• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım önemli olan içinin uyuşması ve p...s girdiğinde acı hissetmemen iyisimi sen önce eşinle deneme yapmadan emlayı sür hatta elinden geldiğince içe doğru ittir parmağını sokmaya çalış sonra akşam eşinle aynı şekilde denersin
şahsen ben öyle başarmıştım..
keısnlıkle tabı katılıyorum sana ...zaten parmak egzersızlerını yapmadan elma ıle pen... gecmek bence basarısızlık verır .. elamyı kullanıp egzersızlerı yapabılırısn ...sonrakı asamada elmayla pe... deneyımı yasmaka daha mantıklı ALLAH hepmıızn yardımcısı olsun canım ıhsallh senınde ıyı haberlerını alıcaz pazartesı :Saruboceq:

kızlar bide size önerim zeytinyağı kullanın ben bebe yağı vazelin hepsinle daha önce denedim olmadı zeytinyağı p.si çok kayganlaştırıyor yani en azından bana daha iyi geldi birde pozisyon olarak eşiniz yatağın ayak ucuna otursun siz ayakta deneyin p.si elinizle tutun oturmaya çalışın kontrol sizde olduğu için daha kolay oluyor bana böyle kolay geldi tabi yinede siz bilirsiniz.

keısnlıkle tabı katılıyorum sana ...zaten parmak egzersızlerını yapmadan elma ıle pen... gecmek bence basarısızlık verır .. elamyı kullanıp egzersızlerı yapabılırısn ...sonrakı asamada elmayla pe... deneyımı yasmaka daha mantıklı ALLAH hepmıızn yardımcısı olsun canım ıhsallh senınde ıyı haberlerını alıcaz pazartesı :Saruboceq:

inşallah canım inşallah :a015:

ve işte ben de yaptımmmmmmmm
biçok şeyi burada yazılanlardan öğrendim
burayı bulmak benim için büyük şanstı
3.5 ay sonunda başardım emla ve gleitgelen jel yardımıyla
dayanamadım koştum yazmaya
inşallah herkes en kısa zamanda bu mutluluk gözyaşlarını akıtır

ve işte ben de yaptımmmmmmmm
biçok şeyi burada yazılanlardan öğrendim
burayı bulmak benim için büyük şanstı
3.5 ay sonunda başardım emla ve gleitgelen jel yardımıyla
dayanamadım koştum yazmaya
inşallah herkes en kısa zamanda bu mutluluk gözyaşlarını akıtır
canım bnımmmm gozun aydın cokkk sevındımm bak bıttı artık ne mutlu her gun bır kac kısı yenıyor ıhsallh herekz yenıcek bıraz sabır bıraz cesaret bu kadar artık bebıs haberını alırız ıhsallh ALLAH mutlulugunuza mutluluk katsın .....alkisalkisalkis:nazar::nazar:

g-y bende senin gibi ayna ile baktım ve senin dediğin gibi p..n..s girişini bulamadım.sen parmak egzersizi denedinmi hiç ben onu da hiç denemedim.başaran veya ayna kontrolü yapan arkadaşlardan vajin.a baktıklarında bi giriş görüp görmediklerini anlatmalarını istiyorum lütfen.çünkü doktora gitmekten doktorunda cerrahi müdahale demesinden çok korkuyorum iyneden bile korkuyorum arkadaşla ben ya.ve 8 ay oldu artık psikopata bağlamak üzereyim.bi sitede aynayla şahsi müdahaleyle zaten göremezsiniz diyodu normalmi

canım ben parmak egzersizine başlayamadım.burada okuduğum yazılara göre önce vajiyi tanımak gerekiyor olduğunu öğrendim.çünkü ben vaji ile barışık bir insan değilim.önce aynayı aldım karşıma eşiminde yardımıyla bakmaya çalıştım.açmaya çalıştıkça ben kastım bacaklarımı açamıyorum bile.yok bende açıklık falan yok dedim.sonra eşim saçmaladığımı söyledi.ben kastığım için bana öyle geliyormuş ama gerçektende öyle sanırım.çok açık olacak ama vajiyi açtığımızda ortada sanki et varmış gibi gördüm onu öyle görünce elim ayağım tutmadı çok fena oldum.o et ortayı kaplıyo p.n.s nerden girecek diye düşündüm.yani anlayacağınız ben daha vajii tanımazken parmağımı nerden sokacağımı nerden bilicem çok zorr..moralim inanılmaz bozuk.benden bişey olmaz arkadaşlar.cesare derseniz o da sıfır.offf offff çok daralıyorum.lütfen bana destek olun arkadaşlarım

yeni başaran arkadaşları tebrik ediyorum darısı bizlerin başına.sizlerin yardımlarına ihtiyacımız var.lütfen bize yardım edin.kendi adıma çok çaresizim artık yeter diye ben söyleniyorum eşimin içinde ne fırtınalar esiyordur Allah bilir

