• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

slm ggolge.bende henüz parmak egzersizi yapamıyorum.aynayla baktığımda girişide göremiyorum.orası kapalı gibi görünüyor.çıldırmak üzereyim artık bendemi bir tuhaflık var acabamafoldumben

akasya82 ve busenim çok teşekkürler ilgilendiğiniz için.jinekoloğa hiç gitmedim bulunduğum yerde bayan jinekolog yok ve işte çekiniyorum.benim durumumda olanlar yani henüz hiçbir gelişme gösterememiş olanlar.nolur birbirimize destek olalım ve deneyimlerimizi paylaşalım.belki birbirimizi gaza getirirsek ilerleyebiliriz inşallah allahım.yani şimdi bu yazdığınız ''girişi bende göremiyorum'' kelimesi blie bana yalnız olmadığımı hissettirdi.sıfırdan başlayanlar yani sadece mücadeleye karar verenler nereden başlamalı.parmak egzersizi bana şu an imkansız gibi geliyor.

slm ggolge.bende henüz parmak egzersizi yapamıyorum.aynayla baktığımda girişide göremiyorum.orası kapalı gibi görünüyor.çıldırmak üzereyim artık bendemi bir tuhaflık var acabamafoldumben

slm akasya82.sen hiç jinekoloğa gittinmi?acaba diyorum yalnız başımıza sakin bi zamanda evimizde olduğumuzda bile kendimizi kastığımızdanmı göremiyoruz ,okadar gelişmiş bi duygumu bu illet.sen nekadar süredir evlisin yada bu sorunu yaşıyosun.seninki ne boyutta?allah yardımcımız olsunmafoldumben

slm akasya82.sen hiç jinekoloğa gittinmi?acaba diyorum yalnız başımıza sakin bi zamanda evimizde olduğumuzda bile kendimizi kastığımızdanmı göremiyoruz ,okadar gelişmiş bi duygumu bu illet.sen nekadar süredir evlisin yada bu sorunu yaşıyosun.seninki ne boyutta?allah yardımcımız olsunmafoldumben

canım ben 3.5 yıllık evliyim.henüz jinekoloğa gitmedim çünkü hala bunun için cesaretim yok.ben cesaret beklerken 3.5 yıl geçti böyle giderse dahada geçicek diye korkuyorum.parmak egzersizini düşününce bile elim ayağım boşalıyo bu durumdayken jinekoloğa gidip muayne olmaya çok korkuyorum.bir yandan artık herkes bebek soruyo.çok üzülüyorum çokkmafoldumben

slm boz. canım ben özelden mesaj atamıyorum 50 msj doldurmam gerekiyormuş şeke
ben hala aynıyım tık yok:) senin adın çok sevindim.inşallah yakında bebişinşi kucağına alırsın...

selam akasya 82 .seni çok iyi anlıyorum canım.bende 3 yıllık evliyim ve hala olay gerçekleşmedi:) gittiğim her yerde bebek sorulmasından bende çok sıkıldım..bu yüzden çoğunlukla gitmiyorum ..halbuki bilseler ki bnim içimde kopan fırtınayı söz söylemezler ama ne diyimmm elalemin ağzı torba değilki...ben bebek hasretinden ağlıyorum o derece eşimde çok istiyor ama ilk önce vajiyi halletmem lazım..inşallah en kısa zamanda yeneriz vajiyi ve bebişlerimizi kucağımıza alırız...

selam akasya 82 .seni çok iyi anlıyorum canım.bende 3 yıllık evliyim ve hala olay gerçekleşmedi:) gittiğim her yerde bebek sorulmasından bende çok sıkıldım..bu yüzden çoğunlukla gitmiyorum ..halbuki bilseler ki bnim içimde kopan fırtınayı söz söylemezler ama ne diyimmm elalemin ağzı torba değilki...ben bebek hasretinden ağlıyorum o derece eşimde çok istiyor ama ilk önce vajiyi halletmem lazım..inşallah en kısa zamanda yeneriz vajiyi ve bebişlerimizi kucağımıza alırız...

