- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #3.461
DÜN AKŞAM bütün ev işini bıraktam hatta mutfak masasını bile toplamadan eşimin yanına gittim.ve akşam oldu kızlar bahar senin değişinle yanma olmadı ama birza acı vardı birde ilk girişte korku var.hala aynı pozisyondayız onda bir ilerleme yok ben altta.acaba bu konuda bizdemi bir sorun var?allahım herkes kurtulsun artık.
tebessüm abla nerdesin?yazdığım şeyi en son şeyi oku sende cevap ver.tabi zevkte alamıyorum zamanla olacak diyorum ama bu zaman ne zaman?azıcık kanda geldi.acı hissi var birde pozisyon olarak tercihim hep alt.bunlar normalmi?bahar sende cevap ver bütün kızlar cevappppppppppp.
canım ben yanlışmı hatırlıyorum senin ilkmi bu ikincimi?
süpersin canım yaa çok sevindim
bizde ilk denemede başarıya ulaştık ama ikinci denemede olmadı umarım haftasonu 3. denemede olucak inanıyorum ne olursa olsun olması lazım darısı başıma allahım..
ikinci canım benim.işallah yarabbim yardımcınız yardımcımız olsun.
üstüne git bende kaçtım kaçtım baktım olmayacak eşimle kardeş gibi olmaya başladık.ben onun yani eşimin üstüne gittim akşam.insan ikincide daha bi korkuyor ya olmazsa diye.bende o yüzden kaçtım durdum ama dün aklıma koydum olmalıydı.
o zaman şöle diyim nasıl rahat ediyorsanız yani nasıl başarıya ulaşıyorsan o pozisyonda kal bence gerçi erkekler üste olmayı pek sevmezler ama rahatına bak sen
kremsiz yaptıysanda abence biraz acı olması normal
bide şey sorcam bende ilk denemede çok kan gelmişti ama vajide yırtılma olmuş benim tedavi gördüm sende ilkinde çok kan geldimi?eğer gelmediyse belki ikincide azcık gelmesi normaldir diye düşünüyorum[/QUOT
hep kuru olduğu için bebeyağını tercih ediyorum.ilk denemede çok kan geldi tabi kızlık zarı yırtıldıgında tam bir hafta sürdü.bana normal dediler.şimdi ise her birleşmede çok minik kan da deyememde minik şekilde kan geldi.
canım benim tedirginliğim dediğim gibi ilkinde biraz kastığım için vajide yırtılma olduğu için ikincide tekrar bişey olucak korkusu tedavi oldum yaranın iyice iyileşmesini beklkedik eğer olursa bu sefer dikiş atılmak zorunda kalınacak o açıdan eşimde bende ikincide tedirgin olduk hiç bişey anlamadım yani
ama bu haftasonu iyice üstüne gitcem bi anda yapınca daha iyi oluyor insanın güveni geliyo ama olumru olmazmı düşüncesi ile başlarsan tedirgin oluyosun bide öyle oldu..
canım benim tedirginliğim dediğim gibi ilkinde biraz kastığım için vajide yırtılma olduğu için ikincide tekrar bişey olucak korkusu tedavi oldum yaranın iyice iyileşmesini beklkedik eğer olursa bu sefer dikiş atılmak zorunda kalınacak o açıdan eşimde bende ikincide tedirgin olduk hiç bişey anlamadım yani
ama bu haftasonu iyice üstüne gitcem bi anda yapınca daha iyi oluyor insanın güveni geliyo ama olumru olmazmı düşüncesi ile başlarsan tedirgin oluyosun bide öyle oldu..
o zaman şöle diyim nasıl rahat ediyorsanız yani nasıl başarıya ulaşıyorsan o pozisyonda kal bence gerçi erkekler üste olmayı pek sevmezler ama rahatına bak sen
kremsiz yaptıysanda abence biraz acı olması normal
bide şey sorcam bende ilk denemede çok kan gelmişti ama vajide yırtılma olmuş benim tedavi gördüm sende ilkinde çok kan geldimi?eğer gelmediyse belki ikincide azcık gelmesi normaldir diye düşünüyorum[/QUOT
hep kuru olduğu için bebeyağını tercih ediyorum.ilk denemede çok kan geldi tabi kızlık zarı yırtıldıgında tam bir hafta sürdü.bana normal dediler.şimdi ise her birleşmede çok minik kan da deyememde minik şekilde kan geldi.
