• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

g_y evet galiba biraz daha az kasıyorum belki ama sonuçlarımız aynı canım.ben 1 hafta malesef tatile girdim.bu bir hafta içinde senden ve senin durumunda olanlardan şunu rica edicem nefes çalış gevşeme çalış.psikoloji sitelerinde onun repliği var.hani''şimdi ayakuçlarını düşün bütün ağırlığını dikkatini oraya ver sık sık bırak,yeşil bi alandasın ılık bi rüzgar esiyo falan filan diye onu kendi sesinle veya eşinin sesiyle kaydedip yatağa uzandığındada dinliyomuşsun bütün vücudunu tek tek farkettiriyo tabi önce sıcak bi duş al bornozunla uzan yatağa öyle.başlarda vajinayı katma işin içine sadece kendini daha güçlü ve rahat hissetmek için sonra orayıda sıkı sık bırak kelimelerini ekle 3-4 denemeden sonra.günde bikaç kez yapabiliriz.bu arada eşim psikolok mantıklı dedi:)

Merhaba arkadaşlar malesef bende aynı illetle uğraşıyorum.yaklaşık 40 gündür üyeyim ama şimdi yazmaya karar verdim.nerdeyse bütün yazıları okudum.önce çok heveslendim ama parmak egzersizlerine başlayamadım bile.Ben ümitsiz vakayım.çünkü benim çok uzun zaman oldu.Aslında kimseyi korkutmamak adına yazmadım ama dayanamadım.Ben sizler kadar azimli değilim.Size tavsiyem hırsınızı sürdürün vazgeçmeyin ki yıllarınız heba olmasın aksi halde evlilik diye bişe kalmıyo.çabanızdan dolayı hepinizi kutluyorum.Ve umarım hepiniz başarıcaksınız.Allah yardımcımız olsun.

Merhaba arkadaşlar malesef bende aynı illetle uğraşıyorum.yaklaşık 40 gündür üyeyim ama şimdi yazmaya karar verdim.nerdeyse bütün yazıları okudum.önce çok heveslendim ama parmak egzersizlerine başlayamadım bile.Ben ümitsiz vakayım.çünkü benim çok uzun zaman oldu.Aslında kimseyi korkutmamak adına yazmadım ama dayanamadım.Ben sizler kadar azimli değilim.Size tavsiyem hırsınızı sürdürün vazgeçmeyin ki yıllarınız heba olmasın aksi halde evlilik diye bişe kalmıyo.çabanızdan dolayı hepinizi kutluyorum.Ve umarım hepiniz başarıcaksınız.Allah yardımcımız olsun.
slm aramıza hos geldın...
nıye umutsuz bır vaka oldugunu dusunuyorsun dıyorsunkı ck uzun zamna oldu bılıyormusun bılmıyorum ama 20 yıl sonra yenen ınsanlar sen zaten bır seylerı kabullenmısın bence ck yanlıs ben ınanıyorumkı dunyadakı butun kadınlar bu hastalıgı yenebılırı yeterkı ıste ıstemek basarmanın yarıısymıs ama sen umudunu yıtırmıssın buraya ılk yazan herkez umudunu yıtırmıstır emının benım ıkıncı evlılıgımdı ve ben o kadar ılerı bır vakayken bunu basardım eger basarmak ıstıyorsan bız hepımız sana yardımcı olmak ıcın burdayız sakın pes etme bılıyorumkı ck zor ama ALLAH herkeze yardım edıyor ama ılk oalrak ıstemen lazım.... gercekten ıstersen basarırsın ck basıtttttopuyorumnanaktan

