• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ve işte ben de yaptımmmmmmmm
biçok şeyi burada yazılanlardan öğrendim
burayı bulmak benim için büyük şanstı
3.5 ay sonunda başardım emla ve gleitgelen jel yardımıyla
dayanamadım koştum yazmaya
inşallah herkes en kısa zamanda bu mutluluk gözyaşlarını akıtır

çok sevindim cnm tebrik ederim darısı diğer arkadaşların başına inşallah

çok sevindim cnm tebrik ederim darısı diğer arkadaşların başına inşallah

çok sağol inşallah...

kızlar ben parmak olayıdan nefret etmiştim. bu konuda hiç eşimle tartışmadık sadece şu parmak yüzünden, bana dene bi kere dediği için tartışmıştık. çünkü lafı geçince bile midem bulanıyodu.

verin eşinizin eline emlayı. önce dış taraflara sürsün. o arada yanma ve uyuşmadan zaten insan başka bişe düşünemiyo. ben onlarla uğraşırken eşim parmağın hepsini sokmuş bile içine..söyleyince inanamadım. ondan sonra cesaret geldi zaten

emlayı almaya da hiç utanmayın bence. evinize uzak bi eczaneden alın hiç olmadı. ben hatta doktora yazdırdım sağlık ocağında. yazmam deyince de açıkca söyledim neye kullanacağımı. normalde utangaç bi insanımdır ama söyleyiverdim işte napalımmmm. doktor da hemşire de çok cesaretlendirdi beni orda. hatta hemşire kendi kullandığı kas gevşeticiyi verdi bana çantasından çıkarıp. ama ben içmeyi unuttum tabi o başka :))

canım ben parmak egzersizine başlayamadım.burada okuduğum yazılara göre önce vajiyi tanımak gerekiyor olduğunu öğrendim.çünkü ben vaji ile barışık bir insan değilim.önce aynayı aldım karşıma eşiminde yardımıyla bakmaya çalıştım.açmaya çalıştıkça ben kastım bacaklarımı açamıyorum bile.yok bende açıklık falan yok dedim.sonra eşim saçmaladığımı söyledi.ben kastığım için bana öyle geliyormuş ama gerçektende öyle sanırım.çok açık olacak ama vajiyi açtığımızda ortada sanki et varmış gibi gördüm onu öyle görünce elim ayağım tutmadı çok fena oldum.o et ortayı kaplıyo p.n.s nerden girecek diye düşündüm.yani anlayacağınız ben daha vajii tanımazken parmağımı nerden sokacağımı nerden bilicem çok zorr..moralim inanılmaz bozuk.benden bişey olmaz arkadaşlar.cesare derseniz o da sıfır.offf offff çok daralıyorum.lütfen bana destek olun arkadaşlarım

hiç sıkılmayın moralinizi bozmayın biraz cesaretinizi toplayın yapıcam deyin çünkü gerçekten beyinde bitiyor tamamen psikolojik ben ne parmak egzersizi ne emla ne jel hiçbirini denemeden başardım 1 seneden sonra çok skıntı çektim ama inanın şimdi bir seneme yanıyorum boşuna o sıkıntıları çekmişim biraz cesaret ve daha öncede yazdığım pozisyonu denemezi tavsiye ederim ve zeytinyağı çok kayganlaştırıyor.umarım tez zamanda kurtulursunuz bu dertten

canım ben bu geçtiğimiz yaz dr ulusoya gidecektim nazilliye ancak doktor müsait olmadığı için çok yoğun olduğu için bizi kabul etmedi. hipnoz ile en fazla 3 gün içersinde çözüm sağlıyor. ancak ben sadece hipnozla bu işin olduğunu düşünmüyorum. çünkü burdan ve doktorun grup üyesiyim oraya yazılanlardan o da ödev veriyormuşo ödevde nedir.bir alet veriyormuş dilatör gibi yani parmak egzersizinde pek farkı yok sanırım.ya da ben öyle tahmin ediyorum. çünkü ödev verdiğine eminim bi hastası verdiğiniz ödevleri yapamadım çok kasıldım. ağladım falan yazyordu.keske sadece hipnoz yaptığında bu olaydan kolayca kurtulunsun. bizde yapıcaz ama ne zaman Allah yardımcımız olsun.birbirimize destek olalım.sen benden biraz daha iyi durumdasın.

merhaba cnm bende geçtiğimiz ocak atında tedavi oldum çünkü parmak egzersizlerini filan yapamadım dört ay burada fakültede tedaviye gittim sadece parmak egzersizi için faka tolmadı ayrıca ben vajina ile falan barışık olduğum halde ama bu hastalık herkesin fsrklı farklı kesinlikle kesinlikle ulusoy birgünde çözdü benim hastalığımı o kadar kolay olacağını hiçtahmin etmemitim ilk önce bilinç altını uyandırıyor daha sonra herşey kendiliğinden oluveriyor ama oda bu emla kremi kullanıyor jelide umarım en kısa zamanda başaranlardan olursun cnm

ve işte ben de yaptımmmmmmmm
biçok şeyi burada yazılanlardan öğrendim
burayı bulmak benim için büyük şanstı
3.5 ay sonunda başardım emla ve gleitgelen jel yardımıyla
dayanamadım koştum yazmaya
inşallah herkes en kısa zamanda bu mutluluk gözyaşlarını akıtır

cnm gerçekten senin adına çok sevindim evet burası ile tanışmak gerçekten büyük bir şans çok büyük geçmiş olsun bundan sonra inş herşey çok daha güzel olucak inş

kızlar yine beceremedim yine korkup kastım kendimi emla sürdüğüm halde yine korktum.bu seferki cok koydu emlaya umutlarımı bağlamıştım.cok moralim bozuk