canım morelini asla bozmak istemem tabiki ama benimde ilk deneyimde aşırı kan geldi heryer battı diyebilirim ve ertesi gün falanda sürdü o yüzden doktora gittim ve doktor vajinin yırtıldığını söyledi krem verdi bir hafta boyunca ,ilişki yaşamıcaksın dedi ve uydum ama ikincide kanama olabilir olmayabilir dedi o yzden ben tedirgin oldum eğer seninde kanamaların varsa ara ara da olsa bence doktora falan git o kadar kanama normal değil bence ama sen bilirsin tabi..
zarın ilerisşnde vajşdeki damar çok ince olduğundan kasmadan dolayı evet yırtılma olmuş ama kremle bunu tedavi etti doktorum ikinci denemede sorun olmazsa iyileşmiş demektir..canım benim yanlışmı biliyorum ama vajide yırtılma meydana geldi dedinya.vaji kendi kendini toparlayabilen bi yer olduğunu biliyorum.bence bu konuda biraz hassaas davranıyosun.haklısında.bir sorun olmaz gibime geliyor.yanlışta biliyor olabilirim.
canım morelini asla bozmak istemem tabiki ama benimde ilk deneyimde aşırı kan geldi heryer battı diyebilirim ve ertesi gün falanda sürdü o yüzden doktora gittim ve doktor vajinin yırtıldığını söyledi krem verdi bir hafta boyunca ,ilişki yaşamıcaksın dedi ve uydum ama ikincide kanama olabilir olmayabilir dedi o yzden ben tedirgin oldum eğer seninde kanamaların varsa ara ara da olsa bence doktora falan git o kadar kanama normal değil bence ama sen bilirsin tabi..
aslında korkmuyada değilim ama zamanı bırakayım diyorum işte.tam alışma evresinde belki buna baglıdır diyorum.
zarın ilerisşnde vajşdeki damar çok ince olduğundan kasmadan dolayı evet yırtılma olmuş ama kremle bunu tedavi etti doktorum ikinci denemede sorun olmazsa iyileşmiş demektir..
aslında korkmuyada değilim ama zamanı bırakayım diyorum işte.tam alışma evresinde belki buna baglıdır diyorum.
bak sana bişey diyim
doktorsitesi.com. diye bir site var ordaki kadın doğum uzmanı haver hn. burcu kardaş falan var bence oraya üe ol ve sormak istediklerini sor yani kanamanın bu kadar uzun sürmesi normalmidir diye
bizimfikrimizi almaktansa uzmanlarla konuşmak bazen daha yararlı oluyor
tabi senin fikrin sonuçta..herşeyi zamana bırakmak lazım belkide ama bırakamıyoruz işte elde değil
işallah iyileşir.
hadi doktora gittim ben açamamki.hadi açtık parmak sokturamam.kendim bile bu vajiye parmak sokamadım.zor
bak sana bişey diyim
doktorsitesi.com. diye bir site var ordaki kadın doğum uzmanı haver hn. burcu kardaş falan var bence oraya üe ol ve sormak istediklerini sor yani kanamanın bu kadar uzun sürmesi normalmidir diye
bizimfikrimizi almaktansa uzmanlarla konuşmak bazen daha yararlı oluyor
tabi senin fikrin sonuçta..herşeyi zamana bırakmak lazım belkide ama bırakamıyoruz işte elde değil
ARAŞTIRICAM CANIM BENİM.
ARAŞTIRICAM CANIM BENİM.
kesinlikle araştır uzmana sormadan ben rahat edemiyorum mesela bence sende sor..
gunaydın canımDÜN AKŞAM bütün ev işini bıraktam hatta mutfak masasını bile toplamadan eşimin yanına gittim.ve akşam oldu kızlar bahar senin değişinle yanma olmadı ama birza acı vardı birde ilk girişte korku var.hala aynı pozisyondayız onda bir ilerleme yok ben altta.acaba bu konuda bizdemi bir sorun var?allahım herkes kurtulsun artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?