slm arkadaşlar ben bu hastalığı binlerce lira verip yenmiş biri olarak sizlere yardımcı olmak istedim ama galiba yanlış anlaşıldım herkese tebrik için msj gönderiyorum bir allahn kuluda çıkıp msjıma cvp vermiyor valla zannedersem benim düşündüğüm kadar sizler düşünmüyorsunuz sonuçta bn yenmişim bu hastalığı hiçde umrum olmaz fakat ben çekilen illetin herşeyi ne kadar etkilediğini bilen biri olarak yardımcı olmak istedim sadece hiçbir msjıma cvp gelmiyor yanlış bişeymi söyledim acaba bilmeden diyorum herneyse herkesin bu illetten kurtulması dileğimle
lutfennnn nedne os ekılde duusndun hıc anlamadım emınımkı gozumuzden kacmıstır sen yenmısıın ve bızlere yarıdmcı olmak ıcın burdasın ALLAH RAZI OLSUN.. ASLINDA BIZ SANA CK TESEKUR EDEWRIZopuyorumnanaktan

bahar07 ben henüz özelden mesaj gönderemiyormusum o yüzden buradan cevap vericem sana:
p.... denedik ben zaten parmak egzersizi yapamıyorum.olmadı yine :((((

slm arkadaşlar ben bu hastalığı binlerce lira verip yenmiş biri olarak sizlere yardımcı olmak istedim ama galiba yanlış anlaşıldım herkese tebrik için msj gönderiyorum bir allahn kuluda çıkıp msjıma cvp vermiyor valla zannedersem benim düşündüğüm kadar sizler düşünmüyorsunuz sonuçta bn yenmişim bu hastalığı hiçde umrum olmaz fakat ben çekilen illetin herşeyi ne kadar etkilediğini bilen biri olarak yardımcı olmak istedim sadece hiçbir msjıma cvp gelmiyor yanlış bişeymi söyledim acaba bilmeden diyorum herneyse herkesin bu illetten kurtulması dileğimle

tebessüm hayatım neden bu sekılde dusundun bende anlamadım. Biliyosunkı benım ilk haber verdıgım ve ılk tsk ettıgım kısılerın basında gelıyosun allah senden ve senın gıbı bana yardımcı olan dıger arkadslardan razı olsun hala sormak ıstedıklerım var fakat bende cok soru soruyorum dıye anlasılırım endısesınden soramıyorum:( lütfn senı dıkkate almadıgımızı dusunme emınımkı dıger arkadslarda bu sekılde dusunuyodur bu sıtedekı butun kadınlar bırbırınden degerlı..

merhaba kızlar,bende hala 2 parmağa geçemedim.1 buçuk yıldır evliyim,eşim hep anlayışlı davrandı.ama bu aralar sürekli tartışıyoruz.Bu sebepten olmuyor tartışmalarımız ama bana sanki bu sebep tetikliyor gibi geliyor.çok moralim bozuk.

merhaba kızlar,bende hala 2 parmağa geçemedim.1 buçuk yıldır evliyim,eşim hep anlayışlı davrandı.ama bu aralar sürekli tartışıyoruz.Bu sebepten olmuyor tartışmalarımız ama bana sanki bu sebep tetikliyor gibi geliyor.çok moralim bozuk.

bembeyazev,pes etme cnm moralini dzgn tutmaya bak, bu hastalık moralle düzelyr inan.bnde eşimle cok tartısırdım ve hep oyzden tartısıyruz derdim ama onlarda baskıda hissedyrlr kndlerini öz.erkek için cok zor bşey bu, sende eşine anlayışlı davran cnm alttan almaya bak ve kısa zamanda kurtulmaya bak duam seninle.ben 6ekimde kurtuldum çok şükür inş. sende basarırsn:Saruboceq:

tebessüm sen yne iyisn bana hiç kmse yazmıyr cvb falan bende senn gbiyardımcı olmak isteyen brym ama.bzler braz hassas oluyruz. çnki aynı şeyleri bizlerde yasadık tebessümü cok iyi anlıyorum bende bazen aynı dygulara kapıldıgım oluyr,ufacık bir yararım dokundugunda inanın cok sevnyrum.vajili kızlar tek kişiye sormayın sorunuzu sayfaya yazın herkes fikrini yazsın gruplaşma olmasın inanın burdaki herkes birbirine yrdım etmek için ugrasıyr bzde aynı seyleri yasadık .allah yar ve yardımcınız olsun

slm arkadaşlar bende kaç gündür yazıyorum yardımcı lun diye ama kimseden ses yok gruplaşma gibi de değil aslında yardımcı olursanız sevinirim moralim çok bozuk lütfen

