• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

arkadslar ben özel mesajlarıma gıremıyorum:(
sağ tarafta bildirimleriniz dıye bır butın vardı benım ısmım oldugu yerde yok artık bır degısıklıkmı oldu sıtede acaba.yada bana özel mesaj atan arkadslardan bırı özel mesaj atabılırmı cıkacakmı merak ettım.tesekkurler

canım ben 2-3 gundur sıteye gıremıyordum mesajında cevap veremdeım kusuruma bakma.zaten arkadasımda benım yerıme sana dogru cevap yollamış.otebebsum sanada ayrıca tsk ederım canım.sadece ve sadece emla ve jel ile yendım. senın gıbı 3 yıllık evlıyım sen hangı asamalardasın bu arada.

canım çok tebrik ederim gerçekten çok mutlu oldumm..bende 3 yıllık evliyim ve 3 yılın her günü kabus gbii...inşallah ben ve arkadaşlarımda bu illetten kurtuluruz...sadece emla ve jellemi yendin bu vajiyi?CADIARZU

canım ben 2-3 gundur sıteye gıremıyordum mesajında cevap veremdeım kusuruma bakma.zaten arkadasımda benım yerıme sana dogru cevap yollamış.otebebsum sanada ayrıca tsk ederım canım.sadece ve sadece emla ve jel ile yendım. senın gıbı 3 yıllık evlıyım sen hangı asamalardasın bu arada.

kızlar ben hamıle kalmak ıstıyorum cunku 3 yıl kadar bır zaman kaybettım anne olmayı cok ama ıstıyorum. fakat 4 gun önce baj kurtuldumk oda krem ve jel sayesınde henuz kremsız deneme yapma fırsatı bulamadık çünkü eşim havalardan dolayı bıraz üşüttü adamın halı yok anlayacagınız:) benım sormak ıstedıgım ben bu emla kremı sızce yavas yavas azaltarakmı kullanayım bıde emla krem kullanaraka hamıle kalabılırmıyım sıtede bu sekılde hamıle kalan varmı?tsk

canım ben 2-3 gundur sıteye gıremıyordum mesajında cevap veremdeım kusuruma bakma.zaten arkadasımda benım yerıme sana dogru cevap yollamış.otebebsum sanada ayrıca tsk ederım canım.sadece ve sadece emla ve jel ile yendım. senın gıbı 3 yıllık evlıyım sen hangı asamalardasın bu arada.[/QUOTE

canım ben ne aşamadayım bende bilmiyorumm..ama şu var önceleri denemeye bile korkuyordum eşimlee şimdi kendim denemek istiyorumm...fakat eşim bu ara 1 ay gibi bir zaman yok..tam bana cesaret geldi eşim yok off offf..böyle böyle 3 yıl geçti yaa..hem ben artık bebiş:emir_bebek: istiyorumm..ne olur kızlar dua edin bana yaa...aslında yeneceğime çok inanıyorumm. eşim geldiğinde emla ve jel kullancam..emlayı kullanıp şikayet edenlerde çok acaba bişey olurmu aşırı yanma veya şişme? Rabbim gerçekten sabır veriyor insana yoksa kafayı yememek elde değil...işte böyle arkadaşımmm..ilginenen herkese tşk ederimm canlarım benimm!!!!!:1hug:

arkadslar ben özel mesajlarıma gıremıyorum:(
sağ tarafta bildirimleriniz dıye bır butın vardı benım ısmım oldugu yerde yok artık bır degısıklıkmı oldu sıtede acaba.yada bana özel mesaj atan arkadslardan bırı özel mesaj atabılırmı cıkacakmı merak ettım.tesekkurler

cnm aynı sorun bemdede var bugün oldu özele giremiyorum birgün öncede siteye giremiyodum bakım var yazıyodu belki bir değişiklik yaptılar

