• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bazen diyorum yardım et beni fazla yorma.o zaman işin olur diyorum.ama ne mümkün yine yorulan ben.zavallımın hayalleride suya düşüyor.uyuyakalıyorum.

ayyy aynı sorun bendede var uyuya kalmak değil duş almaktan su kurbağasına döndüm yaaa valla havalarda soğudu hafta içi inanılmaz üşeniyorum artık :olmaz:

canım bendede yanma var işin şu tarafı.
canım calısan herkez aynı ama bır gunde yemek yapamyı ver yada evı toplama ne olcakkı ınanırmısınız ben bu ısın basına gectıgım gun ıs guc hıc umrumda olmadı benım ıcın o an bu olaydan daha onemlı hıc bır sey yktu... esımde sagolsun hıc bır sey demedı ...bosver ısı gucu su an sadece ondan kurtulman onemlı ...ve yanma olayı ılk yapmada oluyor Ama hepsı olduktan sonra zamnla azalıyor bend esu an yanma olmuyor ama acı hıssı hala var

canım calısan herkez aynı ama bır gunde yemek yapamyı ver yada evı toplama ne olcakkı ınanırmısınız ben bu ısın basına gectıgım gun ıs guc hıc umrumda olmadı benım ıcın o an bu olaydan daha onemlı hıc bır sey yktu... esımde sagolsun hıc bır sey demedı ...bosver ısı gucu su an sadece ondan kurtulman onemlı ...ve yanma olayı ılk yapmada oluyor Ama hepsı olduktan sonra zamnla azalıyor bend esu an yanma olmuyor ama acı hıssı hala var

yaa tabiki benimde düşüncem o sorunu yenmek ama benim eşimde benden daha yorgun geldiği için ve akşam geliş saati belli olmadığı için o bazen benden çok üşeniyo

zaten üşenmediğimi zamanlarda denemelerimiz oluyo

hoşgeldin cnm aramıza bnde 2,5 yıllık evliym ekimn 6snda yendim bugünü kndime bayram ilan ediyrumyerimsenibensen olumlu dsnrek 5adım birden attın demektr:emir_bebek:

canım senin adına çok sevindim.bende baya yol katettiğime inanıyorum.çok zordu benim için,imkansızdı hep,binbir türlü bahaneler bulurdum ilişkiye girmemek için.Şu iki haftaya kadar her ilişkimiz sonrası benim suratım asılır,moralim bozulurdu.Her defasında dibe çökerdim.Sebepsiz yere eşimle tartışırdım.hep olumsuz düşünürdüm asla yapamayacağım derdim.ama şimdi oyle değil.kendimde büyük bir ilerleme olduğunu görüyorum.Mutluyum ve herşeyin tam anlamıyla bugün olmasada yarın birgün mutlaka olacağını biliyorum.artık ben bunu yapamam, imkansız, korku gibi düşüncelerim yok.her geçen gün biraz daha inanıyorum kendime.bunu doktoruma borçluyum.hihoyyyt

merhaba canım hos gekldın aramııza buraya katıldın demek basarıya adım adım ılerlıyorsun demek ben burdakkı arkadaslar sayesınde basardım ve bılıyorumkı burdakı herkez yenıcek her sekılde yardımcı olmaya hazırız opuyorumnanaktan

canım tşk ederim.dediğin gibi sabırla adım adım ilerliyorum.pes etmek yok.

canlarım söyleye söyleye dilimde tüy bittibende bu illeti dokuz ay çektim hamile kaldım ve normal doğumla bebeklerimi doğurdumbebek konusunda tereddütlerinizi anlıyorum ama ne olur önce şu vajiyi çözün inanın herşey normale dönecek zaman ve sabırinş burdan bebeklerimizi konuşacağız ve ben vajiyi yendikten bir ay sonra hemen hamile kaldım hiç bir sıkıntıda yaşamadım inanın

