- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #3.301
senin adına cok sevndm cnm inan sanki ben basrmışım gbi neyse brini daha kurtardık cok şükür kuruluk varsa kayganlastrıcı kullan cnm ben acı falan kalmıyr ozmn.daha acık bi şeklde anlatmak gerekrse kayganlastırıcıdan zevk alıp vajina da sıvı salgılıyr.su bazlı olanını tercih edin bnm kullandıgım kayganlastırıcı ismni merak eden olursa özelden yazablrm
senin adına cok sevndm cnm inan sanki ben basrmışım gbi neyse brini daha kurtardık cok şükür kuruluk varsa kayganlastrıcı kullan cnm ben acı falan kalmıyr ozmn.daha acık bi şeklde anlatmak gerekrse kayganlastırıcıdan zevk alıp vajina da sıvı salgılıyr.su bazlı olanını tercih edin bnm kullandıgım kayganlastırıcı ismni merak eden olursa özelden yazablrm
canım benım evet super haber ..üzüntü,stres dolu günler bitti sanırım.arkadaşlar başardım.dün sabah sakin kafa ile hepsi oldu.hemde emlasız ama acı var.hemde çok acıdı.fakat dayandım dişim sıktım.fazla ıslanma olmadığından sanıyorum.birde ben hiç zevk alamadım.zamanlamı olacak.?birde kan geldi küçük bişey.daha önce kan olayı olmuştu bizim.çok mutluyum.darısı herkesin başına işallah herkes başarır.dualarım sizlerle.teşekkür ederim tebessüm 26----bahar ve bütün arkadaşlar.
canım benım evet super haber ..
ck sevındım gozun aydın
benımde acı oluyo ama zamnala acılma olucak dıyorum haralde ama benım4 ılıskım hala canım yaıyo elmayla denıycem bır kac kez acılması ıcın ...zevk olayına gelınce haklıısn bendede olmuyor ama ılerde olur heralde artık bıttı gerııs kolay ama ıstersen bır kac kez elmayla dene gene ıyıce acılsın .... bırde dedııgn gıbı ıslnama olmuyor ama bebe yagı kullan ıcerıyede dok ıse yarıyor ck
üzüntü,stres dolu günler bitti sanırım.arkadaşlar başardım.dün sabah sakin kafa ile hepsi oldu.hemde emlasız ama acı var.hemde çok acıdı.fakat dayandım dişim sıktım.fazla ıslanma olmadığından sanıyorum.birde ben hiç zevk alamadım.zamanlamı olacak.?birde kan geldi küçük bişey.daha önce kan olayı olmuştu bizim.çok mutluyum.darısı herkesin başına işallah herkes başarır.dualarım sizlerle.teşekkür ederim tebessüm 26----bahar ve bütün arkadaşlar.
slm karlarperisi.başarmana çok sevindim.sen hiç parmak egzersizi yapmışmıydın?
cok tesekur edıyorum sana ...ılgın ııcn ck sagolopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanben cok yararını grdüm internettende arastırabilirsiniz uyarı eksiklğinde kullanılıyr
cok tesekur edıyorum sana ...ılgın ııcn ck sagolopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
bencede kadın olmak hiç kolay değil.
canım ben hiç parmak egzersizi falan yapamadım halada yapamıyorum direk p...nis ile oldu.
canım sen parmak egzersızı yapmadıgın için bence acı hıssedıyorsun. parmak egzersısı yapan arkadaslar sızler egzersız yapmadan dırek ılıskıye gıren arkadslarda acı yasamazsınız cunku vajınanınızı yeterı kadar genısleme yapmıs oluyosunuz helekı 2 parmak yapabılen arkadslar rahat olun.bende cok uzun sure parmak egzersızı yaptım.emla ile kökten kurtulus yaptım gecende emlasız denedım.ınanın cok fazla acı cekemdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?