kızlar ben hamıle kalmak ıstıyorum cunku 3 yıl kadar bır zaman kaybettım anne olmayı cok ama ıstıyorum. fakat 4 gun önce baj kurtuldumk oda krem ve jel sayesınde henuz kremsız deneme yapma fırsatı bulamadık çünkü eşim havalardan dolayı bıraz üşüttü adamın halı yok anlayacagınız:) benım sormak ıstedıgım ben bu emla kremı sızce yavas yavas azaltarakmı kullanayım bıde emla krem kullanaraka hamıle kalabılırmıyım sıtede bu sekılde hamıle kalan varmı?tsk
cnm benim dur bakam vajiyi yenmenin tadını çıkar hemen hamile kalırsan bu sefer içinde kalır acaba doğumdan sonra devam edermi diye çünkü ben bunu yaşadım vajiyi yendikten hemen sonra hamile kaldım bu sefer acaba tekrarlarmı sorusunuda soramadan edemedim ama önünde canlı örneği var asla devam etmedi herşey güzel devam ediyor önümüzdeki ay inşbende bebek çalışmaların başlıcam hadi bakalım hamiş haberlerini bekliyoruz

başaran arkadaşları tebrik edıyorum bırgun bende yenecekmıyım acaba bende sevıncımı paylaşabılecekmıyım ??? gerçekten artık dayanacak gucum kalmadı 4 yıl offfff offffffff

Akrep 79 : Emlanin yanmasini şöyle tarif ediyim hani üşütünce sirtina viks sürersin yanar ya ondan daha az bi yanma yapıyo ve 1 dakika bile sürmüyo. korkulucak bişey yok merak etme.

Hevalll : Egzersizlere devam ediyo musun ne durumda? Ediyorsan yeneceksin merak etme.

kızlar gunaydın ...yardıma ıhtıyacım var bır gun cok rahat yaptıgım seyı dun yapaamdım canım acır gııb oldu konsantre olmadım kendımı ck kastım bastan kastııgn ııcn bır turlu rahat olamadım bu durumu yasayan varmı dun tam olmadı gene offfffmafoldumben

cnm senin adına çok sevindim zamanla herşey çok daha kolay ve zevkli olacak inş zaten yolun çoğunu gittin bundan sonra en koly kısımları var artık herşey senin elinde
tesekur ederım cnm amabır gun tam bıtıt dıyorum yarın sı gun geen yanı neden oluyor acaba ck canım sıkkın:çok üzgünüm:

kızlar gunaydın ...yardıma ıhtıyacım var bır gun cok rahat yaptıgım seyı dun yapaamdım canım acır gııb oldu konsantre olmadım kendımı ck kastım bastan kastııgn ııcn bır turlu rahat olamadım bu durumu yasayan varmı dun tam olmadı gene offfffmafoldumben

cnm moralini bozma bak benim nerdeyse 7ay olcak bazen hala canım acıyor olmicak gibi hissediyorum ama bırakmıyorum. muhtemelen orası kuru kalmıştır yada kendini farkında olmadan kasmışsındır. ben öyle bir durumda biraz daha kayganlaştırıcı sürüyorum yada derin nefes alıp veriyorum ve aslında hiç acimayacağını düşünüyorum sonra oluyor. sende böyle yap.

cnm moralini bozma bak benim nerdeyse 7ay olcak bazen hala canım acıyor olmicak gibi hissediyorum ama bırakmıyorum. muhtemelen orası kuru kalmıştır yada kendini farkında olmadan kasmışsındır. ben öyle bir durumda biraz daha kayganlaştırıcı sürüyorum yada derin nefes alıp veriyorum ve aslında hiç acimayacağını düşünüyorum sonra oluyor. sende böyle yap.
CK TESEKUR EDERIM keısnlıkle haklıısn eger ılk basa korkuyla basladımmı kendımı ck kasıyorum neefsı denıyorum ama olmuyr bı ara rahat oluyor sonra gene aynı umarım buda gecer ıhssalh adun fark ettım hala korkuyorum ınanırmıısn kendılıyınden dızlerım nasıl tıtrıyor baska bır psıkolojı acı degıl ama ck farklı bır korku ıcımdekı hıc anlamıyorum:çok üzgünüm:mafoldumben

Ya burda neler olmuŞ baŞaran arkadaŞlar Çok sevındım.ben aynı durumdayım.en son tebessÜm26 canım arkadaŞımla buluŞtum.bana malzemelerını verdı.fakat ben adetlıyım hala.bır kaÇ gÜnden bu yanada grıpten hasta yatıyorum geÇen akŞam acıllık oldum.domuz grıbınden ŞÜphelenıp kan tahlılı yaptılar.sınırlerım bozuldu.adetım bıter bıtmez bende baŞarıcam allahın ıznı ıle.

