dr ulusoya gitmeden de başarmam gerekir.sen msnle görüşmüştün değilmi.onunla ilgili de görüşmek istiyorum.hipnoz olayı nasıl onda.nasıl oluyo ben anlam veremiyorum.o kadar kişi hipnoz ile de başaramıyor ama ben ona gidipte başaramadım diyeni görmedim valla.emlayı anladım jel dedin o aletleri nasıl yapıyosun.o msndemi anlatıyo şöyle böyle yap diyee..yaaa sen neden benim yakınımda değilsin yaaa deliricem vallaa.ben çok usandım bu işten.hiç bişey yapamamak bana koyuyor artık offf offf. nolur yardım edin baana dayanmıyorum artık.çok takıyorum kafama hemde çok deliriyorum...
hatice_ist sen başardınmı başardıysan nasıl başardın yardımcı olursan sevinirim tabiki de
başaraksın canım inşallah.2 ay dediğime bakma biz nişanlıykende nikahımız olduğu için denemeler yaptık olmadı. o yüzden bende bu stresi çok yaşadım. ama inanki çözülmeyecek bir sorun değil. yeterki sen inancını kaybetme. benim 15 gün sürdü tüm egzersizlerim ve p.. başarmam. sen şu anda ne yapıyorsun egzersiz falan yaptınmı hiçhatice_ist ne güzel sen sadece 2 ay çekmişsin benim tam 2 sene oldu.yanlış görmedin 2 koca yıl.benim içinde hergün yıkım oluyor.inşallah başaracağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?