- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #3.281
özelden görüşelim mi tebessüm bu konuda bana da yardımcı olurmusun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm aramıza hos geldın...Merhaba arkadaşlar malesef bende aynı illetle uğraşıyorum.yaklaşık 40 gündür üyeyim ama şimdi yazmaya karar verdim.nerdeyse bütün yazıları okudum.önce çok heveslendim ama parmak egzersizlerine başlayamadım bile.Ben ümitsiz vakayım.çünkü benim çok uzun zaman oldu.Aslında kimseyi korkutmamak adına yazmadım ama dayanamadım.Ben sizler kadar azimli değilim.Size tavsiyem hırsınızı sürdürün vazgeçmeyin ki yıllarınız heba olmasın aksi halde evlilik diye bişe kalmıyo.çabanızdan dolayı hepinizi kutluyorum.Ve umarım hepiniz başarıcaksınız.Allah yardımcımız olsun.
lutfennnn nedne os ekılde duusndun hıc anlamadım emınımkı gozumuzden kacmıstır sen yenmısıın ve bızlere yarıdmcı olmak ıcın burdasın ALLAH RAZI OLSUN.. ASLINDA BIZ SANA CK TESEKUR EDEWRIZopuyorumnanaktanslm arkadaşlar ben bu hastalığı binlerce lira verip yenmiş biri olarak sizlere yardımcı olmak istedim ama galiba yanlış anlaşıldım herkese tebrik için msj gönderiyorum bir allahn kuluda çıkıp msjıma cvp vermiyor valla zannedersem benim düşündüğüm kadar sizler düşünmüyorsunuz sonuçta bn yenmişim bu hastalığı hiçde umrum olmaz fakat ben çekilen illetin herşeyi ne kadar etkilediğini bilen biri olarak yardımcı olmak istedim sadece hiçbir msjıma cvp gelmiyor yanlış bişeymi söyledim acaba bilmeden diyorum herneyse herkesin bu illetten kurtulması dileğimle
slm arkadaşlar ben bu hastalığı binlerce lira verip yenmiş biri olarak sizlere yardımcı olmak istedim ama galiba yanlış anlaşıldım herkese tebrik için msj gönderiyorum bir allahn kuluda çıkıp msjıma cvp vermiyor valla zannedersem benim düşündüğüm kadar sizler düşünmüyorsunuz sonuçta bn yenmişim bu hastalığı hiçde umrum olmaz fakat ben çekilen illetin herşeyi ne kadar etkilediğini bilen biri olarak yardımcı olmak istedim sadece hiçbir msjıma cvp gelmiyor yanlış bişeymi söyledim acaba bilmeden diyorum herneyse herkesin bu illetten kurtulması dileğimle
super tebrık edıyorum buyuk basarı 2 parmak yapman bence hıssettıklerın normal takılma bence hıc bır sey yk .... rahat ol devam et az kalmıs bu sekılde gıdersen akındır zaferopuyorumnanaktanKızlar ben de parmak egsersizlerinde 2 parmağı yapmayı başardım saylır ama biraz açık olucak ama parmağım ilerdeyken tamamen yumuşak bi şey hissediyorum sağ otarafta kas gibide doku parçasına da benziyo sanki korktum nedir bilgisi olan varmı bu konuda
canım bozma moralını ...tabı bu olay ıkı tarafıda uzuyor o yuzden gergın oluyoruz ama bıraz daha sabır etmemız lazım..hersey senın elınde basarmak ıstedıkten sonra gercekten basarırısn ben buna ınanıyorum egzersızlerı yapmaya calıs her gun devam et mutlaka olucka bırde egzersızlerde yardımcı bır krem kullandınmı elma ısıne ck yararmerhaba kızlar,bende hala 2 parmağa geçemedim.1 buçuk yıldır evliyim,eşim hep anlayışlı davrandı.ama bu aralar sürekli tartışıyoruz.Bu sebepten olmuyor tartışmalarımız ama bana sanki bu sebep tetikliyor gibi geliyor.çok moralim bozuk.
Kızlar ben de parmak egsersizlerinde 2 parmağı yapmayı başardım saylır ama biraz açık olucak ama parmağım ilerdeyken tamamen yumuşak bi şey hissediyorum sağ otarafta kas gibide doku parçasına da benziyo sanki korktum nedir bilgisi olan varmı bu konuda
Kızlar ben de parmak egsersizlerinde 2 parmağı yapmayı başardım saylır ama biraz açık olucak ama parmağım ilerdeyken tamamen yumuşak bi şey hissediyorum sağ otarafta kas gibide doku parçasına da benziyo sanki korktum nedir bilgisi olan varmı bu konuda
üzüntü,stres dolu günler bitti sanırım.arkadaşlar başardım.dün sabah sakin kafa ile hepsi oldu.hemde emlasız ama acı var.hemde çok acıdı.fakat dayandım dişim sıktım.fazla ıslanma olmadığından sanıyorum.birde ben hiç zevk alamadım.zamanlamı olacak.?birde kan geldi küçük bişey.daha önce kan olayı olmuştu bizim.çok mutluyum.darısı herkesin başına işallah herkes başarır.dualarım sizlerle.teşekkür ederim tebessüm 26----bahar ve bütün arkadaşlar.