TebessÜm arkaŞadım gerÇekten cdler gÜzel cdlerı ızledım.baŞarabılecegıme ınandım.bana gÜvendın bende sana gÜvendım.allah senden razı olsun.bahar senden de canım allah razı olsun.sızlere teŞekkÜr ederım.ıŞallah benden buraya bagırarark gelıcem.baŞardım baŞardım dıye.ÖpÜyorum sızlerı.ÖzlemıŞım valla.

bahar07 bnede senle aynı duruydaydım bir ara bazen yine oluyr o korkuyu zamanla atlatıcz bende su korku var 2denemedr yanma oluyr p...s grerken etimi keser gbi o yzden korkuyrum yne o acıyı hissedcm dye.ilk basta yok yapmıycm dyrum sonra hyr basa dönmek istmyrum dyp o acıya katlanıyrum basa dönmemek için sabret cnm dgr arkadaslarda güzel söylemş ilk basta acıya dayncaz daha sonra zevkni anlarız ama suan p...sin grdgne iyce alışalım dyrum bn gecmş olsun üzülme sakın gecici bunlar

cnm sıkma canını ve artık tamamen oraya odaklanma nefes egzesizlerinden asla vazgeçme bende doğumdan sonra öle olmuştum ama hemen geçti alışacaksın zamanla hiçbişey için acele etme bu kadar bekledin artık yolun sonuna geldin birazcık sabır sadece panik yapma herşey yoluna girecek emin ol

bahar canını sıkma biraz zamana ihtiyacımız var.Xylocaine sprey i kullandım .emlayı süremeyenlere tavsiye ederim .biraz yakıyor ama saniyelik bir yanma sonra hemen geçiyor.kayganlaştıcıyı da sürünce iş kolay.akadaşlar bunu yapmakla üstümden büyük bir yük attım.psikolojik olarak vajnya bşey p..sin girebileğini anladım.bugün spreysiz yaptım.tamamen iş bizde korkulacak bişey yok.acımayak diye düşünmeniz yeterli.bu kadar kolay olacağını bilseydim sizinle daha önce tanışmak isterdim.yazılanları okuyunca daha da kendime güvenim geliyor ama özne biziz.iş bizde bityor beynimize söz geçrmek yeterli.biraz cesaret arkdaşlar... arkadaşlar sprey 2 saat kadr etkili oluyor. ilişkiye girmek için acele etmeyin... sizinleyim herkese iyi akşamlar kendimize güvenelim biraz da cesaret:))) bahar bu arada sana tekrar teşekkürler..

başaran arkadaşları tebrik ederim.darısı bizlerin başına.bende niyetleniyorum hergün egzersizlere başlıyacağım diye ama eve geldiğimde o gücü kendimde bulamıyorum.sürekli neyse yarın yaparım diyorum ama biran önce başlamak zorundayım.ben vaj.ile barışık değilim birgün aynayla bakayım dedim p..n..s girişinin nerden yapılacağını bile anlayamadım.eczaneden söylediğiniz emla ve gleitgelen jelide almaya utanıyorum aslna bakarsanız.sanki eczacıdan istediğimde anlayacakmış gibi geliyor ve utanıyorum.

g-y bende senin gibi ayna ile baktım ve senin dediğin gibi p..n..s girişini bulamadım.sen parmak egzersizi denedinmi hiç ben onu da hiç denemedim.başaran veya ayna kontrolü yapan arkadaşlardan vajin.a baktıklarında bi giriş görüp görmediklerini anlatmalarını istiyorum lütfen.çünkü doktora gitmekten doktorunda cerrahi müdahale demesinden çok korkuyorum iyneden bile korkuyorum arkadaşla ben ya.ve 8 ay oldu artık psikopata bağlamak üzereyim.bi sitede aynayla şahsi müdahaleyle zaten göremezsiniz diyodu normalmi

arkadaşlar herkes nerde kader arkadaşlarına ihtiyacım var.kendime hiç güvenim yok.birileri bana yol göstersinki bende burda benim gibi moralsiz ve güvensiz olanlara yardım edebileyim ama kendime hayrım yok hiç

golge merhaba öncelikle kendine güvenmek zorundasın.zor olan br sürecin başındasın.bende öyleydim ama cesaret edip yolun sonuna yaklaştım.ayna ile bak jinokologa gittiğind nasıl açıyor iki kenarında tutup açabileceğin kadar aç vajen tanı tam olarak görünen bşey yok zaten

Back