canım ben parmak egzersizine başlayamadım.burada okuduğum yazılara göre önce vajiyi tanımak gerekiyor olduğunu öğrendim.çünkü ben vaji ile barışık bir insan değilim.önce aynayı aldım karşıma eşiminde yardımıyla bakmaya çalıştım.açmaya çalıştıkça ben kastım bacaklarımı açamıyorum bile.yok bende açıklık falan yok dedim.sonra eşim saçmaladığımı söyledi.ben kastığım için bana öyle geliyormuş ama gerçektende öyle sanırım.çok açık olacak ama vajiyi açtığımızda ortada sanki et varmış gibi gördüm onu öyle görünce elim ayağım tutmadı çok fena oldum.o et ortayı kaplıyo p.n.s nerden girecek diye düşündüm.yani anlayacağınız ben daha vajii tanımazken parmağımı nerden sokacağımı nerden bilicem çok zorr..moralim inanılmaz bozuk.benden bişey olmaz arkadaşlar.cesare derseniz o da sıfır.offf offff çok daralıyorum.lütfen bana destek olun arkadaşlarım

bacım moralini bozma cesartini topla şimdi p...s düşünme sadece egzersizleri düşün ve rahat ol bak bütün kızlar yeniyor yavaş tek parmakla başal eişinle yap
onun yardımyla düzelecek sen de bu illetten kurtulup bu kadar boşa beklemişşin diyeceksin kendine güven tatlım mutlu haberleri bekliyorum

g_y sana kesinlikle katılıyorum.ben de girişin nerden olduğunu bilmezken parmak egzersizlerini nasıl yapacağımı düşünüyorum.çok bunaldım artık.bende senin gibi eşimin yardımıylada baktım canım benim onun bile kafası karıştı.gözümüzü birbirimizde açtık ve oda benim gibi cahil ve ağlamama dayanamıyo berbat bir psikolojiyle yenilmişlik duygusuyla sarılıp uyuyoruz.o et parçası benide çok korkutmuştu adetimde çok sancılı geçerbenim hemen bende kesin kist var demiştim.ama sizlerde böyle söyleyince.aslında azimliyim bu gece ne kadar acırsa acısın dayanıcam diyorum emlayı falan sürüyorum tabiki içeriye süremiyorum içerisi neresi bilmediğimden hatta rahat olayım diye alkol alıyorum bi noktada acı tıkanma bilmiyorum bişe oluyo ve yok olmayacak diyip vazgeçiyorum.keşke bi gelişme yaşayabilsemde bende size yardımcı olabilsem....mafoldumben

teşekkürler canım inşallah cesaretimi toplayıp parmak egzersizine başlayabilirim. 2 yıl oldu dile kolay çok zaman bu delireceğim artık.işe gidiyorum aklımda bu,yatıyorum aklımda bu,yürüyorum bu kafayı yemek üzereyim. artık yapamadığım için eşime yakınlaşmaktan bile kaçıyorum.

ggolge canım benim eşim bu konuda biraz bilgili bana mantıklı açıklamaları yapıyor. yapmaya çalışıyor.örnekler gösteriyor falan filan işte ama ben çok kötüyüm ya otururken bile kendimi kasıyorum yürürkende kasıyorum.bende alışkanlık olmuş sanırım.serbest bırakamıyorum kendimi.sen kredm falan almışsın ben kremde alamıyorum utanıyorum.sanki herkes beni tanıyormuş gibi geliyor. başaran arkadaşlar siz ilk aynaya baktığınızda ne gördünüz acaba biraz bize ayrıntlı bahsedebilirmisiniz.yok bende cesaret falan yok yapamıcam ben :(

ggolge canım benim eşim bu konuda biraz bilgili bana mantıklı açıklamaları yapıyor. yapmaya çalışıyor.örnekler gösteriyor falan filan işte ama ben çok kötüyüm ya otururken bile kendimi kasıyorum yürürkende kasıyorum.bende alışkanlık olmuş sanırım.serbest bırakamıyorum kendimi.sen kredm falan almışsın ben kremde alamıyorum utanıyorum.sanki herkes beni tanıyormuş gibi geliyor. başaran arkadaşlar siz ilk aynaya baktığınızda ne gördünüz acaba biraz bize ayrıntlı bahsedebilirmisiniz.yok bende cesaret falan yok yapamıcam ben :(

vajiyle küslük durumu biçoğumuzda var sanırım. ben de evlenene kadar hiç aynaya bakmamıştım nedir nasıl bişeydir diye merak edip. evlenmeden önce baktım ilk ve kusmamak çin kendimi zor tuttum. hala da öyle biraz uzun baksam başım dönüyo hemen. burdan armak egzersizlerini okudum. denemek için ayna karşısına geçtiğimde aynı şey oldu yine bakamadım bile.
yerini el yordamıyla bulabiliyosanız bence aynaya bakmadan yapın egzersizleri