amin canım inşallah en kısa zamanda vajiyi yenip bebişlerimize kavuşuruz.bu arada sen egzersiz yapabiliyormusun?

akasya şimdi gördüm yazını ..ben aslında parmak egzesizinii istemeyenlerdeniz gerçi imse isteyerek yapmıyor ama yaptığım zamanda çok zorlanmıyorum.bende p...s korkusu var ama inşallah son zamanlardayımdır inşallah yenerimm.. sen ne durumdasın hiç yapmadın mı parmak egzersizi?

hayır canım hiç parmak egzersizi yapmadım.sanırım ilk önce bir jinekolağa muayne olmalıyım.aynada baktığımda sanki orsaı kapalı gibi geliyo bir giriş yok sanki.o yüzden hiç egzersiz denemedim.bir jinekolağa gidebilsem ilk adımı atabilsem belki arkası gelir ama malesef bir türlü cesaret edemiyorum.mafoldumben

Akrep 79 : Emlanin yanmasini şöyle tarif ediyim hani üşütünce sirtina viks sürersin yanar ya ondan daha az bi yanma yapıyo ve 1 dakika bile sürmüyo. korkulucak bişey yok merak etme.

Hevalll : Egzersizlere devam ediyo musun ne durumda? Ediyorsan yeneceksin merak etme.

canım egzersiz yaptım 1 hafta falan ama çok canım yandı emla ile denedim o zaman bayağı ilerledım ama şuan hastalandım ara verdım hastalığım bıttığı zaman hiç egzersız yapmadan sureklı deneyecem artık bıktım bu hayattan ya olacak ya olacak başka yolu yok eşiminde hayatını zehır ettığımı düşünüyorum o yuzdende vicdan azabı duyuyorum benımle bırlıkte evlenenlerın hepsının çocuğu oldu artık bende anne olmak istıyorum etrafımdakı ınsanlar benım çocuğumun olmadığını düşünüyorlar bana o gozle bakıyorlar o benı dahada kahredıyor

canım egzersiz yaptım 1 hafta falan ama çok canım yandı emla ile denedim o zaman bayağı ilerledım ama şuan hastalandım ara verdım hastalığım bıttığı zaman hiç egzersız yapmadan sureklı deneyecem artık bıktım bu hayattan ya olacak ya olacak başka yolu yok eşiminde hayatını zehır ettığımı düşünüyorum o yuzdende vicdan azabı duyuyorum benımle bırlıkte evlenenlerın hepsının çocuğu oldu artık bende anne olmak istıyorum etrafımdakı ınsanlar benım çocuğumun olmadığını düşünüyorlar bana o gozle bakıyorlar o benı dahada kahredıyor

cnm bu düşünceyi kafandan at birkere hayatta başkalaı için yaşamıyoruz şu an önemli olan senin durumun başka hiçbişeyin hiçbir önemi yok moral çok önemli eğer eşin bunun bir hastalık olduğunun farkındaysa herşey vız gelir önce bu hastalığı yeneceksin allahın izniyle sonra herşey güzel olacak emin ol

bahar canını sıkma biraz zamana ihtiyacımız var.Xylocaine sprey i kullandım .emlayı süremeyenlere tavsiye ederim .biraz yakıyor ama saniyelik bir yanma sonra hemen geçiyor.kayganlaştıcıyı da sürünce iş kolay.akadaşlar bunu yapmakla üstümden büyük bir yük attım.psikolojik olarak vajnya bşey p..sin girebileğini anladım.bugün spreysiz yaptım.tamamen iş bizde korkulacak bişey yok.acımayak diye düşünmeniz yeterli.bu kadar kolay olacağını bilseydim sizinle daha önce tanışmak isterdim.yazılanları okuyunca daha da kendime güvenim geliyor ama özne biziz.iş bizde bityor beynimize söz geçrmek yeterli.biraz cesaret arkdaşlar... arkadaşlar sprey 2 saat kadr etkili oluyor. ilişkiye girmek için acele etmeyin... sizinleyim herkese iyi akşamlar kendimize güvenelim biraz da cesaret:))) bahar bu arada sana tekrar teşekkürler..
sagol cnm zaten ılk elmayla yaptım ama sonra elmasız denemek ıstedım yanı normal basramak ıstıyorum ama kendımı ck kaısyorm korkuyorum acıycka dıye zaten oyle duusununce acıyor dogal olaraktan olmassa bıraz daha elmayla deneme yapayım sonra normal yaparım keısnlıkle dogru en onemlısı cesaret ...:)

