- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #3.261
denemekte fayda var.denenebilir ama öncelikle nefes egzersizlerini iyi şekilde yapmak gerekir.
ve işte ben de yaptımmmmmmmm
biçok şeyi burada yazılanlardan öğrendim
burayı bulmak benim için büyük şanstı
3.5 ay sonunda başardım emla ve gleitgelen jel yardımıyla
dayanamadım koştum yazmaya
inşallah herkes en kısa zamanda bu mutluluk gözyaşlarını akıtır
çok sevindim cnm tebrik ederim darısı diğer arkadaşların başına inşallah
canım ben parmak egzersizine başlayamadım.burada okuduğum yazılara göre önce vajiyi tanımak gerekiyor olduğunu öğrendim.çünkü ben vaji ile barışık bir insan değilim.önce aynayı aldım karşıma eşiminde yardımıyla bakmaya çalıştım.açmaya çalıştıkça ben kastım bacaklarımı açamıyorum bile.yok bende açıklık falan yok dedim.sonra eşim saçmaladığımı söyledi.ben kastığım için bana öyle geliyormuş ama gerçektende öyle sanırım.çok açık olacak ama vajiyi açtığımızda ortada sanki et varmış gibi gördüm onu öyle görünce elim ayağım tutmadı çok fena oldum.o et ortayı kaplıyo p.n.s nerden girecek diye düşündüm.yani anlayacağınız ben daha vajii tanımazken parmağımı nerden sokacağımı nerden bilicem çok zorr..moralim inanılmaz bozuk.benden bişey olmaz arkadaşlar.cesare derseniz o da sıfır.offf offff çok daralıyorum.lütfen bana destek olun arkadaşlarım
canım ben bu geçtiğimiz yaz dr ulusoya gidecektim nazilliye ancak doktor müsait olmadığı için çok yoğun olduğu için bizi kabul etmedi. hipnoz ile en fazla 3 gün içersinde çözüm sağlıyor. ancak ben sadece hipnozla bu işin olduğunu düşünmüyorum. çünkü burdan ve doktorun grup üyesiyim oraya yazılanlardan o da ödev veriyormuşo ödevde nedir.bir alet veriyormuş dilatör gibi yani parmak egzersizinde pek farkı yok sanırım.ya da ben öyle tahmin ediyorum. çünkü ödev verdiğine eminim bi hastası verdiğiniz ödevleri yapamadım çok kasıldım. ağladım falan yazyordu.keske sadece hipnoz yaptığında bu olaydan kolayca kurtulunsun. bizde yapıcaz ama ne zaman Allah yardımcımız olsun.birbirimize destek olalım.sen benden biraz daha iyi durumdasın.
ve işte ben de yaptımmmmmmmm
biçok şeyi burada yazılanlardan öğrendim
burayı bulmak benim için büyük şanstı
3.5 ay sonunda başardım emla ve gleitgelen jel yardımıyla
dayanamadım koştum yazmaya
inşallah herkes en kısa zamanda bu mutluluk gözyaşlarını akıtır
bence zaten başalıca nedeni vajinayı tanımamamız nereye girecek bilmiyoruzg_y sana kesinlikle katılıyorum.ben de girişin nerden olduğunu bilmezken parmak egzersizlerini nasıl yapacağımı düşünüyorum.çok bunaldım artık.bende senin gibi eşimin yardımıylada baktım canım benim onun bile kafası karıştı.gözümüzü birbirimizde açtık ve oda benim gibi cahil ve ağlamama dayanamıyo berbat bir psikolojiyle yenilmişlik duygusuyla sarılıp uyuyoruz.o et parçası benide çok korkutmuştu adetimde çok sancılı geçerbenim hemen bende kesin kist var demiştim.ama sizlerde böyle söyleyince.aslında azimliyim bu gece ne kadar acırsa acısın dayanıcam diyorum emlayı falan sürüyorum tabiki içeriye süremiyorum içerisi neresi bilmediğimden hatta rahat olayım diye alkol alıyorum bi noktada acı tıkanma bilmiyorum bişe oluyo ve yok olmayacak diyip vazgeçiyorum.keşke bi gelişme yaşayabilsemde bende size yardımcı olabilsem....mafoldumben
özlemersel senin adına çok sevindim umarım bundan sonrada devam ettirirsin bu başarını darısı bizim başımıza inşallah bizim için de dua et :Saruboceq:
kızlar yine beceremedim yine korkup kastım kendimi emla sürdüğüm halde yine korktum.bu seferki cok koydu emlaya umutlarımı bağlamıştım.cok moralim bozuk
özlemersel sen parmak egsersizleri yapmışmıydın yoksa hiç denemeden mi oldu tam olarak anlatabilirmisn
bugün ikinci kez denedim başta olmayacak yine sandım çok korktum ama bırakmadım başardım çok şükür darısı herkesin başına
aleynacım canım sen 2.denemeyı emla ile mı denedın ne skeılde yaptın bılgı verebılırmısın bende emla ile basaralardanım. fakat 2. deneyemedık eşim grıp oldu kısmet yarın deneyecegız emla kullanmadan nasıl oluyor??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?