canım benim nolur böyle konuşma bizde birgün burdan haykırıcaz başardık diye buna eminim.hiç bişe yapamazsam para biriktirip hipnozla yenicem belki 1 günde ama kendim yendim demek istiyorum madem psikolojide bitiyor harşey bu benim psikolojim.ben ve eşim bu sorununda üstesinden gelmeliyiz diyorum.yoksa doktorla psikolokla falan olsa kendime güvenimi tamamen kaybedicekmişim ve bağımlı bi kişilik haline gelecekmişim gibi geliyo.
canım emlayı falan kendim almadım eşime aldırdım.çoğu eczaneci bunu bu işte kullandığımızı bilmiyodur emin ol.akıllarına bile gelmez.ama yinede tedirgin oluyosan eşine aldır.girişi bilmiyoruz ama o bölgeye genel olarak işte itekleyerek sür.aynayla en kolay muyenemi 2 gün önce emla sürdüğümde yapmıştım ben.yani öle dokununca sıçramıyosun en azından biraz uyuşturuyo.bide sen parmaktan önce nefes ve gevşeme egzersizi yap bence.ben en azından bacaklarımı açabiliyorum nefesle

vajiyle küslük durumu biçoğumuzda var sanırım. ben de evlenene kadar hiç aynaya bakmamıştım nedir nasıl bişeydir diye merak edip. evlenmeden önce baktım ilk ve kusmamak çin kendimi zor tuttum. hala da öyle biraz uzun baksam başım dönüyo hemen. burdan armak egzersizlerini okudum. denemek için ayna karşısına geçtiğimde aynı şey oldu yine bakamadım bile.
yerini el yordamıyla bulabiliyosanız bence aynaya bakmadan yapın egzersizleri

arkadaşım aslında şimdi okuyunca dediğin bana mantıklı geldi biraz.g_y yani hani biz giriş falan göremiyoruz ya.o bölgeyi uyuşturup kayganlaştırıcı sürüp yatağa uzanıp ayna falan olmadan önce nefes gevşeme olumlu hayal kurma falan sonrada parmağı kendi akışına bıraksak o kendi yolunu bulurmu acaba.çünkü doğanın bi kanunu var ve öyle yaratıldık orda bi giriş vardır mutlaka adet görebildiğime göre.bunu ben kabul etmesemde o yolunu bulurmu ki?

canım ben bu geçtiğimiz yaz dr ulusoya gidecektim nazilliye ancak doktor müsait olmadığı için çok yoğun olduğu için bizi kabul etmedi. hipnoz ile en fazla 3 gün içersinde çözüm sağlıyor. ancak ben sadece hipnozla bu işin olduğunu düşünmüyorum. çünkü burdan ve doktorun grup üyesiyim oraya yazılanlardan o da ödev veriyormuşo ödevde nedir.bir alet veriyormuş dilatör gibi yani parmak egzersizinde pek farkı yok sanırım.ya da ben öyle tahmin ediyorum. çünkü ödev verdiğine eminim bi hastası verdiğiniz ödevleri yapamadım çok kasıldım. ağladım falan yazyordu.keske sadece hipnoz yaptığında bu olaydan kolayca kurtulunsun. bizde yapıcaz ama ne zaman Allah yardımcımız olsun.birbirimize destek olalım.sen benden biraz daha iyi durumdasın.

g_y sana kesinlikle katılıyorum.ben de girişin nerden olduğunu bilmezken parmak egzersizlerini nasıl yapacağımı düşünüyorum.çok bunaldım artık.bende senin gibi eşimin yardımıylada baktım canım benim onun bile kafası karıştı.gözümüzü birbirimizde açtık ve oda benim gibi cahil ve ağlamama dayanamıyo berbat bir psikolojiyle yenilmişlik duygusuyla sarılıp uyuyoruz.o et parçası benide çok korkutmuştu adetimde çok sancılı geçerbenim hemen bende kesin kist var demiştim.ama sizlerde böyle söyleyince.aslında azimliyim bu gece ne kadar acırsa acısın dayanıcam diyorum emlayı falan sürüyorum tabiki içeriye süremiyorum içerisi neresi bilmediğimden hatta rahat olayım diye alkol alıyorum bi noktada acı tıkanma bilmiyorum bişe oluyo ve yok olmayacak diyip vazgeçiyorum.keşke bi gelişme yaşayabilsemde bende size yardımcı olabilsem....mafoldumben

canım ümidinizi kesmeyin emla alkol rahatlaman için güzel canım .her şey olacak ilk parmak egzersizi yapmayın eşinizle yapın
vajiye de bakmayın sorun teşkil ediyorsa zamnala yapınca vaji ,l e barışık olrusun o zaman doyasıy ab karsın kasma,yom sadece siz yapmıyorsunuz

Back