- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #3.481
kan bnde hiç glmedi zarı ztn kndm deldim de bncde bir dr.gtsin kan gelenler
DÜN AKŞAM bütün ev işini bıraktam hatta mutfak masasını bile toplamadan eşimin yanına gittim.ve akşam oldu kızlar bahar senin değişinle yanma olmadı ama birza acı vardı birde ilk girişte korku var.hala aynı pozisyondayız onda bir ilerleme yok ben altta.acaba bu konuda bizdemi bir sorun var?allahım herkes kurtulsun artık.
altta daha rahat oluyo bence. çünkü kendi adıma kontrolün bende olmasını istemiyorum. zaten bende olsa bir santim bile ilerletemem heralde
gunaydın canım
tebrık edıyorum devam et ck guzel artık bııtı gozuyle bak
bırde hepsı oluyormu tammı yanı ?opuyorumnanaktan
tebessüm abla nerdesin?yazdığım şeyi en son şeyi oku sende cevap ver.tabi zevkte alamıyorum zamanla olacak diyorum ama bu zaman ne zaman?azıcık kanda geldi.acı hissi var birde pozisyon olarak tercihim hep alt.bunlar normalmi?bahar sende cevap ver bütün kızlar cevappppppppppp.
ck guzelhepsi canım hepsi oldu.fakat acıcık acı var.birdr korku var.
kızlar randevu aldım ve pzrtesi kadın dogumdan randevu aldım alttan baktırıcm.cesaret işi oldu ama ne ypm cok yanıyr ya bana dua edin
kızlar randevu aldım ve pzrtesi kadın dogumdan randevu aldım alttan baktırıcm.cesaret işi oldu ama ne ypm cok yanıyr ya bana dua edin
valla bnde nefes egzerszlerine gvndgm için gdyrum cidden çok yararı oluyr pendiktn aldım randevuyu özele gtmycm vazgectm devlet hastanesine gdcm.inş. köt bşy dgldr sonucu glr glmz yazıcm sze.hayırlısı artık:Saruboceq:
jel al bembeyazev.devlete gdcm bi bzn belli olmuyr iyi cıknda oluyr komsularm memnun.kadın dr.gdecm oda ilgilnsn artık onlarda kdın anlasınlar hlmizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?