Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

DÜN AKŞAM bütün ev işini bıraktam hatta mutfak masasını bile toplamadan eşimin yanına gittim.ve akşam oldu kızlar bahar senin değişinle yanma olmadı ama birza acı vardı birde ilk girişte korku var.hala aynı pozisyondayız onda bir ilerleme yok ben altta.acaba bu konuda bizdemi bir sorun var?allahım herkes kurtulsun artık.

tebessüm abla nerdesin?yazdığım şeyi en son şeyi oku sende cevap ver.tabi zevkte alamıyorum zamanla olacak diyorum ama bu zaman ne zaman?azıcık kanda geldi.acı hissi var birde pozisyon olarak tercihim hep alt.bunlar normalmi?bahar sende cevap ver bütün kızlar cevappppppppppp.

süpersin canım yaa çok sevindim
bizde ilk denemede başarıya ulaştık ama ikinci denemede olmadı umarım haftasonu 3. denemede olucak inanıyorum ne olursa olsun olması lazım darısı başıma allahım..

canım ben yanlışmı hatırlıyorum senin ilkmi bu ikincimi?

süpersin canım yaa çok sevindim
bizde ilk denemede başarıya ulaştık ama ikinci denemede olmadı umarım haftasonu 3. denemede olucak inanıyorum ne olursa olsun olması lazım darısı başıma allahım..

üstüne git bende kaçtım kaçtım baktım olmayacak eşimle kardeş gibi olmaya başladık.ben onun yani eşimin üstüne gittim akşam.insan ikincide daha bi korkuyor ya olmazsa diye.bende o yüzden kaçtım durdum ama dün aklıma koydum olmalıydı.

ikinci canım benim.işallah yarabbim yardımcınız yardımcımız olsun.

o zaman şöle diyim nasıl rahat ediyorsanız yani nasıl başarıya ulaşıyorsan o pozisyonda kal bence gerçi erkekler üste olmayı pek sevmezler ama rahatına bak sen
kremsiz yaptıysanda abence biraz acı olması normal
bide şey sorcam bende ilk denemede çok kan gelmişti ama vajide yırtılma olmuş benim tedavi gördüm sende ilkinde çok kan geldimi?eğer gelmediyse belki ikincide azcık gelmesi normaldir diye düşünüyorum

canım benim tedirginliğim dediğim gibi ilkinde biraz kastığım için vajide yırtılma olduğu için ikincide tekrar bişey olucak korkusu tedavi oldum yaranın iyice iyileşmesini beklkedik eğer olursa bu sefer dikiş atılmak zorunda kalınacak o açıdan eşimde bende ikincide tedirgin olduk hiç bişey anlamadım yani
ama bu haftasonu iyice üstüne gitcem bi anda yapınca daha iyi oluyor insanın güveni geliyo ama olumru olmazmı düşüncesi ile başlarsan tedirgin oluyosun bide öyle oldu..

işallah bir sorun olmaz canım.icini rahat tut.kötü şeyler getirme yırtılacaktı falan diye.

canım benim yanlışmı biliyorum ama vajide yırtılma meydana geldi dedinya.vaji kendi kendini toparlayabilen bi yer olduğunu biliyorum.bence bu konuda biraz hassaas davranıyosun.haklısında.bir sorun olmaz gibime geliyor.yanlışta biliyor olabilirim.

zarın ilerisşnde vajşdeki damar çok ince olduğundan kasmadan dolayı evet yırtılma olmuş ama kremle bunu tedavi etti doktorum ikinci denemede sorun olmazsa iyileşmiş demektir..

işallah iyileşir.
hadi doktora gittim ben açamamki.hadi açtık parmak sokturamam.kendim bile bu vajiye parmak sokamadım.zor

inşallah canım inşallah birde dikiş ile uğraşmak istemiyorum
ben doktor sitesinden doktorumu buldum aslında vardı gittiğim doktor ama beğenmedim sonra şişlide muaynanesine gittim hacer ipek süper ötesi doktor
evet muayne biraz acılı geldi yırtığın ne kadar olduğunu görmek için bişey sokru çok acıdı yalan diyemem

gunaydın canım
tebrık edıyorum devam et ck guzel artık bııtı gozuyle bak
bırde hepsı oluyormu tammı yanı ?opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…