g_y sana kesinlikle katılıyorum.ben de girişin nerden olduğunu bilmezken parmak egzersizlerini nasıl yapacağımı düşünüyorum.çok bunaldım artık.bende senin gibi eşimin yardımıylada baktım canım benim onun bile kafası karıştı.gözümüzü birbirimizde açtık ve oda benim gibi cahil ve ağlamama dayanamıyo berbat bir psikolojiyle yenilmişlik duygusuyla sarılıp uyuyoruz.o et parçası benide çok korkutmuştu adetimde çok sancılı geçerbenim hemen bende kesin kist var demiştim.ama sizlerde böyle söyleyince.aslında azimliyim bu gece ne kadar acırsa acısın dayanıcam diyorum emlayı falan sürüyorum tabiki içeriye süremiyorum içerisi neresi bilmediğimden hatta rahat olayım diye alkol alıyorum bi noktada acı tıkanma bilmiyorum bişe oluyo ve yok olmayacak diyip vazgeçiyorum.keşke bi gelişme yaşayabilsemde bende size yardımcı olabilsem....mafoldumben
bence zaten başalıca nedeni vajinayı tanımamamız nereye girecek bilmiyoruz

özlemersel senin adına çok sevindim umarım bundan sonrada devam ettirirsin bu başarını darısı bizim başımıza inşallah bizim için de dua et :Saruboceq:

özlemersel senin adına çok sevindim umarım bundan sonrada devam ettirirsin bu başarını darısı bizim başımıza inşallah bizim için de dua et :Saruboceq:

aminnn inşallahh
her başaran gibi ben de çok iyi anladım ki gerçekten herşeyi kafada yapıyoruz
o acıyı korkuyu
herşey beyinde var ama gerçekte yokkk
bırakın acıyı zevk alacağımız bişeyden kendiizi nasıl mahrum ediyomuşuz yaaaa
emlayla da olsa bunu yenmiş olmak mükemmel bi duygu
inşallah herkes yaşaşsın
bizi bizden iyi kimse anlamazz:hooray:

kızlar yine beceremedim yine korkup kastım kendimi emla sürdüğüm halde yine korktum.bu seferki cok koydu emlaya umutlarımı bağlamıştım.cok moralim bozuk

emlayı iyice süremediniz mi acaba..içlere kadar gitti mi? uyuştuğunu hissetmedin mi?
bacaklarımı ben de her zamanki gibi kastım çünkü emla ona bi etki etmiyor zaten
bacaklarını sorun etme onları kassan da olur bi şekilde
emlayı iyice sürmeye çalışıp uyuşmayı bekle benceee
sürdükten sonra göreceksin acı yok kesinlikle
bunu iyice aklına yerleştirmeye çalış
acı yokkkkkkkkk

slm arkadaşlar ben yazın jinekoloğa gitmiştim.kadın muayene edemedi.o kadar çok kastım ki bana rahim yolun dar hatta kapalı demişti.iki gün sonra anestezi ile muayene etti.çok kastığım için rahim yolun dar demiş normal bir vajna varmış.ayna karşında kendine bakan arkadaşlar bişey görememiş çok kastığım içn doktor bile görememişti benimkini.net olarak görünmüyor zaten.kapalı gibi düşünenler için şunu söylemek istiyorum orası kapalı olsa adet kanı gelmezdi.doktor bana vajinusmussun deyince araştırdım.kk ya üye olmadan önce bir kitap aldım dr. cem keçe vajinusmusun üstesinden gelmek diye D&R da var herkese tavsiye ederim okuyun arkadaşlar çok rahatlıyorsunuz.

slm arkadaşlar ben bu hastalığı binlerce lira verip yenmiş biri olarak sizlere yardımcı olmak istedim ama galiba yanlış anlaşıldım herkese tebrik için msj gönderiyorum bir allahn kuluda çıkıp msjıma cvp vermiyor valla zannedersem benim düşündüğüm kadar sizler düşünmüyorsunuz sonuçta bn yenmişim bu hastalığı hiçde umrum olmaz fakat ben çekilen illetin herşeyi ne kadar etkilediğini bilen biri olarak yardımcı olmak istedim sadece hiçbir msjıma cvp gelmiyor yanlış bişeymi söyledim acaba bilmeden diyorum herneyse herkesin bu illetten kurtulması dileğimle

bugün ikinci kez denedim başta olmayacak yine sandım çok korktum ama bırakmadım başardım çok şükür darısı herkesin başına

aleynacım canım sen 2.denemeyı emla ile mı denedın ne skeılde yaptın bılgı verebılırmısın bende emla ile basaralardanım. fakat 2. deneyemedık eşim grıp oldu kısmet yarın deneyecegız emla kullanmadan nasıl oluyor??

selam tebessüm aynı durumdayım canım sen yalnız anlama asıl ben sana yazmadım mı kafam o kadar o kadar karışık ki sende yaşadın sonuçta yardımcı olursan çok sevincem

aleynacım canım sen 2.denemeyı emla ile mı denedın ne skeılde yaptın bılgı verebılırmısın bende emla ile basaralardanım. fakat 2. deneyemedık eşim grıp oldu kısmet yarın deneyecegız emla kullanmadan nasıl oluyor??

canım ben emla yada herhangi bir jel kullanmadım emla kullanıca dahamı kolay olurdu bilmiyorum ama çok şükür bölede başardım tabi ilk girişte biraz zorlanıyorum sonrasında biraz daha kolay oluyor umarım zamanla vajina genişledikçe dahada alışırız bukadarını yaptım bir seneden sonra ara vermek yada zorlanınca pes etmek istemiyorum kadın olmak ne zor şeymiş:1no2:

Back