Kızlar ben de parmak egsersizlerinde 2 parmağı yapmayı başardım saylır ama biraz açık olucak ama parmağım ilerdeyken tamamen yumuşak bi şey hissediyorum sağ otarafta kas gibide doku parçasına da benziyo sanki korktum nedir bilgisi olan varmı bu konuda

Kızlar ben de parmak egsersizlerinde 2 parmağı yapmayı başardım saylır ama biraz açık olucak ama parmağım ilerdeyken tamamen yumuşak bi şey hissediyorum sağ otarafta kas gibide doku parçasına da benziyo sanki korktum nedir bilgisi olan varmı bu konuda
super tebrık edıyorum buyuk basarı 2 parmak yapman bence hıssettıklerın normal takılma bence hıc bır sey yk .... rahat ol devam et az kalmıs bu sekılde gıdersen akındır zaferopuyorumnanaktan

canım bozma moralını ...tabı bu olay ıkı tarafıda uzuyor o yuzden gergın oluyoruz ama bıraz daha sabır etmemız lazım..hersey senın elınde basarmak ıstedıkten sonra gercekten basarırısn ben buna ınanıyorum egzersızlerı yapmaya calıs her gun devam et mutlaka olucka bırde egzersızlerde yardımcı bır krem kullandınmı elma ısıne ck yarar

cnm ben hiç parmak egzersizi yapmadım. dilatörle çalıştım hep öyle yendim. oyüzden oranın içi hakkında bi fikrim yok. eline gelen nedir bilmiyorum ama 2parmak yapabiliosan az kalmış demektir. çok endişeliysen doktora git. rahat ol. nefes al ver. görceksin p.sinde parmaktan farkı yok başarıcaksın.

üzüntü,stres dolu günler bitti sanırım.arkadaşlar başardım.dün sabah sakin kafa ile hepsi oldu.hemde emlasız ama acı var.hemde çok acıdı.fakat dayandım dişim sıktım.fazla ıslanma olmadığından sanıyorum.birde ben hiç zevk alamadım.zamanlamı olacak.?birde kan geldi küçük bişey.daha önce kan olayı olmuştu bizim.çok mutluyum.darısı herkesin başına işallah herkes başarır.dualarım sizlerle.teşekkür ederim tebessüm 26----bahar ve bütün arkadaşlar.

rahim duvarı olblr dycm ama ne kadr ilerde hepsimi gryr ki acaba?2parmagı yapmayı basardım sayılır demişn demkki hepsi grmemş ilerde kasıyor olblrsin cnm kasıyrsan duvara toslamş gbi olursun.kasma ve yumusak yere gelnce derin bir nefes al bklım ilerlyckmi bnde öyle olmştu nefes alınca ilerlemştm.allah yar ve yardımcn olsun

üzüntü,stres dolu günler bitti sanırım.arkadaşlar başardım.dün sabah sakin kafa ile hepsi oldu.hemde emlasız ama acı var.hemde çok acıdı.fakat dayandım dişim sıktım.fazla ıslanma olmadığından sanıyorum.birde ben hiç zevk alamadım.zamanlamı olacak.?birde kan geldi küçük bişey.daha önce kan olayı olmuştu bizim.çok mutluyum.darısı herkesin başına işallah herkes başarır.dualarım sizlerle.teşekkür ederim tebessüm 26----bahar ve bütün arkadaşlar.

senin adına cok sevndm cnm inan sanki ben basrmışım gbi neyse brini daha kurtardık cok şükür kuruluk varsa kayganlastrıcı kullan cnm ben acı falan kalmıyr ozmn.daha acık bi şeklde anlatmak gerekrse kayganlastırıcıdan zevk alıp vajina da sıvı salgılıyr.su bazlı olanını tercih edin bnm kullandıgım kayganlastırıcı ismni merak eden olursa özelden yazablrm

Back