bahar inş. emlaszda basarablrsn emlayı bırakmak zor olck ama söyle yapsan emlasz kegel yapmaya baslasanda p....s gcsen eşinle yne emlayla ilşkye grde kendn emlsz bir çlş olmzmı acaba

selam hanımlar
ben bugün ilk kez emlayı denicem
ama ben parmak egzersizi falan yapamadığım için
kremi oraya nasıl iyice sürecem bilmiyorum
illa içlere kadar sürmek gerek miii

merhaba arkadaşlar uzun zamandır yazmıyordum ama yazılanları sürekli takip ediyordum sonunda bende dün tam olarak başardım ve bunu sizlerle paylaşmak istedim çünkü bu sitenin bana çok faydası oldu cesaretim arttı burda fikerlerini tecrübelerini paylaşan herkese teşekkür ederim çok mutluyum çok zor şeyler yaşadım 1 senem çok zor geçti eşimin desteği çoktu ama bu sıkıntı beni hergün yiyip bitiriyordu önceki denemlerim hep yarım kalıyordu sonu hep hüsrandı ama dün artık bütün cesaretimi topladım ağlaya ağlaya denedim ve sonunda oldu çok şükür gerçekten korkacak bişey yokmuş tamamen beyinde bitiyor ve kasmamak gerekiyormuş bunu anladım hep kapalı sanırdım orayı ama değilmiş gerçekten kasdığımız için olmuyormuş.allah hepinizin yardımcısı olsun arkadaşlar ben çok çektim biliyorum o yüzden herkese yardımcı olmak isterim sormak istedğiniz bişey olursa burdan yada özelden sorabilrsiniz.

canım önemli olan içinin uyuşması ve p...s girdiğinde acı hissetmemen iyisimi sen önce eşinle deneme yapmadan emlayı sür hatta elinden geldiğince içe doğru ittir parmağını sokmaya çalış sonra akşam eşinle aynı şekilde denersin
şahsen ben öyle başarmıştım..

merhaba arkadaşlar uzun zamandır yazmıyordum ama yazılanları sürekli takip ediyordum sonunda bende dün tam olarak başardım ve bunu sizlerle paylaşmak istedim çünkü bu sitenin bana çok faydası oldu cesaretim arttı burda fikerlerini tecrübelerini paylaşan herkese teşekkür ederim çok mutluyum çok zor şeyler yaşadım 1 senem çok zor geçti eşimin desteği çoktu ama bu sıkıntı beni hergün yiyip bitiriyordu önceki denemlerim hep yarım kalıyordu sonu hep hüsrandı ama dün artık bütün cesaretimi topladım ağlaya ağlaya denedim ve sonunda oldu çok şükür gerçekten korkacak bişey yokmuş tamamen beyinde bitiyor ve kasmamak gerekiyormuş bunu anladım hep kapalı sanırdım orayı ama değilmiş gerçekten kasdığımız için olmuyormuş.allah hepinizin yardımcısı olsun arkadaşlar ben çok çektim biliyorum o yüzden herkese yardımcı olmak isterim sormak istedğiniz bişey olursa burdan yada özelden sorabilrsiniz.

ayy canım yaa çok sevindim ne güzel kutlarımopuyorumnanaktan
bende geçen hafta başarabildim ama kanamam olduğu için doktor 1 hafta yasakladı ikinci d enemeyi bu akşam inşallah ikinci kez denicem umarım yine sorunsuz olur...

Back