Insallah canim en yakin zamanda yeneriz hepimiz. Ama dedigin gibi gunler geciyor hep bi gun gelicek diye bekliyoruz ama oyle degil. Ha bunlari diyorum kendim yapiyor muyum hayir? Surekli erteliyorum. Turkiyeye gideyim tedavi olucak emla alicam filan da falan. Su an ne asamadayim bilgi vereyim. Kayganlastiricisiz parmak alabiliyorum hatta parmagim ordayken gevsetebiliyorum ama o kadar dumduz yatinca alamiyorum parmagi bi de bacaklarimi acip duramiyorum esimin karisinda:kedi:biraz acik oldu ama :kedi:ben ustteyken de olmuyor basi bile zor oluyor. Napicami sasirdim. Acaba bacaklarimi acip otursam aynayi alip kendim p..si ile yavas yavas mi denesem napsam yaa???

neden kayganlaştırıcısız parmak egzersizi yapiyosun ki anlamadim. bir de kaç parmak alabildin?

ben yenenlere bir şey sormak istiyorum şöyle bi sorounum var ilk birleşmede pozisyon olarak üstte olmazsam canım acıyo yapamıyorum ama eğer ilkinde üstte olmuşsam pozisyon değiştirebiliyorum. bunu yaşayıp aşan var mı nasıl yaptınız? ne kayganlaştırıcı ne emla hiçbirinde yenemedim bu durumu :(

canlarım söyleye söyleye dilimde tüy bittibende bu illeti dokuz ay çektim hamile kaldım ve normal doğumla bebeklerimi doğurdumbebek konusunda tereddütlerinizi anlıyorum ama ne olur önce şu vajiyi çözün inanın herşey normale dönecek zaman ve sabırinş burdan bebeklerimizi konuşacağız ve ben vajiyi yendikten bir ay sonra hemen hamile kaldım hiç bir sıkıntıda yaşamadım inanın

süpersin tebessüm allah bağışlasın darısı başıma :ecrin_bebek:
bende diyorum hemen kalabişliriz aslında diye
şu şilleti başarıyla sonuçlandırayım tamamen ortadan kalksında ilk işim çocuk olucak

selam sanırım bende vajiyim doktora gitmedim gidemedim bulunduğum yerler de güvenilir bi doktor yoktu şimdi ise çekiniyorum çok zaman geçtği için şimdide düşünüyorum ama yaşadığım yerdede yeniyiz ve yine doktorlara güvenemiyorum( yanlış anlaşılmasın bazı kişilerin kötü tecrübeleri olmuş bende aynı şeyi yşayıp hüsrana uğramaktan korktuğum için gidemyoum) 3 yıllık evliyim benim durumum çok tuhaf yada bana öyle geliyo... p...s sadece başı giriyo... gerisi yok... tek parmakla denedim canım yanmadı hem yolu hem açık olduğunu öğrendim 2parmak zor oluyo canım yanıyo 3 parmakta ise birinci boğumda kalıyo.. ve parmaklarımın etrafını halka gibi bişi sarıyor 2 ve 3 parmakta hissediyorum bunu... birde içerde girişte üst tarafta çok sert bi bölge var yine girişte altta kızlık zarı sanırım bi et parçası var yarım halka şeklinde ve beni bunlar engelliyo... hiç korkum yok kasmıyorum ama parmak yada p...s denemesinde yanıyor...normal mi bunlar çok açık oldu ama özelden de yazamadım ilk mesasjım bu çünkü...
merhaba
canım bunlar ck normal bence sen azıcık dıısnı sıksan basarabılrıısn durumun hıste o kadar kotu degıl sevınmelıısn 3 parmak yapabılıyosun ne guzel
kuurluk hıssı acı verıyor onun ııcn ıslaklık ck onemlı o yuzden ek jel falan kullan bırde elma krem dene ıstersen ılk ılıskıde ılıskıyı basıtlestırıyor yanma yada acı hıssı olmuyo bıraz gayret et bnece ck yakınsın basarıyaopuyorumnanaktan

Back